Ε ναι ρε συ. Αλιμονο αν θεωρουσαμε τραυματικες εμπειριες καποιες ατυχιες σε ταξιδια
Θα το θυμομαστε και θα γελαμε.
Ωραιο παντως το Μπρασοβ ακομα και ετσι
Ε ναι ρε συ. Αλιμονο αν θεωρουσαμε τραυματικες εμπειριες καποιες ατυχιες σε ταξιδια
Να το ζήσεις, να το χαρείς και γράψε όλους εμάς.Casp έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 18:24Ε ναι ρε συ. Αλιμονο αν θεωρουσαμε τραυματικες εμπειριες καποιες ατυχιες σε ταξιδια
Θα το θυμομαστε και θα γελαμε.
Ωραιο παντως το Μπρασοβ ακομα και ετσι![]()
boomer hipster - doublechecked!Airman68 έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 16:38 Very low temperatures - checked!
Light rain - checked!
Muddy fields - checked!
Campsite booking - checked!!!
αλίμονο, Μεγαλειοτάτη, δεν χρειαζόταν να το διευκρινίσετεΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 18:21Αν και δεν έχω προσωπικό πρόβλημα, η φάση όντως είναι από γελοία έως εξοργιστική.Cecily Anne έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 12:33
Το ξέρω έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά δε με βολεύει γαμωτο. Ειδικά στο Αη Γιώργη ξεφεύγω πολύ. Εν τω μεταξύ κέντρο Πειραιά βρίσκω τα ίδια στην ίδια τιμή, γι αυτό εκνευρίζομαι. Δυστυχώς έχω πολύ περιορισμένο εύρος και γι αυτό έχω απελπιστεί.
Για να μην ξεπουλήσεις το πετσί σου στη ΔΕΗ, βάλε έξτρα πάπλωμα και πιο ζεστές πυτζάμες Α! Βάλε και κανα κασκόλ και σκούφο. Τίμια λύση, δεν μπορείς να πεις.Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:32 Θέλω να πάρω μια σόμπα για τώρα μέχρι να ανοίξει η θερμανση. Να πάρω ηλεκτρική; αερόθερμο; αλογόνου; δε θέλω να βάζω air-condition
Δε γίνεται ρε συ κάνει πολύ κρύο. Και τώρα μες στις κουβέρτες είμαι και η μύτη μου, χέρια πόδια κτλ είναι παγωμένα. Μακάρι να μπορούσα να είχα ξυλοσομπα.Πασιφάη έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:46Για να μην ξεπουλήσεις το πετσί σου στη ΔΕΗ, βάλε έξτρα πάπλωμα και πιο ζεστές πυτζάμες Α! Βάλε και κανα κασκόλ και σκούφο. Τίμια λύση, δεν μπορείς να πεις.Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:32 Θέλω να πάρω μια σόμπα για τώρα μέχρι να ανοίξει η θερμανση. Να πάρω ηλεκτρική; αερόθερμο; αλογόνου; δε θέλω να βάζω air-condition![]()
o bsμιάρης δεν έφερε κάτι για θέρμανση;Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:53Δε γίνεται ρε συ κάνει πολύ κρύο. Και τώρα μες στις κουβέρτες είμαι και η μύτη μου, χέρια πόδια κτλ είναι παγωμένα. Μακάρι να μπορούσα να είχα ξυλοσομπα.Πασιφάη έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:46Για να μην ξεπουλήσεις το πετσί σου στη ΔΕΗ, βάλε έξτρα πάπλωμα και πιο ζεστές πυτζάμες Α! Βάλε και κανα κασκόλ και σκούφο. Τίμια λύση, δεν μπορείς να πεις.Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:32 Θέλω να πάρω μια σόμπα για τώρα μέχρι να ανοίξει η θερμανση. Να πάρω ηλεκτρική; αερόθερμο; αλογόνου; δε θέλω να βάζω air-condition![]()
Ρε φύγε,ρε μπρο.Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:53Δε γίνεται ρε συ κάνει πολύ κρύο. Και τώρα μες στις κουβέρτες είμαι και η μύτη μου, χέρια πόδια κτλ είναι παγωμένα. Μακάρι να μπορούσα να είχα ξυλοσομπα.Πασιφάη έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:46Για να μην ξεπουλήσεις το πετσί σου στη ΔΕΗ, βάλε έξτρα πάπλωμα και πιο ζεστές πυτζάμες Α! Βάλε και κανα κασκόλ και σκούφο. Τίμια λύση, δεν μπορείς να πεις.Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:32 Θέλω να πάρω μια σόμπα για τώρα μέχρι να ανοίξει η θερμανση. Να πάρω ηλεκτρική; αερόθερμο; αλογόνου; δε θέλω να βάζω air-condition![]()
Αυτός δε θέλει ούτε τις κουβέρτες και με λέει υπερβολική. Όχι να φέρει κιόλας.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:54o bsμιάρης δεν έφερε κάτι για θέρμανση;Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:53Δε γίνεται ρε συ κάνει πολύ κρύο. Και τώρα μες στις κουβέρτες είμαι και η μύτη μου, χέρια πόδια κτλ είναι παγωμένα. Μακάρι να μπορούσα να είχα ξυλοσομπα.Πασιφάη έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:46
Για να μην ξεπουλήσεις το πετσί σου στη ΔΕΗ, βάλε έξτρα πάπλωμα και πιο ζεστές πυτζάμες Α! Βάλε και κανα κασκόλ και σκούφο. Τίμια λύση, δεν μπορείς να πεις.![]()
![]()
Μια σομπιτσα ρε μάνα μ, τι ψυχούλα έχει. Να την ανάβω λίγο να σπάει το κρύο. Με πορτοκαλί λαμπιτσες να νιώθω και θαλπωρήΠασιφάη έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:55Ρε φύγε,ρε μπρο.Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:53Δε γίνεται ρε συ κάνει πολύ κρύο. Και τώρα μες στις κουβέρτες είμαι και η μύτη μου, χέρια πόδια κτλ είναι παγωμένα. Μακάρι να μπορούσα να είχα ξυλοσομπα.Πασιφάη έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:46 Για να μην ξεπουλήσεις το πετσί σου στη ΔΕΗ, βάλε έξτρα πάπλωμα και πιο ζεστές πυτζάμες Α! Βάλε και κανα κασκόλ και σκούφο. Τίμια λύση, δεν μπορείς να πεις.![]()
Βολέψου με ό,τι έχεις. Μαλάκες είμεθα εμείς;
![]()
Θαλπωρή θα νιώσει η ΔΕΗ. Εσύ θα νομίσεις πως ζεσταίνεσαι προς στιγμήν.Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:03
Μια σομπιτσα ρε μάνα μ, τι ψυχούλα έχει. Να την ανάβω λίγο να σπάει το κρύο. Με πορτοκαλί λαμπιτσες να νιώθω και θαλπωρήΠασιφάη έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:55Ρε φύγε,ρε μπρο.Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:53
Δε γίνεται ρε συ κάνει πολύ κρύο. Και τώρα μες στις κουβέρτες είμαι και η μύτη μου, χέρια πόδια κτλ είναι παγωμένα. Μακάρι να μπορούσα να είχα ξυλοσομπα.Βολέψου με ό,τι έχεις. Μαλάκες είμεθα εμείς;
![]()
![]()
Για αυτό κοιτάω να βρω το πιο οικονομικο. Να ανάβω λίγο όταν πχ βγαίνω από το μπάνιο, οταν κάθομαι στον καναπέ, όταν ξαπλώνω.Πασιφάη έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:08Θαλπωρή θα νιώσει η ΔΕΗ. Εσύ θα νομίσεις πως ζεσταίνεσαι προς στιγμήν.Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:03
Μια σομπιτσα ρε μάνα μ, τι ψυχούλα έχει. Να την ανάβω λίγο να σπάει το κρύο. Με πορτοκαλί λαμπιτσες να νιώθω και θαλπωρή![]()
![]()
αλκοτέστ;Casp έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 18:02 Πιο fail ταξιδι πεθαινεις...
Θελω να παω πισω Κυπρο.
Ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει αυτο σε ταξιδι.
Πηγαν ΟΛΑ λαθος.
γιατι οχι air-condition; Για να μην χαλάς πολυ ρευμα ε;Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:32 Θέλω να πάρω μια σόμπα για τώρα μέχρι να ανοίξει η θερμανση. Να πάρω ηλεκτρική; αερόθερμο; αλογόνου; δε θέλω να βάζω air-condition