3 Μαΐου - Παγκόσμια Ημέρα Άσθματος
χρόνια πολλά
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δε τον παρακολουθώ. Αντιθέτως αποστρέφω το βλέμμα μου γιατί θεωρώ την κινησή του αγενής. Μπορεί να ξεκουμπωθεί- κουμπωθεί στην τουαλέτα.enaon έγραψε: 03 Μάιος 2018, 21:49 τους παρακολουθείς όλους πώς πάνε τουαλέτα κλπ, ή μόνο όσους δεν σου αρέσουν;
πριν λίγες μέρες που έλεγες για μπερδεμένες συμπεριφορές, για τον ίδιο έλεγες;Naida έγραψε: 03 Μάιος 2018, 21:56 Ναι κι εγώ αυτό αισθάνομαι. Κατά τ άλλα δεν έχω θέμα σαν παρέα. Δένουμε ωραία όλοι μαζί.
Καμία σχέση.
Καθεσαι τωρα εσυ και ταλαιπωρεις τη σκεψη σου...Naida έγραψε: 03 Μάιος 2018, 21:25νύχτα έγραψε: 03 Μάιος 2018, 20:51 σιγά μη σκαρφιστεις ολόκληρη ιστορία για κάτι που σ ενοχλεί ρε συ
πες το καθαρά και όμορφα, χωρίς να φανεί πως τον μαλώνεις
"μπορείς να μη το κάνεις αυτό γιατί Μ ενοχλεί;"
ταυτόχρονα απομάκρυνε το χέρι του με το δικό σου και συνέχισε την προηγούμενη συζήτηση σαν να μην έγινε τίποτακουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Μάιος 2018, 20:44 αμαν ρε Νάιδα πές μ'αρεσει από το αγόρι μου κι όχι από φίλους!
Οκ ωραία του το λέω έτσι. Δε θα νομίζει ότι εγώ νόμιζα ότι το πάει πονηρά;
Πες να μη σε πιανει εκει γιατι εχεις πιαστει. Βεβαια αυτο θαναι ψεμα και μετα αμα σε ρωτησει που και πως πιαστηκες θα πρεπει να βρεις κατι ακομη να πεις, κοκ. Πφφ... δεν αξιζει, περισσοτερη ταλαιωρια.Ναι. Ετσι κανεις δε θα σκεφτοταν οτι ειναι ερωτικη κινηση.Εγώ πόσα λίγα ξέρω; Αν ήταν ερωτική κίνηση θα την έκανε μπροστά στη γυναίκα του;![]()
Custom_F έγραψε: 04 Μάιος 2018, 08:50
Καθεσαι τωρα εσυ και ταλαιπωρεις τη σκεψη σου...
Οταν το ξανακανει πεταξου πανω σαν να σε χτυπησε ρευμα και κανε οτι πονας.Πες να μη σε πιανει εκει γιατι εχεις πιαστει. Βεβαια αυτο θαναι ψεμα και μετα αμα σε ρωτησει που και πως πιαστηκες θα πρεπει να βρεις κατι ακομη να πεις, κοκ. Πφφ... δεν αξιζει, περισσοτερη ταλαιωρια.
Σταματα να αισθανεσαι ασχημα. Μπορεις να απολαυσεις τη στιγμη και να του πεις... "Και λιγο πιο κει, παρακαλω!". Ισως αισθανθει ασχημα και το κοψει.
Επισης... "Βρε πουλακι μου, επειδη μου αρεσει αυτο που κανεις, μηπως μπορεις να μην το ξανακανεις γιατι με αναστατωνεις;"
Εεεε μα πια... δεν ξερω... το σιγουρο ειναι πως πρεπει με καποιο τροπο να σταματησει να σαπασχολει, οποτε, κανε κατι!
Ναι. Ετσι κανεις δε θα σκεφτοταν οτι ειναι ερωτικη κινηση.![]()
Αααα ψεκασου με μπενταντιν μετά το άγγιγμα κ μάλλον δε θα το ξανακάνει!Naida έγραψε: 04 Μάιος 2018, 09:38 δε μπορώ να μ'ακουμπάνε. Αν συνεχίσει θα του το πω με ύφος και ας παρεξηγηθεί. Σήμερα κιόλας.
Δεν είναι![]()
Είμαι σίγουρη,είμαι, είμαι
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 04 Μάιος 2018, 10:53 Και να εχεις στο μυαλο σου οτι θα πεις οτι ζεσταινεσαι κτλ
και να πας εκει και να εχουν φουλ αιρκοντισιον![]()
Οχι εντελως ομως, ε; Παραδεξου το.
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 04 Μάιος 2018, 10:53 Και να εχεις στο μυαλο σου οτι θα πεις οτι ζεσταινεσαι κτλ
και να πας εκει και να εχουν φουλ αιρκοντισιον![]()
Εντελώς τελείως