!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
stargazer

Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer »

Cecily Anne έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:31

Παμε παλι. Όλες οι γυναίκες, 34 ετών με εργασια, χωρις οικογένεια και υποχρεώσεις ΜΠΟΡΟΥΝ να έχουν παρόμοιο προφίλ. Μπορει αυτο να το χωρέσει ο εγκέφαλος σου;

Όχι, δεν νομιζω να μπορούνε.

Δεν υπάρχει λόγος να το κουβεντιαζουμε έτσι στον αέρα. Θα φανεί στην πορεία τι και πως.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Θειικό οξύ, δηλαδή με απλά λόγια βιτριόλι, είναι το υγρό που η 35χρονη μασκοφόρος με τα μαύρα ρούχα έριξε στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας. Μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ανόργανη καυστική ουσία η οποία χρησιμοποιείται στη βιομηχανία και δεν πωλείται στο εμπόριο.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... askoforou/
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Θλιβερό θέμα και ίσως διάλογοι, ενδεχομένως για λόγους ανωτέρας βίας να έπρεπε να διαγραφεί το νήμα.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

stargazer έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:36
Cecily Anne έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:31

Παμε παλι. Όλες οι γυναίκες, 34 ετών με εργασια, χωρις οικογένεια και υποχρεώσεις ΜΠΟΡΟΥΝ να έχουν παρόμοιο προφίλ. Μπορει αυτο να το χωρέσει ο εγκέφαλος σου;

Όχι, δεν νομιζω να μπορούνε.

Δεν υπάρχει λόγος να το κουβεντιαζουμε έτσι στον αέρα. Θα φανεί στην πορεία τι και πως.
Ενταξει , για να το λεει ο σταρ γκειζερ, δεν μπορούν.
Όπερ έδει δείξαι
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer »

Cecily Anne έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:35
stargazer έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:32
Cecily Anne έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:19 Που διακρίνεις ένταση στην αντίδραση μου; Εγω τρωω μια ωραιότατη μακαροναδα και απανταω σε εναν αγράμματο αγαμητο με οιδιπόδειο.
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά το δεύτερο σκέλος αναιρεί το πρώτο.
Ανάλυσε το μου, με ενδιαφερει ο συλλογισμός σου. Πως αποδεικνύεται η ένταση μου απο το δεύτερο σκέλος;
Το αγράμματος αγάμητος με οιδιπόδειο απευθυνόμενη σε κάποιον που δεν γνωρίζεις, ε δεν θα το έλεγες peace of mind
Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan »

Lugozzi έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:37 Θειικό οξύ, δηλαδή με απλά λόγια βιτριόλι, είναι το υγρό που η 35χρονη μασκοφόρος με τα μαύρα ρούχα έριξε στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας. Μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ανόργανη καυστική ουσία η οποία χρησιμοποιείται στη βιομηχανία και δεν πωλείται στο εμπόριο.

:o
αφού δεν τη βρήκαν ακόμη
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Lugozzi έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:37 Θειικό οξύ, δηλαδή με απλά λόγια βιτριόλι, είναι το υγρό που η 35χρονη μασκοφόρος με τα μαύρα ρούχα έριξε στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας. Μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ανόργανη καυστική ουσία η οποία χρησιμοποιείται στη βιομηχανία και δεν πωλείται στο εμπόριο.

Δεν ισχύει οτι δεν πωλείται στο εμπορίο το θειϊκό. Ακομα και σε τρομερά υψηλή συγκέντρωση να εννοει, συμπυκνώνεται ενα πιο αραιό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

stargazer έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:36 Όχι, δεν νομιζω να μπορούνε.

εσύ φίλε πού προσπαθείς να καταλήξεις ;

ότι είχε μπλέξει σε διάφορα και άρα της αναλογεί μέρος ευθύνης ;

μόλις έκλεισε το θέμα Τοπαλούδη βρέθηκε καινούργιο ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Και η αμέσως επόμενη είδηση, τι φορά η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ και ξετρελαίνει τον άντρα της...
Οι εσπρεσσάκηδες που λέγαμε και οι κιτρινοφυλλάδες...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

stargazer έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:39
Cecily Anne έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:35
stargazer έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:32

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά το δεύτερο σκέλος αναιρεί το πρώτο.
Ανάλυσε το μου, με ενδιαφερει ο συλλογισμός σου. Πως αποδεικνύεται η ένταση μου απο το δεύτερο σκέλος;
Το αγράμματος αγάμητος με οιδιπόδειο απευθυνόμενη σε κάποιον που δεν γνωρίζεις, ε δεν θα το έλεγες peace of mind
Ξεχασες το συλλογισμό σου καπου. Θα περιμενουμε να γράψεις ολοκληρωμένο επιχείρημα καποια στιγμη στις επόμενες 50 σελιδες.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:29
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2020, 14:40
Fipps έγραψε: 25 Μάιος 2020, 14:30 Αλλά τόσο μεγάλη οικονομική επιφάνεια που επιδείκνυε στους λογαριασμούς της στα social media, δεν μπορούν τόσο εύκολα να δικαιολογούνται από την δουλειά της ως ασφαλίστρια.
Άντε πάλι με την "οικονομική επιφάνεια" λόγω φωτογραφιών στο Ντουμπάι. :lol:

Επαναλαμβάνω ότι μπορεί να έγινε κάποιο συνέδριο εκεί.

Ή να έκανε χρήση κάποιου μπόνους για ταξίδια που δίνουν κάποιες εταιρίες ακόμη και σε υπαλλήλους που δεν είναι μεγαλοστελέχη.

Ούτε μπόνους έπαιρνε, ούτε ταξίδια κέρδιζε. Απλή γραμματέας είναι και κάνει και το χαμαλίκι της εξωτερικής εργασίας.
Μπόνους κλπ παίρνουν οι ασφαλιστές που φέρνουν παραγωγή- λεφτά στο μαγαζί , όχι οι γραμματείς και φαρισαίοι.
λογίστρια είπανε πάντως.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Εμπεδοκλής έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:42

Και η αμέσως επόμενη είδηση, τι φορά η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ και ξετρελαίνει τον άντρα της...
Οι εσπρεσσάκηδες που λέγαμε και οι κιτρινοφυλλάδες...
Τι ξυνιλα είναι αυτή ρε μπαρμπα?
Ειλικρινά πως αντέχεις τον εαυτό σου
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran »

foscilis έγραψε: 25 Μάιος 2020, 10:40 Βασικά αν δεν έχεις παιδιά και δεν είσαι βόθρος (πχ να βολοδερνεις από γκαρσονι
Δεν ξέρω τι εννοείς, απ'οσες δουλειές έχω κάνει το σερβιτοριλικι μου έδινε από 50 έως 80 ευρώ την ημέρα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

stargazer έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:27
Naida έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:18

Άρα δεν πηδάς.
Δεν ντρέπεσαι να μιλάς έτσι σε αγνώστους; :lol:
Όχι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Last Veteran έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:47
foscilis έγραψε: 25 Μάιος 2020, 10:40 Βασικά αν δεν έχεις παιδιά και δεν είσαι βόθρος (πχ να βολοδερνεις από γκαρσονι
Δεν ξέρω τι εννοείς, απ'οσες δουλειές έχω κάνει το σερβιτοριλικι μου έδινε από 50 έως 80 ευρώ την ημέρα.
ναι ήθελα να το πω κι εγω οτι οι σερβιτοροι βγάζουν καλά λεφτά, ειδικά σε κάτι εταιρείες catering και εκδηλώσεις.
Είναι όμως και κουραστική δουλειά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”