!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς όσοι δεν κάνουν εμβόλια;

ΝΑΙ
44
61%
ΟΧΙ
28
39%

Σύνολο ψήφων: 72

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Jack Shephard έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:20
Αρίστος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:15
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι εσεις οι εμβολιαστες δεν υποστηριζετε με το ιδιο παθος την αγορα των μονοκλωνικων φαρμακων τη στιγμη που τα εμβολια θα αργησουν να δρασουν και ενω Δημοπουλος και Κουβελας εχουν πει πως τα μονοκλωνικα θα βοηθησουν πολυ γρηγοροτερα.

.
Κακή συνήθεια. Εγώ εκπροσωπώ πάντοτε μόνο τον εαυτό μου. Και προσπαθώ να μιλάω για ότι ξέρω και καταλαβαίνω. Για τα μονοκλωνικά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα επαρκώς.

Επίσης "εμείς οι εμβολιαστές". Έτσι, καλό είναι να πέφτουν οι μάσκες. Γιατί όταν τα γράφαμε στα θέματα για το Bill Gates εσύ έλεγες ότι δεν ήξερες ότι έφερνες επιχειρήματα αντιεμβολιαστών και δε σε ένοιαζε.

Και για τα οποία δεν έχεις ζητήσει μια συγνώμη παρά την παταγώδη διάψευση σου από τα στοιχεία τότε και από τα γεγονότα σήμερα.

Το οτι δεν εχεις ασχοληθει με τα μονοκλωνικα ειναι μια ωραια δικαιολογια για να αφησεις την ουρα σου απ' εξω. Δεν χρειαζεται να κανεις δοκιμες σε εργαστηρια. Αρκει να διαβασεις 2-3 αρθρα του Κουβελα και του Δημοπουλου για να ενημερωθεις.

Πες μας τωρα και ποια ειναι η παταγωδης διαψευση γιατι εγω μονο επιβεβαιωσεις βλεπω στα περισσοτερα απο οσα ειχα γραψει.

.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Στύγιος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:26 Aυτό θέλει ο Κύριος από εμάς, ομολογίαν πίστεως. Να μη χάσω τη δουλίτσα μου;;
Έλα ρε Λεονάιντας :lol:

Εγώ σου λέω πως δεν υπάρχει ούτε ένας δάσκαλος που θα ρισκάρει τη δουλίτσα του.

Σε άλλα νέα, είπε ο Κύριος να μην κάνεις εμβόλιο και να σκοτώνεις κόσμο διασπείροντας έναν ιό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 11 Ιαν 2021, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:26

της άστρα-ζένεκα είναι "παραδοσιακό", όχι mrna. Θα το κάνεις ή μια φορά σε τσίμπησε κουνούπι και πρήστηκε παραπάνω το σπυράκι;

Μπορει να ειναι παραδοσιακο αλλα ειναι fast track και σαν fast track εξακολουθει να ενεχει κινδυνους. Σιγουρα θα ηταν προτιμοτερο παντως αν ειχαμε επιλογη σε περιπτωση υποχρεωτικου εμβολιασμου. Δεν εχουμε ομως επιλογη ουτε σε αυτη τη φαση. Μας ειπαν οτι δεν θα ξερουμε οταν κλεινουμε ραντεβου τι εμβολιο θα μας κανουν.

.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:23
Nandros έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:11
Nandros έγραψε: 11 Ιαν 2021, 17:39
Για το το νήμα "Αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία όσοι αμφισβητούν τα εμβόλια;" που διεγράφη.
Συμφωνείς όντως με όσα γράφει ο επικίνδυνος κοντυλοφόρος, αρνητής του εμβολίου, παρακάτω;

Και αν ναι, εξήγησε μας το σκεπτικό σου.
.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας, σε παρακαλώ απάντησε εδώ.
.
Προτιμώ να ακούγονται όλες οι απόψεις. Αν κάποιος υπερβεί το όριο και διασπείρει επανειλημμένα ψευδείς και παραποιημένες ειδήσεις επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία, υπάρχει νόμος και εισαγγελέας. Βέβαια εδώ είμαστε σε μία πλατφόρμα με ονοματεπώνυμο και την απόφαση την λαμβάνει ο διαχειριστής. Εγώ τη γνώμη μου λέω.

Κι εμείς απειλές δεν δεχόμαστε.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Αρίστος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:26
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι εσεις οι εμβολιαστες δεν υποστηριζετε με το ιδιο παθος την αγορα των μονοκλωνικων φαρμακων τη στιγμη που τα εμβολια θα αργησουν να δρασουν και ενω Δημοπουλος και Κουβελας εχουν πει πως τα μονοκλωνικα θα βοηθησουν πολυ γρηγοροτερα.

.
Κακή συνήθεια. Εγώ εκπροσωπώ πάντοτε μόνο τον εαυτό μου. Και προσπαθώ να μιλάω για ότι ξέρω και καταλαβαίνω. Για τα μονοκλωνικά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα επαρκώς.

Επίσης "εμείς οι εμβολιαστές". Έτσι, καλό είναι να πέφτουν οι μάσκες. Γιατί όταν τα γράφαμε στα θέματα για το Bill Gates εσύ έλεγες ότι δεν ήξερες ότι έφερνες επιχειρήματα αντιεμβολιαστών και δε σε ένοιαζε.

Και για τα οποία δεν έχεις ζητήσει μια συγνώμη παρά την παταγώδη διάψευση σου από τα στοιχεία τότε και από τα γεγονότα σήμερα.

Το οτι δεν εχεις ασχοληθει με τα μονοκλωνικα ειναι μια ωραια δικαιολογια για να αφησεις την ουρα σου απ' εξω. Δεν χρειαζεται να κανεις δοκιμες σε εργαστηρια. Αρκει να διαβασεις 2-3 αρθρα του Κουβελα και του Δημοπουλου για να ενημερωθεις.

Πες μας τωρα και ποια ειναι η παταγωδης διαψευση γιατι εγω μονο επιβεβαιωσεις βλεπω στα περισσοτερα απο οσα ειχα γραψει.

.
Για τα μονοκλωνικά έγραψα αλλού- αν θες ψάξτο.

Δεν είναι η σουπερ μαντολίνη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Αρίστος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:29

της άστρα-ζένεκα είναι "παραδοσιακό", όχι mrna. Θα το κάνεις ή μια φορά σε τσίμπησε κουνούπι και πρήστηκε παραπάνω το σπυράκι;

Μπορει να ειναι παραδοσιακο αλλα ειναι fast track και σαν fast track εξακολουθει να ενεχει κινδυνους. Σιγουρα θα ηταν προτιμοτερο παντως αν ειχαμε επιλογη σε περιπτωση υποχρεωτικου εμβολιασμου. Δεν εχουμε ομως επιλογη ουτε σε αυτη τη φαση. Μας ειπαν οτι δεν θα ξερουμε οταν κλεινουμε ραντεβου τι εμβολιο θα μας κανουν.

.
ρε δεν πιάνεστε με τίποτα.. :lol:

καπελάκι από αλουμινόχαρτο - η μόνη θεραπεία...
Στύγιος

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:28
Στύγιος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:26 Aυτό θέλει ο Κύριος από εμάς, ομολογίαν πίστεως. Να μη χάσω τη δουλίτσα μου;;
Έλα ρε Λεονάιντας :lol:

Εγώ σου λέω πως δεν υπάρχει ούτε ένας δάσκαλος που θα ρισκάρει τη δουλίτσα του.

Σε άλλα νέα, είπε ο Κύριος να μην κάνεις εμβόλιο και να σκοτώνεις κόσμο διασπείροντας έναν ιό;
Σώπα ρε , πιο πιθανό ήταν να κολλήσω εγώ ο υπερτασικός σε 27άρι τμήμα από τους μαθητές . Δεν κόλλησα όμως 2 μήνες.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Αρίστος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:26

.

.
Σε ποια φαση δοκιμων ειναι τα μονοκλωνικα;
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Αρίστος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:32 Τι να ψαξω, δωσε λινκ.

.
ε κάνε αναζήτηση με εμένα συγγραφέα και "bamlanivimab"
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:32
Αρίστος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:29

.
ρε δεν πιάνεστε με τίποτα.. :lol:

καπελάκι από αλουμινόχαρτο - η μόνη θεραπεία...

Εγω τη θεση μου την ξεκαθαρισα απο τη στιγμη που ανεβασα το αρθρο του Γριβα. Το προβλημα με τα νεα εμβολια ειναι και τα γενετικα και τα απλα fast track. Θα σου κανω ωστοσο μια παραχωρηση οτι υπο ορους θα μπορουσα να δεχτω το απλο fast track. Αλλα και σε αυτη την περιπτωση δεν με καλυπτει το κρατος που μου λεει οτι θα μου δωσει τυφλα οτι εχει προχειρο.

