!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προχωράμε
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Προχωράμε
Οι τρέχουσες μετρήσεις δείχνουν τη ΝΔ, ακόμα και στα δημοσκοπικά της χαμηλά, να καταγράφει ένα 30% ενώ και το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να καπαρώνει πια τη δεύτερη θέση.
Με την έννοια αυτή φαίνεται οτι επανερχόμαστε σε κάποια κανονικότητα, παρόμοια με αυτή των προμνημονιακών περιόδων αν και προσώρας κάθε πρόβλεψη είναι επισφαλής.
Σε πολύ πιο ασφαλή συμπεράσματα θα μπορέσουμε να οδηγηθούμε μόνο αφου ξεκαθαρίσει το ρευστό πολιτικό σκηνικό στην αντιπολίτευση με τις εκλογές για την ηγεσία σε ΠΑΣΟΚ και Σύριζα, οπότε θα έχουμε καλύτερη εικόνα για το πού πάει το πράγμα και αν υπάρχουν μετατοπίσεις του εκλογικού σώματος, μόνιμες ή προσωρινές.
Ένα πάντως είναι σίγουρο, οτι το 2025 θα είναι χρονιά παραγωγής πολιτικής που μπορεί ν´αλλάξει τα δεδομένα επ’ωφελεία της κυβερνώσας παράταξης αλλά πρωτίστως και της χώρας.
Μετά τη βασική γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης, μέχρι το τέλος του 2025 παραδίδεται και η επέκταση προς Καλαμαριά, η Ε65 στο βόρειο τμήμα, η Πατρών-Πύργου, το Κτηματολόγιο, το Τατόι, θα κυκλοφορούν 1000 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μαζι με αυτά του φυσικού αερίου, ενώ θα έχουν αναβαθμιστεί και 90 νοσοκομεία και 156 κέντρα υγείας.
Και μέχρι το 2027 που είναι και εκλογική χρονιά, θα έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρική διασύνδεση με Κρήτη και Κυκλάδες, θα έχει επεκταθεί ο Προαστιακός στα δυτικά προάστια, θα έχει κατασκευαστεί το νέο γήπεδο του Παναθηναικού με παράλληλη αναβάθμιση του Ελαιώνα, θα έχουν παραδοθεί το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι της Κρήτης και η νέα περιφερειακή στη Θεσσαλονίκη, θα έχουν ανακαινιστεί εκατοντάδες σχολεία και δεκάδες δικαστικά μέγαρα, θα έχουν παραδοθεί τρία νέα υπερσύγχρονα νοσοκομεία απο το ίδρυμα Νιάρχος και πιθανότατα και το νέο Θεαγένειο, θα έχει ολοκληρωθεί ο εκσυγχρονισμός του σιδηροδρομικού δικτύου, θα έχουν παραδοθεί τρείς φρεγάτες Belharra αλλά και 80 F-16 αναβαθμισμένα στην έκδοση Viper.
Μέχρι το 2030 η Ελλάδα θα διαθέτει 200 μαχητικά 4ης και 5ης γενιάς, F16 Viper, Rafal, F35.
Όλα αυτά ενώ παράλληλα θα προχωρούν τα έργα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στη γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας, στο Ελληνικό, στο νέο σταθμό ΚΤΕΛ και στα λιμάνια, ενώ θα ολοκληρώνονται και οι νέες σύγχρονες φυλακές στον Ασπρόπυργο.
Και όλα αυτά με εκτιμώμενη ανεργία κάτω απ´το 8%, με κατώτατο μισθό στα 1000 ευρώ, με χρέος κάτω απο 130% αλλά και με μεγάλες ξένες επενδύσεις να ωριμάζουν.
Γκρινιάζουν πολλοί για πολλά, άλλοτε δίκαια και άλλοτε άδικα, αλλά αν σκεφτεί κανείς τί παρέλαβε ο Μητσοτάκης το ‘19 και το πού θα βρισκόμαστε σε τρία χρόνια απο τώρα, θα καταλάβει οτι παρα τα όποια λάθη και τις όποιες καθυστερήσεις, το συνολικό έργο που παράγεται είναι τεράστιο.
Η Ελλάδα αλλάζει και το 2027 θα πληροί πια τα μέσα ευρωπαϊκά στάνταρντς, πράγμα που μετα την δεκαετή οικονομική κρίση και την επέλαση των λαϊκιστών στην εξουσία, δεν ήταν καθόλου δεδομένο.
Και τότε ας κρίνουν οι πολίτες.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
talaipwros
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2024, 12:43Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2024, 12:28 Ναι φοβερό. 30 χιλιάδες με μικρά εισοδήματα θα πάρουν δάνειο για να ανταγωνιστούν στην αγορά των ίδιων σπιτιών με τους υπόλοιπους.
Αν είχα τα ινία της χώρας 30 χιλιάδες ατόμα θα τα στέγαζα σε commie blocks μέσα σε 2 χρόνια. Και άλλο 1 εκατομμύριο νέα διαμερίσματα την πρώτη δεκαετία.![]()
Κυριακο, Αγιε ανθρωπε, μην ασχολεισαι με δαυτους.
Και τσαμπα σπιτια να μοιρασεις, θα γκρινιαζουν για τη θερμοκρασια στο νερο της πισίνας
talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2024, 13:14150 χιλιαρικα επι 1 εκατομμυριο > απο το μισο ΑΕΠ της χωρας για σπιτια στη καρδιτσομαγουλα που θα βριζουν ολοι αμεσωςDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2024, 13:10 Άρα μπορώ να ρίξω την τιμή στα 150 χιλ μόνο από αυτή τη διαφορά. Και πριν πεις για το οικόπεδο, το κράτος έχει αρκετά για να μην χρειαστεί να αγοράσω.
ΑΓΙΕ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΙΣΤΑΣ
Ο Ομοφυλόφιλος Αλβανός και Μαρξιστής Δικτάτορας έγινε Άγιος Κυριάκος...
-
talaipwros
https://www.newsit.gr/ellada/fyli-megal ... a/4185105/Φυλή: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμό Ρομά – Βρήκαν όπλα, λίρες και κοσμήματα
Ελληνικη αστυνομια, με σκισμενο γαντι πιανει τη σφαιρα!!talaipwros έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:22https://www.newsit.gr/ellada/fyli-megal ... a/4185105/Φυλή: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμό Ρομά – Βρήκαν όπλα, λίρες και κοσμήματα
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Τώρα εγώ τουρίστας είμαι βέβαια, την Ελλάδα τη βλέπω μια το πολύ δύο φορές το χρόνο, στα ίδια μέρη πάω, δηλαδή δεν έχω σφαιρική άποψη.
Αλλά τέτοια κοσμοπλημμύρα καθημερινή βράδυ στην Αθήνα, Καρύτση/Ρουφ/Κουκάκι κλπ έχω να δώ πολλά χρόνια. Μιλάμε για προσκύνημα, σε σημείο που κάποια μπαρ βγάλανε και ηχεία και για τις ουρές κόσμου που περίμενε έξω και μοιράζανε σφηνάκια στο δρόμο. Ντάξει μπορεί να είναι και μόδα συγκεκριμένα το μέρος, αλλά μου μύρισε '08.
Αλλά τέτοια κοσμοπλημμύρα καθημερινή βράδυ στην Αθήνα, Καρύτση/Ρουφ/Κουκάκι κλπ έχω να δώ πολλά χρόνια. Μιλάμε για προσκύνημα, σε σημείο που κάποια μπαρ βγάλανε και ηχεία και για τις ουρές κόσμου που περίμενε έξω και μοιράζανε σφηνάκια στο δρόμο. Ντάξει μπορεί να είναι και μόδα συγκεκριμένα το μέρος, αλλά μου μύρισε '08.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εφαρμοσμένος μητσοτακισμός κολλητούληChilloutbuddy έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:40 Τώρα εγώ τουρίστας είμαι βέβαια, την Ελλάδα τη βλέπω μια το πολύ δύο φορές το χρόνο, στα ίδια μέρη πάω, δηλαδή δεν έχω σφαιρική άποψη.
-
Εμπεδοκλής
Πολύ θα ήθελα να διαβάσω και τη δικογραφία όλου αυτού. Αλλά φευ.talaipwros έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:22https://www.newsit.gr/ellada/fyli-megal ... a/4185105/Φυλή: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμό Ρομά – Βρήκαν όπλα, λίρες και κοσμήματα
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
σου φαίνεται κι εσένα ή ήταν ιδέα μου;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:51Εφαρμοσμένος μητσοτακισμός κολλητούληChilloutbuddy έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:40 Τώρα εγώ τουρίστας είμαι βέβαια, την Ελλάδα τη βλέπω μια το πολύ δύο φορές το χρόνο, στα ίδια μέρη πάω, δηλαδή δεν έχω σφαιρική άποψη.
Αλλά τέτοια κοσμοπλημμύρα καθημερινή βράδυ στην Αθήνα, Καρύτση/Ρουφ/Κουκάκι κλπ έχω να δώ πολλά χρόνια. Μιλάμε για προσκύνημα, σε σημείο που κάποια μπαρ βγάλανε και ηχεία και για τις ουρές κόσμου που περίμενε έξω και μοιράζανε σφηνάκια στο δρόμο. Ντάξει μπορεί να είναι και μόδα συγκεκριμένα το μέρος, αλλά μου μύρισε '08.![]()
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όχι, ισχύει. Εξάρχεια χαμός. Στην Ασκληπιού στα μπαρ που είναι αριστερά ανεβαίνοντας, το βράδυ το μπούγιο από τον κόσμο βγαίνει μέχρι το δρόμο και διακόπτεται η κυκλοφορία σε κάποιες δόσεις. Στα δε tinder, bumble χαμός από τουρίστεςChilloutbuddy έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:53σου φαίνεται κι εσένα ή ήταν ιδέα μου;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:51Εφαρμοσμένος μητσοτακισμός κολλητούληChilloutbuddy έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:40 Τώρα εγώ τουρίστας είμαι βέβαια, την Ελλάδα τη βλέπω μια το πολύ δύο φορές το χρόνο, στα ίδια μέρη πάω, δηλαδή δεν έχω σφαιρική άποψη.
Αλλά τέτοια κοσμοπλημμύρα καθημερινή βράδυ στην Αθήνα, Καρύτση/Ρουφ/Κουκάκι κλπ έχω να δώ πολλά χρόνια. Μιλάμε για προσκύνημα, σε σημείο που κάποια μπαρ βγάλανε και ηχεία και για τις ουρές κόσμου που περίμενε έξω και μοιράζανε σφηνάκια στο δρόμο. Ντάξει μπορεί να είναι και μόδα συγκεκριμένα το μέρος, αλλά μου μύρισε '08.![]()
-
talaipwros
Προχωράμε!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:55Όχι, ισχύει. Εξάρχεια χαμός. Στην Ασκληπιού στα μπαρ που είναι αριστερά ανεβαίνοντας, το βράδυ το μπούγιο από τον κόσμο βγαίνει μέχρι το δρόμο και διακόπτεται η κυκλοφορία σε κάποιες δόσεις. Στα δε tinder, bumble χαμός από τουρίστες
Μητροπόλεως/Ερμού απο το Συνταγμα μέχρι το Θανάση με τα σουβλάκια δεν χωράς να στρίψεις καθημερινές. Μιλάμε να χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett