!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- EKPLIKTIKOS
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Μου άλλαξαν εμβολιαστικο κέντρο κ ώρα μόνοι τους για τη 2η δόση κ μου έστειλαν μήνυμα επιβεβαιωθηκε λες κ έκανα εγώ την αλλαγή. Την παλευουν;
EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιουν 2021, 16:59 Μου άλλαξαν εμβολιαστικο κέντρο κ ώρα μόνοι τους για τη 2η δόση κ μου έστειλαν μήνυμα επιβεβαιωθηκε λες κ έκανα εγώ την αλλαγή. Την παλευουν;
- EKPLIKTIKOS
Αλήθεια λέω. Προφανώς δεν κάνουν πια άστρα στο ελληνικό οπότε με στέλνουν αλλου, οκ, αλλά δε θα έπρεπε να μου στείλουν να κλείσω εγώ ραντεβού οπότε με βολευει; Πέσε άμα λέω κάτι παράλογοFluffy έγραψε: 28 Ιουν 2021, 19:33EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιουν 2021, 16:59 Μου άλλαξαν εμβολιαστικο κέντρο κ ώρα μόνοι τους για τη 2η δόση κ μου έστειλαν μήνυμα επιβεβαιωθηκε λες κ έκανα εγώ την αλλαγή. Την παλευουν;![]()
![]()
Ενα μεγαλο φιασκο είναι όλη η υπόθεση
- EKPLIKTIKOS
Μπουρδελο. Στεγνά και ωμά. Είμαι οριακά να μην πάω για 2η δοση. Είναι τόσο ηλιθιοι που ούτε να μου βγάλουν τα σκουπίδια, πόσο μάλλον να μου κάνουν ένεση.
Δυνατότητα αλλαγής δεν έχεις;EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιουν 2021, 16:59 Μου άλλαξαν εμβολιαστικο κέντρο κ ώρα μόνοι τους για τη 2η δόση κ μου έστειλαν μήνυμα επιβεβαιωθηκε λες κ έκανα εγώ την αλλαγή. Την παλευουν;
- EKPLIKTIKOS
Έχω.Japetus έγραψε: 28 Ιουν 2021, 21:12Δυνατότητα αλλαγής δεν έχεις;EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιουν 2021, 16:59 Μου άλλαξαν εμβολιαστικο κέντρο κ ώρα μόνοι τους για τη 2η δόση κ μου έστειλαν μήνυμα επιβεβαιωθηκε λες κ έκανα εγώ την αλλαγή. Την παλευουν;
- Οργισμένος
Ψεκες, ψεκες, ψεκες...
Παντου ψεκες, ελπιζω ανεμβολιαστοι.
Παντου ψεκες, ελπιζω ανεμβολιαστοι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Μην εμνβολιαζεστε ψεκες, δεν ειναι με το ζορι ψεκες.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
10% το ΚΚΕ
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ακόμη και αν είχε κλειδώσει το σύστημα και δεν είχες άλλη διαθέσιμη, εφόσον σε μετέφερε από μόνο του αλλού, χωρίς δική σου υπαιτιοτητα, θα στο ξαναανοιγαν.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιουν 2021, 21:23Έχω.Japetus έγραψε: 28 Ιουν 2021, 21:12Δυνατότητα αλλαγής δεν έχεις;EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιουν 2021, 16:59 Μου άλλαξαν εμβολιαστικο κέντρο κ ώρα μόνοι τους για τη 2η δόση κ μου έστειλαν μήνυμα επιβεβαιωθηκε λες κ έκανα εγώ την αλλαγή. Την παλευουν;
- hellegennes
Περίμενε να συνδεθεί ο Bill hicks να σου πει για τα πρωτόκολλα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιουν 2021, 20:10Μπουρδελο. Στεγνά και ωμά. Είμαι οριακά να μην πάω για 2η δοση. Είναι τόσο ηλιθιοι που ούτε να μου βγάλουν τα σκουπίδια, πόσο μάλλον να μου κάνουν ένεση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Bill Hicks
όχι ρε συ, το ραντεβού τού EKPLIKTIKOS είναι η οριστική απόδειξη ότι έχεις δίκιο σε όλα και το ΕΣΥ είναι στυγνοί δολοφόνοι.hellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2021, 23:08Περίμενε να συνδεθεί ο Bill hicks να σου πει για τα πρωτόκολλα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιουν 2021, 20:10Μπουρδελο. Στεγνά και ωμά. Είμαι οριακά να μην πάω για 2η δοση. Είναι τόσο ηλιθιοι που ούτε να μου βγάλουν τα σκουπίδια, πόσο μάλλον να μου κάνουν ένεση.
υποκλίνομαι ταπεινά.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Otto Weininger
Φίλε λυπάμαι, αλλά μάλλον σε έχει πειράξει η ζέστη. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πει κάτι για την διαδικασία εμβολιασμού και αμέσως την έβγαλες μπουρδελο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιουν 2021, 20:10Μπουρδελο. Στεγνά και ωμά. Είμαι οριακά να μην πάω για 2η δοση. Είναι τόσο ηλιθιοι που ούτε να μου βγάλουν τα σκουπίδια, πόσο μάλλον να μου κάνουν ένεση.
Μπες και άλλαξε το κέντρο και την ώρα από μόνος σου αν δε σου κάνει ή σε ένα φαρμακείο, δεν είσαι ο μόνος που του έγινε η αλλαγή.
Άντε να πέσει λιγο η θερμοκρασία γιατί δε σας βλέπω καλά τελευταία.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεύτερη δόση κτηνίατρος την Κυριακή που πέρασε.
Freeeeedoooooooooooooooooom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Freeeeedoooooooooooooooooom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις