!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό!! .
-
Alex Amsterdam
Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό
ρε στοκε, δεν θα με βαλεις στην θεση μου με πινακακια; Θα με αφηνεις να σε σερνω στο φορουμ σαν κουρελι;
γιατι 25 μερες μετα, τους λαδωσε κανεις ή ειναι τοσο αχρηστοι, τι λες;
γιατι 25 μερες μετα, τους λαδωσε κανεις ή ειναι τοσο αχρηστοι, τι λες;
Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό
Ποντάρω στην έλλειψη κανονισμών και διαδικασιών και στην ασυνεννοησία υπηρεσιών. Ό,τι θέλει κάνει ο καθένας, όποτε το θυμηθεί.enaon έγραψε: 04 Μαρ 2024, 18:58 γιατι 25 μερες μετα, τους λαδωσε κανεις ή ειναι τοσο αχρηστοι, τι λες;
Για δώσε λίγες πληροφορίες να δούμε αν μπορεί να υπάρχει και δόλος εκτός από αδιαφορία ή ανικανότητα.
Η υπηρεσία που συλλέγει δείγματα από ποιον παίρνει εντολή; Ποιος τους στέλνει εκεί;
Υπάρχει πρωτόκολλο για να κηρυχθεί ολοκλήρωση των ερευνών σε περιοχή δυστυχήματος ή επαφίεται στην διάθεση του τοπικού διοικητή;
Εισαγγελέας, αξιωματικός αστυνομίας ή κάποιος πολιτικός έχει το γενικό πρόσταγμα;
ST48410 έγραψε: 04 Μαρ 2024, 19:12Ποντάρω στην έλλειψη κανονισμών και διαδικασιών και στην ασυνεννοησία υπηρεσιών. Ό,τι θέλει κάνει ο καθένας, όποτε το θυμηθεί.enaon έγραψε: 04 Μαρ 2024, 18:58 γιατι 25 μερες μετα, τους λαδωσε κανεις ή ειναι τοσο αχρηστοι, τι λες;
Για δώσε λίγες πληροφορίες να δούμε αν μπορεί να υπάρχει και δόλος εκτός από αδιαφορία ή ανικανότητα.
Η υπηρεσία που συλλέγει δείγματα από ποιον παίρνει εντολή; Ποιος τους στέλνει εκεί;
Υπάρχει πρωτόκολλο για να κηρυχθεί ολοκλήρωση των ερευνών σε περιοχή δυστυχήματος ή επαφίεται στην διάθεση του τοπικού διοικητή;
Εισαγγελέας, αξιωματικός αστυνομίας ή κάποιος πολιτικός έχει το γενικό πρόσταγμα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ST48410 έγραψε: 04 Μαρ 2024, 19:12Ποντάρω στην έλλειψη κανονισμών και διαδικασιών και στην ασυνεννοησία υπηρεσιών. Ό,τι θέλει κάνει ο καθένας, όποτε το θυμηθεί.enaon έγραψε: 04 Μαρ 2024, 18:58 γιατι 25 μερες μετα, τους λαδωσε κανεις ή ειναι τοσο αχρηστοι, τι λες;
δεν εχει νοημα να δωσω πληροφορίες νομιζω, καταλάβαινω οτι εδω ειμαστε κατα βαση φιλολογοι και ας δηλώνουμε μηχανικοι μερικοι, δεν το λεω ασχημα, ολοι απαραίτητοι ειμαστε, αλλα αν καποιος δεν εχει βγαλει εικονα, δεν θελει κατα βαθος.
enaon έγραψε: 04 Μαρ 2024, 19:19ST48410 έγραψε: 04 Μαρ 2024, 19:12Ποντάρω στην έλλειψη κανονισμών και διαδικασιών και στην ασυνεννοησία υπηρεσιών. Ό,τι θέλει κάνει ο καθένας, όποτε το θυμηθεί.enaon έγραψε: 04 Μαρ 2024, 18:58 γιατι 25 μερες μετα, τους λαδωσε κανεις ή ειναι τοσο αχρηστοι, τι λες;
δεν εχει νοημα να δωσω πληροφορίες νομιζω, καταλάβαινω οτι εδω ειμαστε κατα βαση φιλολογοι και ας δηλώνουμε μηχανικοι μερικοι, δεν το λεω ασχημα, ολοι απαραίτητοι ειμαστε, αλλα αν καποιος δεν εχει βγαλει εικονα, δεν θελει κατα βαθος.
Σε λίγους μήνες θα στείλουμε τον Αυτιά στην Ευρωβουλή σαν εκλεκτό να μας εκπροσωπεί και ακόμα συζητάμε πόσο έξυπνοι είναι και τι σκάρωσαν;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
σωστά.
η εκτιμησή μου παντως ειναι οτι η εισαγγελέας που ελεγε για παπαδες και την επιασε πόνος τωρα να το ξαναδουμε καλυτερα, εχει λαδωθεί.
η εκτιμησή μου παντως ειναι οτι η εισαγγελέας που ελεγε για παπαδες και την επιασε πόνος τωρα να το ξαναδουμε καλυτερα, εχει λαδωθεί.
Στο συγκεκριμένο θέμα φιλόλογος είμαι. Δεν μπορώ να αξιολογήσω τις πληροφορίες που δίνονται. Δεν μπορώ να συσχετίσω τις φλόγες που είδα στο video με το άλφα ή το βήτα υλικό και να πω ότι η τάδε γνωμάτευση δεν στέκει. Διαβάζω αυτά που παρατίθενται.enaon έγραψε: 04 Μαρ 2024, 19:19 δεν εχει νοημα να δωσω πληροφορίες νομιζω, καταλάβαινω οτι εδω ειμαστε κατα βαση φιλολογοι και ας δηλώνουμε μηχανικοι μερικοι, δεν το λεω ασχημα, ολοι απαραίτητοι ειμαστε, αλλα αν καποιος δεν εχει βγαλει εικονα, δεν θελει κατα βαθος.
Αυτό που είπα παραπάνω έχει την εξής έννοια. Λίγους μήνες αργότερα στις πλημμύρες πάλι φαίνεται να έδρασαν οι τοπικές αρχές χωρίς σχεδιασμό και γνώση της κατάστασης και να προκάλεσαν περισσότερο κακό, παρά καλό. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν σε πρώτο χρόνο και προκειμένου να τοποθετηθούν οι γερανοί εκεί, πάρθηκε η απόφαση στο πόδι,να ριχθεί χαλίκι, χωρίς να κάνει κανείς τους τον κόπο να ρωτήσει κάποιον αρμόδιο αν έτσι θα χαθούν στοιχεία.
Αυτό με την συλλογή δειγμάτων 25 μέρες μετά δεν ξέρω από που προέκυψε, δεν διάβασα το πόρισμα με προσοχή για να δω αν είναι μέσα ή σε κάποιο άλλο έγγραφο, ωστόσο παραδέχομαι ότι από μόνο του είναι άκρως προβληματικό.
τα ειπαμε και στο αλλο νημα στ, ολα θελουν συνθεση για να παρουν εικονα, μπορει να μην ξερεις να την δημιουργήσεις, αλλα αν δηλώνεις ανικανος να εκτιμησεις τι ακους, δεν θες να ακουσεις νομιζω, ολοι μπορουν να ακουσουν, αυτο ειναι που εχει πλακα.ST48410 έγραψε: 04 Μαρ 2024, 19:34 Στο συγκεκριμένο θέμα φιλόλογος είμαι. Δεν μπορώ να αξιολογήσω τις πληροφορίες που δίνονται. Δεν μπορώ να συσχετίσω τις φλόγες που είδα στο video με το άλφα ή το βήτα υλικό και να πω ότι η τάδε γνωμάτευση δεν στέκει. Διαβάζω αυτά που παρατίθενται.
με τον γγ παιζω παντως, δεν ηταν ο σκοπός να ενημερωσω καποιον για κατι, δεν ειναι δικια μου δουλεια αυτο.
συμφωνώ και για αρχή σου έγραψα παραπάνω ποιες ψηφίδες μου λείπουν. Ποιος έχει το πρόσταγμα, αν γίνεται κάτι συγκεκριμένο ως διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις κοκ.
Αμυδρά θυμάμαι πάντως ότι εκείνες τις πρώτες μέρες ασχολούμασταν κυρίως με το πως έκανε τέτοιο λάθος ο σταθμάρχης και αν υπήρχαν δικλείδες ασφαλείας που δεν δούλεψαν. Θέλω να πω ότι αν κάποιος είναι πολιτικός, μπορεί κάλλιστα να είναι τελείως άσχετος ως προς αυτά και να δώσει λάθος διαταγές. Το θέμα είναι να υπάρχουν αρμόδιοι που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και να έχουν την εξουσία να ζητήσουν να τηρηθούν οι σωστές διαδικασίες.
Τι αφορά η αναφορά σου σε εισαγγελέα και παπάδες;
αλλο σου λεω, ψηφίδες λειπουν να φτιαξεις ηχο, να τον ακουσεις δεν λειπει κατι, ολοι μπορουν.ST48410 έγραψε: 04 Μαρ 2024, 19:46 συμφωνώ και για αρχή σου έγραψα παραπάνω ποιες ψηφίδες μου λείπουν.
δεν θυμαμαι το ονομά της, μην χαλαω μνημη αδικα μαλλον, εισαγγελεας αριου παγου πρεπει να ειναι, η κεντρική υπευθηνη. Εγω λεω τα εχει παρει, απλα το λεω μηπως θελει κανεις να με καλεσει να απολογηθώ που το λεω.
Αν λες για την Αδειλίνη αυτή βλέπω ότι είναι Εισ. Αρ. Π. από το Ιούλιο 23. Λογικά θα πρέπει να έχει ευθύνες και ο Ντογιάκος κατά την θητεία του οποίου έγινε το δυστύχημα. Αυτοί παραγγέλνουν στις αρμόδιες υπηρεσίες τη συλλογή υλικού;enaon έγραψε: 04 Μαρ 2024, 19:49 δεν θυμαμαι το ονομά της, μην χαλαω μνημη αδικα μαλλον, εισαγγελεας αριου παγου πρεπει να ειναι, η κεντρική υπευθηνη. Εγω λεω τα εχει παρει, απλα το λεω μηπως θελει κανεις να με καλεσει να απολογηθώ που το λεω.
-
Alex Amsterdam
Δεν θα σας πει τελικα για τα δειγματα

στ με μπερδευεις με τον γγ; Μου ζητάς να αναλυσουμε στο φορουμ την μουσική που θα ακουσουμε να δουμε αν θα μας αρεσει; Την ακουσαμε, σου αρεσε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 609 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 4 Απαντήσεις