Και αφού τα κάνεις όλα αυτά, παρουσιάζεις ΜΟΝΟΝ τις ενδείξεις που μέσω αλεπάλληλων επαγωγών ταιριάζουν με την υπόθεση ότι ο Γκέιτς θέλει να μας ελέγξει μέσω ενδοφλέβιων τσιπακίων.Αρίστος έγραψε: 28 Απρ 2020, 13:57
Γαλη σε ΟΛΟΥΣ τους ισχυρισμους του αρθρου μου με το οποιο ασχοληθηκε το hoaxes αναφερω πηγες, οχι μονο στο επιμαχο ζητημα αλλα σε ολα.
Και ο λογος ειναι απλος, εγω δεν ειμαι γιατρος που να κανω κλινικες μελετες. Βαζω ομως τους γιατρους που εκαναν κλινικες μελετες, βαζω Κοινοβουλευτικες επιτροπες που εψαξαν τις πλευρες του ζητηματος, βαζω εγκυρες εφημεριδες.
.
Σε κάθε περίπτωση, το τελικό ερώτημα που δημοσιεύεις στην απάντηση σου στα ellnnikahoaxes, ίσως είναι και μπούμερανγκ. Γιατί γράφεις:
https://new-economy.gr/2020/04/27/helle ... otimatika/Καλώ λοιπόν το ellinikahoaxes να απαντήσει σε μια απλή ερώτηση. Δεν θα ήταν περίεργο το συγκεκριμένο εμβόλιο να προκαλεί το θάνατο σε νεαρά κορίτσια στις ΗΠΑ και να μην προκαλεί θανάτους σε νεαρά κορίτσια στην Ινδία; Και εδώ σας αφήνω αγαπητοί αναγνώστες να σκεφτείτε τις ευθύνες αυτών που έκαναν τους εμβολιασμούς σε 23.000 κορίτσια στην Ινδία χωρίς να προηγηθούν κλινικά τεστ. ‘
Eγώ ως απλή αναγνώστρια Αρίστο, βλέπω ότι με τα στοιχεία που αναφέρεις στο ερώτημα σου, απλώς παραδέχεσαι ότι έγιναν τα ίδια εμβόλια σε κορίτσια των ΗΠΑ πολύ πριν γίνουν στις Ινδίες.
Αυτό καταρρίπτει αυτομάτως τον ισχυρισμό σου ότι ο Γκέιτς χρησιμοποιεί ως πειραματόζωα τα παιδιά στις αναπτυσσόμενες και υποανάπτυκτες χώρες.
Το τι θα καταλάβουν οι αγαπητοί σου αναγνώστες, δεν το ξέρω.