Τους πιάνουν επ' αυτοφώρω;Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 22:26100+ συλλήψεις εμπρηστών μέχρι στιγμής.nowhere έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 20:07έτσι πάει συνήθως.εμπρηστές βάζουν φωτιές και δουλειά αυτών που έχουν χρεωθεί την χώρα είναι νσ τις σβήνουν και νσ μπαγλαρώνουν τους υπεύθυνους.είσαι ικανοποιημένος?Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 19:21 Εμπρησμοί. Αυτό γίνεται. Όπως ακριβώς τα έλεγαν χτες και κάτοικοι της Ρόδου και της Κέρκυρας που περιπολούν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
Re: Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Otto Weininger
Όχι, απλά όπου ανεβαίνουν τα μποφόρ, συμπτωματικά ανάβουν στο πουθενά νέες εστίες, χωρίς να υπάρχει ούτε καλώδιο, ούτε μελίσσια, ούτε σπίτια, ούτε κολώνα ΔΕΗ ούτε τίποτα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 22:31Δεχόμαστε ασύμμετρη απειλή πάλι;Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 22:26100+ συλλήψεις εμπρηστών μέχρι στιγμής.nowhere έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 20:07
έτσι πάει συνήθως.εμπρηστές βάζουν φωτιές και δουλειά αυτών που έχουν χρεωθεί την χώρα είναι νσ τις σβήνουν και νσ μπαγλαρώνουν τους υπεύθυνους.είσαι ικανοποιημένος?
Απο κει και πέρα, μιλάμε για 561 πυρκαγιές μέσα σε 2 βδομάδες.
Μόνο σήμερα 61 νέες εστίες, τις προάλλες 81 σε μέρα.
Ποιος να πρωτοπαει και που.
Και από κοντά τα ζαιοτρολ (και στελέχη μερικά από αυτά) να γράφουν 41τακατο ή να απαντάνε στα αγγλικά σε τουρίστες που ευχάριστουν τις ελληνικές αρχές λέγοντας τους να μην έρχονται Ελλάδα κλπ.
Μόνο για ξερονήσια είναι οι ζαίοι, φύγε να σωθείς από τον βόθρο αυτό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Γιατί δεν πας να ρωτήσεις τον εισαγγελέα και τα κατά τόπους τμήματα;vagabondo έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 22:32Τους πιάνουν επ' αυτοφώρω;Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 22:26100+ συλλήψεις εμπρηστών μέχρι στιγμής.nowhere έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 20:07
έτσι πάει συνήθως.εμπρηστές βάζουν φωτιές και δουλειά αυτών που έχουν χρεωθεί την χώρα είναι νσ τις σβήνουν και νσ μπαγλαρώνουν τους υπεύθυνους.είσαι ικανοποιημένος?
- Otto Weininger
Εδώ πήγαν προχτές να βάλουν φωτιά στον Πειραιά στον Προφήτη Ηλία, και τους κυνήγησαν οι κάτοικοι, τον έναν τον τσίμπησαν.
Πλάκα μας κάνετε πια;
Πλάκα μας κάνετε πια;
Εσυ τα νούμερα τα έφερες, αφού ρώτησες τους κατα τόπους εισαγγελείς;Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 22:41Γιατί δεν πας να ρωτήσεις τον εισαγγελέα και τα κατά τόπους τμήματα;
Occasio facit furem
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
To θέμα είναι ότι αυτά λέγονται χρόνια αλλά δεν ξέρουμε το όνομα ούτε ενός εμπρηστή.Αυτός που έβαλε τη φωτιά στο Μάτι είναι γνωστός,ήταν λόγω αμελείας και θα δικασθεί για πλημμέλημμα.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 22:44 Εδώ πήγαν προχτές να βάλουν φωτιά στον Πειραιά στον Προφήτη Ηλία, και τους κυνήγησαν οι κάτοικοι, τον έναν τον τσίμπησαν.
Πλάκα μας κάνετε πια;
Ίσως να μην είναι γνωστά τα ονόματα διότι το κράτος δεν μπορεί να δικαιολογήσει τους νόμους του που αντιμετωπίζουν τις φωτιές από αμέλεια ως πλημμελήμματα.
Απ΄ότι λέγεται και η φωτιά στην Ηλεία ήταν από αμέλεια.Η μόνη σίγουρα φωτιά που ήταν από πρόθεση ήταν στη Μάρφιν.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
10 μέρες καίγεται η Ρόδος που είναι 47 τακατο και μου βγάζουν τον ανιωθο αξύριστο και χασκογελαει. Αν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο θα το παιζαν 24ωρες τα βοθροσαητοκαναλαOtto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 22:40Όχι, απλά όπου ανεβαίνουν τα μποφόρ, συμπτωματικά ανάβουν στο πουθενά νέες εστίες, χωρίς να υπάρχει ούτε καλώδιο, ούτε μελίσσια, ούτε σπίτια, ούτε κολώνα ΔΕΗ ούτε τίποτα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 22:31Δεχόμαστε ασύμμετρη απειλή πάλι;Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 22:26
100+ συλλήψεις εμπρηστών μέχρι στιγμής.
Απο κει και πέρα, μιλάμε για 561 πυρκαγιές μέσα σε 2 βδομάδες.
Μόνο σήμερα 61 νέες εστίες, τις προάλλες 81 σε μέρα.
Ποιος να πρωτοπαει και που.
Και από κοντά τα ζαιοτρολ (και στελέχη μερικά από αυτά) να γράφουν 41τακατο ή να απαντάνε στα αγγλικά σε τουρίστες που ευχάριστουν τις ελληνικές αρχές λέγοντας τους να μην έρχονται Ελλάδα κλπ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Otto Weininger
Τα νούμερα έπαιξαν στις ειδήσεις σε 2 (τουλάχιστον) κανάλια.vagabondo έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 23:00Εσυ τα νούμερα τα έφερες, αφού ρώτησες τους κατα τόπους εισαγγελείς;Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 22:41Γιατί δεν πας να ρωτήσεις τον εισαγγελέα και τα κατά τόπους τμήματα;
Προλάβατε;taliban έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 23:05 [img]https://i.postimg.cc/x168JZqC/2023 ... .jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/JhtnbQBQ/2023 ... .jpg[/img]
Πώς τα βλέπουν εκεί τα πράγματα, κινδυνεύει το Πήλιο;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Otto Weininger
Αν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο με κυνηγήσω ΣΥΡΙΖΑ θα είχαμε καμία δεκαριά χιλιάδες νεκρούς.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 23:1610 μέρες καίγεται η Ρόδος που είναι 47 τακατο και μου βγάζουν τον ανιωθο αξύριστο και χασκογελαει. Αν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο θα το παιζαν 24ωρες τα βοθροσαητοκαναλαOtto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 22:40Όχι, απλά όπου ανεβαίνουν τα μποφόρ, συμπτωματικά ανάβουν στο πουθενά νέες εστίες, χωρίς να υπάρχει ούτε καλώδιο, ούτε μελίσσια, ούτε σπίτια, ούτε κολώνα ΔΕΗ ούτε τίποτα.
- Otto Weininger
Εν τω μεταξύ 7 φωτιές ταυτοχρονα μέσα σε οικισμούς (Μαγνησία, Λαμια).
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Όπως με τον κοβιντ που βρεθήκαμε στην πρώτη δεκάδα σε θανάτους.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 23:34Αν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο με κυνηγήσω ΣΥΡΙΖΑ θα είχαμε καμία δεκαριά χιλιάδες νεκρούς.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 23:1610 μέρες καίγεται η Ρόδος που είναι 47 τακατο και μου βγάζουν τον ανιωθο αξύριστο και χασκογελαει. Αν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο θα το παιζαν 24ωρες τα βοθροσαητοκαναλαOtto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 22:40
Όχι, απλά όπου ανεβαίνουν τα μποφόρ, συμπτωματικά ανάβουν στο πουθενά νέες εστίες, χωρίς να υπάρχει ούτε καλώδιο, ούτε μελίσσια, ούτε σπίτια, ούτε κολώνα ΔΕΗ ούτε τίποτα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Otto Weininger
Λεβέντη μου, είχαμε ένα νεκρό κτηνοτρόφο από φωτιά. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν έφυγε όπως έλεγε το 112 και πήγε προς την φωτιά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 23:37Όπως με τον κοβιντ που βρεθήκαμε στην πρώτη δεκάδα σε θανάτους.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 23:34Αν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο με κυνηγήσω ΣΥΡΙΖΑ θα είχαμε καμία δεκαριά χιλιάδες νεκρούς.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 23:16
10 μέρες καίγεται η Ρόδος που είναι 47 τακατο και μου βγάζουν τον ανιωθο αξύριστο και χασκογελαει. Αν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο θα το παιζαν 24ωρες τα βοθροσαητοκαναλα
Έκανε δηλαδή αυτό, που η πουστάρα που ψηφίσατε, καλούσε τον κόσμο το 2021 να κάνει: Να αγνοήσει τις εντολές εκκένωσης.
https://twitter.com/hellaspecial/status ... ctZtQ&s=19
10.000 νεκρούς είπα ; Κάνε τους 20.000 και βάλε.
Οι φιλοκυβερνητικοί έχουν αρχισει να ξεπερνανε σε ψεκα και τους αντιεμβολιαστες.
Τους κάνει εντύπωση λέει που οι μεγάλες φωτιές είναι σε μέρη ξηρά, με δυνατούς ανέμους και ζέστη.
Ευτυχώς δεν ήταν αντιπολίτευση στον κόβιντ γιατι πλεον επικρατούσα άποψη στην χώρα θα ήταν ότι τον κοβιντ τον εβγαλε από τον κωλο του ενας απλυτος γκει στη Σαμοθράκη.
Τους κάνει εντύπωση λέει που οι μεγάλες φωτιές είναι σε μέρη ξηρά, με δυνατούς ανέμους και ζέστη.
Ευτυχώς δεν ήταν αντιπολίτευση στον κόβιντ γιατι πλεον επικρατούσα άποψη στην χώρα θα ήταν ότι τον κοβιντ τον εβγαλε από τον κωλο του ενας απλυτος γκει στη Σαμοθράκη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 878 Απαντήσεις