!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
αδιανόητο να σκουριασει ενα μαντεμι που εχει καει, εχει μπει σαπουνι και εχει μεινει βρεμένο να στεγνωσει. Αχχχ.
νυχτα το σιτε της εταιρίας κοιτα, μην διαβαζεις εδω.
νυχτα το σιτε της εταιρίας κοιτα, μην διαβαζεις εδω.
σε παραπάνω ποστ ανέβασα την διαδικασία ανανέωσης πατίνας, σε περίπτωση σκουριάςCecily Anne έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 19:11 Κανεις τη διαδικασία με το λάδωμα κάθε φορά μετά το μαγείρεμα για να μη σκουριάσει ! Αν σου σκουριάσει πήγαινε να στο καθαρίσουν ! Εκτός αν έχεις εμπειρία, πράγμα που εγώ δεν πιστεύω που η μέση νοικοκυρά έχει, δεν το λεω για εσένα προσωπικά. Τώρα έτσι όπως το είδα της Ναιδας μου μοιάζει με υπολείμματα από λίπος και πουμαρο! Επίσης είναι αδιανόητο να το σκουριασε στην πρώτη χρήση !
εμένα πλέον δεν βγάζει πορτοκαλί χρώμα (ούτε οι μπριζόλες έχουν γέυση σκουριάς
κάπως αστείο να μιλάω για τους κινδύνους της νοικοκυράς με αυτή την υπογραφή
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
εσένα σ έπιασε η καλοσύνη σήμερα ε
το εκτιμώ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Fata_Morgana
Οχι, από τη 1η φορά που το έπλυνα χωρίς να το χρησιμοποιήσω είχα δει κάτι απαλό κιτρινακι και θεώρησα ότι δεν το ξέπλυνα καλά. Δε χρησιμοποίησα καν πουμαρό. Μόνο φρέσκια ντομάτα. Κι επίσης αυτό που λες. Είναι με τη 1η χρήση.Cecily Anne έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 19:11Κανεις τη διαδικασία με το λάδωμα κάθε φορά μετά το μαγείρεμα για να μη σκουριάσει ! Αν σου σκουριάσει πήγαινε να στο καθαρίσουν ! Εκτός αν έχεις εμπειρία, πράγμα που εγώ δεν πιστεύω που η μέση νοικοκυρά έχει, δεν το λεω για εσένα προσωπικά. Τώρα έτσι όπως το είδα της Ναιδας μου μοιάζει με υπολείμματα από λίπος και πουμαρο! Επίσης είναι αδιανόητο να το σκουριασε στην πρώτη χρήση !νύχτα έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 19:06δηλαδή όλη αυτή η διαδικασία με την ανανέωση πατίναςCecily Anne έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 19:04 Λάθος , πειράζει και πολύ. Η σκουριά σημαίνει οξείδωση. Οξείδωση σημαίνει τρώω ποσότητα από το υλικό, χάνεται υλικό. Να μη σχολιάσω τα υπόλοιπα, δηλαδή ότι δεν καθαρίζεται σωστα διότι ο κόσμος δεν έχει εμπειρία και την τρώνε στο τέλος.
είναι ανώφελη;
θέλει πέταμα λες;
Δε το πειράζω καθόλου. Πρώτα θα επικοινωνήσω με την εταιρία και αν δεν το αντοκαταστήσουν θα το κάνω .Cecily Anne έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 19:13Πάρε ένα βουρτακι τρίφτο με σαπουνόνερο και ξαναδές μήπως φύγει. Μετά μπες να δεις συο γιου τιουμπ στην τύχη πως κάνουν seasoning στο φούρνο και καντο με οποίο λάδι έχεις σπίτι. Μετά πάρε ειδικό λάδι.
- Cecily Anne
Για πήγαινε τώρα με χαρτί κουζίνας και τρίψτο να δεις αν αφήνει λεκέ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
οκ , οποτε σε τηγάνι που εχει ερθει ετοιμο με λαδι πανω του, η ναιδα πήγε και το επλυνε, να φυγει το λαδι, δεν ξερουν εκεινοι, θα εχουν βαλει κακό λαδι σιγουρα. Μετα δεν εβαλε αλλο, το αφησε βρεμένο, και εκεινο, το κακούργικο, σκουριασε. Χαλασμένο θα ειναι, ελαττωματικό.
- Cecily Anne
Ναι μαντάμ δεν σκουριάζουν έτσι για πλάκα τα lodge! Έχω παράδειγμα τη γιαγιά μου που έκανε επίστρωση όποτε το θυμότανε και είναι άθικτο! Δηλαδή έλεος μετά από ένα σημείο. Πρέπει να είσαι πολύ ατζαμής για να του γαμησεις επειδή μια νύχτα έκατσε να στεγνώσει στον πάγκο.enaon έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 19:26 οκ , οποτε σε τιγάνι που εχει ερθει ετοιμο με λαδι πανω του, η ναιδα πήγε και το επλυνε, να φυγει το λαδι, δεν ξερουν εκεινοι, θα εχουν βαλει κακό λαδι σιγουρα. Μετα δεν εβαλε αλλο, το αφησε βρεμένο, και εκεινο, το κακούργικο, σκουριασε. Χαλασμένο θα ειναι, ελαττωματικό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
μα γιαυτο σας δουλευω αγόρι μου ,γιατι εχω καταλάβει οτι ειναι μαρκα και θα δειτε σκουρια αλλα δεν θα ειναι σκουρια, μπορει να ειναι νεραιδόσκονη, σκουρια αποκλείεται.
στην αρχη ειναι πιο ευκολο να σκουριάσουν, μετα απο καιρό και αν δεν του βαζεις πολυ σαπουνι, γινεται πιο ανθεκτικό. Αλλα να βλεπεις κοκκιναδες πανω στο τηγανι να λες δεν ειναι σκουρια, σε μαντεμι, και να μην σε πειράζουν οι εναλλακτικές που ειναι χειρότερες, δεν το καταλαβαινω.
- Cecily Anne
Πήγα να γράψω μαναμ και το διόρθωσε το λεξικό σε μαντάμ! Από κινητό δεν το είδα!!enaon έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 19:36μα γιαυτο σας δουλευω αγόρι μου ,γιατι εχω καταλάβει οτι ειναι μαρκα και θα δειτε σκουρια αλλα δεν θα ειναι σκουρια, μπορει να ειναι νεραιδόσκονη, σκουρια αποκλείεται.![]()
στην αρχη ειναι πιο ευκολο να σκουριάσουν, μετα απο καιρό και αν δεν του βαζεις πολυ σαπουνι, γινεται πιο ανθεκτικό. Αλλα να βλεπεις κοκκιναδες πανω στο τηγανι να λες δεν ειναι σκουρια, σε μαντεμι, και να μην σε πειράζουν οι εναλλακτικές που ειναι χειρότερες, δεν το καταλαβαινω.
νομιζα το ειπες γιατι γραφω για τηγανια
Για κανένα air fryer είστε, τύπισσες και τύποι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
αν το ειπες για πλακα, αληθεια ειναι, βγαζει σίδηρο το μαντεμι στο φαι, μικρα παιδια δεν κανει να τρωνε απο εκει συχνα.
δεν φταινε, ειναι περίεργο σκεύος το μαντεμι, δεν ειναι για σύγχρονες νοικοκυρές. Εχουν γαντακια βιονικα, ζεστό νερό, κρεμα να βαλουν στα χερια μετα, 500 μαρκες σαπουνιων, ειναι και ψείρες, θα το καθαρίζουν σουπερ, τιποτα δεν θα μενει πανω, πως να μην σκουριάσει.
Το μαντεμι ειναι για παλια που δεν έβγαιναν τα λυπη ευκολα, ή για τον σύγχρονο αντρα, νερό χαρτί και έτοιμο.
Πως το κανεις αυτο; Προχωραει κανονικα η ροη της κουβεντας και μετα τι; Γυρνας πισω μηπως εγραψε κανεις καμια μλκια που δεν προσεξες;
Μαθαμε τελικα αν ηταν του Μπιστη το τραγουδι;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
οχι τις θυμαμαι όλες, αλλα οταν πεφτουν μαζεμενες κραταω μια σειρά, σορυ που σε αφησα τελευταιο.
το παρατήρησες οτι δεν σχολιασε το προφιλινγκ ε; ύποπτο.
το παρατήρησες οτι δεν σχολιασε το προφιλινγκ ε; ύποπτο.