Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Σεπ 2022, 21:59κάνει μουτράκια στο βασιλιά και άντρα της ενώ αυτός είναι στα τελευταία του
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
House of the Dragon (Game of Thrones spin off)
Re: House of the Dragon (Game of Thrones spin off)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κοίτα, η βασίλισσα θα τον φάει. Λυπάμαι που το γράφω αλλά τα παιδιά της είναι λίπασμα. Εκτός αυτού κατάλαβε πως η Ρένιρα δεν είναι να την εμπιστεύεται. Όσο για τον ιππότη, ποσό ηλίθιος μπορεί να είναι; Βέβαια τώρα όπως έγινε η φάση, τον βλέπω να γίνεται δουλακι της βασίλισσας.George_V έγραψε: 19 Σεπ 2022, 17:10Για να το θέσουμε νε όρους Blood and Firezteo έγραψε: 19 Σεπ 2022, 16:35Για να καταλαβω #TeamGreen ειναι ο Αεγκον με τους Χαιταουερς και #TeamBlack ειναι η Ρεινερις με τους Βαλερυον σωστα?George_V έγραψε: 19 Σεπ 2022, 16:21 Ελάτε να μετρηθούμε.
Ποιος είναι #TeamGreen και ποιος είναι #TeamBlack?
Gherschaagk με ποιον είσαι με μας ή με τους άλλους?
Greens=Queen's party
Blacks=Princess party
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ώστε στηρίζεις Black Council λοιπόν... Είσαι με τους άλλους και όχι με μας...Gherschaagk έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:20Κοίτα, η βασίλισσα θα τον φάει. Λυπάμαι που το γράφω αλλά τα παιδιά της είναι λίπασμα. Εκτός αυτού κατάλαβε πως η Ρένιρα δεν είναι να την εμπιστεύεται. Όσο για τον ιππότη, ποσό ηλίθιος μπορεί να είναι; Βέβαια τώρα όπως έγινε η φάση, τον βλέπω να γίνεται δουλακι της βασίλισσας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Keyser Soze
Μακράν το καλύτερο επεισόδιο της καλύτερης σειράς φαντασίας αυτήν την στιγμή.
Όταν η πηγή του σεναρίου είναι τα βιβλία ...όλα βαίνουν καλώς !
Τους υποτιμάς. Έφαγαν μια μικρή ήττα στο προηγούμενο αλλά ως παράταξη είναι ισχυρή με γερά ερείσματαGherschaagk έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:20 Κοίτα, η βασίλισσα θα τον φάει. Λυπάμαι που το γράφω αλλά τα παιδιά της είναι λίπασμα.
- Καραμελίτσα
για εμφύλιο πρόκειται. Δυο είναι οι μεγάλες παρατάξεις, αλλά είναι ομπρέλες. Στην πορεία θα μπουν και τα διάφορα μικροσυμφέροντα που θα υποχρεωθούν ν διαλέξουν πλευρά
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το επεισόδιο ήταν τόσο καλό, σε αντίθεση με το rop, που το είδαμε 2η φορά καπάκι.Keyser Soze έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:33 Μακράν το καλύτερο επεισόδιο της καλύτερης σειράς φαντασίας αυτήν την στιγμή.
Στο rop μας παίρνει ο ύπνος. Καταβάλλω προσπάθεια για να το δω ολόκληρο.
