!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?

Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Κοσμολογία κ.ά.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Re: Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

υπαρχει πολυ ομιχλη απο τα χνωτα που δεν αφηνει να δουμε στον καθρεφτη.

καθαριστε την ομιχλη που δημιουργουν τα χνωτα σας και των αλλων και θα δειτε στον καθρεφτη τι και πως.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

taxalata xalasa έγραψε: 19 Μαρ 2022, 19:46 υπαρχει πολυ ομιχλη απο τα χνωτα που δεν αφηνει να δουμε στον καθρεφτη.

καθαριστε την ομιχλη που δημιουργουν τα χνωτα σας και των αλλων και θα δειτε στον καθρεφτη τι και πως.
Ο καθρέπτης αντανακλά συχνότητες οι οποίες η ομίχλη τις χαλά taxalata xalasa :lol:
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

seismic έγραψε: 19 Μαρ 2022, 19:51
taxalata xalasa έγραψε: 19 Μαρ 2022, 19:46 υπαρχει πολυ ομιχλη απο τα χνωτα που δεν αφηνει να δουμε στον καθρεφτη.

Ο καθρέπτης αντανακλά συχνότητες οι οποίες η ομίχλη τις χαλά taxalata xalasa :lol:
πολλα χνωτα.... ντεν βλεπειν τις συχνοτητες που παλλονται seismicά και 6ού μονόχνωτος ή πολύχνωτος και σίγουρα αντίχνωτοι.... και μεγαλώνει η ομίχλη και ορατότητα συχνοτητώνε τείνει απειροστικά στο 0 από αντί για το 1 που είναι η κατεύθυνση δίχως χνώτα μεταξύ του σημείου και του αντισημείου στον καθρέφτη.

και κουρεμένο το ωό και κόντρα ξούρα.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
seismic

taxalata xalasa έγραψε: 19 Μαρ 2022, 20:33
seismic έγραψε: 19 Μαρ 2022, 19:51

πολλα χνωτα.... ντεν βλεπειν τις συχνοτητες που παλλονται seismicά και 6ού μονόχνωτος ή πολύχνωτος και σίγουρα αντίχνωτοι.... και μεγαλώνει η ομίχλη και ορατότητα συχνοτητώνε τείνει απειροστικά στο 0 από αντί για το 1 που είναι η κατεύθυνση δίχως χνώτα μεταξύ του σημείου και του αντισημείου στον καθρέφτη.

και κουρεμένο το ωό και κόντρα ξούρα.
Το ψαράκι μες την γυάλα βλέπει ένα παραμορφωμένο περιβάλλον αλλά αυτός είναι ο κόσμος του.
Πάντως το χιούμορ είναι αυθεντικό και καλοπροαίρετο :lol:
Όταν η γη κουνιέται και εμείς κουνιόμαστε :blm: seismic
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

