Καταρχήν, ακούς στο βίντεο τους παριστάμενους να λεν "ψεκάζει τους μετανάστες".
Και στη συνέχεια αφού συνεχίζεται ο ψεκασμός προς τους μετανάστες να λεν δύο φορές με ευχαρίστηση "ψέκασέ τα τα ....@@@@@".
Πλάκα κάνετε ρε παιδιά; Ποιο φράχτη;
Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι.
Και ποιος τους έδωσε αναφορά και ήξεραν οι άλλοι τι ήταν;
ε;
Τι ε;
Κάποιοι τραβάνε βίντεο από απόσταση. Λες να πήγαν οι αστυνομικοί και να τους είπαν, "παιδιά τώρα θα ρίξουμε αγιασμό στους μετανάστες να έρθουν στον σωστό δρόμο να σταματήσουν να μας εχθρεύονται";
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Υδράργυρος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:43
Η απανθρωπια και ο σαδισμος που δειχνει η ελληνικη κοινωνια ειναι ασυμμετρη σε σχεση με το μεγεθος της απειλης και των γεγονοτων στον εβρο.
αν εχετε στοιχεια για δολοφονιες κυριε στη δικαιοσυνη ... αλλιως ειστε συνενοχος
Και δολοφονιες να μην εχουνε γινει ειναι σαδισμος και ανωμαλια ολη αυτη η συμπεριφορα
stavmanr έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:42
Και μόνο που χρησιμοποιεί ψεκαστήρα φυτοφαρμάκων εναντίον ανθρώπων αρκεί. Αν θέλεις μπορώ να γεμίσω με νερό ένα τελειωμένο μπουκάλι αεροζόλ και να σε ψεκάσω για να αντιληφθείς τι σημαίνει ψεκαστήρας φυτοπροστατευτικών.
γιατι δεν πας στη δικαιοσυνη τοτε ...?
Η δικαιοσύνη βρίσκεται ήδη εκεί... Αυτό είναι το πρόβλημα.
υπονοεις οτι η Ελληνικη δικαιοσυνη ειναι ανεντιμη ...?
kameron έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:45
Τα φυτοφάρμακα, αν μπορούσαν να το αποδείξουν (αποδείξετε) θα ήταν πιο δυνατό επικοινωνιακό όπλο γιατί παραπέμπει σε θάλαμους αερίων και εγκλήματα πολέμου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Tα εργα συνεχιζονται! Πηξτε! Ολοι οι λαθρο εκτος συνορων!!!!
Ξέρει κανείς τί ρόλο βαράν αυτά τα βαρέλια γεμάτα χώμα;
Για κάλυψη οικείων δυνάμεων σε περίπτωση πυρών ίσως;
Ούτε ανθρώπους σταματούν (τα πηδούν εύκολα), ούτε θωρακισμένα.
Σε πρωτη αναγνωση ναι ετσι φαινεται, αλλα δεν γνωριζω σιγουρα το αλλο θα γινει. Στις ειδησεις ελεγαν για watch towers με ειδικες καμερες κλπ. θα δουμε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Και ποιος τους έδωσε αναφορά και ήξεραν οι άλλοι τι ήταν;
ε;
Τι ε;
Κάποιοι τραβάνε βίντεο από απόσταση. Λες να πήγαν οι αστυνομικοί και να τους είπαν, "παιδιά τώρα θα ρίξουμε αγιασμό στους μετανάστες να έρθουν στον σωστό δρόμο να σταματήσουν να μας εχθρεύονται";
Βρε δεν καταλαβαίνεις ότι οι παριστάμενοι εκεί, που έχουν πλήρη εικόνα, μιλούν οι ίδιοι για ψέκασμα των μεταναστών κι όχι του φράχτη;
Άσε που κάνει μπαμ ότι το υγρό φεύγει 3-5 μέτρα πάνω από το φράχτη...
Υδράργυρος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:45
Καταρχην δεν επρεπε να επιτρεπεται σε πολιτες η συμμετοχη στις επιχειρησεις
Καταρχήν δεν θα έπρεπε ο Ερντογάν να χρησιμοποιήσει ανθρώπους για τις πολιτικές του.
Ρε φίλε ο Ερντογάν έχει κάνει αλλα κι άλλα.
Μα το θέμα αυτό είναι ο Ερντογάν και το τουρκικό παρακράτος με μεγάλη παράδοση σε σφαγές αμάχων και γυναικόπαιδων, χρησιμοποιεί πρόσφυγες και λαθρομετανάστες για να ζητήσει λεφτά από την ΕΕ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Αλλά φταίνε οι ακροδεξιοί που μαζεύτηκαν και κάνουν περιπολίες.
Γεμάτο το μέρος με πυροσβεστικά οχήματα, αλλά ο αστυνόμος αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια ενός και μόνο αγρότη με μια 1000άρα δεξαμενή για να ασφαλίσει τα σύνορα από πυρκαϊά!
Απώθηση έκανε. Οι άλλοι είχανε κόψει τον φράχτη και προσπαθούσαν να μπουκάρουν.
Κια προφανώς τα πυροσβεστικά δεν ήταν στο συγκεκριμένο σημείο εκείνη τη στιγμή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 10 Μαρ 2020, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βρε δεν καταλαβαίνεις ότι οι παριστάμενοι εκεί, που έχουν πλήρη εικόνα, μιλούν οι ίδιοι για ψέκασμα των μεταναστών κι όχι του φράχτη;
Άσε που κάνει μπαμ ότι το υγρό φεύγει 3-5 μέτρα πάνω από το φράχτη...
Καταρχήν δεν θα έπρεπε ο Ερντογάν να χρησιμοποιήσει ανθρώπους για τις πολιτικές του.
Ρε φίλε ο Ερντογάν έχει κάνει αλλα κι άλλα.
Μα το θέμα αυτό είναι ο Ερντογάν και το τουρκικό παρακράτος με μεγάλη παράδοση σε σφαγές αμάχων και γυναικόπαιδων, χρησιμοποιεί πρόσφυγες και λαθρομετανάστες για να ζητήσει λεφτά από την ΕΕ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Αλλά φταίνε οι ακροδεξιοί που μαζεύτηκαν και κάνουν περιπολίες.
Έτερον εκατερον.
Οι περιπολίες ακροδεξιών στα σύνορα δεν συμφέρουν πρωτίστως εμάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 10 Μαρ 2020, 00:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υδράργυρος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:45
Καταρχην δεν επρεπε να επιτρεπεται σε πολιτες η συμμετοχη στις επιχειρησεις
Ναι κι εμένα με ενοχλεί και βασικά με ανησυχεί αυτό.
Πρωτίστως όμως θα πρέπει να απομακρυνθούν κάτι περίεργοι τύποι που έχουν μαζευτεί...
Οι δυναμεις των ενστολων επαρκουν για την αναχαιτηση των αοπλων μεταναστων. Το οτι αφησανε πολιτες εκει ειναι κατακριτεο. Για ποιο λογο οι πολιτες; δεν υπαρχει κρατος και δυναμεις ασφαλειας να κανουν τη φουλεια με επαγγελματισμο;
Έτερον εκατερον.
Οι περιπολίες ακροδεξιών στα σύνορα δεν συμφέρουν πρωτίστως εμάς.
Αυτό που ξέρετε τις πολιτικές ταυτότητες των εθελοντών με ξεπερνά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 10 Μαρ 2020, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nostromos έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:44
γιατι δεν πας στη δικαιοσυνη τοτε ...?
Η δικαιοσύνη βρίσκεται ήδη εκεί... Αυτό είναι το πρόβλημα.
υπονοεις οτι η Ελληνικη δικαιοσυνη ειναι ανεντιμη ...?
Εννοώ ότι όπως έγραψε κι άλλος παραπάνω, η σκηνή γίνεται με την "ανοχή" των οργάνων.
Είναι πασιφανές ότι πρόκειται για μια παντελώς αυτόκλητη ενέργεια, κι ότι εξαιτίας της κατάστασης τα όργανα δεν μπαίνουν σε διαδικασία να τα βάλουν με τον κάθε τρελό.