- George_V
Αν ζούσες στον 100ετη πόλεμο θα έλεγες
"Τι μόνο Αγγλοι-Γαλλοι πολεμάνε εδώ? Α βαρετό είναι δε μ' αρέσει. Φέρτε κι αλλα βασιλεία να πολεμησουν".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Gherschaagk έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:42Το επεισόδιο ήταν τόσο καλό, σε αντίθεση με το rop, που το είδαμε 2η φορά καπάκι.Keyser Soze έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:33 Μακράν το καλύτερο επεισόδιο της καλύτερης σειράς φαντασίας αυτήν την στιγμή.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο μόνος τρόπος να στρογγυλοκαθίσει ο Ντέιμον στον θρόνο είναι να κάνει γυναίκα του την ανιψιά. Με δεδομένο ότι είναι δρακοκαβαλάρηδες δεν ξέρω τι ελπίδες έχουν οι Υψηλοί Πύργοι. Μου είναι πολύ συμπαθής η βασίλισσα αλλά είναι καταδικασμένη από την ώρα που στέφθηκε.Σενέκας έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:37Τους υποτιμάς. Έφαγαν μια μικρή ήττα στο προηγούμενο αλλά ως παράταξη είναι ισχυρή με γερά ερείσματαGherschaagk έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:20 Κοίτα, η βασίλισσα θα τον φάει. Λυπάμαι που το γράφω αλλά τα παιδιά της είναι λίπασμα.![]()
- George_V
Εάν οι υποστηρικτές των Greens and Blacks αντανακλούν περίπου τις ψήφους στο Μεγάλο Συμβούλιο του 101 τότε θα έχουμε γερό Εμφύλιο γιατι θα διχαστει το Βασίλειο.Gherschaagk έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:47Ο μόνος τρόπος να στρογγυλοκαθίσει ο Ντέιμον στον θρόνο είναι να κάνει γυναίκα του την ανιψιά. Με δεδομένο ότι είναι δρακοκαβαλάρηδες δεν ξέρω τι ελπίδες έχουν οι Υψηλοί Πύργοι. Μου είναι πολύ συμπαθής η βασίλισσα αλλά είναι καταδικασμένη από την ώρα που στέφθηκε.Σενέκας έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:37Τους υποτιμάς. Έφαγαν μια μικρή ήττα στο προηγούμενο αλλά ως παράταξη είναι ισχυρή με γερά ερείσματαGherschaagk έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:20 Κοίτα, η βασίλισσα θα τον φάει. Λυπάμαι που το γράφω αλλά τα παιδιά της είναι λίπασμα.![]()
-
Keyser Soze
Gherschaagk έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:42Το επεισόδιο ήταν τόσο καλό, σε αντίθεση με το rop, που το είδαμε 2η φορά καπάκι.Keyser Soze έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:33 Μακράν το καλύτερο επεισόδιο της καλύτερης σειράς φαντασίας αυτήν την στιγμή.

Συμφωνεί και η γυναίκα μου με αυτά που γράφεις !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Keyser Soze την 20 Σεπ 2022, 01:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κάνεις δεν είπε πως θα είναι εύκολο αλλά αν ο Βισέρυς δεν είχε βιαστεί, θα είχε κάνει τον Έιγκον διάδοχο. Τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, μόνο με εμφύλιο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Αλλά, αν δεν υπάρξουν δράκοι και δρακοκαβαλάρηδες και από την άλλη πλευρά, τα πράσινα ρούχα θα βαφτούν μαύρα γιατί θα τα κάψουν οι δράκοι.George_V έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:51Εάν οι υποστηρικτές των Greens and Blacks αντανακλούν περίπου τις ψήφους στο Μεγάλο Συμβούλιο του 101 τότε θα έχουμε γερό Εμφύλιο γιατι θα διχαστει το Βασίλειο.Gherschaagk έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:47Ο μόνος τρόπος να στρογγυλοκαθίσει ο Ντέιμον στον θρόνο είναι να κάνει γυναίκα του την ανιψιά. Με δεδομένο ότι είναι δρακοκαβαλάρηδες δεν ξέρω τι ελπίδες έχουν οι Υψηλοί Πύργοι. Μου είναι πολύ συμπαθής η βασίλισσα αλλά είναι καταδικασμένη από την ώρα που στέφθηκε.Σενέκας έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:37
Τους υποτιμάς. Έφαγαν μια μικρή ήττα στο προηγούμενο αλλά ως παράταξη είναι ισχυρή με γερά ερείσματα![]()
-
Keyser Soze
Παιδιά δεν μπορώ να γράφω πολύ εδώ σε αυτό το συγκεκριμένο thread γιατί δεν έχω διαβάσει το βιβλίο παρόλο που το έχω αγοράσει και σε book format και σε epub για το kobo, και δεν μπορώ τα spoilers.
Δεν έχω ελεύθερο χρόνο να διαβάσω γενικώς γμτ !!!
Πάντως πολλά spoilers στο thread !
Δεν έχω ελεύθερο χρόνο να διαβάσω γενικώς γμτ !!!
Πάντως πολλά spoilers στο thread !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Keyser Soze την 20 Σεπ 2022, 01:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση