!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ-Γανδη-Πιζα-Bart Accou και Fabrizio Carpinelli
Re: Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ-Γανδη-Πιζα-Bart Accou και Fabrizio Carpinelli
ναι δεν είσαι, αλίμονο. Σου αρέσουν τα μπεκάκια μαλλον, επεσες στο βιντεο με το ψέκασμα, το εφερες και εδώ. Καλό διάβασμα.
Έχει Ρεαλ Αρσεναλ τώρα κουκλίτσα μου. Θα ψεκαστώ αργότερα και με τα καμινετα του Λακαφωση θα ανάψω σπίρτο στο baby oil να καώ για πάρτη σου.enaon έγραψε: 16 Απρ 2025, 21:56 ναι δεν είσαι, αλίμονο. Σου αρέσουν τα μπεκάκια μαλλον, επεσες στο βιντεο με το ψέκασμα, το εφερες και εδώ. Καλό διάβασμα.
Άνθρωπο ψάχνω...
ωραία καλό μου μινιον, καλό αγώνα. Να διαβασεις και θεωρία ΜΤ μετά, να εισαι έτοιμος οταν παρουμε το Νομπελ.
Τι μινιόν ρε μλκ. 55 χρονών και παππούς είμαι.enaon έγραψε: 16 Απρ 2025, 22:04 ωραία καλό μου μινιον, καλό αγώνα. Να διαβασεις και θεωρία ΜΤ μετά, να εισαι έτοιμος οταν παρουμε το Νομπελ.
Άνθρωπο ψάχνω...
μίνιον παιδί μου, που κανεις οτι δεν καταλαβαίνεις, ολοκληρο γαϊδούρι.
- Otto Weininger
Οι Εκδόσεις ΨΕΚΑΣ παρουσιάζουν:
"I used to write PIPES. Now, I'm going to do them."
του enaon
- Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:
«Από την πρώτη φορά που έγραψε PIPES μέχρι την απόλυτη εμμονή — ο enaon δεν έγραφε απλώς μια λέξη, έσκαβε ένα τούνελ στον χωροχρόνο της μηχανικής. Το CFD του μπήκε (στην ζωή του) όπως μπαίνει ένα ραπανάκι υπόθετο: απροσδόκητα, δυναμικά, και με πάθος. Ένα βιβλίο που θα κάνει και τον πιο ψεκασμένο ειδικό της θερμοδυναμικής να δακρύσει.»
– Βας Βας ο Παρασκευάς
Let them make the first mistake. We make the last move.
μπράβο οττο για την προσπάθεια. Βγαζει ενα εσάνς καφρίλας ομως, σαν το ανέκδοτο με την λασπη και του αστυνομικους. Αλλα μπράβο για την προσπάθεια.
- Otto Weininger
Ευχαριστώ.enaon έγραψε: 16 Απρ 2025, 22:28 μπράβο οττο για την προσπάθεια. Βγαζει ενα εσάνς καφρίλας ομως, σαν το ανέκδοτο με την λασπη και του αστυνομικους. Αλλα μπράβο για την προσπάθεια.
Μόλις βγει και το ΕΜΠ θα προλογίσουν και άλλοι.
αντε ωραία, μας πολεμάνε οι ξένοι, μας λοιδορούν, λενε ειμαστε μπανανία με μπεκοψεκα πρωθυπουργό, αλλά οταν το τεκμηριώσουμε θα μας δοξάσουν.
Αήττητος...Otto Weininger έγραψε: 16 Απρ 2025, 15:12Που το συνέταξε ποιος ; (αυτό το κομμάτι)
Ο ίδιος άνθρωπος. Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.
Σαν τις μεταβλητές του Λακαφωση.
- Έτσι εγινε. Στο λέω εγώ.
- Ποιος αλλος το λεει ;
- Η γνωμοδότηση στο πορισμα.
- Ποιος την εγραψε;
- Εγω.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- Otto Weininger
Εγώ ή εσύ που συνέχεια επικαλείσαι πράγματα που δεν έχεις διαβάσει;nrg έγραψε: 16 Απρ 2025, 23:04Αήττητος...Otto Weininger έγραψε: 16 Απρ 2025, 15:12Που το συνέταξε ποιος ; (αυτό το κομμάτι)
Ο ίδιος άνθρωπος. Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.
Σαν τις μεταβλητές του Λακαφωση.
- Έτσι εγινε. Στο λέω εγώ.
- Ποιος αλλος το λεει ;
- Η γνωμοδότηση στο πορισμα.
- Ποιος την εγραψε;
- Εγω.
Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025, κρατήστε την ημέρα, θα μείνει στην Ιστορία.

Spoiler

- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματαenaon έγραψε: 16 Απρ 2025, 12:30 ε τι να κανω γκολουμ, να κανω οτι συζητάω με εσενα το ρεπορτ της γανδης; Μπορεις να φωνάξεις ενα προϊστάμενο;
Εγω που εχω την δυνατοτητα να αξιολογησω τα γεγονοτα αντικειμενικα οφειλω να ξεμπερδεψω μπερδεμενα ατομα οπως εσυ
Ειναι χρεος μου προς την κοινωνια μπας και ατομα σαν κι εσενα σταματησουν να την δηλητηριαζουν.
Θα σου εξηγησω λοιπο πως εχουν τα πραγματα με τροπο που ακομη και εσυ μπορεις να κατανοησεις
1.Μπορουν να σταθουν τα cfd ως αποδεικτικο στοιχειο υπαρξης παρανομου φορτιου στο δικαστηριο;Οχι δεν μπορουν σε κανενα δικαστηριο του πλανητη
2.Τι χρησιμοτητα θα μπορουσαν να εχουν τα αξιοπιστα cfd;Να υποθεσει καποιος μεσω αυτων πως η καυσιμη υλη ηταν κατι αλλο και να αναγκαστει η ερευνητικη διαδικασια να αναζητησει και αυτο το κατι αλλο ωστε να αποδειχτει η υπαρξη του με μαρτυριες και ευρηματα
3.Τι συμβαινει αυτην την στιγμη στην υποθεση των Τεμπων;Ειναι στην διαδικασια πιστοποιησης της αξιοπιστιας του cfd Λακαφωση ωστε να στρεψουν τις ερευνες προς το παρανομο φορτιο;Οχι φυσικα.Οι ερευνες εχουν στραφει ΚΑΙ προς το παρανομο φορτιο εδω και εναμιση χρονο χωρις την υπαρξη αξιοπιστων ενδειξεων
4.Πως θα επηρεασει την διαδικασια η αρνητικη γνωμοδοτηση της Γανδης αναφορικα με την αξιοπιστια του cfd Λακαφωση;Καθολου καθως εδω και εναμιση χρονο η ερευνα κινειται υπολογιζοντα το ως αξιοπιστο και δεν βρεθηκε κατι.
5.Ποια ειναι η τυπικης σημασιας εξελιξη που μπορει να εχουμε μετα την γνωμοδοτηση της Γανδης;Να αποσυρει τα συμπερασματα του cfd του ο Λακαφωσης απο το ιδιο του το πορισμα.Τα αποσυρει δεν τα αποσευρει ομως δεν αλλαζει κατι για την υποθεση
Το οτι ολη η χωρα ασχολειται επι εναμιση χρονο με τα αποτελεσματα του cfd Λακαφωση η υπαρξη του οποιου εφτασε στο να καθοδηγει την ερευνητικη διαδικασια ειναι αλλο ενα λαμπρο παραδειγμα δυσλειτουργιας του δικαστικου μας συστηματος.Υπο την πιεση της κοινης γνωμης εξεταζονται ολες οι παπαριες του καθε πικραμενου
Τωρα εχω μια ερωτηση για εσενα,
Καλη η ιστορια με τα τυπικα προσοντα και τα πτυχια των τεχνικων συμβουλων αλλα ας παμε στην ουσια
Θεωρεις οτι ο Λακαφωσης ειναι ενα ατομο το οποιο εχει τις γνωσεις και την εμπειρια για να διενεργησει ενα τετοιο cfd;Ειναι καταλληλος για κατι τετοιο;
Απο οτι διαβαζουμε απο την Γανδη ειναι παντελως ακαταλληλος.Συμφωνεις;
γιατί γράφεις σεντόνια; Αν αλλάξεις υσερναμε θα το διαβάσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος