Έχει φύγει για μουσείο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ
Ο ένας είναι ζαίος. Ο άλλος είναι ο διαβότηος εθνολαϊκιστής πυλωρός του καραμανλισμού και αρχιταρίφας λυμπερόπουλοςΜετανάστρια έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 16:22Συμπεραίνω ότι είναι δύο κάποιοι Συριζαίοι. Έχω γεράσει, δεν έχω κουράγιο να κάτσω να τους μάθω όλους...
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Nero
Τι το πρόδωσε,ο Άρης,ο Άρης σε μεταμοντέρνα abstract έκδοση,ο Άρης σε μεταμοντέρνα abstract έκδοση δίπλα στη σημαία της ΕΕ ή ο Άρης σε μεταμοντέρνα abstract έκδοση δίπλα στη σημαία της ΕΕ background σε impromptu συνάντηση με τη Ραχήλ Μακρή?Μετανάστρια έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 16:22Συμπεραίνω ότι είναι δύο κάποιοι Συριζαίοι. Έχω γεράσει, δεν έχω κουράγιο να κάτσω να τους μάθω όλους...
...μαλλιά κοράκου χρώμα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 16:25Ο ένας είναι ζαίος. Ο άλλος είναι ο διαβότηος εθνολαϊκιστής πυλωρός του καραμανλισμού και αρχιταρίφας λυμπερόπουλοςΜετανάστρια έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 16:22Συμπεραίνω ότι είναι δύο κάποιοι Συριζαίοι. Έχω γεράσει, δεν έχω κουράγιο να κάτσω να τους μάθω όλους...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαθύ κομοδινί 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Όχι βρε, όταν κάνεις παράθεση βγαίνει ο τίτλος της φώτο: ο Σπίρτζης, Σπρίτζης, Σπίτζης ξέρω γω με τη Μακρή. Ε και κάπου το έχω ακούσει το όνομα για Συριζαίο.Nero έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 16:28Τι το πρόδωσε,ο Άρης,ο Άρης σε μεταμοντέρνα abstract έκδοση,ο Άρης σε μεταμοντέρνα abstract έκδοση δίπλα στη σημαία της ΕΕ ή ο Άρης σε μεταμοντέρνα abstract έκδοση δίπλα στη σημαία της ΕΕ background σε impromptu συνάντηση με τη Ραχήλ Μακρή?Μετανάστρια έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 16:22Συμπεραίνω ότι είναι δύο κάποιοι Συριζαίοι. Έχω γεράσει, δεν έχω κουράγιο να κάτσω να τους μάθω όλους...![]()
Να βάζετε λεζάντες παρακαλώ. Σκεφτείτε και εμάς τα ξενιτεμένα που δε βλέπουμε το δελτίο των 8.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
και στραυταλιζέ ο κοντός...
πωπω παναγία μου...
τρεμω στην ιδέα πώς θα ειναι ο επόμενος κοντός που θα αναδυθεί απο τις σταχτες του ρουβίκωνα
πωπω παναγία μου...
τρεμω στην ιδέα πώς θα ειναι ο επόμενος κοντός που θα αναδυθεί απο τις σταχτες του ρουβίκωνα
~~¥~~
Παρακαλώ να διαβαστεί ευλαβικά, καθώς συνοψίζεται (εν μέρει) το μέγεθος του κόστους κατάρρευσης του λαϊκιστικού κατιμά που μας κυβερνά:
https://twitter.com/GreekAnalyst/status ... 4153502721
https://twitter.com/GreekAnalyst/status ... 4153502721
Νύν ζαίος, πρώην βρωμοπασόκος. Ο Σπίρτσης είναι ο αριστερά με τη μεγάλη μύτη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 16:25Ο ένας είναι ζαίος. Ο άλλος είναι ο διαβότηος εθνολαϊκιστής πυλωρός του καραμανλισμού και αρχιταρίφας λυμπερόπουλοςΜετανάστρια έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 16:22Συμπεραίνω ότι είναι δύο κάποιοι Συριζαίοι. Έχω γεράσει, δεν έχω κουράγιο να κάτσω να τους μάθω όλους...
Ψευτράκο δρακουλιάρη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο Θύμιος είναι η επιτομή του Νεοδημοκράτη συνδικαλιστήKauldron έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 18:51Νύν ζαίος, πρώην βρωμοπασόκος. Ο Σπίρτσης είναι ο αριστερά με τη μεγάλη μύτη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 16:25Ο ένας είναι ζαίος. Ο άλλος είναι ο διαβότηος εθνολαϊκιστής πυλωρός του καραμανλισμού και αρχιταρίφας λυμπερόπουλοςΜετανάστρια έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 16:22
Συμπεραίνω ότι είναι δύο κάποιοι Συριζαίοι. Έχω γεράσει, δεν έχω κουράγιο να κάτσω να τους μάθω όλους...
Ψευτράκο δρακουλιάρη.

Και όταν ο φίλος του, κατά τα άλλα, Α. Σαμαράς τον διέγραψε έκανε έρευνα αγοράς για τη μεταγραφή του
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ο Λυμπερόπουλος είναι σαν να έχουν βάλει όλα τα στερεότυπα του ταριφά σ' έναν άνθρωπο.Beria έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 18:56Ο Θύμιος είναι η επιτομή του Νεοδημοκράτη συνδικαλιστήKauldron έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 18:51Νύν ζαίος, πρώην βρωμοπασόκος. Ο Σπίρτσης είναι ο αριστερά με τη μεγάλη μύτη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 16:25
Ο ένας είναι ζαίος. Ο άλλος είναι ο διαβότηος εθνολαϊκιστής πυλωρός του καραμανλισμού και αρχιταρίφας λυμπερόπουλος
Ψευτράκο δρακουλιάρη.
Και όταν ο φίλος του, κατά τα άλλα, Α. Σαμαράς τον διέγραψε έκανε έρευνα αγοράς για τη μεταγραφή του
Είναι απαίσιος, αμόρφωτος, γλοιώδης και σιχαμένος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Και δεν είναι πασοκ!Kauldron έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 19:49. Ο Λυμπερόπουλος είναι σαν να έχουν βάλει όλα τα στερεότυπα του ταριφά σ' έναν άνθρωπο.
Είναι απαίσιος, αμόρφωτος, γλοιώδης και σιχαμένος.
Φοβερό δεν είναι;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση