Δεν μπορώ να περιγράψω αλλιώς τον συνδυασμό καρύλας και απλυσιάς, τι να κάνουμε;Cecily Anne έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:00Νταξ, σου μύρισε τραγίλα στην Αθήνα. Μας έπεισες.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:39Δεν είπα πως μου μύριζε πάντα. Σε κάποιες φάσεις έπιανα μια τραγίλα τύπου. Ίσως να ήταν κοντά κάποιος που δεν τον έπιανε το μάτι. Βρώμαγε όμως.Cecily Anne έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:30
Καλά σε καμία περίπτωση δε βρωμάει, ήμαρτον, μην ακούς τη σάχλα του καθένα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
έχω να πάω λίγα χρόνια,όχι πολλά,πήγαινα τακτικότατα αλλα με πανδημιες κ.λπ δεν πηγαΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:57Έχεις πάρα πολύ καιρό να έρθεις στην Αθήνα, αυτό έχω να σχολιάσω. Αυτή τη στιγμή το κέντρο της Αθήνας έχει γεμίσει με μαγαζιά λογιώνΚόκκορας έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:39αυτά ποτε δεν γίνονται μια ζωή εσείς ανοίγετε νήματα κόντρας,λες και μισειτε τον τοπο που ζειτεΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:15 Ο κλασικός Σαλονικός είναι αυτός που θα κατέβει στην Αθήνα για 2-3 μέρες και θα σου τα κάνει πλανήτες με το "Εμείς στη Θεσσαλονίκη"
ή το "Αν έρθεις στη Σαλόνικα θα σε πάω στο μπουγατσάδικο του Παναή να φας εκεί μπουγάτσα". Χεστήκαμε ρε φίλε, άσε μας να πιούμε
επιτέλους έναν καφέ με την ησυχία μας.
μαντεψε ποιος ανοιξε και το παρον νημα!βεβαια οκ ο ανθρωπος τελικα το δικαιολογησε,αν και δεν βρισκω σωστα να ξεσπας για καποιο προβλημα αλλου,τελος παντων ανθρωπινο.
οι περισσοτερες μιρλες απο οπαδισμό ξεκινάνε ενθεν και ενθεν,ειχαμε συμφοιτητες απο ολα τα μερη και ξερουμε.
επισης αυτα τα θα πας εκεί θα πας εδώ και ειναι παμπολλα δεν ειναι ενα και δυο,λεγονται πολυ απλα γιατί η Θεσσαλονικη εχει αρχη μεση τελος δημιουργει τοποσημα ,στεκια,ο καθενας αναλογως και τα γουστα ή την περιοχη που καθεται στο κεντρο (ή ερχεται σε αυτό,διότι ποτε το κεντρο δεν απειχε τόσο απο τα προαστια) δημιουργει τον δικο του χωρο,με καποια βεβαιως κοινη βαση.ουτε κατα διανοια δεν ειναι ετσι το... κεντρο της Αθηνας
η Αθηνα εχει σημεια,θα πας στον ταδε περα να φας κανει την καλυτερη μπλα μπλα...yeah right τα ακουμε εδω απο καποιους που ζουν προαστια
κατι αντιστοιχο με τα πανεπιστημια των δυο πολεων,τα δυο μεν μεσα στο κεντρο down town εχουν δημιουργησει αναριθμητα στεκια φυσιολογικα δινοντας στον εξω κοσμο που δεν τα πολυψειριζει την αισθηση της καφεδουπολης και της τρελης χαραςΣτην Αθηνα διασκοπισμενα κατα κανονα(αντε λιγο ζωγραφου),δεν την λες φοιτητουπολη
κοιταξτε ψηφιζετε δημαρχους κ πολιτικους να απογκετοποιησουν χωρους,να επανενταξετε μερη και αφηστε τις ιστοριες και τη χολη
λογιών που κάνουν τις γειτονιές να διαφέρουν αισθητά η μία με την άλλη. Το Μοναστηράκι και τα πέριξ έχουν γίνει τουριστικό χωριό, τα
Εξάρχεια είναι φάση εναλλακτίκ(με μπόλικες δόσεις φασεισμού πλέον), το Κολωνάκι κλασικά μαζεύει τους γιάπηδες πραγματικούς και wannabe,
στη Βάθη παίζουν τα εθνικ εστιατόρια, στο Μεταξούργειο σε κάποιους δρόμους είναι φάση Εξάρχεια και Ψυρρή μαζί και αυτά είναι μόνο λίγα
από τα παραδείγματα που μου έρχονται στο μυαλό γιατί γενικά στην Αθήνα πλέον περπατάς και πέφτεις πάνω σε καφετέριες και φαγάδικά κάτι που κατά τη γνώμη μου δεν είναι και πολύ καλό αλλά το σχόλιό μου είναι περιγραφικό της πραγματικότητας. Παράδειγμα τα τελευταία χρόνια έχουν φτιαχτεί στέκια σε μέχρι πρότινος "κρυφά μέρη" όπως η Πλατεία Βραζιλίας στο Μέγαρο Μουσικής ή στο Παγκράτι. Τέτοια στέκια μόνο στην Αθήνα μπορούν να υπάρξουν πρακτικά γιατί εκεί είναι η μεγάλη αγορά.
κοιτα η Αθηνα πάσχει από αυτο που πάσχουν οι περισσότερες ελληνικές πόλεις δίχως πολεοδομικό σχέδιο και έξοδο στην θαλασσα
είναι πιο εντονο σε αυτή λογω μεγεθους(ευτυχώς βέβαια ήρθε και το μετρο) και φυσικα λογω "γκετοποιησης" ,πιο σωστα υποβαθμισης καποιων περιοχων
- Cecily Anne
Που πέτυχες την καρύλα στην Αττική, θα μας τρελάνεις; Ήμαρτον. Και πάω για κάρυ συχνά. Ούτε απέξω από το εστιατόριο δεν μυρίζει.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:02Δεν μπορώ να περιγράψω αλλιώς τον συνδυασμό καρύλας και απλυσιάς, τι να κάνουμε;Cecily Anne έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:00Νταξ, σου μύρισε τραγίλα στην Αθήνα. Μας έπεισες.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:39
Δεν είπα πως μου μύριζε πάντα. Σε κάποιες φάσεις έπιανα μια τραγίλα τύπου. Ίσως να ήταν κοντά κάποιος που δεν τον έπιανε το μάτι. Βρώμαγε όμως.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αν περάσεις απο τη Μενάνδρου, μυρίζει. πολύ πιθανο να μπέρδεψε τις πλατείες και να βρέθηκε σε καμια βάθης.Cecily Anne έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:04Που πέτυχες την καρύλα στην Αττική, θα μας τρελάνεις; Ήμαρτον. Και πάω για κάρυ συχνά. Ούτε απέξω από το εστιατόριο δεν μυρίζει.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:02Δεν μπορώ να περιγράψω αλλιώς τον συνδυασμό καρύλας και απλυσιάς, τι να κάνουμε;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Η Μενάνδρου είνα αυτή που είναι το κτίριο του Τσίλλερ; Έλα ρε που μυρίζει.Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:05Αν περάσεις απο τη Μενάνδρου, μυρίζει. πολύ πιθανο να μπέρδεψε τις πλατείες και να βρέθηκε σε καμια βάθης.Cecily Anne έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:04Που πέτυχες την καρύλα στην Αττική, θα μας τρελάνεις; Ήμαρτον. Και πάω για κάρυ συχνά. Ούτε απέξω από το εστιατόριο δεν μυρίζει.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:02
Δεν μπορώ να περιγράψω αλλιώς τον συνδυασμό καρύλας και απλυσιάς, τι να κάνουμε;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Σωστό αυτό το ποστ.gassim έγραψε: 31 Ιαν 2023, 13:16
Δηλαδή πόσα θέατρα έχουν τα χανιά ή η καστοριά; πόσες βιβλιοθήκες; ποιο είναι το πιο μεγάλο όνομα που έχει πάει για συναυλία; πόσες εικαστικές εκθέσεις γίνονται; ποιοι τραγουδάνε στα μαγαζιά;
Τι έχει δει στην ζωή του ένας 25χρονος βολιότης εκτός απο τα τσιπουράδικα και το πήλιο και τι ένας αθηναίος ή θεσσαλονικιός;
Που έχει περισσότερες πιθανότητες να απασχοληθεί ένας απόφοιτος πανεπιστημίου ή και λυκείου;
Για τις μετακινήσεις θα πρέπει να συγκρίνεις με κάποιο μέρος που υπάρχει λόγος να μετακινηθεί κανείς κάπου πέρα απο το δουλειά-σπίτι, σπίτι-πλατεία με δέκα καφετέριες.
Το κατάλαβα ο ίδιος δύο φορές στη ζωή μου.
Όταν μετά το στρατό έφυγα από την πόλη μου και εγκαταστάθηκα Αθήνα,στο άσχετο,χωρίς γνωστούς,αλλά γούσταρα πολύ την μεγαλούπολη.Σε πληροφορώ ότι μέχρι τότε στη Λάρισσα ζούσα ζωάρα,πολύ underground,περνούσα γαμάτα.Ε,αυτό στην Αθήνα πολλαπλασίασέ το επί εκατό. Ήταν τόσα πολλά αυτά που μπορούσα να κάνω (και τα έκανα
Μετά πέρασαν τα χρόνια και σιχάθηκα την Αθήνα.Γουστάρω πολύ να πάω για τριήμερα-τετραήμερα,αλλά μέχρι εκεί.Υπ' όψιν όμως ότι πλέον δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα κλαμπ,ούτε τα θέατρα,ούτε τα σινεμά,ούτε οι πολιτιστικές εκδηλώσεις,τίποτα από αυτά.Μου αρέσει το φαγητό,οι βόλτες στη Φύση,ο καφές πρωί σε καφετέρια,με ήλιο.Αυτά μπορώ να τα βρω σε οποιαδήποτε μικρή πόλη και ειλικρινά το προτιμώ.
Η δεύτερη φορά που κατάλαβα μεγάλη διαφορά στον τρόπο ζωής,ήταν στη Γερμανία,αρκετά ώριμος και παντρεμένος με παιδιά,αλλά και πάλι,ένα σοκ το έπαθα.Γιατί,όταν πρωτοπήγα,έμενα στο Χίλντεσχάιμ,δίπλα από το Ανόβερο,ΟΚ,μία μεγαλούτσικη πόλη,αρκετά ενδιαφέρουσα,με το πλεονέκτημα των είκοσι λεπτών απόσταση από Ανόβερο (με το τραίνο),συμπαθητική αγορά,δύο-τρία καλά ρεστωράν,όμορφα πάρκα τριγύρω,αλλάάάάά...όταν ήρθε και η γυναίκα μου,μετακομίσαμε στη Στουτγάρδη,στην πόλη μέσα και η διαφορά στον τρόπο ζωής μου έγινε ξανά εμφανής.Κάθε τρεις και λίγο είχε συναυλίες,all-nighters με ρέγκε,σκα κλπ,έχει θέατρα,όπερα,μουσεία,εκθέσεις,δισκάδικα,άλλη φάση τελείως.
Όσο να' ναι,περισσότερα βλέπει και βιώνει κανείς στη μεγαλούπολη - και όσο είναι νέος,νομίζω πως είναι το ιδανικό περιβάλλον για κάποιον,προκειμένου να ανοίξει περισσότερο τα μάτια του.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εκεί που περπατάει και ζέχνει μαζί με την απλυσιά ισοπεδώνοντας οποιαδήποτε άλλη μυρωδιά στον διάβα του.Cecily Anne έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:04Που πέτυχες την καρύλα στην Αττική, θα μας τρελάνεις; Ήμαρτον. Και πάω για κάρυ συχνά. Ούτε απέξω από το εστιατόριο δεν μυρίζει.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:02Δεν μπορώ να περιγράψω αλλιώς τον συνδυασμό καρύλας και απλυσιάς, τι να κάνουμε;
Ε μπορεί ο Χασαν να ειχε βγάλει εκεινη την ώρα το τσουκάλι και να το έπλενε στο δρόμο, που να ξέρωCecily Anne έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:06Η Μενάνδρου είνα αυτή που είναι το κτίριο του Τσίλλερ; Έλα ρε που μυρίζει.Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:05Αν περάσεις απο τη Μενάνδρου, μυρίζει. πολύ πιθανο να μπέρδεψε τις πλατείες και να βρέθηκε σε καμια βάθης.Cecily Anne έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:04
Που πέτυχες την καρύλα στην Αττική, θα μας τρελάνεις; Ήμαρτον. Και πάω για κάρυ συχνά. Ούτε απέξω από το εστιατόριο δεν μυρίζει.![]()
Ο μονος λογος να μυρίζει έστω και αυτή η γειτονιά, ή η Αχαρνών
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Κόκκορας
δεν μισειτε,απλα απο τοπικισμο(και αθλητικο οπαδισμο,εδώ βεβαια και απο την αλλη μερια εχουμε προλογο) και επειδη ακουτε διαρκως ποσο χαλι ειναι η Αθηνα και ποσο ωραια η Θεσσαλονικη κλωτσατε και ειτε ξεκινατε τετοια νηματα,ειτε αρχιζετε να γραφετε με οχι και το πλεον ευγενικο υφος!Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:59μα δε σημαίνει πως μισούμε επειδή λέμε πως δεν ειναι πανέμορφη. Μια χαρά ανεβαίνουμε και περνάμε καλά, όπως θα ανέβω ΣΤΑΝΤΑΡ μέχρι το Πασχα στον Σιντ* (και παρασκευή κιόλας, χαλάλι του). Άλλωστε εκεί μένει η κουνιάδα μου, πλέον.Κόκκορας έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:39αυτά ποτε δεν γίνονται μια ζωή εσείς ανοίγετε νήματα κόντρας,λες και μισειτε τον τοπο που ζειτεΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:15 Ο κλασικός Σαλονικός είναι αυτός που θα κατέβει στην Αθήνα για 2-3 μέρες και θα σου τα κάνει πλανήτες με το "Εμείς στη Θεσσαλονίκη"
ή το "Αν έρθεις στη Σαλόνικα θα σε πάω στο μπουγατσάδικο του Παναή να φας εκεί μπουγάτσα". Χεστήκαμε ρε φίλε, άσε μας να πιούμε
επιτέλους έναν καφέ με την ησυχία μας.
μαντεψε ποιος ανοιξε και το παρον νημα!βεβαια οκ ο ανθρωπος τελικα το δικαιολογησε,αν και δεν βρισκω σωστα να ξεσπας για καποιο προβλημα αλλου,τελος παντων ανθρωπινο.
οι περισσοτερες μιρλες απο οπαδισμό ξεκινάνε ενθεν και ενθεν,ειχαμε συμφοιτητες απο ολα τα μερη και ξερουμε.
Ακόμη όμως περιμένω να μου πεις πόσα πρωταθλήματα έκλεψαν του παοκ τη δεκαετία του 90
Επίσης μην ακούω για Παγκράτι. Προτιμώ να πάω εκει που ποσταρε ο Mel, Κασσανδρου, κάπως έτσι
*Κα εννοείται στον Ημίθεο Τάσο
στα 90ς κανενα(αυτα φανατικοι οπαδοι τα λενε,ΑΝ τα λενε,σαν αυτους κατω που λενε πως την χρονια του χαρτινου ολα ηταν ομορφα),στα 70ς πολλους τιτλους(μονο οι τελικοι που γιναν σε ΟΛΑ τα γηπεδα του ΠΟΚ φτανει,οταν το καυτανζογλειο ηταν ο μεγαλυτερο σταδιο στην χωρα) και προσφατα δυο,το ενα το γνωστο χαρτινο απο ΑΕΚ (χωρια την χρονια που ημασταν πρωτοι και μας...υποβιβασαν εν ωρα ματς) .με λαοθ και τελικο με την ομαδα σου δεν ασχολουμαι,αλλα πρεπει καποιος να ασχοληθει με το var και την υποθεση που εθιξε ο λουτσεσκου,περιεργα πραγματα αν ισχυουν.
οκ;ικανοποιηθηκες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 01 Φεβ 2023, 15:24, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Αθήνα τα τελευταία χρόνια έχει "στρώσει" κάπως το πράμα, οδηγούν και παρκάρουν λίγο πιο πολιτισμένα - ένα τσίκι, εδώ απάν, με εξαίρεση κάποιες περιοχές - που και πάλι, τα ίδια σκατά δεν έχει αλλάξει τίποτα, είναι για πολύ ξύλο οι περισσότεροι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Φεβ 2023, 09:31Αλήθεια είναι αυτό, αλλά ισχύει για όλη την Ελλάδα, όπως κ κάποια άλλα της λίστας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πλατεία Βάθης έχω περάσει νύχτα με αυτοκίνητο. Για πολλοστή φορά δεν μπέρδεψα τις πλατείες. Ήμαρτον.Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:05Αν περάσεις απο τη Μενάνδρου, μυρίζει. πολύ πιθανο να μπέρδεψε τις πλατείες και να βρέθηκε σε καμια βάθης.Cecily Anne έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:04Που πέτυχες την καρύλα στην Αττική, θα μας τρελάνεις; Ήμαρτον. Και πάω για κάρυ συχνά. Ούτε απέξω από το εστιατόριο δεν μυρίζει.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:02
Δεν μπορώ να περιγράψω αλλιώς τον συνδυασμό καρύλας και απλυσιάς, τι να κάνουμε;
- Κόκκορας
Ερμής
δικό σου
κοιτα τι γραφει ενας Αθηναιος

δικό σου
https://www.sdna.gr/taxonomy/term/10501 ... mainei-fosΤο φαινόμενο βέβαια δεν είναι ποδοσφαιρικό, είναι κοινωνικό. Το κέντρο της χώρας είναι η Αθήνα και τα πάντα έχουν στηθεί μέσα από αυτή. Είναι λογικό οι πολίτες της να έχουν την αίσθηση πως τα πάντα τους ανήκουν και για να μην τους αδικώ, έτσι τους εκπαίδευσαν.
Είναι λογικό ο ίδιος άνθρωπος να λέει πως ο Άρης αδίκως ζητά πέναλτι στη γονατιά του Αθανασιάδη στη μούρη του Φαμπιάνο και παράλληλα αν είναι ανάποδα η φάση να λέει ακριβώς το αντίθετο. Έτσι εκπαιδεύτηκε ο άνθρωπος.
Αν του έκλεβαν πρωτάθλημα επειδή έπεσε ένα ανοιχτό ρολό στο μανίκι κάποιου, στο δικαστήριο εμφανιζόταν νέο έγγραφο δήθεν γραμμένο από τον διαιτητή με άλλο γραφικό χαρακτήρα, μετά του ακύρωναν καθαρό γκολ στο 90΄ και κάποια χρόνια μετά ο αντίπαλος προπονητής θα παραδεχόταν δημοσίως πως δεν είδαν κανένα πιστόλι, θα είχε σηκώσει τη Γη ανάποδα. Τώρα ο Λουτσέσκου είναι γραφικός. Βέβαια, δύο χρόνια μετά, Υφυπουργός αθλητισμού έστησε μία επιτροπή για να υποβιβάζει τον ΠΑΟΚ την ώρα που ήταν πρώτος στη βαθμολογία και έπαιζε εντός έδρας παιχνίδι. Αυτό του φαίνεται φυσιολογικό να συμβαίνει στον ΠΑΟΚ.
κοιτα τι γραφει ενας Αθηναιος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 01 Φεβ 2023, 15:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά ό,τι και να πείτε, εγώ λατρεύω Σαλλλονίκη, έχω πολλούς φίλους πάνω και θέλω να πάω σύντομα. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ρε συ,ένα-δύο θέατρα να έχει,η Αθήνα έχει εκατό.Τι συγκρίνεις ; Ο μπαμπάς μου έχει καταγωγή από Βόλο.Κι εγώ εκεί θα ήθελα να μένω,αλλά δεν θα τον συγκρίνω και με την Αθήνα.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 14:31ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΘΕΑΤΡΟ; Τόση ώρα μιλάς για έλλειψη ψυχαγωγίας σε πόλεις σαν τον Βόλο; Ε είσαι ντιπ για ντιπ.gassim έγραψε: 31 Ιαν 2023, 14:30Που φτάνεις σε 40 λεπτά απο τον Βόλο;Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 14:26
Καμάρι μου εσύ όπου και να μένεις στην Αττική, θες μισή με μία ώρα να πας στο θέατρο κατ'ελάχιστο, σωστά; Εγώ, αν εξαιρέσεις το δημοτικό θέατρο Πειραιά, για όλα τα υπόλοιπα θέλω κοντά 40 λεπτά μέσο όρο. Όσο θέλει και ο επαρχιώτης πάνω κάτι στην εθνική για να φτάσει σε αντίστοιχη πόλη με θέατρο. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το κατανοήσεις. Ή θα πεις πχ στον Γαστουνιώτη ότι δεν έχει ιδέα από πολιτισμό με την Επίδαυρο δίπλα;
Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:05Αν περάσεις απο τη Μενάνδρου, μυρίζει. πολύ πιθανο να μπέρδεψε τις πλατείες και να βρέθηκε σε καμια βάθης.Cecily Anne έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:04Που πέτυχες την καρύλα στην Αττική, θα μας τρελάνεις; Ήμαρτον. Και πάω για κάρυ συχνά. Ούτε απέξω από το εστιατόριο δεν μυρίζει.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:02
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 138 Απαντήσεις
- 3235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-