Προσωπικώς πάντως είμαι τέρμα οικονομική ενεργειακώς, γιατί χειμώνες και καλοκαίρια δεν κλείνω ποτέ τα παράθυρα και πόρτες.
Και κάπου έχω την εντύπωση, ότι όσοι κλείνουν πορτοπαράθυρα για να μην περνάει ούτε κρύο ούτε ζέστη από την πρέπουσα θερμοκρασία που ρυθμίζουν τα κλιματιστικά, είναι ψιλοανάπηροι που θα τα' παιζαν χωρίς τηλεχειριζόμενο κοντρόλ της ευπρεπούς για την τρέντυ πάρτη τους θερμοκρασίας.
Ισχύει για χειμωνάκηδες και καλοκαιράκηδες της πόλης.
Σόρυ για τον χαρακτηρισμό αλλά δεν άντεξα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 12 Νοέμ 2024, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
18 βαθμους θα εχει το σπιτι και κλαιγεται για να περναει η ωρα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 00:13
18 βαθμους θα εχει το σπιτι και κλαιγεται για να περναει η ωρα.
Αυτό δεν είναι τίποτα. Η επιτομή είναι τα θερμαινόμενα υποστρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια, λοιπά... για τον ελληνικό παγετό στα "αστικά" (τί άλλο;) πεδινά.
Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:32
Θέλω να πάρω μια σόμπα για τώρα μέχρι να ανοίξει η θερμανση. Να πάρω ηλεκτρική; αερόθερμο; αλογόνου; δε θέλω να βάζω air-condition
να βαλεις το ερκοντισιο. πιο φτηνα θα σου βγει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:32
Θέλω να πάρω μια σόμπα για τώρα μέχρι να ανοίξει η θερμανση. Να πάρω ηλεκτρική; αερόθερμο; αλογόνου; δε θέλω να βάζω air-condition
να βαλεις το ερκοντισιο. πιο φτηνα θα σου βγει.
Δε το μπορώ το air-condition στο σπίτι. Στη δουλειά έχουμε και τα 2 στους 28 και είναι υπέροχα. Φοράω και κορμάκι ζιβαγκο και μπλούζα πλεχτή από πάνω και είναι ακόμα πιο υπέροχα ζεστά. Με ζαβλακωνει λίγο αλλά τίποτα σπουδαίο. Σπίτι με κάνει κοτόπουλο.