Το παπούτσι τα σπάει. Αλλά το νύχι του ποδιού πρέπει να είναι μαύρο. Οπωσδήποτε!!Ίφιδα έγραψε: 01 Δεκ 2018, 23:45 Τελικά για το γάμο που λέγαμε βρηκα.ενα μαυρο.φόρεμα κολλητό, μεχρι κατω απ το γόνατο και για να μην ειμαι μες τη μαυριλα λες και πάω σε κηδεία πηρα αυτές
και θα βαψω και τα νυχια κόκκινα....![]()
ε; εεεε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
My style !
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: My style !
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αφού δε θα φαίνεται...καί τι; Να βάψω του ποδιού μαύρο και του χεριού κόκκινο;
Αναρχικιά θα πάω;
Μισό γιατί στραβωσε το στόμαμ και μουδιάζει το χέρι
Αναρχικιά θα πάω;
Για του χεριού λέει. Και εγώ μαύρα θα τα έβαφα ή μαυροκόκκιναGherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:19Το παπούτσι τα σπάει. Αλλά το νύχι του ποδιού πρέπει να είναι μαύρο. Οπωσδήποτε!!Ίφιδα έγραψε: 01 Δεκ 2018, 23:45 Τελικά για το γάμο που λέγαμε βρηκα.ενα μαυρο.φόρεμα κολλητό, μεχρι κατω απ το γόνατο και για να μην ειμαι μες τη μαυριλα λες και πάω σε κηδεία πηρα αυτές
ε; εεεε;
Ίφιδα μαλλί πως θα το κάνεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ίφιδα έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:22 Αφού δε θα φαίνεται...καί τι; Να βάψω του ποδιού μαύρο και του χεριού κόκκινο;
Αναρχικιά θα πάω;
Πλάκα σου κάνω, πλάκα μου κάνεις. Καλοφόρετα.
Ξέρω μαρή. Πλάκα κάνουμε.Naida έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:23Για του χεριού λέει. Και εγώ μαύρα θα τα έβαφα ή μαυροκόκκιναGherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:19Το παπούτσι τα σπάει. Αλλά το νύχι του ποδιού πρέπει να είναι μαύρο. Οπωσδήποτε!!Ίφιδα έγραψε: 01 Δεκ 2018, 23:45 Τελικά για το γάμο που λέγαμε βρηκα.ενα μαυρο.φόρεμα κολλητό, μεχρι κατω απ το γόνατο και για να μην ειμαι μες τη μαυριλα λες και πάω σε κηδεία πηρα αυτές
ε; εεεε;αλλά πάει σε γάμο. Και ένα γαλλικό ωραίο θα είναι
Πολύ ωραίες οι γόβες και εγκρίνω τον συνδυασμό με το μαύρο φόρεμαΊφιδα έγραψε: 01 Δεκ 2018, 23:45 Τελικά για το γάμο που λέγαμε βρηκα.ενα μαυρο.φόρεμα κολλητό, μεχρι κατω απ το γόνατο και για να μην ειμαι μες τη μαυριλα λες και πάω σε κηδεία πηρα αυτές
ε; εεεε;
Τι κοσμήματα;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εννοείται θα τις βγάλει και θα χορέψει πάνω σε τραπέζι στην δεξίωση....
Σόρι, έκανα επεξεργασία και διόθρωσα το αρχικό ποστ, αφού κατάλαβα οτι αναφερόταν στα νύχια των χεριών.Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:30Εννοείται θα τις βγάλει και θα χορέψει πάνω σε τραπέζι στην δεξίωση....
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
aLiCat έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:32Σόρι, έκανα επεξεργασία και διόθρωσα το αρχικό ποστ, αφού κατάλαβα οτι αναφερόταν στα νύχια των χεριών.Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:30Εννοείται θα τις βγάλει και θα χορέψει πάνω σε τραπέζι στην δεξίωση....![]()
Μ' αρέσει να σας πειράζω.
έλεγα να τα βάψω κοκκινα τα νύχια να πάνε σετάκι με τα παπούτσια μην είναι ξεκάρφωταNaida έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:23
Για του χεριού λέει. Και εγώ μαύρα θα τα έβαφα ή μαυροκόκκινααλλά πάει σε γάμο. Και ένα γαλλικό ωραίο θα είναι
Για το μαλλί οι απόψεις διίστανται. Με παρακάλεσε η θειά να μην κάνω καμια περίεργη πλεξούδα. Οκ υποχώρησα δε θα πήγαινε και με το φόρεμα.
Μετά έλεγα να φουσκώσω το πάνω μέρος, σα περικεφαλαία ένα πράγμα, τό χω δει, δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται, ξύνεις το μαλλί και μετά το χτενίζεις λίγο ;
Η ξαδερφούλα λέει να τα αφήσω κάτω, ίσια, πράσο, όπως ειν το φυσικό δηλαδή. Τα βαριέμαι όσο δε πάει αλλά η ξαδερφούλα (22χρονών) κράζει επειδή αυτή παλεύει να τα ισιώσει.
Εχετε καμια ιδέα;
Τα πειράγματα καλοδεχούμενα από εσένα, που ξέρεις το σωστό τρόπο να τα κάνεις.Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:34aLiCat έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:32Σόρι, έκανα επεξεργασία και διόθρωσα το αρχικό ποστ, αφού κατάλαβα οτι αναφερόταν στα νύχια των χεριών.Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:30
Εννοείται θα τις βγάλει και θα χορέψει πάνω σε τραπέζι στην δεξίωση....![]()
![]()
Μ' αρέσει να σας πειράζω.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όλα πράσσο, ριγμένα απ' τη μια μέρα. Δε θα με χαλούσε.Ίφιδα έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:34έλεγα να τα βάψω κοκκινα τα νύχια να πάνε σετάκι με τα παπούτσια μην είναι ξεκάρφωταNaida έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:23
Για του χεριού λέει. Και εγώ μαύρα θα τα έβαφα ή μαυροκόκκινααλλά πάει σε γάμο. Και ένα γαλλικό ωραίο θα είναι
Ίφιδα μαλλί πως θα το κάνεις;όχι; Δεν πειράζει να είναι ξεκάρφωτα;
Για το μαλλί οι απόψεις διίστανται. Με παρακάλεσε η θειά να μην κάνω καμια περίεργη πλεξούδα. Οκ υποχώρησα δε θα πήγαινε και με το φόρεμα.
Μετά έλεγα να φουσκώσω το πάνω μέρος, σα περικεφαλαία ένα πράγμα, τό χω δει, δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται, ξύνεις το μαλλί και μετά το χτενίζεις λίγο ;![]()
Η ξαδερφούλα λέει να τα αφήσω κάτω, ίσια, πράσο, όπως ειν το φυσικό δηλαδή. Τα βαριέμαι όσο δε πάει αλλά η ξαδερφούλα (22χρονών) κράζει επειδή αυτή παλεύει να τα ισιώσει.
Εχετε καμια ιδέα;
Συ ξέρεις καλύτερα.
Γατάκι!aLiCat έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:37Τα πειράγματα καλοδεχούμενα από εσένα, που ξέρεις το σωστό τρόπο να τα κάνεις.Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:34aLiCat έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:32 Σόρι, έκανα επεξεργασία και διόθρωσα το αρχικό ποστ, αφού κατάλαβα οτι αναφερόταν στα νύχια των χεριών.![]()
![]()
Μ' αρέσει να σας πειράζω.![]()
![]()
Αυτό το κολιέ έλεγα επειδή κάνει ενα V το φόρεμα στο.στήθοςaLiCat έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:28 Πολύ ωραίες οι γόβες και εγκρίνω τον συνδυασμό με το μαύρο φόρεμα![]()
Τι κοσμήματα;

Έχει το θετικό ότι δε θα χρειαστεί να ασχοληθώ καθόλου
Χωρίστρα στο πλάι υποθετω ε;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν το V είναι πολύ κλειστό θα σε πνίξει το κόσμημα.
Κάτι μου λέει πάντως πως το V είναι αρκετά κάτω όποτε εύγε κοπελάρα μου!!
Ναι, χωρίστρα στο πλάι.Ίφιδα έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:41Έχει το θετικό ότι δε θα χρειαστεί να ασχοληθώ καθόλου![]()
Χωρίστρα στο πλάι υποθετω ε;
Νύχια κόκκινα αλλά σε διαφορετική απόχρωση από το χρώμα της γόβας.Ίφιδα έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:34έλεγα να τα βάψω κοκκινα τα νύχια να πάνε σετάκι με τα παπούτσια μην είναι ξεκάρφωταNaida έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:23
Ίφιδα μαλλί πως θα το κάνεις;όχι; Δεν πειράζει να είναι ξεκάρφωτα;
Μετά έλεγα να φουσκώσω το πάνω μέρος, σα περικεφαλαία ένα πράγμα, τό χω δει, δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται, ξύνεις το μαλλί και μετά το χτενίζεις λίγο ;![]()
Εχετε καμια ιδέα;
Απόφυγε τα περίτεχνα χτενίσματα που όταν θα χορέψεις θα "καταρρεύσουν" με αποτέλεσμα να μοιάζεις αχτένιστη.
Περικεφαλαία, όχι δεν είσαι ο Κολοκοτρώνης και θα σε δείχνουν μεγαλύτερη στην ηλικία (εκτός κι αν το επιδιώκεις, που δεν το νομίζω..)
Προτείνω το χτένισμα ανάλογα με το αν θα βάλεις σκουλαρίκια. Σε περίπτωση που βάλεις, ένα χαμηλό σινιόν είναι ότι πρέπει.΄Η, αλλιώς, άκου την ξαδερφούλα και άστα ελεύθερα να ακολουθούν τις κινήσεις σου καθώς θα χορεύεις (μεγάλο ατού για τo sleek μαλλί).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση