!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 28 Απρ 2020, 13:57
Γαλη σε ΟΛΟΥΣ τους ισχυρισμους του αρθρου μου με το οποιο ασχοληθηκε το hoaxes αναφερω πηγες, οχι μονο στο επιμαχο ζητημα αλλα σε ολα.

Και ο λογος ειναι απλος, εγω δεν ειμαι γιατρος που να κανω κλινικες μελετες. Βαζω ομως τους γιατρους που εκαναν κλινικες μελετες, βαζω Κοινοβουλευτικες επιτροπες που εψαξαν τις πλευρες του ζητηματος, βαζω εγκυρες εφημεριδες.

.
Και αφού τα κάνεις όλα αυτά, παρουσιάζεις ΜΟΝΟΝ τις ενδείξεις που μέσω αλεπάλληλων επαγωγών ταιριάζουν με την υπόθεση ότι ο Γκέιτς θέλει να μας ελέγξει μέσω ενδοφλέβιων τσιπακίων. :lol:

Σε κάθε περίπτωση, το τελικό ερώτημα που δημοσιεύεις στην απάντηση σου στα ellnnikahoaxes, ίσως είναι και μπούμερανγκ. Γιατί γράφεις:
Καλώ λοιπόν το ellinikahoaxes να απαντήσει σε μια απλή ερώτηση. Δεν θα ήταν περίεργο το συγκεκριμένο εμβόλιο να προκαλεί το θάνατο σε νεαρά κορίτσια στις ΗΠΑ και να μην προκαλεί θανάτους σε νεαρά κορίτσια στην Ινδία; Και εδώ σας αφήνω αγαπητοί αναγνώστες να σκεφτείτε τις ευθύνες αυτών που έκαναν τους εμβολιασμούς σε 23.000 κορίτσια στην Ινδία χωρίς να προηγηθούν κλινικά τεστ. ‘
https://new-economy.gr/2020/04/27/helle ... otimatika/

Eγώ ως απλή αναγνώστρια Αρίστο, βλέπω ότι με τα στοιχεία που αναφέρεις στο ερώτημα σου, απλώς παραδέχεσαι ότι έγιναν τα ίδια εμβόλια σε κορίτσια των ΗΠΑ πολύ πριν γίνουν στις Ινδίες.

Αυτό καταρρίπτει αυτομάτως τον ισχυρισμό σου ότι ο Γκέιτς χρησιμοποιεί ως πειραματόζωα τα παιδιά στις αναπτυσσόμενες και υποανάπτυκτες χώρες.

Το τι θα καταλάβουν οι αγαπητοί σου αναγνώστες, δεν το ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Ωωω σας γλενταει ο Αρίστος
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Bazoomba έγραψε: 28 Απρ 2020, 14:22 Ωωω σας γλενταει ο Αρίστος
Ωραίο παράδειγμα μηχανιστικής αντίδρασης. :smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

εται ειμαι εγω, μηχανικιστης( :D ) μεχρι το κοκκαλο
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Bazoomba έγραψε: 28 Απρ 2020, 14:33 εται ειμαι εγω, μηχανικιστης( :D ) μεχρι το κοκκαλο
Άλλα χτυπούν στο κόκκαλο και άλλα νοιώθει το δέρμα.
Άλλα πιστεύει το μυαλό κι άλλα το στόμα λέει.

Δημώδες. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Θυμωδες
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Απρ 2020, 14:01
Αρίστος έγραψε: 28 Απρ 2020, 13:32 Συνεπως το hoax ειναι δικο τους και ΟΧΙ δικο μου.

Γιατι αυτα που εγραψαν τα αμφισβητησε η ιδια η Κοινοβουλευτικη Επιτροπη της Ινδιας.
.
Και μετά τι έγινε;

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ μεχρι σημερα οι δημοσιοι εμβολιασμοι σε παιδια με αυτα τα δυο εμβολια. :D

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Απρ 2020, 14:14

Eγώ ως απλή αναγνώστρια Αρίστο, βλέπω ότι με τα στοιχεία που αναφέρεις στο ερώτημα σου, απλώς παραδέχεσαι ότι έγιναν τα ίδια εμβόλια σε κορίτσια των ΗΠΑ πολύ πριν γίνουν στις Ινδίες.

Αυτό καταρρίπτει αυτομάτως τον ισχυρισμό σου ότι ο Γκέιτς χρησιμοποιεί ως πειραματόζωα τα παιδιά στις αναπτυσσόμενες και υποανάπτυκτες χώρες.

Το τι θα καταλάβουν οι αγαπητοί σου αναγνώστες, δεν το ξέρω.

Aυτο που ισχυριστηκαν Ινδοι επιστημονες, οργανωσεις γυναικων της Ινδιας και γονεις παιδιων που καταστραφηκαν απο ΣΟΒΑΡΕΣ παρενεργειες ειναι οτι τα εμβολια πριν γινουν μαζικα σε παιδια επρεπε να εξεταστουν σε ενηλικες, επρεπε να γινουν τεστ. Και ηθελαν αυτα να τα κανει το υπουργειο Υγειας της Ινδιας.

Απο το αρθρο μου που παλι δεν μπηκες στον κοπο να διαβασεις.

“Το Ίδρυμα Γκέιτς και η GAVI προωθούν την ατζέντα εμβολιασμών σε πολλές κυβερνήσεις του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας,” δήλωσε ο Ρίτου Πρίγια Μεχρότρα, καθηγητής της Κοινωνικής Ιατρικής και Δημόσιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο Τζαβαχαρλάλ Νεχρού. Ο καθηγητής κατήγγειλε πως ενώ η βιομηχανία βιοτεχνολογίας προωθούσε όλο και περισσότερα εμβόλια στην Ινδία, το υπουργείο Υγείας δεν εξασφάλιζε τα απαραίτητα τεστ πριν δώσει τη συγκατάθεση να χρησιμοποιηθούν σε κυβερνητικά προγράμματα.

Και παλι απο το αρθρο μου για το πως πηγαν τα εμβολια σε κοριτσια των ΗΠΑ που εσυ θεωρησες οτι πηγαν καλα.

Για το τέλος του άρθρου παραθέτω άρθρο της Washington Times με τίτλο “Δικαστήριο των ΗΠΑ πλήρωσε 6 εκατομμύρια δολάρια σε θύματα του Gardasil”. Ποιο είναι το Gardasil; Ένα από τα δυο επίμαχα εμβόλια που χρησιμοποιήθηκαν στην Ινδία και την Ιαπωνία. Το άρθρο λοιπόν λέει πως το Δικαστήριο επεδίκασε αποζημιώσεις 5,877,710 δολαρίων σε 49 θύματα του εμβολίου ενώ άλλες 200 περιπτώσεις αναμένονται να τελεσιδικήσουν.

https://www.washingtontimes.com/news/20 ... l-victims/

To CDC (Κέντρο Προλήψης και Ελέγχου Ασθενειών) πρότεινε το Gardasil και διαβεβαίωσε το κοινό πως έχει άδεια, είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Tα γεγονότα όμως διαψεύδουν τα περί ασφαλείας του εμβολίου. Σε διάστημα ενός χρόνου, από το Σεπτέμβριο του 2010, μέχρι το Σεπτέμβριο του 2011, 26 θάνατοι συσχετίζονται με τη χρήση του Gardasil ενώ αναφέρονται περιστατικά επιληπτικών κρίσεων, παράλυσης, τύφλωσης, απώλειας μνήμης, προβλημάτων ομιλίας. Αυτό προκύπτει από την παρακολούθηση της ασφαλείας των εμβολίων, από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθυμήτων Συμβάντων των Εμβολίων (VAERS) της FDA.

https://www.scribd.com/fullscreen/71036 ... oyp4vbfvxr

Καλώ λοιπόν το ellinikahoaxes να απαντήσει σε μια απλή ερώτηση. Δεν θα ήταν περίεργο το συγκεκριμένο εμβόλιο να προκαλεί το θάνατο σε νεαρά κορίτσια στις ΗΠΑ και να μην προκαλεί θανάτους σε νεαρά κορίτσια στην Ινδία; Και εδώ σας αφήνω αγαπητοί αναγνώστες να σκεφτείτε τις ευθύνες αυτών που έκαναν τους εμβολιασμούς σε 23.000 κορίτσια στην Ινδία χωρίς να προηγηθούν κλινικά τεστ. ‘

https://new-economy.gr/2020/04/27/helle ... otimatika/

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Συνεπως το απλη αναγνωστρια δεν ισχυει ΓΑΛΗ, γιατι δεν διαβασες το αρθρο.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 28 Απρ 2020, 16:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Απρ 2020, 14:01
Αρίστος έγραψε: 28 Απρ 2020, 13:32 Συνεπως το hoax ειναι δικο τους και ΟΧΙ δικο μου.