seismic έγραψε: 19 Μαρ 2022, 19:24
Νατάσα έγραψε: 19 Μαρ 2022, 18:22
seismic έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:40 Ναι έχει αποδειχθεί.
1) Τα χρώματα δεν υπάρχουν εκεί έξω διότι είναι διαφορετικές συχνότητες και το μάτι μαζί με τον εγκέφαλο τα μετατρέπουν σε χρώματα.
2) Ο ήχος δεν υπάρχει εκεί έξω σαν ήχος αλλά σαν παλμός συχνότητας και το αυτί με τον εγκέφαλο τα μετατρέπουν σε ήχο.
3) Η μάζα υπάρχει σαν ενέργεια και όχι όπως την βλέπουμε εμείς. Και για να την δούμε πρέπει να υπάρχει το μάτι Χωρίς μάτι υπάρχει κάτι άλλο.
4) Η όποια γνώση διαθέτουμε είναι αποτέλεσμα της πληροφορίας και του επεξεργαστή εγκεφάλου. Κανένας όμως δεν μπορεί να πει ότι οι πληροφορίες ενός εικονικού περιβάλλοντος των αισθήσεών μας είναι σωστές. Ακόμα και ο εγκέφαλος επεξεργαστής μπορεί να επεξεργάζεται λάθος τις πληροφορίες.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ζούμε μέσα σε μια προσομοίωση μιας εικονικής πραγματικότητας, εκεί που μας οδηγούν οι αισθήσεις μας.
Αν είχαμε περισσότερες ή διαφορετικές αισθήσεις να ζούσαμε μια διαφορετική κατάσταση.
Μάλιστα. Μετά θάνατον οι αισθήσεις μας θα γίνουν πάρα πολλές και θα βιώνουμε τα στάδια ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι με μεγαλύτερη ένταση να το πω έτσι.
Κανένας δεν ξέρει αν υπάρχει κάτι άλλο μετά θάνατον. Εγώ είχα μια μικρή εμπειρία και είχα φύγει από το σώμα μου, είχα πάει στο ταβάνι με το ίδιο σώμα που είχα αλλά ανάλαφρο και έβλεπα κάτω την μάνα μου και τον θείο μου να προσπαθεί να σώσει το άλλο σώμα μου που ήταν κάτω.
Τους φώναζα ότι είμαι καλά αλλά δεν με άκουγαν. Ξαφνικά ξύπνησα πάλη μέσα στο σώμα μου. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν θάνατος και ξανά γύρισα πίσω. Δεν ξέρω αν αυτό συνεχιζόταν αν δεν επέστρεφα στο σώμα μου.
Πάντως όταν είχα φύγει από το σώμα μου είχα μια πολύ μεγάλη ευθυμία.
Το περίεργο είναι ότι βλέπουμε με τα μάτια μας αλλά βλέπουμε και στα όνειρά μας χωρίς μάτια?
Ακόμα πολλές φορές το όνειρο είναι τόσο πραγματικό που ελάχιστα απέχει από την πραγματική ζωή μας.
Η παραβολη του φτωχου Λαζαρου και του πλουσιου καθως και η πλουσια παραδοση της εκκλησίας μας με τις ορασεις τις θαυμαστες και τα οραματα των αγίων, μας φωτίζουν Σεισμικ και μας δειχνουν τί συμβαίνει στην ζωη μετά τον θανατο! ΥΠΑΡΧΕΙ κολαση και παραδεισος, αλλα όπως σου εγραψα πιο πριν υπαρχουν διαβαθμίσεις αναμεσα στο σκοταδι και το φως εκεί πανω!
Αυτο που λες ότι εζησες πρεπει να ηταν μια εξωσωματικη εμπειρια, αλλα μαλλον δεν εφυγες στον αλλο κόσμο, σταθηκες στον προθαλαμο! Χωρις το βαρος του υλικου σωματός μας εκεί θα αισθανόμαστε πολυ πιο αναλαφροι και ευδιαθετοι και όσο πιο κοντα βρισκομαστε στον Θεο, τόσο περισσοτερη αγαλλίαση θα νιωθουμε...
"Άχρι καιρού..."
seismic

Νατάσα
ΥΠΑΡΧΕΙ κολαση και παραδεισος, αλλα όπως σου εγραψα πιο πριν υπαρχουν διαβαθμίσεις αναμεσα στο σκοταδι και το φως εκεί πανω!
Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν όλα αυτά. Ναι υπάρχει η κόλαση και ο παράδεισος.
Ναι υπάρχει θεός Ναι υπάρχει και ο διάολος.
Άλλο είναι αν υπάρχουν και άλλο αν μας αρέσουν.
Να σου πω τι μου αρέσει και δεν μου αρέσει με την κόλαση και τον παράδεισο.
Μου αρέσει ο παράδεισος γιατί καλοπερνάω
Δεν μου αρέσει ο φόβος που δημιουργεί στον άνθρωπο η κόλαση, γιατί του στερεί την ελευθερία της σκέψις.
Ο φόβος είναι το καλύτερο μέσον εξουσίας και δεν μου αρέσει να με εξουσιάζουν.
Δεν μου αρέσει να με κρίνουν για τα πιστεύω μου αν δεν πειράζω τους άλλους.
Μου αρέσει η ελευθερία να σκέπτομαι χωρίς την σκιά του φόβου, για το καλό.
Πιστεύω ότι ένα ανώτερο ον δεν θα χρησιμοποιούσε τον φόβο της κόλασης για να με πείσει να τον πιστέψω, αλλά την γνώση.
Το καλό και το κακό υπάρχουν αλλά ποιος θα μου πει τι είναι το καλό και το κακό?
Καλό είναι να σκοτώνεις για να υπερασπιστείς την πατρίδα σου?
Καλό είναι να σκοτώνεις το αρνάκι το Πάσχα?
Η λέξη πλούσιος και φτωχός έχει παρεξηγηθεί.
Πλούσιος σε χρήματα ή πλούσιος σε γνώση?
Φτωχός σε χρήματα ή φτωχός εν γνώση?
Καλή η γνώση αλλά χωρίς χρήμα δεν κινητέ τίποτα.
Εγώ έχω την γνώση να κατασκευάζω σπίτια για να μην βρέχετε και να μην κρυώνει ο κόσμος. ( αυτό είναι καλό )
Όμως αν δεν μου δώσει ο αμαρτωλός πλούσιος τα χρήματα σπίτι δεν γίνεται μόνο με την γνώση.
Το ίδιο ισχύει και για τις εκκλησίες.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Υπάρχουν όμως κλάδοι γνώσης που είναι διεφθαρμένοι για να μην κατανέμεται κάπως πιο ορθά ο πλούτος.
Δικαιοσύνη, δημοσιογραφία, οικονομικά κ.α.
Ξεκινάμε από τον Αριστοτέλη δηλαδή, σήμερα έχουμε και την τέταρτη εξουσία, τον τύπο, τηλεόραση, ιντερνέτ και φυσικά έχουμε ολιγαρχίες, όχι δημοκρατίες, μόνο κατ΄όνομα, έτσι δεν είναι καθόλου περίεργα τα όσα ζούμε.
Ο θεός ή άνθρωποι μέσω του θεού σου λένε. Μην υποχωρείς. Αντιστάσου. Για μένα εγείρεται το ερώτημα, εφόσον έχουν εξουσία αυτοί, ο θεός, γιατί δεν κάνουν κάτι; Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν παντού, είτε λόγω πολέμων, είτε και σε περιόδους ειρήνης.
seismic

Antares έγραψε: 20 Μαρ 2022, 10:04 Υπάρχουν όμως κλάδοι γνώσης που είναι διεφθαρμένοι για να μην κατανέμεται κάπως πιο ορθά ο πλούτος.
Δικαιοσύνη, δημοσιογραφία, οικονομικά κ.α.
Ξεκινάμε από τον Αριστοτέλη δηλαδή, σήμερα έχουμε και την τέταρτη εξουσία, τον τύπο, τηλεόραση, ιντερνέτ και φυσικά έχουμε ολιγαρχίες, όχι δημοκρατίες, μόνο κατ΄όνομα, έτσι δεν είναι καθόλου περίεργα τα όσα ζούμε.
Ο θεός ή άνθρωποι μέσω του θεού σου λένε. Μην υποχωρείς. Αντιστάσου. Για μένα εγείρεται το ερώτημα, εφόσον έχουν εξουσία αυτοί, ο θεός, γιατί δεν κάνουν κάτι; Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν παντού, είτε λόγω πολέμων, είτε και σε περιόδους ειρήνης.
Δεν κάνουν κάτι διότι θα χάσουν την εξουσία για την οποία πασχίζουν να έχουν.
Πάντως όλοι πλούσιοι δεν γίνετε γιατί κανένας μετά δεν θα παράγει.
Ο πλούσιος χρειάζεται τον φτωχό και ο φτωχός τον πλούσιο όπως το φως χρειάζεται το σκότος και το μαύρο το άσπρο.
Μην περιμένεις κάποιος να κάνει κάτι καλό για εσένα.
Κάνε το καλό εσύ για τον εαυτό σου.
Κάποτε λυπήθηκα κάποιον ο οποίος δεν είχε παπούτσια να φορέσει,
μέχρι που είδα κάποιον άλλον να μην έχει πόδια.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

seismic έγραψε: 20 Μαρ 2022, 10:53 Δεν κάνουν κάτι διότι θα χάσουν την εξουσία για την οποία πασχίζουν να έχουν.
Ο πλούσιος χρειάζεται τον φτωχό και ο φτωχός τον πλούσιο όπως το φως χρειάζεται το σκότος και το μαύρο το άσπρο.
Το προσπαθώ. Αλλά γιατί να πάμε στην ιδεολογία του κομμουνισμού που αποδείχθηκε εξίσου απάνθρωπος και να μην φροντίζουμε τις δημοκρατίες μας; Συζήτηση για άλλα θέματα, κοινωνικά, είναι αυτή.
Εκτός από το φυσικό σύμπαν, δημιουργούνται και κοινωνικά σύμπαντα, όπως τα αντιλαμβάνεται ο καθένας.
seismic

Antares έγραψε: 20 Μαρ 2022, 11:01
seismic έγραψε: 20 Μαρ 2022, 10:53 Δεν κάνουν κάτι διότι θα χάσουν την εξουσία για την οποία πασχίζουν να έχουν.
Το προσπαθώ. Αλλά γιατί να πάμε στην ιδεολογία του κομμουνισμού που αποδείχθηκε εξίσου απάνθρωπος και να μην φροντίζουμε τις δημοκρατίες μας; Συζήτηση για άλλα θέματα, κοινωνικά, είναι αυτή.
Εκτός από το φυσικό σύμπαν, δημιουργούνται και κοινωνικά σύμπαντα, όπως τα αντιλαμβάνεται ο καθένας.
Το καλύτερο δημοκρατικό σύστημα είναι αυτό που σε αφήνει ελεύθερο να κάνεις ότι θέλεις μέχρι το σημείο να μην πειράζεις τον άλλο.
Δυστυχώς στην πράξη αυτό δεν δουλεύει, διότι η ελευθερία η δική σου καταπατά την ελευθερία των άλλων οι οποίοι έχουν μάθει να συγκρίνουν την ζωή των άλλων με την δική τους.
Πιστεύω το πρόβλημα είναι μέσα μας στην σκέψη μας.
Ο πιο φτωχός σήμερα έχει περισσότερα από τον ποιο πλούσιο μερικές δεκαετίες πριν.
Το θέμα δεν είναι το πόσα έχουμε αλλά το πόσο ευχαριστημένοι είμαστε με αυτά που έχουμε και τα θεωρούμε δεδομένα ενώ δεν είναι.
Αυτός ο υπολογιστής κρύβει από πίσω του πολύ χρήμα και κόπο για να γίνει. Εμείς δεν το λαμβάνουμε έτσι αλλά θεωρούμε ότι αξίζει 500 ευρώ.
Ο πλούσιος δουλεύει για τον φτωχό και ο φτωχός για τον πλούσιο. Η τεχνολογία επιστρέφει σε όλους μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 20 Μαρ 2022, 11:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

seismic έγραψε: 18 Μαρ 2022, 17:35
klg έγραψε: 18 Μαρ 2022, 17:14
seismic έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:11 Αυτό που εμείς εννοούμε σύμπαν δεν υπάρχει χωρίς το μάτι το αυτί τον εγκέφαλο. Κάτι άλλο ή άλλα σίγουρα υπάρχουν.
Καλά εννοείται ότι υπάρχει χώρις το μάτι, το αυτό και τον εγκέφαλό σου seismic. Ίσως να μην υπάρχει αυτό που εννοείς εσύ, αυτό που εννοούμε εμείς μια χαρά υπάρχει.
Φίλε μου εκεί έξω δεν υπάρχει χρώμα υπάρχουν συχνότητες που το μάτι και ο εγκέφαλος τις μετατρέπουν σε χρώμα. Ούτε ήχος υπάρχει χωρίς το αυτί. Ένας χυλός ενέργειας υπάρχει. Οπότε χωρίς τον παρατηρητή άνθρωπο αυτό που ονομάζουμε εμείς σύμπαν δεν υπάρχει.
Για αυτό είσαι εδώ... για να υπάρχει αυτό το ψεύτικο σύμπαν που δημιουργεί ο εγκέφαλός σου.
Όταν πεθάνουμε όλα γίνονται αόρατα.
Αν ξεπεράσουμε για λίγο τις ασυναρτησίες, ακόμα και στο δικό σου πλαίσιο, δεν βλέπω πώς δεν υπάρχει το σύμπαν. Το σύμπαν είναι η ολότητα όσων υπάρχουν, το αν εσύ το βλέπεις ή όχι, το λες και άσχετο. Εκτός αν πιστεύεις ότι δεν υπάρχει literally τίποτα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
seismic

klg έγραψε: 20 Μαρ 2022, 11:16
seismic έγραψε: 18 Μαρ 2022, 17:35
klg έγραψε: 18 Μαρ 2022, 17:14

Καλά εννοείται ότι υπάρχει χώρις το μάτι, το αυτό και τον εγκέφαλό σου seismic. Ίσως να μην υπάρχει αυτό που εννοείς εσύ, αυτό που εννοούμε εμείς μια χαρά υπάρχει.
Φίλε μου εκεί έξω δεν υπάρχει χρώμα υπάρχουν συχνότητες που το μάτι και ο εγκέφαλος τις μετατρέπουν σε χρώμα. Ούτε ήχος υπάρχει χωρίς το αυτί. Ένας χυλός ενέργειας υπάρχει. Οπότε χωρίς τον παρατηρητή άνθρωπο αυτό που ονομάζουμε εμείς σύμπαν δεν υπάρχει.
Για αυτό είσαι εδώ... για να υπάρχει αυτό το ψεύτικο σύμπαν που δημιουργεί ο εγκέφαλός σου.
Όταν πεθάνουμε όλα γίνονται αόρατα.
Αν ξεπεράσουμε για λίγο τις ασυναρτησίες, ακόμα και στο δικό σου πλαίσιο, δεν βλέπω πώς δεν υπάρχει το σύμπαν. Το σύμπαν είναι η ολότητα όσων υπάρχουν, το αν εσύ το βλέπεις ή όχι, το λες και άσχετο. Εκτός αν πιστεύεις ότι δεν υπάρχει literally τίποτα.
Για να τα ξεκαθαρίσουμε. Φυσικά και υπάρχει το σύμπαν. Αλλά δεν είναι μόνο ένα σύμπαν Υπάρχουν πολλά σύμπαντα που δημιουργεί η προσομοίωση του κάθε ξεχωριστού εγκεφάλου.
Το σύμπαν το δικό μας δεν υπάρχει αν δεν περάσει μέσα από τον ανθρώπινο εγκέφαλο.
Ένα άλλο σύμπαν περνά από άλλον μηχανισμό εγκεφάλου.
Εκεί έξω υπάρχει μόνο ενέργεια πληροφορία και επεξεργαστές εγκέφαλοι.
Αν αυτό εννοείς το όλον σύμπαν τότε συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

seismic έγραψε: 20 Μαρ 2022, 08:35
Νατάσα
ΥΠΑΡΧΕΙ κολαση και παραδεισος, αλλα όπως σου εγραψα πιο πριν υπαρχουν διαβαθμίσεις αναμεσα στο σκοταδι και το φως εκεί πανω!
Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν όλα αυτά. Ναι υπάρχει η κόλαση και ο παράδεισος.
Ναι υπάρχει θεός Ναι υπάρχει και ο διάολος.
Άλλο είναι αν υπάρχουν και άλλο αν μας αρέσουν.
Να σου πω τι μου αρέσει και δεν μου αρέσει με την κόλαση και τον παράδεισο.
Μου αρέσει ο παράδεισος γιατί καλοπερνάω
Δεν μου αρέσει ο φόβος που δημιουργεί στον άνθρωπο η κόλαση, γιατί του στερεί την ελευθερία της σκέψις.
Ο φόβος είναι το καλύτερο μέσον εξουσίας και δεν μου αρέσει να με εξουσιάζουν.
Δεν μου αρέσει να με κρίνουν για τα πιστεύω μου αν δεν πειράζω τους άλλους.
Μου αρέσει η ελευθερία να σκέπτομαι χωρίς την σκιά του φόβου, για το καλό.
Πιστεύω ότι ένα ανώτερο ον δεν θα χρησιμοποιούσε τον φόβο της κόλασης για να με πείσει να τον πιστέψω, αλλά την γνώση.
Το καλό και το κακό υπάρχουν αλλά ποιος θα μου πει τι είναι το καλό και το κακό?
Καλό είναι να σκοτώνεις για να υπερασπιστείς την πατρίδα σου?
Καλό είναι να σκοτώνεις το αρνάκι το Πάσχα?
Η λέξη πλούσιος και φτωχός έχει παρεξηγηθεί.
Πλούσιος σε χρήματα ή πλούσιος σε γνώση?
Φτωχός σε χρήματα ή φτωχός εν γνώση?
Καλή η γνώση αλλά χωρίς χρήμα δεν κινητέ τίποτα.
Εγώ έχω την γνώση να κατασκευάζω σπίτια για να μην βρέχετε και να μην κρυώνει ο κόσμος. ( αυτό είναι καλό )
Όμως αν δεν μου δώσει ο αμαρτωλός πλούσιος τα χρήματα σπίτι δεν γίνεται μόνο με την γνώση.
Το ίδιο ισχύει και για τις εκκλησίες.
Συμφωνω μαζί σου, ιδιως για τον φόβο που λες, παρότι υπαρχει βαθμίδα πιστων ανθρωπων που θα γίνουν δεκτοί απο τον Θεο επειδη Τον φοβηθηκαν, τον σεβαστηκαν δηλαδη. Η ανωτερη βαθμίδα πιστων είναι εκείνοι που πιστευουν απο αγαπη και όχι απο φοβο, εκείνοι ειναι οι ελευθεροι.
Νομίζω ότι η ευθυνη όλων μας αρχίζει απο την στιγμη που θα γνωρίσουμε τον Θεο και αυτο είναι εργο δικο Του. Δεν μπορουμε εμείς να κανουμε τιποτα πανω σ αυτο, αν δεν θελει Εκείνος, δεν μπορουμε εμείς μονοι μας να Τον γνωρίσουμε. Εκείνος μας στελνει την θεια του χαρη και δυναμη και εμείς παίρνουμε θεση: ή τον ακολουθουμε, ή αδιαφορουμε και φευγουμε μακρια Του...
Αν τον εχεις γνωρίσει τον Θεο, θα πρεπει καποια στιγμη να παρεις θεση, διότι μαινεται ενας πολεμος, αναμεσα στο φως Του και στο σκοταδι του μη όντος. Θα πρεπει να διαλεξεις με ποιο στρατόπεδο θελεις να είσαι...
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Bill Hicks έγραψε: 19 Μαρ 2022, 16:06 απογειώθηκε το θέμα με την είσοδο τού psybot!
+10 στο νήμα...
Μιλάμε για αποψάρες κοσμολογικές, κοινωνιολογικές και φιλοσοφικές και όχι παίξε γέλασε...
...τύφλα να 'χουν Βίτγκενσταϊν, Χάμπερμας, Καστοριάδης, Χώγκινκ και Χάιζενμπεργκ all together...

Ας πούμε:
Ο πιο φτωχός σήμερα έχει περισσότερα από τον ποιο πλούσιο μερικές δεκαετίες πριν.
Τέτοια κοινωνιολογική αλήθεια δεν έχει ειπωθεί από κανέναν...
Όντως! Ο πιο φτωχός σήμερα έχει περισσότερα από αυτά που είχε ο Ωνάσσης πριν μερικές δεκαετίες!

Αμ το άλλο;
Ο πλούσιος δουλεύει για τον φτωχό και ο φτωχός για τον πλούσιο
...πω ρε πστη μου! τι φοβερή αλήθεια είναι αυτή; Πως και του ξέφυγε του Ράσελ κάτι τέτοιο;

Αμ το άλλο άλλο;
Μάλιστα. Μετά θάνατον οι αισθήσεις μας θα γίνουν πάρα πολλές και θα βιώνουμε τα στάδια ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι με μεγαλύτερη ένταση να το πω έτσι.
...που είσαι Χάιζενμπεργκ να δεις πως δουλεύει η κβαντομηχανική μετά θάνατον!

Ή το άλλο;
Ένας χυλός ενέργειας υπάρχει.
...ναι, και με λίγο αλατάκι, πιπεράκι και τίποτις μυρωδικά, θα φωνάξουμε τον Μαμαλάκη να μας τον μαγειρέψει...

Ατελείωτα τα μαργαριτάρια του νήματος...
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

seismic έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:40
Νατάσα έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:20 seismic, εχει αποδειχτει απο την επιστημη το γεγονός ότι ζουμε μια εικονικη πραγματικοτητα;
Ναι έχει αποδειχθεί.
Α, αυτό μου ξέφυγε...
Εντάξει...αφού ο seismic βεβαιώνει πως η επιστήμη έχει αποδείξει πως ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα...
...όλοι οι επιστήμονες να καταθέσουν τα πτυχία τους και να πάνε να μαζεύουν άγρια ραδίκια...
Από δω και πέρα, θα διδάσκει μόνον ο seismic.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λοξίας την 20 Μαρ 2022, 12:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θετικές Επιστήμες”