εσυ δηλαδη θεωρεις οτι ειναι φυσιολοικο να σε βγαλει απο την κριση ο Παπανδρεου ,ο Καραμανλης και ο Μητσοτακης?foscilis έγραψε: 15 Απρ 2020, 13:24Ο ίδιος δεν το βλέπει καθόλου έτσι.perseus έγραψε: 15 Απρ 2020, 12:15 να ζητησει συγγνωμη γιατι? επειδη το μητσοτακοπαπανδρειοκαραμνλιδικο πουσρτολοι εφαγε τα παντα και μετα του εδωσαν την διαχειριση της κρισης
Το βλέπει ότι η κρίση οφείλονταν σε δομικές αδυναμίες του ευρώ οι οποίες δε θα υφίσταντο αν όλη η Ευρώπη έκανε ό,τι λέει αυτός αντί ό,τι λέει η Ευρώπη. Και ότι μέσω της στρατηγικής του όλοι θα αναγκάζονταν να το κάνουν αυτό.
Επίσης δεν του έδωσε τη διαχείριση κανένα μητσοτακοπαπανδειοκαμαμνλιδικο. Του την έδωσαν οι 200.000 μαλάκες που τον σταύρωσαν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Βαρουφάκης πουλάει τσαμπουκά και σπάει την καραντίνα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Ο Βαρουφάκης πουλάει τσαμπουκά και σπάει την καραντίνα.
επειδη ζητησε να διαχειριστει την κριση υποσχομενος να κανει μαγικα, και τελικα εκανε χοντρομαλακιες που εφεραν τρισχειροτερη καταστροφη.perseus έγραψε: 15 Απρ 2020, 12:15να ζητησει συγγνωμη γιατι? επειδη το μητσοτακοπαπανδρειοκαραμνλιδικο πουσρτολοι εφαγε τα παντα και μετα του εδωσαν την διαχειριση της κρισηςfoscilis έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:14 Αυτό που εσύ λες συνεπής εγώ το λέω αμετανόητος και δεν το θεωρώ πλεονέκτημα.
Ποτέ σε ειρηνική περίοδο άνθρωπος δεν είδε τις δοξασίες του να συντρίβονται από την πραγματικότητα με τόσο απόλυτο τρόπο και με τόσο μεγάλο κόστος για τόσο πολλούς αθωους. Και δεν άλλαξε ούτε μια τελίτσα από αυτές. Δε ζήτησε ούτε ένα συγνώμη. Δεν του πέρασε από το μυαλό να παραδεχτεί ότι κάποιο μικρολαθακι ίσως έκανε. Απλώς απέφυγε να είναι παρων στην ψηφοφορία που αυτό επικυρώθηκε πανηγυρικά γιατί συν τοις άλλοις είναι και ντιβα εμμονικη με την εικόνα της.
Και τι νομίζετε ρε μαλάκες ότι ο Βαρουφάκης είναι ο μεγάλος επικινδυνος εχθρός του συστήματος και τον πολεμάνε; Οκ πιο απλή εξήγηση: είναι ψωνισμενος καραγκιόζης και κάνει ψωνισμενες καραγκιοζιες απασχολώντας συνέχεια την επικαιρότητα γιατί από αυτό αναπνέει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
λιγοτερο αφυσικο απο το να σε βγαλει ο γιουφτος που βαραει νταουλια στην αρκουδα.perseus έγραψε: 15 Απρ 2020, 13:26εσυ δηλαδη θεωρεις οτι ειναι φυσιολοικο να σε βγαλει απο την κριση ο Παπανδρεου ,ο Καραμανλης και ο Μητσοτακης?foscilis έγραψε: 15 Απρ 2020, 13:24Ο ίδιος δεν το βλέπει καθόλου έτσι.perseus έγραψε: 15 Απρ 2020, 12:15 να ζητησει συγγνωμη γιατι? επειδη το μητσοτακοπαπανδρειοκαραμνλιδικο πουσρτολοι εφαγε τα παντα και μετα του εδωσαν την διαχειριση της κρισης
Το βλέπει ότι η κρίση οφείλονταν σε δομικές αδυναμίες του ευρώ οι οποίες δε θα υφίσταντο αν όλη η Ευρώπη έκανε ό,τι λέει αυτός αντί ό,τι λέει η Ευρώπη. Και ότι μέσω της στρατηγικής του όλοι θα αναγκάζονταν να το κάνουν αυτό.
Επίσης δεν του έδωσε τη διαχείριση κανένα μητσοτακοπαπανδειοκαμαμνλιδικο. Του την έδωσαν οι 200.000 μαλάκες που τον σταύρωσαν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- perseus
ποια ηταν η τρισχειροτερη καταστροφη?Ασέβαστος έγραψε: 15 Απρ 2020, 13:33επειδη ζητησε να διαχειριστει την κριση υποσχομενος να κανει μαγικα, και τελικα εκανε χοντρομαλακιες που εφεραν τρισχειροτερη καταστροφη.perseus έγραψε: 15 Απρ 2020, 12:15να ζητησει συγγνωμη γιατι? επειδη το μητσοτακοπαπανδρειοκαραμνλιδικο πουσρτολοι εφαγε τα παντα και μετα του εδωσαν την διαχειριση της κρισηςfoscilis έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:14 Αυτό που εσύ λες συνεπής εγώ το λέω αμετανόητος και δεν το θεωρώ πλεονέκτημα.
Ποτέ σε ειρηνική περίοδο άνθρωπος δεν είδε τις δοξασίες του να συντρίβονται από την πραγματικότητα με τόσο απόλυτο τρόπο και με τόσο μεγάλο κόστος για τόσο πολλούς αθωους. Και δεν άλλαξε ούτε μια τελίτσα από αυτές. Δε ζήτησε ούτε ένα συγνώμη. Δεν του πέρασε από το μυαλό να παραδεχτεί ότι κάποιο μικρολαθακι ίσως έκανε. Απλώς απέφυγε να είναι παρων στην ψηφοφορία που αυτό επικυρώθηκε πανηγυρικά γιατί συν τοις άλλοις είναι και ντιβα εμμονικη με την εικόνα της.
Και τι νομίζετε ρε μαλάκες ότι ο Βαρουφάκης είναι ο μεγάλος επικινδυνος εχθρός του συστήματος και τον πολεμάνε; Οκ πιο απλή εξήγηση: είναι ψωνισμενος καραγκιόζης και κάνει ψωνισμενες καραγκιοζιες απασχολώντας συνέχεια την επικαιρότητα γιατί από αυτό αναπνέει.
Να ρουφήξω το tweet του Κικίλια; Εντάξει μαλάκα δεν παίζεσαι.under έγραψε: 15 Απρ 2020, 13:22Επισημη ενημερωση πριν απο 10 ημερες.Εν τω μεταξυ εχουν μπει κι αλλες και εχουμε φτασει στις 940 οπως ανακοινωσε ο υφυπουργος πριν καποιες ημερες.
Ρουφας τωρα,δεν μιλας.
https://twitter.com/Vkikilias/status/12 ... 7857472523
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- perseus
ασχολεισαι με το τσολι της νεας δημοκρατιας...
Στον Γκιωνη απευθυνομουν.
Απο εσενα ακομα περιμενω τα στοιχεια που επιβεβαιωνουν τον ισχυρισμο σου οτι ο Κικιλιας γαμησε το ΕΣΥ
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Μπράβο του.
Ωστόσο αν μας ξέφευγε η πανδημία στη χώρα αυτές οι κλίνες δεν θα έφταναν ούτε για ζήτω.
Γι'αυτό θα κάνουν τα πάντα να μην ξεφύγει καθώς ίσως θα αντιμετωπίσουν και ποινικές ευθύνες αργότερα. Ειδικά όσοι έκλειναν νοσοκομεία παλιότερα. Ξέρετε ποιοι..
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν ειχε γινει το χατιρι του Βαρουφακη και ημασταν εκτος ΕΖ,θα ειχες τοσες κλινες σημερα ;Spiros252 έγραψε: 15 Απρ 2020, 13:55Μπράβο του.
Ωστόσο αν μας ξέφευγε η πανδημία στη χώρα αυτές οι κλίνες δεν θα έφταναν ούτε για ζήτω.
Γι'αυτό θα κάνουν τα πάντα να μην ξεφύγει καθώς ίσως θα αντιμετωπίσουν και ποινικές ευθύνες αργότερα. Ειδικά όσοι έκλειναν νοσοκομεία παλιότερα. Ξέρετε ποιοι..
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Έλα ρε, έλεος. Τα ίδια συνέχεια. Δεν υπήρχε περίπτωση να μας βγάλουν, το είπαν οι ίδιοι. Ακόμα δεν το έχεις συνειδητοποιήσει; Τέλος πάντων.
Άσχετος ο Βαρουφάκης, αμφισβητείται από Ρογκάκο και λοιπούς δημοσιογράφους:
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
talaipwros
Spiros252 έγραψε: 15 Απρ 2020, 14:01 Έλα ρε, έλεος. Τα ίδια συνέχεια. Δεν υπήρχε περίπτωση να μας βγάλουν, το είπαν οι ίδιοι. Ακόμα δεν το έχεις συνειδητοποιήσει; Τέλος πάντων.
Ορίστε το δελτίο τύπου του ΕΛΛΟΚ που ανέφερα αρχικά με πρόβλημα που έσκασε και σε μένα:
https://ellok.org/δελτίο-τύπου-ελλείψεις-βασικών-φαρμά/
Ο ΠΟΕΔΗΝ για υποστελέχωση και για τις ΜΕΘ σου:
https://www.poedhn.gr/deltia-typoy/item ... ias-ygeias
https://www.poedhn.gr/deltia-typoy/item ... -to-hilton
Και γενικά αρκεί να δεις τα δελτία τύπου του ΠΟΕΔΗΝ στο επίπεδο της συζήτησης που κάνεις εσύ. (i.e tweets του Κικίλια)
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Δελτια τυπου 3-5 μηνων πριν.
Αυτα ηταν τα στοιχεια σου ;
Αυτα ηταν τα στοιχεια σου ;
- Μαυροβασίλης
υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που παίρνουν σοβαρά τον καραγκιόζη

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Προφανώς ρε αγόρι μου, για αυτό συζητάμε, τι λέμε τώρα για τις ΜΕΘ που βάλανε εκτάκτως επειδή υπάρχει πανδημία; Μας δουλεύεις; Υπάρχει και άπειρο υλικό για τις παπαριές που κάνουν και εντός της επιδημίας, αλλά ένα τοπικό ακρότατο δεν μπορεί να μιλήσει για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της κουλοκυβέρνησης. Αν ο Κικίλιας τα πήγαινε γαμάτα και είχε πρόβλημα τώρα δεν θα σου έλεγα 'ε μαλάκα, δες τα έκανε πουτάνα ο άχρηστος', αυτό είναι εντελώς moot. Δεν λειτουργούμε όλοι οπαδικά όπως εσύ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 15 Απρ 2020, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος