Κορυφαίο παράδειγμα παρέθεσα. Αλλά άμα είναι να βάζεις την κασσέτα, όντως δεν έχει νόημα.stavmanr έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:56Golden Age έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:51Ο "ένας που πλακώθηκε με τρεις" συνέδραμμε τις αρχές στην ακινητοποίηση και σύλληψη τρομοκρατών...stavmanr έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:49
Εδώ μου έφερες παράδειγμα από την αγγλία με έναν που πλακώθηκε με τρεις...
Δεν έχει νόημα η συζήτηση, Γκόλντεν. Έχεις παρεξηγήσει τον όρο "εθελοντισμός".![]()
Είπαμε δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση, όταν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την έννοια εθελοντισμός, αλλά την καρφώνεις όπου βρεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
- Golden Age
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
-
opsimasmenos
λάδια ή κάτι που κολλάει καλυτερα ρετσινη αντί ψεκασμού στα δύο μετρα μετά τον φράχτη στην ουδετερη ζωνη αν μεγαλώσει η πίεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος opsimasmenos την 10 Μαρ 2020, 01:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να πιάσουν οι πολίτες τους κουκουλοφόρους που πετάνε μολότοφ και καίνε περιουσίες, ή να κοιτάνε και να περιμένουν να επέμβουν οι αρχές;
Αυτό αρχίζουν και φοβούνται τώρα οι αναρχοαριστεροί που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τον εθελοντισμό των αγροτών στον Έβρο.
Αυτό αρχίζουν και φοβούνται τώρα οι αναρχοαριστεροί που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τον εθελοντισμό των αγροτών στον Έβρο.
Gherschaagk έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:52Ούτε πού σε διαβάζω.
Τουλάχιστον, σε αυτή την περίπτωση μην μου απαντάς καν. Φαίνεται τελείως παλαβό να μου απαντάς χωρίς να με διαβάζεις!
Ουάο!Δεν περνάνε.
Σωθήκαμε!
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Κυριολεκτικά.stavmanr έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:55Αυτό δεν ονομάζεται ΝΕΑ αλλά μελλοντολογικές προβλέψεις με χρήση ΤΑΡΩ. Στην καλύτερη εκτιμήσεις ή και ευσεβείς πόθοι.Φρούραρχος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:51Σου έχω νέα.stavmanr έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:47
Σιγά τα νέα.
Τα σύνορα είναι κλειστά σε όλη την Ευρώπη. Από το 2016 ακόμα.
Εσύ χαίρεσαι που νομιμοποίησες οριστικά με τη δική σου υπογραφή (εννοώ της κυβέρνησής σου) το κλείσιμο των συνόρων, όταν εσύ η ίδια έχεις το μεταναστευτικό πρόβλημα.
Είναι σαν να σου λέω "σταματάμε να παίζουμε την καυτή πατάτα" την ώρα που την έχεις στο χέρι.
Κι εσύ ριγείς από ικανοποίηση;
Η Μέρκελ μόλις το δήλωσε "ευχαριστούμε την Ελλάδα που ανέλαβε το βάρος του προσφυγικού για να μπορούμε οι κεντροευρωπαίοι να απολαμβάνουμε τον κεντροευρωπαισμό μας". Δεν σου δήλωσε "ερχόμαστε να το μοιραστούμε". Σε αναγνώρισε ως το "γαιδουράκι" που φορτώθηκε το πρόβλημα. Μόνιμα. Πάγια. Μάλιστα άρχισε να σου συμπεριφέρεται όπως στον Ταγιπ "θα δούμε μήπως μπορούμε ως ανταπόδωση να αυξήσουμε λίγο το εμπόριο".
Εθνική συγκίνηση! Ε;
ΔΕΝ θα μπουν άλλοι (...)
Προσπάθησε να γράψεις για μία φορά κυριολεκτικά βρε Φρούραρχε...
Μαμάμε, δέρνουμε και ψεκάζουμε στον Έβρο
Μπουμπουνάμε στο Αιγαίο και δεν περνάει κανένας
Τραμπουκίζουμε επαγγελματίες ανθρωπιστές των ΜΚΟ
Εξετάζουμε λύσεις ΑΛΚΑΤΡΑΖ
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά είπεν στο Σουλτάνο έλα για διαπραγματεύσεις και μόλις πήγε του είπαν τράβα πίσω γιατί όσο εκβιάζεις δεν συζητάμε.
Άντε καληνύχτα.
Καληνύχτα Φρούραρχε.Φρούραρχος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 02:03Κυριολεκτικά.stavmanr έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:55Αυτό δεν ονομάζεται ΝΕΑ αλλά μελλοντολογικές προβλέψεις με χρήση ΤΑΡΩ. Στην καλύτερη εκτιμήσεις ή και ευσεβείς πόθοι.
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά είπεν στο Σουλτάνο έλα για διαπραγματεύσεις και μόλις πήγε του είπαν τράβα πίσω γιατί όσο εκβιάζεις δεν συζητάμε.
Άντε καληνύχτα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τεσπα, η είδηση οτι οι Κουρδοι σκότωσαν τους Τούρκους στρατιώτες, ισχύει?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έτσι λένε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Φρούραρχος
Ρε από την Τρίτη και δώθε δεν βγαίνουν καν αφισοκόλληση και για καλέσματα. Τελευταία ήταν το κάλεσμα για 8 Μάρτη. 6 Μέρες και δεν βρίσκω αφίσα να κατεβάσω την τύχη μου μέσα.Μηχανικός έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:58 Να πιάσουν οι πολίτες τους κουκουλοφόρους που πετάνε μολότοφ και καίνε περιουσίες, ή να κοιτάνε και να περιμένουν να επέμβουν οι αρχές;
- Φρούραρχος
stavmanr έγραψε: 10 Μαρ 2020, 02:04Καληνύχτα Φρούραρχε.Φρούραρχος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 02:03Κυριολεκτικά.stavmanr έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:55
Αυτό δεν ονομάζεται ΝΕΑ αλλά μελλοντολογικές προβλέψεις με χρήση ΤΑΡΩ. Στην καλύτερη εκτιμήσεις ή και ευσεβείς πόθοι.
Άντε καληνύχτα.![]()
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Πρέπει να είναι δύσκολο να αναπαράγεις αριστερή προπαγάνδα υπό τις παρούσες συνθήκες.
Α εσύ είσαι μπροστάρης του εθελοντισμού.
Φρούραρχος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:44Αυτή είναι η λογική. Τη βιάσατε συστηματικά και ήρθε η ώρα της πλερωμής.stavmanr έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:41Όχι ευχαριστούμε.Φρούραρχος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:38 Για να μην το κουράζουμε.
Τρελίτσα ο σουλτάνος, τρελίτσα και εμείς.
Προτιμούμε τη λογική.
ΔΕΝ σας ακούει, ούτε σας βλέπει το 90%.
Πάμε παρακάτω.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
γιατί μωρέ μαλάκα, τι σε πείραξε;Υδράργυρος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:34 Να βλεπεις να ψεκαζουνε με φυτοφαρμακα ανθρωπους και να λες καλα τους κανουνε. Εκφασισμος
τους θες βιολογικούς τους μετανάστες σου;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση