Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
panos291 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 20:34
Το β στο απαντησε ο λουγκοζι. Στο α) γιατι ως αγαμη θυγατερα επαιρνε την συνταξη του βουλευτη μπαμπά της. Μετα φταιει ο Σοιμπλε.
Παρανομα; γιατι δεν φταιτε οσους ψηφισαν τον νομο; δεν υπαρχουν νδ αγαμες θυγατερες;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Το β στο απαντησε ο λουγκοζι. Στο α) γιατι ως αγαμη θυγατερα επαιρνε την συνταξη του βουλευτη μπαμπά της. Μετα φταιει ο Σοιμπλε.
Παρανομα; γιατι δεν φταιτε οσους ψηφισαν τον νομο; δεν υπαρχουν νδ αγαμες θυγατερες;
Aυτοι που τον ψηφισαν μαλλον δεν ζουν. Οι μαλακες που δεν τον καταργουν ομως φταινε, και ειναι ολοι που περασαν και περνανε.
ST48410 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 20:45 Για να της απαγγείλουν κατηγορίες λογικά θα έχουν μαζέψει αρκετά στοιχεία.
Δεν ξέρω τι βρίσκεις αστείο. Έχω γράψει ότι δεν παρακολουθώ λεπτομερώς το θέμα γιατί πραγματικά με καταθλίβει. Απλά θεωρώ ότι εφόσον υπήρχε αρκετός χρόνος να ερευνηθούν τα στοιχεία, θα έχουν βρει κάτι παραπάνω από τις υποθέσεις που κάνουμε εμείς εδώ.
Aυτοι που τον ψηφισαν μαλλον δεν ζουν. Οι μαλακες που δεν τον καταργουν ομως φταινε, και ειναι ολοι που περασαν και περνανε.
Και τι φταιει η Ακριτα; αλλες αγαμες θυγατερες δεν υπαρχουν;
ST48410 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 20:45 Για να της απαγγείλουν κατηγορίες λογικά θα έχουν μαζέψει αρκετά στοιχεία.
Δεν ξέρω τι βρίσκεις αστείο. Έχω γράψει ότι δεν παρακολουθώ λεπτομερώς το θέμα γιατί πραγματικά με καταθλίβει. Απλά θεωρώ ότι εφόσον υπήρχε αρκετός χρόνος να ερευνηθούν τα στοιχεία, θα έχουν βρει κάτι παραπάνω από τις υποθέσεις που κάνουμε εμείς εδώ.
Που εμπιστευεσαι τα σαινια της αστυνομιας. Λες και θα ειναι η πρωτη φορα που θα κανουν πατατα.
Που εμπιστευεσαι τα σαινια της αστυνομιας. Λες και θα ειναι η πρωτη φορα που θα κανουν πατατα.
Προσωπικά θα ήθελα πολύ να αποδειχθεί αθώα και να μην έχει σκοτώσει το παιδί ή τα παιδιά. Δεν καταπίνεται εύκολα αυτό το πράγμα.
Πάντως αν είχε μόνο ένα παιδί και το σκότωνε, δεν υπάρχει περίπτωση να ανακαλύπταν τίποτε, τα σαίνια του δημοσίου, όπως αποδείχτηκε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 31 Μαρ 2022, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.