!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Zelda

Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Libre arbitre έγραψε: 05 Αύγ 2024, 23:03 Ο αντιπρόεδρος στις ΗΠΑ είναι καθαρά διακοσμητικός.
Διακοσμητικος ειναι αλλα στελνει μηνυμα σε διαφορετικές ομάδες επιρροής της κοινης γνωμης, των επιχειρηματιων/χορηγων και του κομματικου μηχανισμου

Αλλιως θα ηταν αν ο Τραμπ εβαζε καποιον απο το παραδοσιακο κομματι του GOP, αλλιως καποιον που ειναι πολυ πιο κοντα τις θέσεις του.

Αν θεωρει οτι εχει περιθωριο συσπειρωσης του πιο αντισυστημικου κοινού, καλά εκανε
Αλλα μαλλον ειναι ηδη αρκετα πολωμενα τα πραγματα για να ειναι το κυριο προβλημά του εκει

Αυτο που συμβαινει δημογραφικα στις ΗΠΑ δεν ευνοει το GOP ως γενικη ταση
Μπορει ο Τραμπ να τα καταφερει αυτη τη φορα, αλλα δε μπορει να σταθει ετσι αυτο το κομμα στο μελλον
Θα ειναι καθαρη μειοψηφία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 05 Αύγ 2024, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Αύγ 2024, 23:04
Scouser έγραψε: 05 Αύγ 2024, 22:58
Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Αύγ 2024, 22:49
Λένε ότι του τον φόρτωσαν ο Μασκ και ο Θιελ.
Προφανώς κανείς σας δεν έχει διαβάσει το Τραγούδι του Χιλμπίλη.
Το έχεις εσύ;
Και αλλάζει το ποιος του τον φόρτωσε;
Ναι, το αγορασα αφού πήρε το χρίσμα (τσίμπα το και εσύ,νομίζω ειδικά εσένα θα σου αρέσει). Οι εκλογές θα κριθούν στη Rust Belt, δηλαδή στους λευκους γαλαζοκολαρους που έκριναν και τις προηγούμενες δύο εκλογές. Ο Βανς είναι ιδανική επιλογή για να προσεγγίσεις αυτό το ακροατήριο, αν διαβάσεις το βιβλίο θα καταλάβεις γιατί. Επίσης είναι Καθολικος και μιλλενιαλ, παίζουν και αυτά ρόλο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Scouser έγραψε: 05 Αύγ 2024, 23:09
Scouser έγραψε: 05 Αύγ 2024, 22:58
Προφανώς κανείς σας δεν έχει διαβάσει το Τραγούδι του Χιλμπίλη.
Το έχεις εσύ;
Ναι, το αγορασα αφού πήρε το χρίσμα (τσίμπα το και εσύ,νομίζω ειδικά εσένα θα σου αρέσει). Οι εκλογές θα κριθούν στη Rust Belt, δηλαδή στους λευκους γαλαζοκολαρους που έκριναν και τις προηγούμενες δύο εκλογές. Ο Βανς είναι ιδανική επιλογή για να προσεγγίσεις αυτό το ακροατήριο, αν διαβάσεις το βιβλίο θα καταλάβεις γιατί. Επίσης είναι Καθολικος και μιλλενιαλ, παίζουν και αυτά ρόλο.
Οκ θα το έχω υπόψιν μου, γνωρίζω τη θεματολογία. Αλλά εγώ πιστεύω ότι οι Αμερικανοί και ειδικά αυτό το κοινό, πολύ περισσότερο θα πειθονταν από ένα τύπο που μοιάζει στο στερεότυπο και ντύνεται και μιλάει αναλόγως, παρά από έναν που έχει γράψει βιβλίο για αυτούς.
Το βλέπεις και εκ του αποτελέσματος από τις δημοσκοπικες ότι δεν τραβάει.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Αύγ 2024, 23:31
Το έχεις εσύ;
Οκ θα το έχω υπόψιν μου, γνωρίζω τη θεματολογία. Αλλά εγώ πιστεύω ότι οι Αμερικανοί και ειδικά αυτό το κοινό, πολύ περισσότερο θα πειθονταν από ένα τύπο που μοιάζει στο στερεότυπο και ντύνεται και μιλάει αναλόγως, παρά από έναν που έχει γράψει βιβλίο για αυτούς.
Είναι γέννημα-θρέμμα αυτών, αλλά πολύ πετυχημένος. One of us που κατάφερε να ξεφύγει από τη μιζέρια κτλ. Αυτή φαντάζομαι τουλάχιστον ήταν η λογική, αν και μπορεί κάλλιστα τελικά να μη βγει (για την πραγματική ζωή και την πραγματικη ανθρώπινη ψυχοσυνθεση μιλάμε, όχι για strategy game). Ισχύει βέβαια και το ότι ο Αντιπρόεδρος τελικά δεν παίζει κάποιο ιδιαίτερο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, ειδικά όταν μιλάμε για ένα μια προσωποπαγη υποψηφιοτητα όπως του Τραμπ.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Και σχετικά με αυτό, η Καμάλα θα είναι χαζή να μη βάλει τον Walz.

https://twitter.com/EdwardGLuce/status/ ... 4389983303
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ανοιξε παλι το στομα της και αρχισαν να δραπετευουν οι μαλακιες ...

https://twitter.com/MarioNawfal/status/ ... 8648364394
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

nostromos έγραψε: 06 Αύγ 2024, 00:47 ανοιξε παλι το στομα της και αρχισαν να δραπετευουν οι μαλακιες ...

https://twitter.com/MarioNawfal/status/ ... 8648364394
Και αυτό το άτομο τώρα θέλουν να το πλασσάρουν ως "κατάλληλο για τους Κεντρώους".
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

εχει να πεσει τρελο γελιο ως τις εκλογες :003:

https://twitter.com/CollinRugg/status/1 ... 0260508964
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Αύγ 2024, 23:44 Και σχετικά με αυτό, η Καμάλα θα είναι χαζή να μη βάλει τον Walz.

https://twitter.com/EdwardGLuce/status/ ... 4389983303
Η Καμαλα διάλεξε ήδη και διάλεξε τον Σαπιρο.Τελειωσε.Δεν αλλάζει αυτό.Αυριο ανακοινώνεται ο Σαπιρο και επίσημα.
Mitharadir

Σήμερα η Καμαλα Χάρις θα εμφανιστεί πρώτη φορά με την επιλογή της για υποψήφιο Αντιπρόεδρο.Και ναι, είναι ο Σαπιρο!!!! Όπως τα έλεγα
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Scouser έγραψε: 05 Αύγ 2024, 23:37
Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Αύγ 2024, 23:31
Είναι γέννημα-θρέμμα αυτών, αλλά πολύ πετυχημένος. One of us που κατάφερε να ξεφύγει από τη μιζέρια κτλ. Αυτή φαντάζομαι τουλάχιστον ήταν η λογική, αν και μπορεί κάλλιστα τελικά να μη βγει (για την πραγματική ζωή και την πραγματικη ανθρώπινη ψυχοσυνθεση μιλάμε, όχι για strategy game). Ισχύει βέβαια και το ότι ο Αντιπρόεδρος τελικά δεν παίζει κάποιο ιδιαίτερο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, ειδικά όταν μιλάμε για ένα μια προσωποπαγη υποψηφιοτητα όπως του Τραμπ.
Στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν παιζει ρολο.

Εδω καταφερε και εγινε Αντιπροεδρος ο Νταν Κουειλ που ειχε IQ πατατας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Mitharadir

Libre arbitre έγραψε: 05 Αύγ 2024, 23:03 Ο αντιπρόεδρος στις ΗΠΑ είναι καθαρά διακοσμητικός.
Δεν ισχύει.Ο Αντιπρόεδρος έχει τις αρμοδιότητες που καθορίζονται από τον Λευκό Οίκο.Δεν έχουν όλοι οι Αντιπρόεδροι την ίδια δύναμη.Ο Ντικ Τσεινι για παράδειγμα ως Αντιπρόεδρος του Μπους του νεότερου ήταν πολύ ισχυρότερος από ότι ο Τζο Μπάιντεν ως Αντιπρόεδρος του Ομπάμα.Ο Αλ Γκορ ως Αντιπρόεδρος του Κλίντον ήταν κάπου στο ενδιάμεσο.Ο Μαικ Πενς ως Αντιπροεδρος του Τραμπ ήταν αυτός που συχνά ρύθμιζε περισσότερο θέματα εξωτερικής πολιτικής καθώς αυτό τον τομέα του είχε αναθέσει ο Τραμπ.Επισης και αυτό δεν πρέπει να ξεχνιέται.Ο Αντιπρόεδρος έχει το προβάδισμα να εξασφαλίσει το Προεδρικό χρίσμα στα επόμενα προκριματικά του κόμματος του για την Προεδρία.Αρκετοι Αντιπρόεδροι έγιναν τελικά Πρόεδροι.Αποτελει σκαλοπάτι και για την Προεδρία.

Επίσης εκλογικα δεν είναι καθόλου διακοσμητικός,η επιλογή κλίνει το μάτι σε κοινά εκλογικά,σε δωρητές κτλ.Η Καμαλα Χάρις επέλεξε τελικά τον Τζος Σαπιρο λόγω ακριβώς της δυνατότητας του να απευθυνθεί σε πολλούς Κεντρώους ψηφοφόρους.Προφανως και υπάρχουν εκλογικά κοινά που δεν χωνεύουν τον Σαπιρο,τι να κάνουμε κάθε πολιτικός έχει τα κοινά που είναι πιο δυνατός και τα κοινά που δεν τον συμπαθούν.Στην περίπτωση του Σαπιρου έχει αποδείξει με την άνετη εκλογή του ως Κυβερνήτη της Πενσυλβάνια ότι όσες ψήφους χάνει από αριστερούς ψηφοφόρους τις κερδίζει και με το παραπάνω από Κεντρώους και μετριοπαθείς ψηφοφόρους.
Mitharadir

Τα έλεγα! Έγιναν! Ότι λέω γίνεται,δεν πέφτω έξω

https://twitter.com/7g2cJFBqoYW9hCt/sta ... 5570102735
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Δε θέλω Σαπιρο. Είναι φτυστος ο Μπάιντεν.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”