Jack Shephard έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:20Κακή συνήθεια. Εγώ εκπροσωπώ πάντοτε μόνο τον εαυτό μου. Και προσπαθώ να μιλάω για ότι ξέρω και καταλαβαίνω. Για τα μονοκλωνικά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα επαρκώς.Αρίστος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:15
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι εσεις οι εμβολιαστες δεν υποστηριζετε με το ιδιο παθος την αγορα των μονοκλωνικων φαρμακων τη στιγμη που τα εμβολια θα αργησουν να δρασουν και ενω Δημοπουλος και Κουβελας εχουν πει πως τα μονοκλωνικα θα βοηθησουν πολυ γρηγοροτερα.
.
Επίσης "εμείς οι εμβολιαστές". Έτσι, καλό είναι να πέφτουν οι μάσκες. Γιατί όταν τα γράφαμε στα θέματα για το Bill Gates εσύ έλεγες ότι δεν ήξερες ότι έφερνες επιχειρήματα αντιεμβολιαστών και δε σε ένοιαζε.
Και για τα οποία δεν έχεις ζητήσει μια συγνώμη παρά την παταγώδη διάψευση σου από τα στοιχεία τότε και από τα γεγονότα σήμερα.
Το οτι δεν εχεις ασχοληθει με τα μονοκλωνικα ειναι μια ωραια δικαιολογια για να αφησεις την ουρα σου απ' εξω. Δεν χρειαζεται να κανεις δοκιμες σε εργαστηρια. Αρκει να διαβασεις 2-3 αρθρα του Κουβελα και του Δημοπουλου για να ενημερωθεις.
Πες μας τωρα και ποια ειναι η παταγωδης διαψευση γιατι εγω μονο επιβεβαιωσεις βλεπω στα περισσοτερα απο οσα ειχα γραψει.
.