Ρε μη με διαολίζετεΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 12 Σεπ 2023, 21:37georgebi έγραψε: 12 Σεπ 2023, 10:24 Σ ενα νημα που κανονικα θα επρεπε να μοιραζεται εξ ημισείας με τον κ.Αχιλλέα![]()
(αλλο οτι ο γνωστος σεσημασμένος Μπεολαγνοςτο χει κανει φορο τιμης στο ανεκδιήγητο δήμαρχο Βολου)
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Γιοφύρια ρε βραχυκύκλωμα. Τι έπαθες;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Σεπ 2023, 13:16 Ο δήμαρχος της γκοθαμ Σίτυ φαίνεται να είναι βουτηγμένος στο σκατό, αλλά ξέρει τι πουλάει και σε ποιον και μπράβο του, αφού υπάρχουν φυτά.
Αλλά ο Ιωαννίδης ..."πεσμένα γιοφύρια" ; τι "γιοφύρια" μωρ' μαλάκα ;![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- EKPLIKTIKOS
Στηρίζω fat shaming απ όπου κ αν προέρχεται
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το μαλάκα χοντρέ έπρεπε να ειπωθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 12 Σεπ 2023, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Οι κνίτες μισούν τον Μπέο γιατί ήτανε του ΚΚεσ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Δε νομίζω πως ήταν κνιτης ο φαλακρός κυριουλης που μίλησε τη γλώσσα της ΑλήθειαςBeria έγραψε: 12 Σεπ 2023, 22:23Οι κνίτες μισούν τον Μπέο γιατί ήτανε του ΚΚεσ
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Όλοι μισούνε τον κύριο Μπέο;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Σεπ 2023, 22:25Δε νομίζω πως ήταν κνιτης ο φαλακρός κυριουλης που μίλησε τη γλώσσα της Αλήθειας
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Beria έγραψε: 12 Σεπ 2023, 22:32Όλοι μισούνε τον κύριο Μπέο;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Σεπ 2023, 22:25Δε νομίζω πως ήταν κνιτης ο φαλακρός κυριουλης που μίλησε τη γλώσσα της Αλήθειας
Μπέος:
Για την "σχέση" του με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα: "Ο πατέρας μου είχε τραβήξει πολλά γι' αυτά που πίστευε. Εγώ ήμουν πάντα ΠΑΣΟΚ, αυτό του Γιώργου Παπανδρέου δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Αλλά Δεξιά δεν θα ψηφίσω ποτέ.
https://www.sport24.gr/football/mpeos-t ... 12464.html
Για την "σχέση" του με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα: "Ο πατέρας μου είχε τραβήξει πολλά γι' αυτά που πίστευε. Εγώ ήμουν πάντα ΠΑΣΟΚ, αυτό του Γιώργου Παπανδρέου δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Αλλά Δεξιά δεν θα ψηφίσω ποτέ.
https://www.sport24.gr/football/mpeos-t ... 12464.html
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Υδράργυρος
Τι νοσηρο φαινομενο ειναι αυτο ρε
Απο τους καλλιτεχνες μονο ο αλκινοος ιωαννιδης μιλησε; οι υπολοιποι χαζογελανε με τα καραγκιοζιλικια του μπεου;
Και οι υπολοιποι; δημοσιογραφοι, διανοουμενοι, ελιτ, αντιλαικιστες, δεν ενοχλειται κανενας απο αυτο το φαινομενο;
Μεχρι και η αγαπηδακη που εβριζε τον τσιπρα και τον πολσκη στον μπεο εκανε την κοτα σημερα και ελεγε οτι σεβεται τις αρμοδιοτητες του δημου
Απο τους καλλιτεχνες μονο ο αλκινοος ιωαννιδης μιλησε; οι υπολοιποι χαζογελανε με τα καραγκιοζιλικια του μπεου;
Και οι υπολοιποι; δημοσιογραφοι, διανοουμενοι, ελιτ, αντιλαικιστες, δεν ενοχλειται κανενας απο αυτο το φαινομενο;
Μεχρι και η αγαπηδακη που εβριζε τον τσιπρα και τον πολσκη στον μπεο εκανε την κοτα σημερα και ελεγε οτι σεβεται τις αρμοδιοτητες του δημου
Μπέος:
Και θα πάω στα λόγια του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, γιατί άλλο το ΠΑΣΟΚ του τότε που όλοι το στηρίξαμε και το ψηφίσαμε, μέσα σ' αυτούς και εγώ και άλλο το ΠΑΣΟΚ του τώρα. "Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες" είχε πει τότε"*. Που να είναι ήξερε πως θα απευθυνόταν στο κόμμα που ίδρυσε αυτός; Μεγάλες κουβέντες".
https://www.contra.gr/podosfairo/mpeos- ... 03392.html
* Το έχει πει ο Γεώργιος Παπανδρέου
Και θα πάω στα λόγια του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, γιατί άλλο το ΠΑΣΟΚ του τότε που όλοι το στηρίξαμε και το ψηφίσαμε, μέσα σ' αυτούς και εγώ και άλλο το ΠΑΣΟΚ του τώρα. "Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες" είχε πει τότε"*. Που να είναι ήξερε πως θα απευθυνόταν στο κόμμα που ίδρυσε αυτός; Μεγάλες κουβέντες".
https://www.contra.gr/podosfairo/mpeos- ... 03392.html
* Το έχει πει ο Γεώργιος Παπανδρέου
Α, ο φαλακρός κυριουλης που μίλησε την γλώσσα της αλήθειας είναι ο κύριος Μπέος;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Σεπ 2023, 22:33Beria έγραψε: 12 Σεπ 2023, 22:32Όλοι μισούνε τον κύριο Μπέο;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Σεπ 2023, 22:25
Δε νομίζω πως ήταν κνιτης ο φαλακρός κυριουλης που μίλησε τη γλώσσα της Αλήθειας??
Δεν κατάφερα να δω το βίντεο, οπότε νόμισα ότι υπήρχε καραφλός κνιτης
Αυτό .... αυτό ακριβώς είναι ο μαφιόζος που ψηφίζετε
και απ οτι φαίνεται θα ξαναψηφίσετε

viewtopic.php?f=29&t=49870#p3186283
*** την είδηση τη ''ψάρεψε'' ο πολύ καλός χρήστης memberlist.php?mode=viewprofile&u=2278
απ το έγκυρο σαιτ του κορυφαίου Νικου Μπογιοπουλου
και απ οτι φαίνεται θα ξαναψηφίσετε

viewtopic.php?f=29&t=49870#p3186283
*** την είδηση τη ''ψάρεψε'' ο πολύ καλός χρήστης memberlist.php?mode=viewprofile&u=2278
απ το έγκυρο σαιτ του κορυφαίου Νικου Μπογιοπουλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 13 Σεπ 2023, 19:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Όχι.Beria έγραψε: 12 Σεπ 2023, 22:52Α, ο φαλακρός κυριουλης που μίλησε την γλώσσα της αλήθειας είναι ο κύριος Μπέος;
Δεν κατάφερα να δω το βίντεο, οπότε νόμισα ότι υπήρχε καραφλός κνιτης
Τι σχολιάζεις αν δε δεις; συντονιστής άνθρωπος....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 3 Απαντήσεις