!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
τι λες να ειναι, αν οχι σκουριά;νύχτα έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 17:49 εγώ παίζει να μη το είχα σκουπίσει απευθείας μετά το πλύσιμο
δεν είναι σκουριά ναιδα, πλύνε το κ σκούπισε το κ θα δεις
- Fata_Morgana
Δεν το άφησα βρεγμένο αν εννοείς με νερό μέσα. Το έπλυνα πολύ προσεκτικά και το άφησα να στεγνώσει.enaon έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 17:28θα το αφησες βρεμένο, δεν θα το σκούπισες. Η μπορει να υπνοβατείς και να το ψεκασες το βραδυ.
αλλα οκ, μαντεμι ειναι λες, τιποτα δεν επαθε.
- Fata_Morgana
Ρε δεν είναι φυσιολογικό. Οκ πες το πλένω και φεύγει. Τι σκατά είναι αυτό; εγώ για σκουριά το βλέπω.νύχτα έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 17:49 εγώ παίζει να μη το είχα σκουπίσει απευθείας μετά το πλύσιμο
τώρα είναι έτσι πάντως, δεν είναι σκουριά ναιδα, πλύνε το κ σκούπισε το κ θα δεις
![]()
καταλαβες τι εννοουσα, το επλυνες και το αφησες να στεγνώσει, χωρις να το σκουπίσεις.Fata_Morgana έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 17:58
Δεν το άφησα βρεγμένο αν εννοείς με νερό μέσα. Το έπλυνα πολύ προσεκτικά και το άφησα να στεγνώσει.
να το σκουπίζεις μεχρι να πιασει καλη γλιτσα, το μαντεμι σκουριαζει αμέσως αν δεν το σκουπισεις.
μη μου λες τέτοια, τώρα ψήνω μπριτζόλες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
εχω τρομερη περιέργεια να μαθω η δυναμη του μαρκετινγκ τι σε εκανε να φανταστεις οτι ειναι αυτο, αν οχι σκουρια 
Εξτρα σιδηρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 08 Νοέμ 2024, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
λιπακια
αλλά κι αυτό δεν δικαιολογείται μετά από δύο απανωτά πλυσίματα
μετά το ψήσιμο έτσι είναι, σαν υπολείμματα λίπους είναι τα πορτοκαλί

σκουριά σε τηγάνι 35 ευρώ;
η μοναδική επένδυση στην κουζίνα μου
η μοναδική επένδυση στην κουζίνα μου
καλα οκ δεν ξερω, λενε πανω δεν ειναι μαντεμι σκέτο, το λενε ετοιμο, μαλλον εννοουνε εχει λαδια πανω του. Παντως το μαντεμι σκουριαζει αμεσως, αν δεν σκουριαζει δεν ειναι μαντεμι, ή εχει γλιτσα πανω του, χωρις σαπουνια κλπ.νύχτα έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 18:04λιπακια![]()
αλλά κι αυτό δεν δικαιολογείται μετά από δύο απανωτά πλυσίματα
μετά το ψήσιμο έτσι είναι, σαν υπολείμματα λίπους είναι τα πορτοκαλί
![]()
αν ειναι να το σαπουνιζεις καλα και να το αφήνεις να στεγνώσει χωρίς να το σκουπίσεις, δεν ειναι μαντεμι αν δεν σκουριασει.
- Cecily Anne
Ρε τι μαλακιες λέτε ; Το μαντέμι δε σκουριάζει, γιατί έρχεται με επίστρωση και αν δεν έρθει την κάνετε εσείς και θέλει επίσης συχνά συντήρηση! Δεν τρώτε με σκουριά τίποτα ! Αν σκουριάσει εγώ δεν πιστεύω ότι μπορείτε μόνοι σας να αφαιρέσετε σωστά τη σκουριά! Δώστε το σε ειδικό ή πετάξτε το!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
αφου το πλενουν με σαπουνια λενε, δεν διαβασες; Ποια επίστρωση; παει, φυσικά θα σκουριάσει.
Το μαντεμι, το υλικο, σκουριαζει αμέσως, αυτο ειναι δεδομενο, δεν υπαρχει θεμα. Θελει λαδια να μεινουν πανω για να μην σκουριασει.
Το μαντεμι, το υλικο, σκουριαζει αμέσως, αυτο ειναι δεδομενο, δεν υπαρχει θεμα. Θελει λαδια να μεινουν πανω για να μην σκουριασει.
- Cecily Anne
Φυσικά και θα το πλύνεις με σαπούνι και μετά θα ξανακάνεις επίστρωση ! Έχει οδηγίες χρήσεις το ρημάδι ! Επίσης δεν καταλαβαίνω πως σας ήρθε στο μυαλό να πάρετε μαντέμι όταν δεν μαγειρεύετε τέτοια φαγητά ! Δηλαδή οκ πρέπει να είναι ξέρω γώ το δέκατο σκεύος μαγειρέματος που θα χρειαστεί νοικοκυρά ελληνικής κουζίνας. Τεσπα άνευ ουσίας το τελευταίο σχόλιο.enaon έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 18:39 αφου το πλενουν με σαπουνια λενε, δεν διαβασες; Ποια επίστρωση; παει, φυσικά θα σκουριάσει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
οκ σκουριά είναι
https://www.mantemi.gr/blog/odhgies-xrh ... oAqhARzsFf
εγώ με ελαιόλαδο το συντηρώ τόσο καιρό στο μεταξύ, αλλά λίγο και το σκουπίζω καλά πριν την αποθήκευση
ωραίο μπελά βρήκαμε, καπνίζει και όλο το σπίτι
https://www.mantemi.gr/blog/odhgies-xrh ... oAqhARzsFf
εγώ με ελαιόλαδο το συντηρώ τόσο καιρό στο μεταξύ, αλλά λίγο και το σκουπίζω καλά πριν την αποθήκευση
ωραίο μπελά βρήκαμε, καπνίζει και όλο το σπίτι