Ελλάδα είναι 5 φορές χειρότερα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Πεινάω ρε"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: "Πεινάω ρε"
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
talaipwros
Αν σκεφτεις και τη διαφορα στα επιτοκια και την ποιοτητα υλικων, πιο φτηνα εινα τωρα
In cash terms, in 1990, the average household would therefore have had a disposable household income of £12,353, at a time when the average house cost about £57,726.
By comparison, in 2020, the average household income was £37,108 and the average house price was about £234,947.
During the last 30 years, therefore, the average household income has tripled, but the average house price has quadrupled. This may have made buying a house less affordable (although this is also affected by changing interest rates), but not to the extent that the chart on this post suggested.
Παλι βολεμενοι οι γκρινιάρηδες ζουμερομιλενιαλς
Σήμερα είναι χειρότερα γιατί όλοι θέλουν να αγοράσουν στα ίδια μέρη και στριμώχνονται.
Πάντως αναφερόμουν στο πώς ήταν. Δεν ήταν και τότε καθόλου εύκολο. Επί πλέον ήταν ακριβά πολλά άλλα αγαθά, λόγω συναλλαγματικής ισοτιμίας, πχ σε αυτοκίνητα, μπορεί να ήθελες και 100 μισθούς, γι΄αυτό αναπτύχθηκε πολύ η αγορά μεταχειρισμένων.
- EKPLIKTIKOS
Λογικό είναι αυτό. Στα υπόλοιπα μέρη ή δεν έχει δουλειές ή είναι γεμάτα με συμμορίες αλβανων τραπερς και προαγωγών 12χρονωνsharp έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:13
Σήμερα είναι χειρότερα γιατί όλοι θέλουν να αγοράσουν στα ίδια μέρη και στριμώχνονται.
Στον Επίγειο Παράδεισο αυτά;EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:20Λογικό είναι αυτό. Στα υπόλοιπα μέρη ή δεν έχει δουλειές ή είναι γεμάτα με συμμορίες αλβανων τραπερς και προαγωγών 12χρονωνsharp έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:13
- hellegennes
Και άντε στην Ελλάδα μπορείς να το δικαιολογήσεις με το ότι οι κατασκευές σήμερα είναι πολύ ποιοτικότερες. Κάποτε ήταν για τον πούτσο. Στην Αγγλία είναι ακριβώς ίδιες, δεν έχει αλλάξει το παραμικρό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Οκτ 2022, 11:27
Τι, δηλαδή κάποτε μπορούσες να πάρεις σπίτι ΚΑΙ να πίνεις μίλκο το πρωί; Σοκάρομαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Παπάρια οι κατασκευές, πάντα η γη είναι που ανεβαίνει.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- hellegennes
1994-2021, μεταβολές τιμών ακινήτων:
Αστικές περιοχές: 243%
Αθήνα: 282%
Θεσσαλονίκη: 261%
Άλλες μεγάλες πόλεις: 197%
Μεταβολή μέσου μισθού (1995-2021): 173%
Οι τιμές ακινήτων είναι από τους δείκτες της ΤτΕ, οι μισθοί από στοιχεία του OECD.
Αστικές περιοχές: 243%
Αθήνα: 282%
Θεσσαλονίκη: 261%
Άλλες μεγάλες πόλεις: 197%
Μεταβολή μέσου μισθού (1995-2021): 173%
Οι τιμές ακινήτων είναι από τους δείκτες της ΤτΕ, οι μισθοί από στοιχεία του OECD.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Με δεδομενο οτι αρχές 90ς ειμασταν κοντα στα 5 δις και τωρα παμε βουρ για κοντα στα 8 δις (εδω), αυτες οι τιμες δεν φαντάζουν και τοσο εξωπραγματικες..
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- hellegennes
Πού κολλάει αυτό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και εδώ βλεπουμε ποιες χωρες ευθυνονται για την αυξηση του πληθυσμου τα τελευταια 30 χρονια..
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Κολλαει στο οτι κατι Αφγανισταν, κατι Αιθιοπιες και κατι Λιβεριες, αυξανουν σαν κουνελια με αποτελεσμα να βουτανε στο Αιγαιο για να ζητανε "τζαμπα χρηματα" και να ανεβαζουν τις τιμες των σπιτιών στην Ευρωπη με την εισβολη τους.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- hellegennes
Δεν βγάζει καν νόημα αυτό που λες.Unique έγραψε: 12 Οκτ 2022, 14:01Κολλαει στο οτι κατι Αφγανισταν, κατι Αιθιοπιες και κατι Λιβεριες, αυξανουν σαν κουνελια με αποτελεσμα να βουτανε στο Αιγαιο για να ζητανε "τζαμπα χρηματα" και να ανεβαζουν τις τιμες των σπιτιών στην Ευρωπη με την εισβολη τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το Αφγανισταν και το Πακισταν π.χ. αυξηθηκαν μονο 400% τα τελευταια 60 χρονια. Και τους εχουμε τωρα στην Ευρωπη να ανεβαζουν τις τιμες των ακινητων λογω μεγαλης ζητησης.
Η Ελλαδα αυξηθηκε μονο 28% τα τελευταια 60 χρονια.
Η Ελλαδα αυξηθηκε μονο 28% τα τελευταια 60 χρονια.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Λίνο Βεντούρα
Εννοείς ακριβότερες λόγω νέου αντισεισμικού κανονισμού, όχι ποιοτικότερες.hellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:29Και άντε στην Ελλάδα μπορείς να το δικαιολογήσεις με το ότι οι κατασκευές σήμερα είναι πολύ ποιοτικότερες. Κάποτε ήταν για τον πούτσο. Στην Αγγλία είναι ακριβώς ίδιες, δεν έχει αλλάξει το παραμικρό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Οκτ 2022, 11:27
Τι, δηλαδή κάποτε μπορούσες να πάρεις σπίτι ΚΑΙ να πίνεις μίλκο το πρωί; Σοκάρομαι.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis