Ζηλεύεις που σε ξεπέρασα Κάππα ναι ναι ναιKappa έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:08Στο νήμα που λέω τον πόνο μου θα φλερτάρετε;user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:05Δεν έχω μελετήσει πολύ τα σχόλια σου αλλά σ' εκείνο το νήμα του πως πλένουν οι πχωρουμίτες το πωπουδάκι τους άρχισε το πρώτο καρδιοχτύπιΧαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:57 Σου άρεσε η τρέλα που έβγαλα σε εκείνο το νήμα και το προκλητικό της φάσης. ΟΚ. Ωραία είναι αυτά για έναν τύπο. Αλλά βρίζω κιόλας ρε συ! Όταν φουντώνω κατεβάζω απίστευτα μπινελίκια.![]()
![]()
Με είχες δει ????
Είσαι φίλος της Πασιφάης δηλαδή?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
-
user0972003
Re: Ερώτηση Για δέμα
Άστους ρε Κάππα. Μπαααα. Λίγη υπομονή και το νήμα θα είναι σε λίγο και πάλι δικό σου. Ξέρω, το σκίσαμε. Αμαν πχια.Kappa έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:08Στο νήμα που λέω τον πόνο μου θα φλερτάρετε;user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:05Δεν έχω μελετήσει πολύ τα σχόλια σου αλλά σ' εκείνο το νήμα του πως πλένουν οι πχωρουμίτες το πωπουδάκι τους άρχισε το πρώτο καρδιοχτύπιΧαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:57 Σου άρεσε η τρέλα που έβγαλα σε εκείνο το νήμα και το προκλητικό της φάσης. ΟΚ. Ωραία είναι αυτά για έναν τύπο. Αλλά βρίζω κιόλας ρε συ! Όταν φουντώνω κατεβάζω απίστευτα μπινελίκια.![]()
![]()
Με είχες δει ????
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Έχει δίκιο ο Κάπα. Εν τω μεταξύ δεν έχω διαβάσει ακόμη το αρχικό του ποστ 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν φαίνεται να με ξεπέρασες. Μάλλον φλερτάρεις κάτω από τη μύτη μου για κάποιο λόγο.
Δεν γνωριζόμαστε από κοντά. Μόνο εδώ. Πριν χρόνια την έβριζα γιατί κάτι μου είχε πει. Μετά, ξέρεις τη διαδικασία , έψαχνα να βρω ψεγάδια χαρακτηριστικά της. Για να έχω να τη λέω. αυτό που βρήκα και της πρόσαψα είναι το μαγκιά κλανιά και ασχολιόμουν με αυτό. Τελικά με τον καιρό είδα ότι απλά χώνει όταν τα παίρνει (Τίμιο) και δεν βγάζει πικροχολίαση και σκατοψυχίαση. Ξέρεις κάτι σχόλια υποχθόνια και πούστικα που περνάνε τη λογοκρισία και δεν θεωρούνται επίθεση (ενώ είναι και μάλιστα άδικη και κακόβουλη). Τελικά έγινε φίλη.user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:05Δεν έχω μελετήσει πολύ τα σχόλια σου αλλά σ' εκείνο το νήμα του πως πλένουν οι πχωρουμίτες το πωπουδάκι τους άρχισε το πρώτο καρδιοχτύπιΧαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:57 Σου άρεσε η τρέλα που έβγαλα σε εκείνο το νήμα και το προκλητικό της φάσης. ΟΚ. Ωραία είναι αυτά για έναν τύπο. Αλλά βρίζω κιόλας ρε συ! Όταν φουντώνω κατεβάζω απίστευτα μπινελίκια.![]()
![]()
Με είχες δει ????
Αυτά για το μαλακισμένο!
-
user0972003
Όχι όχι
Δεν ακολουθώ τακτικές και στρατηγικές σε τέτοια θέματα..
Ρε συ! Διάβασα τώρα γιατί άνοιξες νήμα
-
user0972003
Χαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:25Ρε συ! Διάβασα τώρα γιατί άνοιξες νήμαΤι διάλο, δεν απαντήθηκε; Τι στον Μπέο γράφτηκε 40τόσες σελίδες;
Ααα έχεις χάσει! Είχε ανοίξει κι άλλο νήμα που ήταν ακόμη πιο ουάου. Δούλευα και προσπαθούσα να τον διαβάσω που έτρεχε έτρεχε και έγραφε απνευστί φλεγόμενος από έρωτα για τη λεγάμενη. Καλάθια με φρούτα και αφρωδη οίνο, ντικπικς σε πολαρόιντ, φιλοξενία στο σπίτι της, ρομαντική αλληλογραφία μηνών και ανάγνωση βιβλίων με κριτικές , το λερωμένο της εσώρουχο που προσπαθούσαμε να βρούμε αν του δίνει "μήνυμα" ότι το βρέχει για πάρτυ του...
Πήγαινα να κάνω ένα διάλειμμα σαν άνθρωπος κι εγώ κι έβλεπα 20 καινούργιες σελίδες. Εκεί ειπώθηκαν πιο πολλά ακόμα.
Πολύ γλυκιά βρισιά το "μαλακιζζμένο"
Ναι, τελικά δεν το βρέχει. Αυτό με τον εκδοτικό πώς σου φαίνεται; Δεν ήταν γλυκιά κίνηση; Πώς γίνεται να μην εκτιμά τίποτα από όλα αυτά;
Κι εγώ σ'αγαπάω ρε μαλακιστήρι. Γιατί είσαι ευθύς στις κουβέντες σου και καλωσυνάτος άνθρωπος. Απ'την ώρα που έδωσες αίμα για τον φίλο μου τον Χρήστο, μπήκες στην καρδιά μου κι έγινες αδερφός μου. Ασχέτως αν δεν έχουμε επαφές. Να ξέρεις πως είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς. Στο διάλο με συγκίνησες παπάρα.Χαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:23Δεν γνωριζόμαστε από κοντά. Μόνο εδώ. Πριν χρόνια την έβριζα γιατί κάτι μου είχε πει. Μετά, ξέρεις τη διαδικασία , έψαχνα να βρω ψεγάδια χαρακτηριστικά της. Για να έχω να τη λέω. αυτό που βρήκα και της πρόσαψα είναι το μαγκιά κλανιά και ασχολιόμουν με αυτό. Τελικά με τον καιρό είδα ότι απλά χώνει όταν τα παίρνει (Τίμιο) και δεν βγάζει πικροχολίαση και σκατοψυχίαση. Ξέρεις κάτι σχόλια υποχθόνια και πούστικα που περνάνε τη λογοκρισία και δεν θεωρούνται επίθεση (ενώ είναι και μάλιστα άδικη και κακόβουλη). Τελικά έγινε φίλη.user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:05Δεν έχω μελετήσει πολύ τα σχόλια σου αλλά σ' εκείνο το νήμα του πως πλένουν οι πχωρουμίτες το πωπουδάκι τους άρχισε το πρώτο καρδιοχτύπιΧαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:57 Σου άρεσε η τρέλα που έβγαλα σε εκείνο το νήμα και το προκλητικό της φάσης. ΟΚ. Ωραία είναι αυτά για έναν τύπο. Αλλά βρίζω κιόλας ρε συ! Όταν φουντώνω κατεβάζω απίστευτα μπινελίκια.![]()
![]()
Με είχες δει ????
Αυτά για το μαλακισμένο!![]()
Κατάλαβα. Είναι τσαχπινοκουφάλα ο φίλος.user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:33
Ααα έχεις χάσει! Είχε ανοίξει κι άλλο νήμα που ήταν ακόμη πιο ουάου. Δούλευα και προσπαθούσα να τον διαβάσω που έτρεχε έτρεχε και έγραφε απνευστί φλεγόμενος από έρωτα για τη λεγάμενη. Καλάθια με φρούτα και αφρωδη οίνο, ντικπικς σε πολαρόιντ, φιλοξενία στο σπίτι της, ρομαντική αλληλογραφία μηνών και ανάγνωση βιβλίων με κριτικές , το λερωμένο της εσώρουχο που προσπαθούσαμε να βρούμε αν του δίνει "μήνυμα" ότι το βρέχει για πάρτυ του...
Πήγαινα να κάνω ένα διάλειμμα σαν άνθρωπος κι εγώ κι έβλεπα 20 καινούργιες σελίδες. Εκεί ειπώθηκαν πιο πολλά ακόμα.
Πολύ γλυκιά βρισιά το "μαλακιζζμένο"
Τελικά είσαι τσαχπινοκουφάλα ρε συ! Χαίρομαι που σε γνωρίζωKappa έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:47 Ναι, τελικά δεν το βρέχει. Αυτό με τον εκδοτικό πώς σου φαίνεται; Δεν ήταν γλυκιά κίνηση; Πώς γίνεται να μην εκτιμά τίποτα από όλα αυτά;
Το αίμα το έδωσα αλλού φυσικά, δεν το πήρε ο Χρήστος. Αλλά σκέφτομαι ποιος καψερός το πήρε και ξύπνησε κάγκελο μετά την εγχείρησηΠασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:51Κι εγώ σ'αγαπάω ρε μαλακιστήρι. Γιατί είσαι ευθύς στις κουβέντες σου και καλωσυνάτος άνθρωπος. Απ'την ώρα που έδωσες αίμα για τον φίλο μου τον Χρήστο, μπήκες στην καρδιά μου κι έγινες αδερφός μου. Ασχέτως αν δεν έχουμε επαφές. Να ξέρεις πως είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς. Στο διάλο με συγκίνησες παπάρα.Χαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:23Δεν γνωριζόμαστε από κοντά. Μόνο εδώ. Πριν χρόνια την έβριζα γιατί κάτι μου είχε πει. Μετά, ξέρεις τη διαδικασία , έψαχνα να βρω ψεγάδια χαρακτηριστικά της. Για να έχω να τη λέω. αυτό που βρήκα και της πρόσαψα είναι το μαγκιά κλανιά και ασχολιόμουν με αυτό. Τελικά με τον καιρό είδα ότι απλά χώνει όταν τα παίρνει (Τίμιο) και δεν βγάζει πικροχολίαση και σκατοψυχίαση. Ξέρεις κάτι σχόλια υποχθόνια και πούστικα που περνάνε τη λογοκρισία και δεν θεωρούνται επίθεση (ενώ είναι και μάλιστα άδικη και κακόβουλη). Τελικά έγινε φίλη.user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:05
Δεν έχω μελετήσει πολύ τα σχόλια σου αλλά σ' εκείνο το νήμα του πως πλένουν οι πχωρουμίτες το πωπουδάκι τους άρχισε το πρώτο καρδιοχτύπι![]()
![]()
Με είχες δει ????
Χαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:59Το αίμα το έδωσα αλλού φυσικά, δεν το πήρε ο Χρήστος. Αλλά σκέφτομαι ποιος καψερός το πήρε και ξύπνησε κάγκελο μετά την εγχείρησηΠασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:51Κι εγώ σ'αγαπάω ρε μαλακιστήρι. Γιατί είσαι ευθύς στις κουβέντες σου και καλωσυνάτος άνθρωπος. Απ'την ώρα που έδωσες αίμα για τον φίλο μου τον Χρήστο, μπήκες στην καρδιά μου κι έγινες αδερφός μου. Ασχέτως αν δεν έχουμε επαφές. Να ξέρεις πως είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς. Στο διάλο με συγκίνησες παπάρα.Χαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:23
Δεν γνωριζόμαστε από κοντά. Μόνο εδώ. Πριν χρόνια την έβριζα γιατί κάτι μου είχε πει. Μετά, ξέρεις τη διαδικασία , έψαχνα να βρω ψεγάδια χαρακτηριστικά της. Για να έχω να τη λέω. αυτό που βρήκα και της πρόσαψα είναι το μαγκιά κλανιά και ασχολιόμουν με αυτό. Τελικά με τον καιρό είδα ότι απλά χώνει όταν τα παίρνει (Τίμιο) και δεν βγάζει πικροχολίαση και σκατοψυχίαση. Ξέρεις κάτι σχόλια υποχθόνια και πούστικα που περνάνε τη λογοκρισία και δεν θεωρούνται επίθεση (ενώ είναι και μάλιστα άδικη και κακόβουλη). Τελικά έγινε φίλη.
![]()
Το ότι με αγνοεί κατα αυτόν τον τρόπο με έχει τσακίσει ψυχολογικά. Έχω μπει σε έναν φαύλο κύκλο. Δεν μου άξιζε να μου φερθεί έτσι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση