Για αρχή, ανοίγουμε φύλλο..Όχι, μην πάρεις απ'τα έτοιμα. Δεν γίνεται τραγανή η σπανακόπιτα.John Brown Gun Club έγραψε: 02 Φεβ 2021, 13:32
αι μωρη απο δω που θα μας το παιξεις και αδικημενη απο πανω. Στειλε οτι θες στη ΔΗΕ, ελπιζω να σε φακελωσουν για υπερμετρη ηλιθιοτητα, βλαμενη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση
Re: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Re: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση
εγω το τσατ το εχω μονιμως κλειστο και εδω και κανα ?5? χρονια λεω θα το σβησω καποια στιγμη ( το fb ) αλλα τ αφηνω . 
γω ξερω οτι οριστε, μας τον εχαλασε η παιφαη, δε βλεπεις, ρεταρει.sys3x έγραψε: 02 Φεβ 2021, 13:45
nowhere δεν λίγο απίθανο;
Θέλω την επαγγελματική σου γνώμη εδώ, δε θα μπορούσε χαραλά οποιοσδήποτε να πει το ίδιο πράμα στο ανόν χωρίς να παραβιάζει τη λογική;
Ήρεμα ρωτάω ε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΣΤΗΚΑΝ -ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ- ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Φτιάχνεται ρε, δεν είναι πε, ακόμα.Ασέβαστος έγραψε: 02 Φεβ 2021, 13:53γω ξερω οτι οριστε, μας τον εχαλασε η παιφαη, δε βλεπεις, ρεταρει.sys3x έγραψε: 02 Φεβ 2021, 13:45
Θέλω την επαγγελματική σου γνώμη εδώ, δε θα μπορούσε χαραλά οποιοσδήποτε να πει το ίδιο πράμα στο ανόν χωρίς να παραβιάζει τη λογική;
Ήρεμα ρωτάω ε.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αν δεις ένα αίτημα από άγνωστο προφίλ, τι θα αισθανθείς;νύχτα έγραψε: 02 Φεβ 2021, 13:38κάτσε ρε συNaida έγραψε: 01 Φεβ 2021, 14:00 Είπα εγώ δεν συνομιλούν; είπα ότι το να δέχεται μια γυναίκα την καλημέρα του οποιοδήποτε δεν είναι ευχάριστο όπως εσείς νομίζετε. Οι περισσότερες βρίζουν από μέσα τους γιατί δεν ξέρουν ποιος είναι. Για κάποιες μπορεί να είναι.
ευχάριστο δε μπορεί να είναι, αρχικά είναι πάντα αδιάφορο
εφόσον συνεχιστεί η κουβέντα, μπορείς ν αποφασίσεις αν είναι
ευχάριστο ή δυσάρεστο![]()
επίσης, υπάρχει επιλογή, να μη μπορεί να σου στείλει κάποιος αίτημα,
οπότε αφού σου είναι δυσάρεστο και ενοχλείσαι όταν κάποιος σου είναι
άγνωστος, απλά δεν μπορεί να σε προσεγγίσει![]()
εγώ δεν βρίζω ποτέ, αλήθεια
εφόσον έχω το προφίλμου διαθέσιμο, δε φταίει ο άλλος που μπορεί
να θέλει να εκφράσει ενδιαφέρον
αν το κάνει άσεμνα ή μαλακισμένα, τότε φταίει και έχω τη δυνατότητα
να πράξω όπως θέλω
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οκ, καταλαβαίνω.
.
.
πεε, οχι πε.sys3x έγραψε: 02 Φεβ 2021, 14:06Φτιάχνεται ρε, δεν είναι πε, ακόμα.Ασέβαστος έγραψε: 02 Φεβ 2021, 13:53γω ξερω οτι οριστε, μας τον εχαλασε η παιφαη, δε βλεπεις, ρεταρει.sys3x έγραψε: 02 Φεβ 2021, 13:45
Ήρεμα ρωτάω ε.![]()
ναι, καλα, κατσε να βγαλω πεοχαρτο να τοχω ετοιμο....
To be old and wise, you must first be young and stupid.
σαφες δειγμα για ποιο λογο καυλωνετε με γυναικες τυπου - '' προσωπικότητας '' ΜποτσηDaje έγραψε: 02 Φεβ 2021, 13:59 ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΣΤΗΚΑΝ -ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ- ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
συνηθισατε να την γνωριζετε μια ζωη απο τις πολλες κοπιες της που κυκλοφορουν και σας εχουν κανει κατοικους στοκχολμης
περιέργεια
κυρίως άγνωστοι στέλνουν πια, αν έχουμε κοινούς φίλους
ίσως τον δεχτώ, αν όχι, παραμένει σε εκκρεμότητα εις το διηνεκές
τις περισσότερες φορές
αν ανοχλούμουν, θα επέλεγα να μην υπάρχει η δυνατότητα
να λαμβάνω αιτήματα από αγνώστους, κανείς δεν μπορεί να "εισβάλει"
στη ζωήσου εάν δεν το επιτρέψεις, έτσι δεν είναι;
έχω την εντύπωση πως το ίδιο ισχύει και στο μέσσιτζερ
το μέσο είναι ίδιο για όλους, ο τρόπος να το χειριζόμαστε όχι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Καλά εννοείται δεν λέμε αν έχουμε κοινούς γνωστούς. Εκεί ρωτάς τον γνωστό σου. Λέμε αν είναι τελείως άγνωστος. Τι να απενεργοποιησεις; δεν κατάλαβα.νύχτα έγραψε: 02 Φεβ 2021, 14:20περιέργεια
κυρίως άγνωστοι στέλνουν πια, αν έχουμε κοινούς φίλους
ίσως τον δεχτώ, αν όχι, παραμένει σε εκκρεμότητα εις το διηνεκές
τις περισσότερες φορές
αν ανοχλούμουν, θα επέλεγα να μην υπάρχει η δυνατότητα
να λαμβάνω αιτήματα από αγνώστους, κανείς δεν μπορεί να "εισβάλει"
στη ζωήσου εάν δεν το επιτρέψεις, έτσι δεν είναι;
έχω την εντύπωση πως το ίδιο ισχύει και στο μέσσιτζερ
το μέσο είναι ίδιο για όλους, ο τρόπος να το χειριζόμαστε όχι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
τουλαχιστον εγινε μια προοδοςΠασιφάη έγραψε: 02 Φεβ 2021, 13:50Για αρχή, ανοίγουμε φύλλο..Όχι, μην πάρεις απ'τα έτοιμα. Δεν γίνεται τραγανή η σπανακόπιτα.John Brown Gun Club έγραψε: 02 Φεβ 2021, 13:32
αι μωρη απο δω που θα μας το παιξεις και αδικημενη απο πανω. Στειλε οτι θες στη ΔΗΕ, ελπιζω να σε φακελωσουν για υπερμετρη ηλιθιοτητα, βλαμενη.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
στις επιλογές, υπάρχει ρύθμιση να μη μπορεί να σου στείλειNaida έγραψε: 02 Φεβ 2021, 14:23
Καλά εννοείται δεν λέμε αν έχουμε κοινούς γνωστούς. Εκεί ρωτάς τον γνωστό σου. Λέμε αν είναι τελείως άγνωστος. Τι να απενεργοποιησεις; δεν κατάλαβα.
αίτημα φιλίας κάποιος, ή να μπορούν μόνο εκείνοι με τους
οποίους έχετε κοινούς φίλους
ψάξ'το,κάπου στο απόρρητο πρέπει να βρίσκεται
εσένα γιατί ρε μπιρμπίλωμ σ ενοχλούν οι καλημέρες, κι εδώ
έχετε λυσσάξει να λέτε καλημέρα και τ απόγευμα ακόμα;;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Giati? Giati arages?
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 641 Προβολές