!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα
Re: Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα
Κάτι απ' τα παλιά, στη θύρα 1 ήμουν κι εγώ εκείνη την ιστορική μέρα . Το γκολ του μακαρίτη Μητσιμπόνα ήταν αεροπλανικό και ευτυχείς όσοι το ζήσαμε από κοντά ,δεν πιανόταν με τίποτα.
ΔΕΟΣ, ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ, ΜΕΘΕΞΗ.
ΔΕΟΣ, ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ, ΜΕΘΕΞΗ.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Φίλε νομίζω κάνεις λάθος. Οι θέσεις 7 ως 14 θα παίξουν ΟΛΕΣ πλέι άουτ για να υποβιβαστεί ο τελευταίος μόλις τελειώσουν αυτά και ο προτελευταίος θα παίξει μπαράζ με τον 2ο της Β εθνικής.Maspoli έγραψε: 25 Φεβ 2021, 17:28Απευθείαςlonelyrider έγραψε: 25 Φεβ 2021, 16:16 Ο τελευταίος στη βαθμολογία παίζει στα πλέι άουτ ή υποβιβάζεται απευθείας?
Σάιτ που έψαξα έτσι γράφουν για τη σεζόν 2020 2021.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Σορρυ, νόμιζα ότι με πλέι άουτ αναφέρονταν σε αγώνα μπαράζ με ομάδα της κατωτερης κατηγορίας.lonelyrider έγραψε: 25 Φεβ 2021, 21:30Φίλε νομίζω κάνεις λάθος. Οι θέσεις 7 ως 14 θα παίξουν ΟΛΕΣ πλέι άουτ για να υποβιβαστεί ο τελευταίος μόλις τελειώσουν αυτά και ο προτελευταίος θα παίξει μπαράζ με τον 2ο της Β εθνικής.Maspoli έγραψε: 25 Φεβ 2021, 17:28Απευθείαςlonelyrider έγραψε: 25 Φεβ 2021, 16:16 Ο τελευταίος στη βαθμολογία παίζει στα πλέι άουτ ή υποβιβάζεται απευθείας?
Σάιτ που έψαξα έτσι γράφουν για τη σεζόν 2020 2021.
μεγαλη η στεναχωρια ... θα ακολουθησω την προταση της κορης για ηρεμια
Ξέρασε πάλι τον οχετό η Σουζάνα.
"Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι".
"Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι".
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... nikologos/«Δεν αναφερόμουν σ’ εσάς» ανταπάντησε ο Κούγιας
Πάντως ο κ. Κούγιας έσπευσε να εκδώσει νέα ανακοίνωση, υποστηρίζοντας ότι δεν αναφερόταν στην κυρία Καινούργιου. «Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ», σημείωσε με νόημα.
«Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα.
Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν.
Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ», ανέφερε ο κ. Κούγιας.
που πηγε και εμπλεξε αυτη η φουκαριαρα ...
θα της σφυριξει και καμια μηνυση για εξυβριση να πλερωθουνε και οι νεες μεταγραφες ...
τρίχες κατσαρέςnostromos έγραψε: 01 Μαρ 2021, 17:11 θα της σφυριξει και καμια μηνυση για εξυβριση να πλερωθουνε και οι νεες μεταγραφες ...
ξέρεις κανέναν που να τον έχει πάει στα δικαστήρια η κοντή κουφάλα;
μόνο μαγκιά-κλανιά είναι
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
άντε ρε, δεν τσιγγουνεύτηκε τα παράβολα;
εμένα μια φορά μου 'στησε χορό στα επίσημα του ΟΑΚΑ να του δώσω πίσω το 50άρικο που μου πέταξε στη μούρη ως -δήθεν- εγκάθετο (του είπα να βγάλει το σκασμό να δούμε μπάλα, επειδή είχε γαμηθεί να τα χώνει σε κάποιον - που μετά μου είπαν ότι ήταν ένα παλιαρχίδι Καρράς που τον είχε βάλει αθλητικό δικαστή η μπουχέσα επί Σαρρή και τον είχε ταράξει στα πρόστιμα ως πρόεδρο της Παναχαϊκής)
τον άφησα να ψήνεται κανά μισάωρο, ο φίλος που ήμασταν παρέα γέλαγε που όλο εμένα κοίταζε αντί να βλέπει το ματς και όταν ο Μπεργκ έγραψε το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 4-1 του το γύρισα και μόνο τα χέρια δεν μου φίλαγε: είναι σωστός ο κύριος, μπράβο σας, χίλια ευχαριστώ, άλλος άνθρωπος ο ξεφτίλας για ένα 50άρικο, ρε συ!!!!
πιο πολύ από τα λεφτά που δεν κράτησα, λυπήθηκα τον γιο του 10-12 χρονών που το παιδάκι τα είχε δει όλα με τη γενικότερη συμπεριφορά του μαλάκα που το γέννησε
εμένα μια φορά μου 'στησε χορό στα επίσημα του ΟΑΚΑ να του δώσω πίσω το 50άρικο που μου πέταξε στη μούρη ως -δήθεν- εγκάθετο (του είπα να βγάλει το σκασμό να δούμε μπάλα, επειδή είχε γαμηθεί να τα χώνει σε κάποιον - που μετά μου είπαν ότι ήταν ένα παλιαρχίδι Καρράς που τον είχε βάλει αθλητικό δικαστή η μπουχέσα επί Σαρρή και τον είχε ταράξει στα πρόστιμα ως πρόεδρο της Παναχαϊκής)
τον άφησα να ψήνεται κανά μισάωρο, ο φίλος που ήμασταν παρέα γέλαγε που όλο εμένα κοίταζε αντί να βλέπει το ματς και όταν ο Μπεργκ έγραψε το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 4-1 του το γύρισα και μόνο τα χέρια δεν μου φίλαγε: είναι σωστός ο κύριος, μπράβο σας, χίλια ευχαριστώ, άλλος άνθρωπος ο ξεφτίλας για ένα 50άρικο, ρε συ!!!!
πιο πολύ από τα λεφτά που δεν κράτησα, λυπήθηκα τον γιο του 10-12 χρονών που το παιδάκι τα είχε δει όλα με τη γενικότερη συμπεριφορά του μαλάκα που το γέννησε
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Παλαιοελλαδίτης
Όχι ρε φίλε! Χαχαχαχαχα!!!Tarkovsky έγραψε: 03 Μαρ 2021, 02:37 εμένα μια φορά μου 'στησε χορό στα επίσημα του ΟΑΚΑ να του δώσω πίσω το 50άρικο που μου πέταξε στη μούρη ως -δήθεν- εγκάθετο (του είπα να βγάλει το σκασμό να δούμε μπάλα, επειδή είχε γαμηθεί να τα χώνει σε κάποιον - που μετά μου είπαν ότι ήταν ένα παλιαρχίδι Καρράς που τον είχε βάλει αθλητικό δικαστή η μπουχέσα επί Σαρρή και τον είχε ταράξει στα πρόστιμα ως πρόεδρο της Παναχαϊκής)
Να,για κατι τετοια αξιζει να πηγαινεις στα ελληνικα γηπεδα!Tarkovsky έγραψε: 03 Μαρ 2021, 02:37 άντε ρε, δεν τσιγγουνεύτηκε τα παράβολα;
Αυτο ειναι ολοκληρωμενο θεαμα!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
-
- 67 Απαντήσεις