ακουσαμε πολλα μεγαλε, κατσε καλα λοιπον.Μαδουραίος έγραψε: 06 Αύγ 2022, 21:18 Ξεφτίλες δεξιοί
[img]https://i.postimg.cc/WzM3X8Qw/FZfq ... .jpg[/img]
θα ζητησουμε μια συγγνωμη, και θα παμε παρακατω
γκεγκε?
ετσι λεει το δικο μου σεναριο
ακουσαμε πολλα μεγαλε, κατσε καλα λοιπον.Μαδουραίος έγραψε: 06 Αύγ 2022, 21:18 Ξεφτίλες δεξιοί
Δεν μιλάμε για Δεξιούς πλέον. Μιλάμε για στυγνούς εκβιαστές. Για υπόκοσμο! Για κοινή εγκληματική οργάνωση!
Αυτή η καθυστέρηση των 3 ημερών μυρίζει διαπραγμάτευση. Οπότε δεν αποκλείω να τον κρατάνε με κάτι και να θέλουν να το εκμεταλλευτούν. Βεβαίως θα γελοιοποιηθεί πλήρως η κυβέρνηση και η ΕΥΠ αν τα μόνα στοιχεία που έχουν για αυτόν αφορούν την προσωπική του ζωή.πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2022, 21:22 ακουσαμε πολλα μεγαλε, κατσε καλα λοιπον.
θα ζητησουμε μια συγγνωμη, και θα παμε παρακατω
γκεγκε?
ετσι λεει το δικο μου σεναριο![]()
Δεν μπορούν να σταθούν παρακολουθήσεις πολιτικού για τέτοιο θέμα. Μπορεί να σβήσει ο Ανδρουλάκης αλλά θα σβήσει και αυτός που τις παρήγγειλε. Δεν μπορεί εισαγγελέας να έχει πέσει τόσο χαμηλά και να δίνει άδεια για κάτι τέτοιο στην ΕΥΠ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Αύγ 2022, 21:28 Επίσης αν το Ανδρουλάκης έδερνε, τον έχουν καταγγείλει, υπάρχουν φωτογραφίες, κλπ, αφού ελέγχεις σε τέτοιο επίπεδο το ΜΜΕ, γιατί δεν αρχίζεις τα ρεπορτάζ με στοιχεία να τον διαλύσεις; η ευπ που κολλάει; κάνει και παρακολουθήσεις για λόγους μιτου, και παρουσιάζεται ως πρόοδος; θα πάρουμε μπράβο και από τις ναι, είσαι μισογυνης;![]()
Αρα ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ μας λέει πως γνωρίζει το περιεχόμενο των συνομιλιών που υπεκλεψε η ΕΥΠ και εμμέσως πλην σαφώς εκβιάζει τον Ανδρουλάκη να το βουλώσει.Μαδουραίος έγραψε: 06 Αύγ 2022, 21:18 Ξεφτίλες δεξιοί
Το να βάζεις την ΕΥΠ να παρακολουθεί για ενδοοικογενειακή βία είναι σαν να βομβαρδίζεις το σπίτι σου επειδή έπιασε μούχλα ένα δωμάτιο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Αύγ 2022, 21:28 Επίσης αν το Ανδρουλάκης έδερνε, τον έχουν καταγγείλει, υπάρχουν φωτογραφίες, κλπ, αφού ελέγχεις σε τέτοιο επίπεδο το ΜΜΕ, γιατί δεν αρχίζεις τα ρεπορτάζ με στοιχεία να τον διαλύσεις; η ευπ που κολλάει; κάνει και παρακολουθήσεις για λόγους μιτου, και παρουσιάζεται ως πρόοδος; θα πάρουμε μπράβο και από τις ναι, είσαι μισογυνης;![]()
Καλά μπορεί να ήταν 1.49, δε θυμάμαι κ καλά, γιατί τους έκανα στα καπάκια αναφορά.Αρχέλαος έγραψε: 06 Αύγ 2022, 10:21Μετά τις κάρτες άρχισαν και την φάμπρικα με τα ΕΛΤΑ, εμένα μου "ζήτησαν" παραπάνω χρέωση για κάθε μέρα.Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2022, 00:43Εμένα μου ήρθε τις προάλλες email από ΕΛΤΑ κούριερ με όλα τα εικονίδια, γραμματοσειρα, χρώματα κλπ των ΕΛΤΑ για ένα δέμα της UPS με link της UPS και χρέωση 1.45 ευρώ για κάθε μέρα έξτρα παραμονής στα EΛΤΑ και email αποστολής ένα άκυρο email. Σιγά, δεν είναι ανάγκη να λέει "κερδίσατε".klg έγραψε: 06 Αύγ 2022, 00:40
Δεν είναι τόσο απλό. Πέρα από ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις zero-click exploits (όχι ότι αυτό συνέβει με τον Ανδρουλάκη), το spear-phishing που κάνουν είναι πολύ πιο advanced από το "Κερδίσατε το Χ". Έχουν κάνει register ελληνικά domains που φαίνονται legitimate* και στέλνουν πολύ νορμαλ μηνύματα.
*
![]()
![]()
"το πακέτο σας φτάνει στα ΕΛΤΑ αύριο
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε τα στοιχεία αποστολής σας για το πακέτο UPS UPS#490178883 και θα παραδοθεί στα Ελληνικά Ταχυδρομεία στην Αθήνα για εθνική παράδοση αύριο.
Το πακέτο σας θα αποθηκευτεί στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΘΗΝΩΝ μέχρι να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας:
Επιβεβαιώστε την παράδοση
Λάβετε υπόψη ότι έχετε μόνο 3 ημέρες δωρεάν αποθήκευσης και στη συνέχεια θα χρεωθείτε με επιπλέον 1,49 € για κάθε ημέρα αποθήκευσης.
Δεν μπορεί να έδωσε εισαγγελέας εντολή για κάτι τέτοιο. Μην τρελαθούμε τελείως. Απλά γίνεται αυτό που γίνεται πάντα. Πέφτουν 200 φήμες πάνω στο τραπέζι για να μπερδευόμαστε.Rakomelofronas έγραψε: 06 Αύγ 2022, 21:35Το να βάζεις την ΕΥΠ να παρακολουθεί για ενδοοικογενειακή βία είναι σαν να βομβαρδίζεις το σπίτι σου επειδή έπιασε μούχλα ένα δωμάτιο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Αύγ 2022, 21:28 Επίσης αν το Ανδρουλάκης έδερνε, τον έχουν καταγγείλει, υπάρχουν φωτογραφίες, κλπ, αφού ελέγχεις σε τέτοιο επίπεδο το ΜΜΕ, γιατί δεν αρχίζεις τα ρεπορτάζ με στοιχεία να τον διαλύσεις; η ευπ που κολλάει; κάνει και παρακολουθήσεις για λόγους μιτου, και παρουσιάζεται ως πρόοδος; θα πάρουμε μπράβο και από τις ναι, είσαι μισογυνης;![]()