!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελληνικές Εκλογές 2023

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Ελληνικές Εκλογές 2023

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα
https://www.documentonews.gr/article/ri ... tin-kalpi/

Αξιοπρέπεια.

του Νίκου Μωραΐτη

Εγώ την Κυριακή δεν ανήκω σε καμία ΝΔ, σε κανένα ΣΥΡΙΖΑ :p2: , σε κανένα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σε κανένα ΚΚΕ.

Δεν ελπίζω τίποτα.
Δε φοβάμαι τίποτα.

Και δεν είμαι και ελεύθερος, όσο ένα Παρακράτος κυβερνάει τη χώρα μου.

Οπότε έχω μόνο ένα πράγμα: Την αξιοπρέπειά μου. Και αυτή θα ρίξω στην κάλπη.

Είναι η περιουσία μου.
Είναι η κληρονομιά μου.
Και, να σας πω και κάτι;
Είναι η υστεροφημία μου.

Γιατί αθανασία δεν είναι να μείνεις γνωστός στους αιώνες των αιώνων.

Αθανασία είναι, όταν φύγεις κάποια στιγμή, να σε μνημονεύουν το παιδί σου, οι συγγενείς σου, οι φίλοι σου και να λένε: «Θυμάσαι εκείνη την εποχή που μία σπείρα είχε καταφέρει να λυμαίνεται όλη τη χώρα; Ο Νίκος δεν τους στήριξε. Κι έβγαινε και τους πήγαινε και κόντρα με ρίσκο».

Και δεν είναι ο Νίκος. Είναι η Μαρία, ο Κωστής, η Αθηνά, η Ελένη, ο Θανάσης, η Άννα.
Είμαστε χιλιάδες άνθρωποι που θα πάμε την Κυριακή στην κάλπη για την αξιοπρέπειά μας.

Είμαστε πάρα πολλοί.

Αν είμαστε περισσότεροι ή λιγότεροι από τους άλλους, δεν ξέρω. Θα φανεί.

Αλλά δεν έχει και τόση σημασία στο φινάλε.

Γιατί η αξιοπρέπεια δεν είναι μετρήσιμο μέγεθος.

Είναι να μην πεθάνεις μέσα σου ενώ είσαι ζωντανός.

:a035: :a035: :a035:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Συμμετείχα στην έρευνα τη ς realpolls (δευτερη φορά..)
Δήλωσα αναποφάσιστος με κυριότερη επιλογή ψήφου τον ΣΥΡΙΖΑ (Ζαιοι Α).
Η Νίκη απουσίαζε από τις επιλογές 😂
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 19 Μάιος 2023, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Παντως αυστηρά "συνδικαλιστικά" ΜΟΝΟ η κ. Λίνου (ΠΑΣΟΚ) ενδιαφέρεται για την αποκατάσταση της αδικίας που έκανε και κάνει η ΝΔ 4 χρόνια τώρα...

Όσοι ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ... Oh wait...

Κατεβαίνει με ΣΥΡΙΖΑ!!!
Τώρα το διασταυρώσα!!!

Ψηφίστε την οι ΒορειοΑθηναιοι

Άλλος ένας λόγος να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ!
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

:o :o :o :_: :_: :-?

https://twitter.com/K_Hatzidakis/status ... 56930?s=20

Ρε λες να χει δίκιο Φιλης; :p2:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

Μπορεί ο Κατρούγκαλος και η Φωτίου να λένε τα περίεργα τους.

Και όμως, η αξιωματική αντιπολίτευση ακόμα και τώρα έχει αρκετές πιθανότητες να είναι κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Dafuq; :lol:
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη γαργάλα παντού στα "πετσωμένα", που ήταν η μεγαλύτερη συνταγματική εκτροπή.
Ντροπή και μόνο ντροπή ...
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Ο Γεραπετρίτης σχολίασε τις δηλώσεις Κατρούγκαλου λέγοντας ότι «τέτοιες απόψεις έχουν αναφέρει και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Βούτσης που έχει πει «πως θα πρέπει να συνδέσουμε το εισόδημα με τα βάρη»»

Δηλαδή αναφέρει τη σύνδεση του εισοδήματος με τα βάρη ως κάτι αρνητικό! Εδώ φτάσαμε! Δεν είπε κανείς ότι πρέπει η μεσαία τάξη να ισοπεδωθεί, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει σύνδεση του εισοδήματος με τα βάρη; Τί διάολο, σ'αυτή τη χώρα όλοι εφοπλιστές και βιομήχανοι είναι; Δεν είναι λογικό όσοι βγάζουν περισσότερα να πληρώνουν περισσότερα; Δεν καταλαβαίνει η μεσαία τάξη ότι η ανώτερη τάξη πρέπει να πληρώνει περισσότερα;

Τί να πω... η ΝΔ κατάφερε να υποστηρίζει πως ο μεροκαματιάρης και ο εφοπλιστής πρέπει να πληρώνουν τις ίδιες ασφαλιστικές εισφορές και να περηφανεύεται και γι'αυτό. Και οι μαλάκες του ΣΥΡΙΖΑ μόνο που δεν αυτομαστιγώθηκαν. Δεν θα μπορούσαν να πουν ότι ναι, το σχέδιο μας είναι όντως να συνδεθούν οι ασφαλιστικές εισφορές με το εισόδημα, αλλά με τέτοιες κλίμακες ώστε η μεσαία τάξη να πληρώνει ΛΙΓΟΤΕΡΑ απ΄ότι σήμερα;

Δεν ξέρω πού να πρωτοφασκελώσω.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

micmic έγραψε: 19 Μάιος 2023, 16:22 Ο Γεραπετρίτης σχολίασε τις δηλώσεις Κατρούγκαλου λέγοντας ότι «τέτοιες απόψεις έχουν αναφέρει και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Βούτσης που έχει πει «πως θα πρέπει να συνδέσουμε το εισόδημα με τα βάρη»»

Δηλαδή αναφέρει τη σύνδεση του εισοδήματος με τα βάρη ως κάτι αρνητικό! Εδώ φτάσαμε! Δεν είπε κανείς ότι πρέπει η μεσαία τάξη να ισοπεδωθεί, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει σύνδεση του εισοδήματος με τα βάρη; Τί διάολο, σ'αυτή τη χώρα όλοι εφοπλιστές και βιομήχανοι είναι; Δεν είναι λογικό όσοι βγάζουν περισσότερα να πληρώνουν περισσότερα; Δεν καταλαβαίνει η μεσαία τάξη ότι η ανώτερη τάξη πρέπει να πληρώνει περισσότερα;

Τί να πω... η ΝΔ κατάφερε να υποστηρίζει πως ο μεροκαματιάρης και ο εφοπλιστής πρέπει να πληρώνουν τις ίδιες ασφαλιστικές εισφορές και να περηφανεύεται και γι'αυτό. Και οι μαλάκες του ΣΥΡΙΖΑ μόνο που δεν αυτομαστιγώθηκαν. Δεν θα μπορούσαν να πουν ότι ναι, το σχέδιο μας είναι όντως να συνδεθούν οι ασφαλιστικές εισφορές με το εισόδημα, αλλά με τέτοιες κλίμακες ώστε η μεσαία τάξη να πληρώνει ΛΙΓΟΤΕΡΑ απ΄ότι σήμερα;

Δεν ξέρω πού να πρωτοφασκελώσω.
Πηρες χαμπαρι αυτο που ειπε ο συριζα για τους λεφταδες με τα 420 ευρω το μηνα που πρεπει να πληρωνουν φορους ετσι;
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

talaipwros έγραψε: 19 Μάιος 2023, 16:45Πηρες χαμπαρι αυτο που ειπε ο συριζα για τους λεφταδες με τα 420 ευρω το μηνα που πρεπει να πληρωνουν φορους ετσι;
Όχι, αλλά δεν μου κάνουν εντύπωση οι μαλακίες που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ (ή και το οποιοδήποτε άλλο κόμμα). Απλά πιστεύω ότι ΚΑΙ οι ασφαλιστικές εισφορές πρέπει να καθορίζονται ανάλογα με το εισόδημα, και ταυτόχρονα είναι προφανές ότι αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα πληρώνεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. Εξαρτάται από την κλίμακα. Πχ μπορεί να είναι 1% (λέμε τώρα) και να πληρώνεις ψίχουλα. Και μου κάνει εντύπωση ότι κανείς δεν εστιάζει στην κλίμακα, αλλά ΟΛΟΙ (συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ, που θα είχε συμφέρον να εστιάσει εκεί) αναφέρονται στην αναλογικότητα των εισφορών σα να είναι ο διάολος.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Πήγαν έβαλαν την ενίσχυση των μελισσοκομων 8ευρω ανα κυψελη σήμερα.
Θα πάρουν το 3ο το μακρύ η ΝΔ από ψήφο.
Μόνο για αυτό το λόγο. ΚΟΡΑΚΙΑ.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

georgebi έγραψε: 19 Μάιος 2023, 15:35 :o :o :o :_: :_: :-?

https://twitter.com/K_Hatzidakis/status ... 56930?s=20

Ρε λες να χει δίκιο Φιλης; :p2:
Αυτός ας φορεσει καθαρό βρακί όταν κυκλοφορει σπίτι του , γιατί τον παίρνει μάτι ο Κούλης και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Τρεις ζαιες φιλεναδες της μανας μου ( που στο διατανο τις βρηκε; ) θα ψηφισουν για πρωτη φορα ΝΔ

Ειμαι αισιοδοξος για το αποτελεσμα
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

talaipwros έγραψε: 19 Μάιος 2023, 20:38 Τρεις ζαιες φιλεναδες της μανας μου ( που στο διατανο τις βρηκε; ) θα ψηφισουν για πρωτη φορα ΝΔ

Ειμαι αισιοδοξος για το αποτελεσμα
Στα σύνορα της φαντασίας.

Ωραία σειρά
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”