Τότε θα ένιωθα πως ξεπληρώνω ένα δίκαιο χρέος, ένα μνημόνιο δυστυχίας. Το αξιζα ομως; Ποιο ήταν το έγκλημά μου; Ότι δεθηκα μαζί της; Ότι πίστεψα οτι μπορώ να την εχω, οτι μπορεί να εννοεί όσα λεει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Ότι θες να την εκμεταλλευτείς που είναι αθώα και άδολη.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ποσταρε ένα ποιημα με το όνομά μου που με εξισώνει επί της ουσιας με υπηρετη. Πρέπει να με σχολιάζει παντού από ότι φαίνεται.
Από μόνος σου εξισώνεσαι με υπηρέτη τύπε, τι ψάχνεις;
Και τι να κάνω τωρα;
Μονιμότητα.
Μάλλον θα πρέπει ν' απευθυνθεί στο κουκουέ της περιοχής του για στήριξη των εργασιακών του δικαιωμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, τι να κάνω δεν μου λέτε. Ποσταρα ένα τραγούδι, το I am through with love, στην εκτελεση της Μονρόε.
Με κάτι τέτοια, ενέχει ο κίνδυνος να συγκινήσεις τον beta.Kappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 11:07 Ναι, τι να κάνω δεν μου λέτε. Ποσταρα ένα τραγούδι, το I am through with love, στην εκτελεση της Μονρόε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποσταρε αυτό εδώKappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 11:07 Ναι, τι να κάνω δεν μου λέτε. Ποσταρα ένα τραγούδι, το I am through with love, στην εκτελεση της Μονρόε.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Eγώ περιμενω δέμα απο speedex εχει σταλθει την προηγούμενη Πέμπτη και ακόμη να ρθει, έως τώρα τουλάχιστον, ενώ χθες μετά απο ερωτηση μου μου απαντησαν πως έχει δοθει εντολή για δρομολογηση παράδοσης
Λες και έχω παραγγειλει κατι απο την αλλη άκρη του Ατλαντικου
ελπιζω να ρθει και να μην κλαιω τα λεφτά μου γιατι το πληρωσα με κάρτα.
Λες και έχω παραγγειλει κατι απο την αλλη άκρη του Ατλαντικου
Η speedex είναι ο,τι χειρότερο. Πρέπει να τους παίρνεις συνέχεια τηλΑλιόσα έγραψε: 25 Αύγ 2023, 11:52 Eγώ περιμενω δέμα απο speedex εχει σταλθει την προηγούμενη Πέμπτη και ακόμη να ρθει, έως τώρα τουλάχιστον, ενώ χθες μετά απο ερωτηση μου μου απαντησαν πως έχει δοθει εντολή για δρομολογηση παράδοσης![]()
Λες και έχω παραγγειλει κατι απο την αλλη άκρη του Ατλαντικου![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση