!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Δε παίζει να ηταν lodge. Κάτι άλλο μάλλον.
Όποιος ξέρω που έχει lodge δε του έχει βγάλει τίποτα. Και ξέρω αρκετους ατζαμήδες.
Όποιος ξέρω που έχει lodge δε του έχει βγάλει τίποτα. Και ξέρω αρκετους ατζαμήδες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Fata_Morgana
Ερμής έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 15:50 Δε παίζει να ηταν lodge. Κάτι άλλο μάλλον.
Lodge είναι μαρή και εννοείται έκανα όλες τις διαδικασίες και εννοείται δεν το άφησα με νερό. Πλάκα κάνεις; σα τα μάτια μου το πρόσεξα.Cecily Anne έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 15:17Το αγόρασε χωρίς επίστρωση, δεν ακολούθησε τις οδηγίες για coating και το παράτησε στο νεροχύτη με νερό κάνα ΣΚ.Ερμής έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 14:27Αγις τι λες να παίζει εδώ;Fata_Morgana έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 21:38
Ναι βέβαιααα το βλέπω πόσο ανθεκτικό είναι. Θα επικοινωνήσω αύριο με την εταιρία να μου το αντικαταστατήσουν.
- Fata_Morgana
Κάνε μόκο βρε μαλάκα άμα δε ξέρεις. Χαζέ.Αγις έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 15:16σιγα μην διαβασε οδηγιες χρησης - καθαρισμου - συντηρησης - του γαμησε τη μανα η μαλακωCecily Anne έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 15:14Διάβασε αν η εταιρία που αγόρασες δίνει οδηγίες για seasoningFata_Morgana έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 21:38
Ναι βέβαιααα το βλέπω πόσο ανθεκτικό είναι. Θα επικοινωνήσω αύριο με την εταιρία να μου το αντικαταστατήσουν.
- Cecily Anne
Τι να σου πω, περίεργο πολύ! Μίλησες μα την εταιρία ;;;Fata_Morgana έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:28Ερμής έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 15:50 Δε παίζει να ηταν lodge. Κάτι άλλο μάλλον.
Lodge είναι μαρή και εννοείται έκανα όλες τις διαδικασίες και εννοείται δεν το άφησα με νερό. Πλάκα κάνεις; σα τα μάτια μου το πρόσεξα.Cecily Anne έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 15:17Το αγόρασε χωρίς επίστρωση, δεν ακολούθησε τις οδηγίες για coating και το παράτησε στο νεροχύτη με νερό κάνα ΣΚ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Fata_Morgana
Δε πρόλαβα σήμερα, θα τους στείλω mail με φώτο.Cecily Anne έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:33Τι να σου πω, περίεργο πολύ! Μίλησες μα την εταιρία ;;;Fata_Morgana έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:28Ερμής έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 15:50 Δε παίζει να ηταν lodge. Κάτι άλλο μάλλον.
Lodge είναι μαρή και εννοείται έκανα όλες τις διαδικασίες και εννοείται δεν το άφησα με νερό. Πλάκα κάνεις; σα τα μάτια μου το πρόσεξα.Cecily Anne έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 15:17
Το αγόρασε χωρίς επίστρωση, δεν ακολούθησε τις οδηγίες για coating και το παράτησε στο νεροχύτη με νερό κάνα ΣΚ.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Fata_Morgana έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:40Δε πρόλαβα σήμεραCecily Anne έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:33Τι να σου πω, περίεργο πολύ! Μίλησες μα την εταιρία ;;;Fata_Morgana έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:28
Lodge είναι μαρή και εννοείται έκανα όλες τις διαδικασίες και εννοείται δεν το άφησα με νερό. Πλάκα κάνεις; σα τα μάτια μου το πρόσεξα.
Fata_Morgana έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:30Κάνε μόκο βρε μαλάκα άμα δε ξέρεις. Χαζέ.Αγις έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 15:16 σιγα μην διαβασε οδηγιες χρησης - καθαρισμου - συντηρησης - του γαμησε τη μανα η μαλακω
ποιες διαδικασιες ; ετοιμα ερχονται τα λοτζ για χρησηFata_Morgana έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:28Ερμής έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 15:50 Δε παίζει να ηταν lodge. Κάτι άλλο μάλλον.
Lodge είναι μαρή και εννοείται έκανα όλες τις διαδικασίες και εννοείται δεν το άφησα με νερό. Πλάκα κάνεις; σα τα μάτια μου το πρόσεξα.Cecily Anne έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 15:17Το αγόρασε χωρίς επίστρωση, δεν ακολούθησε τις οδηγίες για coating και το παράτησε στο νεροχύτη με νερό κάνα ΣΚ.
λεγε τι μαλακια εκανες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πριν την επανάσταση του 2009 η Αθήνα ήταν σκέτη κόλαση.
Υπήρξα ηγετικό στέλεχος της επανάστασης αλλά τώρα έχουν αναλάβει άλλοι.
γιατι πειράζει να εχει σκουριάσει το μαντεμένιο τιγάνι; Αυτο δεν ειναι το νοημα, να μην πειράζει; Το τρίβεις το πλένεις το πασαλείβεις γλίτσα και έτοιμο πάλι, σιγά.
ανέβασε κι εδώ αν θέλεις, είδες πορτοκαλι χρώμα;Fata_Morgana έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:40Δε πρόλαβα σήμερα, θα τους στείλω mail με φώτο.Cecily Anne έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:33Τι να σου πω, περίεργο πολύ! Μίλησες μα την εταιρία ;;;Fata_Morgana έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:28
Lodge είναι μαρή και εννοείται έκανα όλες τις διαδικασίες και εννοείται δεν το άφησα με νερό. Πλάκα κάνεις; σα τα μάτια μου το πρόσεξα.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Fata_Morgana
Ναι ρε φίλε.νύχτα έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 16:36ανέβασε κι εδώ αν θέλεις, είδες πορτοκαλι χρώμα;

και στο δικό μου συμβαίνει και το προσέχω σαν τα μάτια μου
ίδια μάρκα
αλλά δεν πήγε ο νους μου σε σκουριά
ίδια μάρκα
αλλά δεν πήγε ο νους μου σε σκουριά
θα το αφησες βρεμένο, δεν θα το σκούπισες. Η μπορει να υπνοβατείς και να το ψεκασες το βραδυ.
αλλα οκ, μαντεμι ειναι λες, τιποτα δεν επαθε.
εγώ παίζει να μη το είχα σκουπίσει απευθείας μετά το πλύσιμο
τώρα είναι έτσι πάντως, δεν είναι σκουριά ναιδα, πλύνε το κ σκούπισε το κ θα δεις

τώρα είναι έτσι πάντως, δεν είναι σκουριά ναιδα, πλύνε το κ σκούπισε το κ θα δεις