!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κάπου διάβασα πως γίναμε Ντουμπάι δίχως λεφτά. Ας το κρατήσουμε αυτό.taliban έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 19:45 Ξεκωλιάστηκε όχι γαμήθηκε μόνο...
Έχει μια απίστευτη κουφόβραση τώρα με συννεφιά άπνοια και ζέστη. Απλά κάθεσαι και ιδρώνεις.
2 μέρες λένε θα πέσει από βδομάδα και μετά τέλος του μήνα ξανά άνοδο κοντά στους 40.
Με το "δίχως λεφτά" γελάει ο κόσμος.Πασιφάη έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:55 Κάπου διάβασα πως γίναμε Ντουμπάι δίχως λεφτά. Ας το κρατήσουμε αυτό.![]()
Ο μέσος νεοελλ περισσότερα φράγκα από αυτούς έχει.
Μπορεί. Αλλά επειδή εγώ δεν είμαι Νεοέλ νεόπλουτη, δυσκολεύομαι να πάω σ'ένα νησί και να διακοπάρω. Ούτε καν να πλερώσω καμπ. Πολλώ δε μάλλον να χώσω γκαφρά για έναν μουσακα 35 εουρος ή για μια χωριάτικη κανα 15άρι.
Καμιά εξόρμηση στο χωριό στην καλλίτερη ή κανα τριημεράκι εδώ γύρω.
Έλα μην παραπονιέσαι, τα έκανες τα μπανάκια σου και ακόμα έχουμε Ιούλιο...Πασιφάη έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 12:01Μπορεί. Αλλά επειδή εγώ δεν είμαι Νεοέλ νεόπλουτη, δυσκολεύομαι να πάω σ'ένα νησί και να διακοπάρω. Ούτε καν να πλερώσω καμπ. Πολλώ δε μάλλον να χώσω γκαφρά για έναν μουσακα 35 εουρος ή για μια χωριάτικη κανα 15άρι.
Yippie Kay Yay
Βρε συ, δεν τίθεται θέμα παραπόνου, απλά είναι απαγορευτικό για μένα είνα ταξίδι πχ στο Αιγαίο σε τούτη τη φάση. Όταν έχεις προτεραιότητες που πρέπει να διευθετήσεις, κοιτάς πρωτίστως αυτές.Airman68 έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 12:37Έλα μην παραπονιέσαι, τα έκανες τα μπανάκια σου και ακόμα έχουμε Ιούλιο...Πασιφάη έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 12:01Μπορεί. Αλλά επειδή εγώ δεν είμαι Νεοέλ νεόπλουτη, δυσκολεύομαι να πάω σ'ένα νησί και να διακοπάρω. Ούτε καν να πλερώσω καμπ. Πολλώ δε μάλλον να χώσω γκαφρά για έναν μουσακα 35 εουρος ή για μια χωριάτικη κανα 15άρι.runner έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 20:43
Με το "δίχως λεφτά" γελάει ο κόσμος.
Ο μέσος νεοελλ περισσότερα φράγκα από αυτούς έχει.
Ναι πήγα 4 μέρες στον Νάνδρο, αλλά δεν πλήρωσα διαμονή. Άρα μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό.
[https://www.facebook.com/reel/399667379645723]Πασιφάη έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:55Κάπου διάβασα πως γίναμε Ντουμπάι δίχως λεφτά. Ας το κρατήσουμε αυτό.taliban έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 19:45 Ξεκωλιάστηκε όχι γαμήθηκε μόνο...
Έχει μια απίστευτη κουφόβραση τώρα με συννεφιά άπνοια και ζέστη. Απλά κάθεσαι και ιδρώνεις.
2 μέρες λένε θα πέσει από βδομάδα και μετά τέλος του μήνα ξανά άνοδο κοντά στους 40.![]()
The Rebel έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 19:40[https://www.facebook.com/reel/399667379645723]Πασιφάη έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:55Κάπου διάβασα πως γίναμε Ντουμπάι δίχως λεφτά. Ας το κρατήσουμε αυτό.taliban έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 19:45 Ξεκωλιάστηκε όχι γαμήθηκε μόνο...
2 μέρες λένε θα πέσει από βδομάδα και μετά τέλος του μήνα ξανά άνοδο κοντά στους 40.![]()
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Καλυτερα από άλλες μέρες αλλά ζέστη ακόμα.
Από σήμερα το απόγευμα λέει το κινητό μου κάποιες βροχές τα απογεύματα μέχρι Παρασκευή.
Ελπίζω να βρεξεί. Θα κάνει καλό και στις ελιές.
Από σήμερα το απόγευμα λέει το κινητό μου κάποιες βροχές τα απογεύματα μέχρι Παρασκευή.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Πήγα σούπερ μάρκετ και επίτηδες περιπλανιόμουν στους διαδρόμους περισσότερη ώρα, για δροσιά. Που καταντήσαμε λοχία.. 
-
Machine ghost
Καλαματιανέ τον Μενούνο να βλέπεις πέφτει πάντα μέσαGeorge_V έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 11:25 Καλυτερα από άλλες μέρες αλλά ζέστη ακόμα.
http://kalamata.meteoclub.gr/
Χασκογελάνε τα δάσα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Βρέχει 
🌧 🌦
🌩 🌧
🌧 🌦
Κανένα παγωτό πήρες;Πασιφάη έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 11:31 Πήγα σούπερ μάρκετ και επίτηδες περιπλανιόμουν στους διαδρόμους περισσότερη ώρα, για δροσιά. Που καταντήσαμε λοχία..![]()
Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-