εσυ τελικα δεν μου ειπεςΥδράργυρος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:20Ποιοι τρωνε τις ροχαλες; εχει ακομα πορεια
Ενας χρονος νδ στην κυβερνηση και το δογμα του μικροτερου κρατους ειναι σε πληρη εξελιξη
εχουν βληματα το λεοπαρντ η εισαστε μονο εσεις ;
εσυ τελικα δεν μου ειπεςΥδράργυρος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:20Ποιοι τρωνε τις ροχαλες; εχει ακομα πορεια
Ενας χρονος νδ στην κυβερνηση και το δογμα του μικροτερου κρατους ειναι σε πληρη εξελιξη
Δεν εχουν σε επαρκη αριθμο. Δε σου εχει δωσει η γερμανια. Αποικια εισαι, τι δεν καταλαβεςΑγις έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:24εσυ τελικα δεν μου ειπεςΥδράργυρος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:20Ποιοι τρωνε τις ροχαλες; εχει ακομα πορεια
εχουν βληματα το λεοπαρντ η εισαστε μονο εσεις ;![]()
Υδράργυρος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:26Δεν εχουν σε επαρκη αριθμο. Δε σου εχει δωσει η γερμανια. Αποικια εισαι, τι δεν καταλαβεςΑγις έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:24εσυ τελικα δεν μου ειπεςΥδράργυρος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:20
Ποιοι τρωνε τις ροχαλες; εχει ακομα πορεια
Με εκβιασιμες μαριονεττες για κυβερνηση, και ανημπορες ε/δ

Γι'αυτό δεν μπόρεσε να βρεί τα καταθετήρια ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τα έκρυβαν οι Γερμανοί. Οι οποίοι βέβαια έχουν και αποδείξεις γιά ένα τηλεφωνικό κέντρο που πήρε ο Μητσοτάκης. Οι δικές μου πληροφορίες μάλιστα λένε πως πήρε δώρο και ένα κομπιουτεράκι.Υδράργυρος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:02Για αυτο λυσσαξανε οι γερμανοι να βαλουν τους δικους τους. Γιατι τους εχουν στο χερι. Αν δεν κανουν αυτο που τους λενε, θα βγαλουν τα καταθετηρια του κατα τα αλλα ανυπαρκτου σκανδαλου νοβαρτις, και θα εχουν την τυχη του ακη
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άντε πάλι...Επέστρεψε το Ορούτς Ρέις στην ελληνική υφαλοκρηπίδα
Δε θα το μάθουμε ποτέ, αφού ο Χριστοφοράκος την κοπάνησε "τυχαία"...Leporello έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:59Γι'αυτό δεν μπόρεσε να βρεί τα καταθετήρια ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τα έκρυβαν οι Γερμανοί. Οι οποίοι βέβαια έχουν και αποδείξεις γιά ένα τηλεφωνικό κέντρο που πήρε ο Μητσοτάκης. Οι δικές μου πληροφορίες μάλιστα λένε πως πήρε δώρο και ένα κομπιουτεράκι.Υδράργυρος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:02Για αυτο λυσσαξανε οι γερμανοι να βαλουν τους δικους τους. Γιατι τους εχουν στο χερι. Αν δεν κανουν αυτο που τους λενε, θα βγαλουν τα καταθετηρια του κατα τα αλλα ανυπαρκτου σκανδαλου νοβαρτις, και θα εχουν την τυχη του ακη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
για πεταξου μεχρι το φαναρτζιδικο, νομιζω τους τελειωσε το χρωμαΥδράργυρος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:26Δεν εχουν σε επαρκη αριθμο. Δε σου εχει δωσει η γερμανια. Αποικια εισαι, τι δεν καταλαβεςΑγις έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:24εσυ τελικα δεν μου ειπεςΥδράργυρος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:20
Ποιοι τρωνε τις ροχαλες; εχει ακομα πορεια
Με εκβιασιμες μαριονεττες για κυβερνηση, και ανημπορες ε/δ
Ο Μπίστης πιο πάνω τον κατηγορεί ότι τορπίλλισε την πρωτοβουλία της Γερμανίας υπογράφοντας τη συμφωνία με την Αιγυπτο.Αρίστος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:54 Κομματικη πιπα ειναι οτι ο Κουλης κανει οτι του λεει η Γερμανια στην ελληνοτουρκικη κριση;
adon99 έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:57 Σε ποιο σημειο ακριβως ξεκιναει η Ελληνικη υφαλοκρυπιδα με συντεταγμενες και λετε οτι ξαναμπηκε