ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι του πε.Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:02Σύρε πρώτος τον χορό τελειωμένο μου ψυχακι.akoma mia fora agamise me έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 18:58Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 18:50
Οπότε θεωρητικά όπως το λες, το να υπήρχε πατριαρχική νοοτροπία περισσότερο στην επαρχία από ότι στην πρωτεύουσα και την συμπρωτευουσα είναι κάτι μπορεί να ισχύει σωστά;
βρες κανένα χόμπυ ρε καψερέ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπερ γυναικων...
- kongrosian
Re: Υπερ γυναικων...
-
akoma mia fora agamise me
οι αριστεροί νιώθουν σαν οικογένεια τους όλον τον λαό, παρ' όλο που τους έχει αποκληρώσει ΠολλάκιςΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:05 Αφού εσύ δεν είχες πρόβλημα με την οικογένεια σου βρε Νάιδα γιατί γκρινιάζεις;
- Sid Vicious
Σε καποια χωρια για την δεκαετια του 60 που ανεφερες μπορει, δεν εχω τετοιες προσλαμβανουσες. Και εχω την υποψια οτι καποιο ρολο επαιζε και η συσταση των κατοικων των χωριων. Εχω παρατηρησει πως οσο πιο σκουροχρωμος ειναι ενας πληθυσμος τοσο περισσοτερο ρεπει προς την βαρβαροτητα και τον μισογυνισμο και βεβαια δεν το λεω ρατσιστικα αυτο.Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 18:50Οπότε θεωρητικά όπως το λες, το να υπήρχε πατριαρχική νοοτροπία περισσότερο στην επαρχία από ότι στην πρωτεύουσα και την συμπρωτευουσα είναι κάτι μπορεί να ισχύει σωστά;Sid Vicious έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 18:43Εγω δεν σε παρεξηγω γιατι τα πραγματα τα βλεπεις οπως και ο καθενας μεσα απο τις παραστασεις που εχεις απο τον κοινωνικο περιγυρο που μεγαλωσες. Προερχομενη δε απο μη αστικο και επαρχιωτικο κοινωνικο περιβαλλον δεν το θεωρω διολου απιθανο αυτο να ηταν ενα περιβαλλον πιο ακατεργαστο απο ενα αστικο περιβαλλον. Θα πρεπει να καταλαβεις ομως οτι δεν εχουν ολοι τις ιδιες παραστασεις.
Εσυ ως χωριατοπουλα μπορει να ξες καλυτερα για τα κοντινα σου χωρια εγώ προερχομαι απο αστικο περιβαλλον απο παππου προς παππου που λενε
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
akoma mia fora agamise me
kongrosian έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:06ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι του πε.![]()
προσπαθεί να με καλοπιάσει λόγω χθεσινού μου κοπλιμάν
Δεν παθαίνει τίποτα. Μη σκιαζεσαι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπα και οι λευκοί σεξιστές, ρατσιστές και φασίστες είναι οι έχοντες τέτοιες νοοτροπίες. Σάπιοι τελείως δηλαδή. Δεν παίζει ρόλο το χρώμα σε αυτά. Κατά τ άλλα δεν μεγάλωσα σε χωριό αλλά σε επαρχιακή πόλη που σαφέστατα έχω δει πάρα πολύ έντονα τα στοιχεία της νοοτροπίας αυτής. Πόσοι λες που κατοικούν στα αστικά κέντρα άραγε να ήρθαν από επαρχιακές πόλεις και χωριά κουβαλώντας την νοοτροπία τους; εχμ για σκέψου.Sid Vicious έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:07Σε καποια χωρια για την δεκαετια του 60 που ανεφερες μπορει, δεν εχω τετοιες προσλαμβανουσες. Και εχω την υποψια οτι καποιο ρολο επαιζε και η συσταση των κατοικων των χωριων. Εχω παρατηρησει πως οσο πιο σκουροχρωμος ειναι ενας πληθυσμος τοσο περισσοτερο ρεπει προς την βαρβαροτητα και τον μισογυνισμο και βεβαια δεν το λεω ρατσιστικα αυτο.Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 18:50Οπότε θεωρητικά όπως το λες, το να υπήρχε πατριαρχική νοοτροπία περισσότερο στην επαρχία από ότι στην πρωτεύουσα και την συμπρωτευουσα είναι κάτι μπορεί να ισχύει σωστά;Sid Vicious έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 18:43
Εγω δεν σε παρεξηγω γιατι τα πραγματα τα βλεπεις οπως και ο καθενας μεσα απο τις παραστασεις που εχεις απο τον κοινωνικο περιγυρο που μεγαλωσες. Προερχομενη δε απο μη αστικο και επαρχιωτικο κοινωνικο περιβαλλον δεν το θεωρω διολου απιθανο αυτο να ηταν ενα περιβαλλον πιο ακατεργαστο απο ενα αστικο περιβαλλον. Θα πρεπει να καταλαβεις ομως οτι δεν εχουν ολοι τις ιδιες παραστασεις.
Εσυ ως χωριατοπουλα μπορει να ξες καλυτερα για τα κοντινα σου χωρια εγώ προερχομαι απο αστικο περιβαλλον απο παππου προς παππου που λενε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχεις δίκιο, ξέχασα αυτόν τον σημαντικό παράγοντα.akoma mia fora agamise me έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:07οι αριστεροί νιώθουν σαν οικογένεια τους όλον τον λαό, παρ' όλο που τους έχει αποκληρώσει ΠολλάκιςΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:05 Αφού εσύ δεν είχες πρόβλημα με την οικογένεια σου βρε Νάιδα γιατί γκρινιάζεις;
Αυτή η συνεχής αίσθηση του χρέους, της προσφοράς, της προσωπικής ανάλωσης για τον λαό, αυτή η καζαντζιδική ρυτίδα στο μεσόφρυδο του Καζάκου, του κάθε μικρού και μέγα Άτλαντα που ζαίει ανάμεσα μας...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- kongrosian
έχεις την τύχη να συνομιλείς με αρκετούς τέτοιους στο παρόν νήμα.Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:14
Μπα και οι λευκοί σεξιστές, ρατσιστές και φασίστες είναι οι έχοντες τέτοιες νοοτροπίες. Σάπιοι τελείως δηλαδή.
Η πλειοψηφία. Καρατσεκαρισμένο.Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:14 Πόσοι λες που κατοικούν στα αστικά κέντρα άραγε να ήρθαν από επαρχιακές πόλεις και χωριά κουβαλώντας την νοοτροπία τους; εχμ για σκέψου.
Και αυτοί ακριβώς είναι οι προχωκάγκουρες.
Προσωπικώς, στηρίζω με τα χίλια τους επαρχιώτες που δεν έχουν θέμα με τις ρίζες τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα, οι νοοτροπίες της πατριαρχιας που ήταν στους επαρχιώτες τι απέγιναν; δεν κατέκλυσαν το αστικό περιβάλλον;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:19Η πλειοψηφία. Καρατσεκαρισμένο.Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:14 Πόσοι λες που κατοικούν στα αστικά κέντρα άραγε να ήρθαν από επαρχιακές πόλεις και χωριά κουβαλώντας την νοοτροπία τους; εχμ για σκέψου.
Και αυτοί ακριβώς είναι οι προχωκάγκουρες.![]()
Προσωπικώς, στηρίζω με τα χίλια τους επαρχιώτες που δεν έχουν θέμα με τις ρίζες τους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βρισκόνται παντού. Σαν τα τζάμπο.kongrosian έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:17έχεις την τύχη να συνομιλείς με αρκετούς τέτοιους στο παρόν νήμα.Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:14
Μπα και οι λευκοί σεξιστές, ρατσιστές και φασίστες είναι οι έχοντες τέτοιες νοοτροπίες. Σάπιοι τελείως δηλαδή.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Τύπισσα, αφου σκοτώσεις το στίγμα της γυναικείας φυσης μεσα στην πατριαρχια που δεν την αφήνει να γίνει CEO, δεν πιάνεις το στίγμα της ψυχικής ασθένειας;Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:02Σύρε πρώτος τον χορό τελειωμένο μου ψυχακι.akoma mia fora agamise me έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 18:58Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 18:50
Οπότε θεωρητικά όπως το λες, το να υπήρχε πατριαρχική νοοτροπία περισσότερο στην επαρχία από ότι στην πρωτεύουσα και την συμπρωτευουσα είναι κάτι μπορεί να ισχύει σωστά;
βρες κανένα χόμπυ ρε καψερέ
- kongrosian
είσαι μαζοχάκι.Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:22Βρισκόνται παντού. Σαν τα τζάμπο.kongrosian έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:17έχεις την τύχη να συνομιλείς με αρκετούς τέτοιους στο παρόν νήμα.Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:14
Μπα και οι λευκοί σεξιστές, ρατσιστές και φασίστες είναι οι έχοντες τέτοιες νοοτροπίες. Σάπιοι τελείως δηλαδή.![]()
Κι εσύkongrosian έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:27είσαι μαζοχάκι.Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:22Βρισκόνται παντού. Σαν τα τζάμπο.kongrosian έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:17
έχεις την τύχη να συνομιλείς με αρκετούς τέτοιους στο παρόν νήμα.![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θέλεις να σε αναλύσω;EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 19:26Τύπισσα, αφου σκοτώσεις το στίγμα της γυναικείας φυσης μεσα στην πατριαρχια που δεν την αφήνει να γίνει CEO, δεν πιάνεις το στίγμα της ψυχικής ασθένειας;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-