τοτε παρε ενα απο αυτα τα λαδιου, που ειναι καπως σαν σωματα καλοριφερ.Fata_Morgana έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 22:41Δε το μπορώ το air-condition στο σπίτι. Στη δουλειά έχουμε και τα 2 στους 28 και είναι υπέροχα. Φοράω και κορμάκι ζιβαγκο και μπλούζα πλεχτή από πάνω και είναι ακόμα πιο υπέροχα ζεστά. Με ζαβλακωνει λίγο αλλά τίποτα σπουδαίο. Σπίτι με κάνει κοτόπουλο.Ασέβαστος έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 08:33να βαλεις το ερκοντισιο. πιο φτηνα θα σου βγει.Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:32 Θέλω να πάρω μια σόμπα για τώρα μέχρι να ανοίξει η θερμανση. Να πάρω ηλεκτρική; αερόθερμο; αλογόνου; δε θέλω να βάζω air-condition
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Υπάρχει ένα προσώπατο που δεν θέλω να ονοματίσω, που κάθε μέρα μου στέλνει τις οδούς που παρκάρει τον παλιο- Αστραχάν της. Διότι κυρίες και κύριοι, ξεχνάει η γαμωατομάρα. Επίσης κάθε φορά μου λέει να δω Κορεάτικες σειρές, πως δήθεν τάχα μου, είναι πάντα ωραίες. Ψέμματα. Δεν είναι πάντα ωραίες. Μας δουλεύει ψιλό γαζί. Μ'έβαλε να δω μια μαλακία που την παράτησα στα 5 λεπτά. Απλά ήθελα να το καταθέσω και να την κάνω ρόμπα. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Αλήθεια τώρα!?Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:43 Υπάρχει ένα προσώπατο που δεν θέλω να ονοματίσω, που κάθε μέρα μου στέλνει τις οδούς που παρκάρει τον παλιο- Αστραχάν της. Διότι κυρίες και κύριοι, ξεχνάει η γαμωατομάρα. Επίσης κάθε φορά μου λέει να δω Κορεάτικες σειρές, πως δήθεν τάχα μου, είναι πάντα ωραίες. Ψέμματα. Δεν είναι πάντα ωραίες. Μας δουλεύει ψιλό γαζί. Μ'έβαλε να δω μια μαλακία που την παράτησα στα 5 λεπτά. Απλά ήθελα να το καταθέσω και να την κάνω ρόμπα.![]()
Υπάρχουν και τέτοιοι!?????
Απαπαπαααα......
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Ναι μαρή, υπάρχεις.Andromachi έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:55Αλήθεια τώρα!?Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:43 Υπάρχει ένα προσώπατο που δεν θέλω να ονοματίσω, που κάθε μέρα μου στέλνει τις οδούς που παρκάρει τον παλιο- Αστραχάν της. Διότι κυρίες και κύριοι, ξεχνάει η γαμωατομάρα. Επίσης κάθε φορά μου λέει να δω Κορεάτικες σειρές, πως δήθεν τάχα μου, είναι πάντα ωραίες. Ψέμματα. Δεν είναι πάντα ωραίες. Μας δουλεύει ψιλό γαζί. Μ'έβαλε να δω μια μαλακία που την παράτησα στα 5 λεπτά. Απλά ήθελα να το καταθέσω και να την κάνω ρόμπα.![]()
Απαπαπαααα......
![]()
![]()
- Cecily Anne
Το πιο κορυφαίο είναι το εξής ! Το ίδιο σπίτι έχει ανεβεί από 5 μεσιτικα με 8 αγγελίες στο σύνολο ! Οι 8 αγγελίες έχουν 3 διαφορετικά τετραγωνικά, διαφορετική τοποθεσία, διαφορετική τάξη ενεργειακής κατάστασης και δυο διαφορετικές τιμές. Πατάω αναφορά να μαζευτούν, για να μη μας σπαμαρουν και μου απαντάνε «είναι διαφορετικά μεσιτικά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 18:21Αν και δεν έχω προσωπικό πρόβλημα, η φάση όντως είναι από γελοία έως εξοργιστική.Cecily Anne έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 12:33
Το ξέρω έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά δε με βολεύει γαμωτο. Ειδικά στο Αη Γιώργη ξεφεύγω πολύ. Εν τω μεταξύ κέντρο Πειραιά βρίσκω τα ίδια στην ίδια τιμή, γι αυτό εκνευρίζομαι. Δυστυχώς έχω πολύ περιορισμένο εύρος και γι αυτό έχω απελπιστεί.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Και εμένα με γαμαει. Πήρα ηλεκτρικό καλοριφέρ και πληρώνω 400ριες. Με το ερκοντισιον είχα πληρώσει 700.Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:46Ρε μλκ σα να ακούω τον λεγάμενοΠασιφάη έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:26Μαρή, κάνε αυτό που σου λέω. Πιο οικονομικά θα σου γυρίσει. Ε, μα πχια. Εκτός κι αν είσαι από ζάχαρη. Εδώ βγαίνεις έξω και τσιμπάς μπουφανάκι απ'τον φίλο. Κολώνεις στο σπίτι;Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:09
Για αυτό κοιτάω να βρω το πιο οικονομικο. Να ανάβω λίγο όταν πχ βγαίνω από το μπάνιο, οταν κάθομαι στον καναπέ, όταν ξαπλώνω.![]()
![]()
Βρε άλλο οι 2 ώρες στο καφέ που τσίμπησα και το μπουφανάκι και άλλο το σπίτι. Ε πόσο θα κάψει η ρημαδα για 1 ώρα; 3€?
Με ενοχλεί το ζεστό στο air-condition για κάποιο λόγο. Στεγνώνει ο λαιμός,με πιάνει υπνηλία, πονοκέφαλος.enaon έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:29 σταματα Αγι να την πειράζεις, κατσε να μας πει γιατι δεν θελει το αιρ κοντιτιον και μετα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Με έδωσες στεγνά..... τι να πω....Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:58Ναι μαρή, υπάρχεις.Andromachi έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:55Αλήθεια τώρα!?Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:43 Υπάρχει ένα προσώπατο που δεν θέλω να ονοματίσω, που κάθε μέρα μου στέλνει τις οδούς που παρκάρει τον παλιο- Αστραχάν της. Διότι κυρίες και κύριοι, ξεχνάει η γαμωατομάρα. Επίσης κάθε φορά μου λέει να δω Κορεάτικες σειρές, πως δήθεν τάχα μου, είναι πάντα ωραίες. Ψέμματα. Δεν είναι πάντα ωραίες. Μας δουλεύει ψιλό γαζί. Μ'έβαλε να δω μια μαλακία που την παράτησα στα 5 λεπτά. Απλά ήθελα να το καταθέσω και να την κάνω ρόμπα.![]()
Απαπαπαααα......
![]()
![]()
![]()
Στεναχωρηθηκα να ξες....
Θα βάλω καμία σειρουλα να δω
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
- Fata_Morgana
Μωρέ έχω αυτόνομη θέρμανση πετρελαιο αλλά πρέπει να ανοίξει ο διαχειριστής τον λέβητα οπότε τον κόβω να αργεί ακόμα πολύ. Ποιο λες ηλεκτρικο καλοριφέρ; τον θερμοπομπό;Cecily Anne έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 13:16Και εμένα με γαμαει. Πήρα ηλεκτρικό καλοριφέρ και πληρώνω 400ριες. Με το ερκοντισιον είχα πληρώσει 700.Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:46Ρε μλκ σα να ακούω τον λεγάμενοΠασιφάη έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:26
Μαρή, κάνε αυτό που σου λέω. Πιο οικονομικά θα σου γυρίσει. Ε, μα πχια. Εκτός κι αν είσαι από ζάχαρη. Εδώ βγαίνεις έξω και τσιμπάς μπουφανάκι απ'τον φίλο. Κολώνεις στο σπίτι;![]()
![]()
Βρε άλλο οι 2 ώρες στο καφέ που τσίμπησα και το μπουφανάκι και άλλο το σπίτι. Ε πόσο θα κάψει η ρημαδα για 1 ώρα; 3€?
Με ενοχλεί το ζεστό στο air-condition για κάποιο λόγο. Στεγνώνει ο λαιμός,με πιάνει υπνηλία, πονοκέφαλος.enaon έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:29 σταματα Αγι να την πειράζεις, κατσε να μας πει γιατι δεν θελει το αιρ κοντιτιον και μετα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fata_Morgana την 13 Νοέμ 2024, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Fata_Morgana
Είχα παλιά σε ενα αλλο σπίτι που έμενα που δεν είχε ντιπ θέρμανση και κυριολεκτικά δεν έκανε τίποτα, ίσως έπαιζε ρόλο βέβαια που το σπίτι έμπαζε από παντούΑσέβαστος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 08:23τοτε παρε ενα απο αυτα τα λαδιου, που ειναι καπως σαν σωματα καλοριφερ.Fata_Morgana έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 22:41Δε το μπορώ το air-condition στο σπίτι. Στη δουλειά έχουμε και τα 2 στους 28 και είναι υπέροχα. Φοράω και κορμάκι ζιβαγκο και μπλούζα πλεχτή από πάνω και είναι ακόμα πιο υπέροχα ζεστά. Με ζαβλακωνει λίγο αλλά τίποτα σπουδαίο. Σπίτι με κάνει κοτόπουλο.
Κατατέθηκε!Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:43 Υπάρχει ένα προσώπατο που δεν θέλω να ονοματίσω, που κάθε μέρα μου στέλνει τις οδούς που παρκάρει τον παλιο- Αστραχάν της. Διότι κυρίες και κύριοι, ξεχνάει η γαμωατομάρα. Επίσης κάθε φορά μου λέει να δω Κορεάτικες σειρές, πως δήθεν τάχα μου, είναι πάντα ωραίες. Ψέμματα. Δεν είναι πάντα ωραίες. Μας δουλεύει ψιλό γαζί. Μ'έβαλε να δω μια μαλακία που την παράτησα στα 5 λεπτά. Απλά ήθελα να το καταθέσω και να την κάνω ρόμπα.![]()
- Cecily Anne
Όχι λαδιού εχωFata_Morgana έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 19:06Μωρέ έχω αυτόνομη θέρμανση πετρελαιο αλλά πρέπει να ανοίξει ο διαχειριστής τον λέβητα οπότε τον κόβω να αργεί ακόμα πολύ. Ποιο λες ηλεκτρικο καλοριφέρ; τον θερμοπομπό;Cecily Anne έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 13:16Και εμένα με γαμαει. Πήρα ηλεκτρικό καλοριφέρ και πληρώνω 400ριες. Με το ερκοντισιον είχα πληρώσει 700.Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:46
Ρε μλκ σα να ακούω τον λεγάμενο![]()
Με ενοχλεί το ζεστό στο air-condition για κάποιο λόγο. Στεγνώνει ο λαιμός,με πιάνει υπνηλία, πονοκέφαλος.
Ηξερα ένα τύπο που άκουγε μουσική χωρίς λόγια, επειδή δεν άντεχε ν' ακούει με στίχους...
Αγαπώ τον Τζιμάκο μου. Την είδα μούρλα.
Τους ελεγα τις ιστοριες σημερα στη δουλεια και μου ελεγαν ολοι ποσο καχτοι (γκαντεμηδες) ειμασταν και γελουσαμε :ΡΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 18:33Να το ζήσεις, να το χαρείς και γράψε όλους εμάς.Casp έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 18:24Ε ναι ρε συ. Αλιμονο αν θεωρουσαμε τραυματικες εμπειριες καποιες ατυχιες σε ταξιδιαΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 18:14
Remember November 2024.
Κι όλα θα πάνε καλύτερα, όταν αρχίσεις να βλέπεις ως επιμορφωτική και όχι τραυματική εμπειρία τα "επετειακά".![]()
Θα το θυμομαστε και θα γελαμε.
Ωραιο παντως το Μπρασοβ ακομα και ετσι![]()
Ναι, είναι κλισέ αλλά δεν το εννοώ ως πιασάρικο κλισέ.
Οι όμορφες και παράλογες στιγμές, είναι το προσωπικό μας αποτύπωμα.
Αρκεί να μπορούμε να τις σεβαστούμε, ακόμη και όταν περάσουν.
Αυτά από την πχορουμική σου μάνα και όχι μανούλα.![]()
Αρρωστησα κιολας. Χθες εκανα και πυρετο. Εκανα και κοβιντ τεστ και ευτυχως ειναι αρνητικο, απλα κρυολογησα απο την βροχη.
Αλλα ετσι ειναι. Ολα ειναι εμπειριες και τα θυμασαι και γελας. Ειναι αναμνησεις.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 17:52 Αλλα ετσι ειναι. Ολα ειναι εμπειριες και τα θυμασαι και γελας. Ειναι αναμνησεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.