Γιατι αυτα που εγραψαν τα αμφισβητησε η ιδια η Κοινοβουλευτικη Επιτροπη της Ινδιας.
.
Και μετά τι έγινε;
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ μεχρι σημερα οι δημοσιοι εμβολιασμοι σε παιδια με αυτα τα δυο εμβολια. :D
.
Μα πάντα αυτό γίνεται όταν παρουσιαστούν επιπλοκές τόσο σε εμβόλια όσο και σε φάρμακα.
Αποσύρονται από την κυκλοφορία.

Το ερώτημα για το τι έγινε, δεν αφορούσε στα εμβόλια αλλά στην απόδειξη των κατηγοριών που αποδόθηκαν στον Γκέιτς. Τελικώς, τον έδιωξαν ή όχι με τις κλωτσιές από την Ινδία;

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που σας διαφεύγει εντελώς είναι ότι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν από τις παρενέργειες φαρμάκων ή εμβολίων, ο άμεσος υπεύθυνος είναι η φαρμακευτική εταιρία. Αυτή αποσύρει τα προϊόντα αν κριθεί σκόπιμο, αυτή πληρώνει και τις αποζημιώσεις. Πράγμα που και εσύ ο ίδιος γράφεις στο άρθρο σου/

Και το ερώτημα είναι απλό. Γιατί δεν απευθύνεις τα όποια ερωτήματα ή κατηγορία στους καθ' ύλην αρμόδιους και υπεύθυνους για την παραγωγή των φαρμάκων και τριγυρίζεις μόνον γύρω από όσους χρηματοδοτούν τα προγράμματα εμβολιασμών; Υπάρχουν δεκάδες ιδρύματα και κρατικοί φορείς που κάνουν το ίδιο. Δηλαδή χρηματοδοτούν έρευνες αλλά και αντίστοιχα προγράμματα.

Με λίγα λόγια, δεν θα ήταν πολύ πιο απλό να έγραφες ότι η χ ή ψ εταιρία παράγει εμβόλια με τσιπάκια κατόπιν ρητών εντολών που έλαβε από τον Γκέιτς;

Γιατί δεν το κάνεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 28 Απρ 2020, 16:52 Συνεπως το απλη αναγνωστρια δεν ισχυει ΓΑΛΗ, γιατι δεν διαβασες το αρθρο.
.
Το έχω διαβάσει πολύ καλά το άρθρο, όπως και όλα τα άρθρα σου. Είναι αυτό που ανέφερα και σε άλλα μηνύματα. Ένας αχταρμάς γεγονότων και υποθέσεων, με τελείως γραμμική προσέγγιση και αφελέστατες επαγωγές που καταλήγουν σε μια πιθανότητα που θέτεις ως απόδειξη.

Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ, δεν πρόκειται να καταλάβεις ποτέ.

Μιλάμε και γράφουμε σε άλλη γλώσσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Απρ 2020, 16:56
Μα πάντα αυτό γίνεται όταν παρουσιαστούν επιπλοκές τόσο σε εμβόλια όσο και σε φάρμακα.

Αρα συμφωνεις οτι υπηρξαν σοβαρες επιπλοκες.

Μου αρκει αυτο.

Το ellinikahoaxes ομως δεν μπηκε στον κοπο να το αναφερει.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Απρ 2020, 17:02
Αρίστος έγραψε: 28 Απρ 2020, 16:52 Συνεπως το απλη αναγνωστρια δεν ισχυει ΓΑΛΗ, γιατι δεν διαβασες το αρθρο.
.
Το έχω διαβάσει πολύ καλά το άρθρο, όπως και όλα τα άρθρα σου. Είναι αυτό που ανέφερα και σε άλλα μηνύματα. Ένας αχταρμάς γεγονότων και υποθέσεων, με τελείως γραμμική προσέγγιση και αφελέστατες επαγωγές που καταλήγουν σε μια πιθανότητα που θέτεις ως απόδειξη.

Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ, δεν πρόκειται να καταλάβεις ποτέ.

Μιλάμε και γράφουμε σε άλλη γλώσσα.

Τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ συνεπαγωγες των αρθρων μου αδυνατεις να τις καταλαβεις γιατι δεν σε συμφερει να τις καταλαβεις. Δεν προκειται ΠΟΤΕ σου να συμπαθησεις την αντιπαγκοσμιοποιηση γιατι τους θεωρεις οχιτζηδες και ας σου εχω πει οτι ο Προεδρος της Αμερικης ειναι ο τοπ αντιπαγκοσμιοποιητης που πολεμανε ολα τα παγκοσμιοποιητικα μιντια.

Επισης για σενα ο Γκειτς ειναι ενας συμπαθης φιλανθρωπος. Για μενα εχει συγκεκριμενη πολιτικη ατζεντα. Αυτο δεν υπαρχει περιπτωση ποτε σου να το καταλαβεις. Και αρα οτι και να διαβασεις απο μενα ειναι πληροφοριες που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να επεξεργαστεις γιατι ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 28 Απρ 2020, 17:02

Μου αρκει αυτο.

.
Μα δεν τίθεται θέμα συμφωνίας. Σαφώς και υπήρξαν επιπλοκές.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι σχέση έχει ο Γκέιτς με τις επιπλοκές των εμβολίων.

Είναι σα να μου λες ότι επειδή παρουσιάστηκαν επιπλοκές σε ασθενείς ή εμβολιασμένους ενός προγράμματος μαζικών εμβολιασμών, φταίνε γι' αυτό οι Γιατροί του κόσμου, η Unesco και οι χορηγοί τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Απρ 2020, 17:12
Αρίστος έγραψε: 28 Απρ 2020, 17:02

Μου αρκει αυτο.

.
Μα δεν τίθεται θέμα συμφωνίας. Σαφώς και υπήρξαν επιπλοκές.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι σχέση έχει ο Γκέιτς με τις επιπλοκές των εμβολίων.

Είναι σα να μου λες ότι επειδή παρουσιάστηκαν επιπλοκές σε ασθενείς ή εμβολιασμένους ενός προγράμματος μαζικών εμβολιασμών, φταίνε γι' αυτό οι Γιατροί του κόσμου, η Unesco και οι χορηγοί τους.

Και ΠΑΛΙ δεν διαβασες το αρθρο και ανακυκλωνεις τα ιδια και τα ιδια.

Αρκετοί στην Ινδία που διαμαρτυρήθηκαν για τις οξύτατες παρενέργειες του εμβολιασμού και τους θανάτους δεν απέδωσαν τις ευθύνες μόνο στη διεθνή οργάνωση PATH, που τους προώθησε, αλλά και στο Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς που χρηματοδοτούσε το PATH. “Το Ίδρυμα Γκέιτς οφείλει να αναλάβει την πλήρη ευθύνη γιατί το PATH χρηματοδοτούνταν από αυτό. Είναι επίσης ανήθικο όταν οι άνθρωποι που υπερασπίζονται τους εμβολιασμούς είναι οι ίδιοι που επίσης επενδύουν συμφέροντα στην ανάπτυξη των εμβολίων.” Αυτά κατέθεσε μεταξύ άλλων η ακτιβίστρια Dr Rukmini Rao, πρόεδρος της οργάνωσης Sama στο Ανώτατο Δικαστήριο.

“Το Ίδρυμα Γκέιτς και η GAVI προωθούν την ατζέντα εμβολιασμών σε πολλές κυβερνήσεις του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας,” δήλωσε ο Ρίτου Πρίγια Μεχρότρα, καθηγητής της Κοινωνικής Ιατρικής και Δημόσιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο Τζαβαχαρλάλ Νεχρού. Ο καθηγητής κατήγγειλε πως ενώ η βιομηχανία βιοτεχνολογίας προωθούσε όλο και περισσότερα εμβόλια στην Ινδία, το υπουργείο Υγείας δεν εξασφάλιζε τα απαραίτητα τεστ πριν δώσει τη συγκατάθεση να χρησιμοποιηθούν σε κυβερνητικά προγράμματα.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”