.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Nandros έγραψε: 11 Ιαν 2021, 17:39
Για το το νήμα "Αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία όσοι αμφισβητούν τα εμβόλια;" που διεγράφη.
Συμφωνείς όντως με όσα γράφει ο επικίνδυνος κοντυλοφόρος, αρνητής του εμβολίου, παρακάτω;

Και αν ναι, εξήγησε μας το σκεπτικό σου.
.
.
Προτιμώ να ακούγονται όλες οι απόψεις. Αν κάποιος υπερβεί το όριο και διασπείρει επανειλημμένα ψευδείς και παραποιημένες ειδήσεις επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία, υπάρχει νόμος και εισαγγελέας. Βέβαια εδώ είμαστε σε μία πλατφόρμα με ονοματεπώνυμο και την απόφαση την λαμβάνει ο διαχειριστής. Εγώ τη γνώμη μου λέω.
Για να καταλάβω...
Πχ, αν είσαι στην πρώτη γραμμή και κινδυνεύει η ζωή σου καθημερινά, δεν έχεις πρόβλημα με τους πανάσχετους ψεκ, να ωθούν ανθρώπους να μην εμβολιαστούν, να μην μειωθούν τα κρούσματα και εσύ να πολεμάς τσάμπα;
Και όλα αυτά το όνομα της ελευθερίας του λόγου (και εις βάρος της ζωής ανθρώπων);
.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Για να βάνομε τα πράματα στη θέσιν των....

Για ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ( Bamlanivimab ) :

-σε μη νοσηλευόμενους ελαττώνει την ανίχνευση του ιού 11 ημέρες αργότερα

-λιγότεροι μη νοσηλευόμενοι ασθενείς χρειάστηκαν νοσηλεία σε σχέση με τους λαβόντες πλασίμπο (4 αντί για 7 ..σε δείγματα 95 και 48 ασθενών αντίστοιχα)

-σε νοσηλευόμενους ασθενείς όχι μόνο δεν έδειξε όφελος, αλλά άυξηση θνητότητας κατά 5%.
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

Αρίστος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:26 Το οτι δεν εχεις ασχοληθει με τα μονοκλωνικα ειναι μια ωραια δικαιολογια για να αφησεις την ουρα σου απ' εξω. Δεν χρειαζεται να κανεις δοκιμες σε εργαστηρια. Αρκει να διαβασεις 2-3 αρθρα του Κουβελα και του Δημοπουλου για να ενημερωθεις.

.
Δεν είναι δικαιολογία. Είναι απλώς η αλήθεια. Ούτε θα το κάνω βεβιασμένα αυτή τη στιγμή για να σου δώσω εσένα μια γρήγορη απάντηση. Ενώ σε καμιά περίπτωση δε θα θεωρήσω ότι απέκτησα πραγματική γνώση με τρία άρθρα. Και τις πηγές μου θα τις διαλέξω, ευχαριστώ.

Στα δε εμβόλια έχεις διαψευστεί στα πάντα. Ούτε ο Bill Gates έφτιαξε εμβόλιο, ούτε τσιπάκι περιέχει κανένα εμβόλιο (μεταξύ πολλών άλλων τεράτων). Αλλά εδώ εστίασα στο γεγονός ότι έριξες τις μάσκες, ενώ τότε δήλωνες άγνοια ότι εν αγνοία σου χρησιμοποιούσες επιχειρήματα αντιεμβολιαστών και δήλωνες ότι δε σε ενδιέφεραν.

Και για να μη χάσουμε και την ουσία επικεντρωνόμενοι σε πρόσωπα: ζούμε μια κατάσταση πρωτόγνωρη που έχει αλλάξει τις ζωές μας στο χειρότερο. Τεράστια ποσά και τα καλύτερα μυαλά του κόσμου αγωνίζονται να δώσουν λύση προκειμένου να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατόν. Αν η τεράστια πλειοψηφία των κορυφαίων επιστημόνων λέει ότι "ναι, κάντο το εμβόλιο" και εάν αύριο πουν "ναι, αν το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό, τότε όσοι δε το κάνουν να έχουν τους εξής περιορισμούς", sorry, η πολιτεία δε πρέπει να το συζητήσει άλλο. Πρέπει να υιοθετήσει τα μέτρα και ας έχει πολιτικό κόστος (εξάλλου θα έχει πολιτικό κόστος από την ανάποδη, εφόσον δε κάνει ότι πρέπει).

Το ίδιο και αν ειπωθεί ότι το εμβόλιο πρέπει να γίνει υποχρεωτικό.
Στύγιος

Nandros έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:36
.
Για να καταλάβω...
Πχ, αν είσαι στην πρώτη γραμμή και κινδυνεύει η ζωή σου καθημερινά, δεν έχεις πρόβλημα με τους πανάσχετους ψεκ, να ωθούν ανθρώπους να μην εμβολιαστούν, να μην μειωθούν τα κρούσματα και εσύ να πολεμάς τσάμπα;
Και όλα αυτά το όνομα της ελευθερίας του λόγου (και εις βάρος της ζωής ανθρώπων);
.
Ευχαριστώ , 2 μήνες σε 2 27άρια τμήματα και σε αίθουσες " κλουβιά".

ΕΜΠΑΙΝΕΣ;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”