μην ξεχάσεις να στηρίξεις Κυριακο ομως να τελειωσει ο τσίπρας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Άρα δεν ξέρει τι θα πει 'παραμαγνητικός'.nik_killthemall έγραψε: 23 Μάιος 2023, 19:23 κυριε μαρκοπουλε είναι όλοι άσχετοι εδώ ντίνος κούκος
ctrl + f μαγν
Σημειωτέον ὅτι γιά τήν ἀποτελεσματικότερη παράδοση στόν ὀργανισμό τῶν DNA ἐμβολίων χρησιμοποιοῦνται τά ὑπερπαραμαγνητικά νανοσωματίδια ὀξειδίου τοῦ σιδήρου (SPIONs)
ὑπάρχει ἐκκρεμές ἐρώτημα, ἐάν ὁρισμένοι ἐμβολιασμένοι καθίστανται ἐνδεχομένως φορεῖς μαγνητικοῦ πεδίου
Η μαγεια αυτων των εκλογων φερνει στα περιστατικα που περιγραφει ο Σαραμαγκου στο Περι Φωτισεως.enaon έγραψε: 23 Μάιος 2023, 19:09καλα μην τσιμπας, δεν σε διαβαζει ουτε θα του τα μεταφέρω. Τεσπα, μια χαρά επίπεδο εχει οταν μιλάει, σοβαρός μοιαζει, καθηγητής πυρηνικής ιατρικής ηταν. Τωρα πώς γίνεται να γραφει για τα βιντεακια στο υτ για τους μαγνητες, τι ναπω, μαγεια και αυτό.Green Dragon έγραψε: 23 Μάιος 2023, 19:03
Ας μας δείξει έρευνες που δείχνουν ότι δουλεύει καλύτερα από το placebo και βλέπουμε. Επίσης, ποιός λέει ότι τα φυτά δεν έχουν σκέψη; Επειδή διαφέρουν τόσο πολύ από εμάς που δεν μπορούμε να το καταλάβουμε; Κάποια στιγμή ο άνθρωπος θα πρέπει ν' αφήσει την αλαζονεία κατά μέρος και να παραδεχτεί ότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Επικρίνει την ομοιοπαθητική βλέπω.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Το ειδες ολο φαντάζομαι, λεει οτι δεν υπαρχει επιστημονική βαση, ειναι απομιμητική μαγεια, το δεχεται και η εκκλησία αλλωστε. Στην αρχή εξηγει οτι ο θεός ειπε το κολπο στον αρχικό, να το παιζεις 100 φορές, παρότι ήταν αθεος.
μπορει και να ειναι παντως μην το παιζω ξερόλας σαν τον κιλλδεμαλλ, απλα για τα μαγνητακια δυσκολεύομαι να το δεχθώ.
μπορει και να ειναι παντως μην το παιζω ξερόλας σαν τον κιλλδεμαλλ, απλα για τα μαγνητακια δυσκολεύομαι να το δεχθώ.
Δεν το είδα όλο, αλλά τι περίμενες;enaon έγραψε: 23 Μάιος 2023, 20:04 Το ειδες ολο φαντάζομαι, λεει οτι δεν υπαρχει επιστημονική βαση, ειναι απομιμητική μαγεια, το δεχεται και η εκκλησία αλλωστε.
Δεν είναι όλοι οι ιατροί άθεοι.
Occasio facit furem
ναι οκ δεν εχω αποψη σε αυτα, το είδα απο περιέργεια. Τεσπα, ας πουμε οτι δεν διαβασαμε για τα μαγνητάκια, τι να κανουμε; Και παγκαλος νομιζε οτι το γοογλε εαρθ ειναι ρεαλτιμε.
- nik_killthemall
εννοειται, εξαλλου
- σε ολα μου τα ποστ ειναι ξεκαθαρο πως υποστηριζω οτι ψηφος = ποιος θα φυγει και οχι ψηφος = ποιος θα ερθει ...
- για να τελειωσει ο τσιπρας χρειαζεται τον κουλη, δεν καταρρεει απο μονος του ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ααααα δεν πάμε καλά
Χριστιανοί και τσακώνονται σαν τα γουρούνια στη λάσπη

https://nikh.gr/nea/411-apantisi-sta-ps ... velopoulou
Χριστιανοί και τσακώνονται σαν τα γουρούνια στη λάσπη

https://nikh.gr/nea/411-apantisi-sta-ps ... velopoulou
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Το sportime πιστό στα θρησκευτικά του καθήκοντα

https://www.sportime.gr/extratime/polit ... kasmenous/

https://www.sportime.gr/extratime/polit ... kasmenous/
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Κάτι λέει και για το πορν Νιουζ στο άρθρο...
Αριστοοοο που είσαι;
Αριστοοοο που είσαι;
- Απολλώνιος
Ο ιερόσυλος καραφλοβελοπουλος θα παθει έμφραγμα όταν βγουν τα αποτελέσματα το βράδυ της 25ης Ιουνίου. Η Νίκη θα ξεπεράσει σε ποσοστο το βοθροκομμα του
-
talaipwros
Πανω που βλεπεις το 41% της ΝΔ και λες οτι υπαρχει ελπιδα για το τοπο, πανε και σκανε κατι νικες και κατι βελοπουλοι και σε πιανει καταθλιψη
Έτσι και η μπει η ΝΊΚΗ στην βουλή θα ρίξουμε απίστευτο γέλιο με την επιθεωρισιακη γραφικότητα τους. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
talaipwros
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις