!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
- Golden Age
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Αυτός ο περιορισμός με τα δύο άτομα σε αυτοκίνητο είναι ηλίθιος, δεν εξυπηρετεί σε κάτι και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και επικίνδυνος. Υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται μεταφορές σε νοσοκομεία για τις θεραπείες τους και ο συνοδός, ο οποίος σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην είναι οδηγός, είναι αναγκαίος. Θα μεριμνήσει το κράτος για αυτό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 22 Μαρ 2020, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όντως, τί ισχύει?vatraxos έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:32 Απορία:
Δηλαδή δε μπορώ να πάω π.χ. Βασιλόπουλο επειδή κάνει delivery;Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.
Ας ανοίξουμε ένα νήμα συντονιστά ξεχωριστό γιατί εγώ ας πούμε κι όλας, δεν έχω προλάβει να δω τί γίνεται με τις απαγορεύσεις και πώς και αν μετακινούμαστε
πχ, στην κηδεία πάω ή όχι? (δεν είναι συγγενικό πρόσωπο)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Εγώ αν ήμουν τώρα στο πατρικό στην Αθήνα, και έπαιζε να έχω τον ιό -και τώρα παίζει- δεν ξέρω τι θα έκανα, σε ένα σπίτι με δύο 80χρονους . Θα ζητούσα από τις Αρχές εξαίρεση να με αφήσουν να πάω στο χωριό, για να μη σκοτώσω τους γονείς μου.
Ordem e Progresso.
Όχι δεν πας.Σουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:35Όντως, τί ισχύει?vatraxos έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:32 Απορία:
Δηλαδή δε μπορώ να πάω π.χ. Βασιλόπουλο επειδή κάνει delivery;Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.
Ας ανοίξουμε ένα νήμα συντονιστά ξεχωριστό γιατί εγώ ας πούμε κι όλας, δεν έχω προλάβει να δω τί γίνεται με τις απαγορεύσεις και πώς και αν μετακινούμαστε
Άνοιξε ντε, όλα από το κράτος τα περιμένετε;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Ετοιμοπόλεμη ρε!

(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Δεν καταλαβαίνω τι συγκρίνουμε. Για την χαλαρότητα του κράτους γκρινιάζω 1 μήνα τώρα. Αλλά εδώ έχεις πολίτη που αντί να τον κλείσουν σε κάποιο ξενοδοχείο του κάνουν την χάρη να περιοριστεί στο σπίτι του. Και αυτός γυροφέρνει με κίνδυνο να το μεταδώσει σε άλλους και να πάνε αδιάβαστοι.Σουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:33 Η αδιαφορία πρωτίστως ποιανού είναι? (ας πούμε τέλος πάντων για αυτά τα ρημάδια τα μέτρα που θα έπρεπε να έχουν παρθεί αρχικά, γιατί εδώ πέρα φαίνεται τρέλα γενικά όλο το σκηνικό και πολύ σκοτεινό και περίεργο)
Αυτοί τώρα-α τί σύμπτωση, τώρα τους εντόπισαν?- λειτουργούν τέλεια ως εργαλειάκια επιβολής καθώς επίσης και εκτόνωσης του θυμικού της μάζας εις βάρος τους
Γαλή, από όλο το σκηνικό, οι λέφτερες πσυχές κυρίως σε πείραξαν και καταδέχτηκες να σχολιάσεις?![]()
Και λίγα μου φαίνονται τα 5000.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Περνάμε τέλειαelchav έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:17Δε χρειάζεται να είσαι μπουμερ, αρκεί να φανταστείς να περνάς 240 ώρες συνεχόμενα με μια γυναίκα σε 80τμ

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
και τους γονείς σου ποιός θα τους κοίταγε? μην πεις η "γυναίκα φροντίστρια", καίγεσαιCavaliere έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:35 Εγώ αν ήμουν τώρα στο πατρικό στην Αθήνα, και έπαιζε να έχω τον ιό -και τώρα παίζει- δεν ξέρω τι θα έκανα, σε ένα σπίτι με δύο 80χρονους . Θα ζητούσα από τις Αρχές εξαίρεση να με αφήσουν να πάω στο χωριό, για να μη σκοτώσω τους γονείς μου.
Βάτραχε
- Obi Wan Iakobi
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obi Wan Iakobi την 22 Μαρ 2020, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
απ' όσο ξέρω σε κηδεία πάνε μόνο οι στενοί συγγενείς. Αυτό όντως καλύπτεται.Σουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:35Όντως, τί ισχύει?vatraxos έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:32 Απορία:
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάτε 200 νοματαίοι σαν κοινωνικό γεγονός και να κολλήσετε ο ένας τον άλλον. Δηλαδή να στο πω και ωμά, σκατάνθρωποι είστε άμα πάτε όχι άμα δεν πάτε.
χαχαχ ωραίοι, πάντα έτσι, υγιείς και αγαπημένοιenterprise-psi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:42Περνάμε τέλειαelchav έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:17Δε χρειάζεται να είσαι μπουμερ, αρκεί να φανταστείς να περνάς 240 ώρες συνεχόμενα με μια γυναίκα σε 80τμ![]()
![]()
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Βάφεις νυχάκι βλέπω!enterprise-psi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:42Περνάμε τέλειαelchav έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:17Δε χρειάζεται να είσαι μπουμερ, αρκεί να φανταστείς να περνάς 240 ώρες συνεχόμενα με μια γυναίκα σε 80τμ![]()
![]()
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Και Γάμος μπορεί να γίνει, ο Γαμβρός, η Νυφ, ο Κουμπάρος, και ο Ιερεύς. Δεν χρειάζεται να πλακώσουν όλες οι Κροκεές.
Ordem e Progresso.
Βρε ξαναδιάβασε τί γράφω και τί γράφειςST48410 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:42Δεν καταλαβαίνω τι συγκρίνουμε. Για την χαλαρότητα του κράτους γκρινιάζω 1 μήνα τώρα. Αλλά εδώ έχεις πολίτη που αντί να τον κλείσουν σε κάποιο ξενοδοχείο του κάνουν την χάρη να περιοριστεί στο σπίτι του. Και αυτός γυροφέρνει με κίνδυνο να το μεταδώσει σε άλλους και να πάνε αδιάβαστοι.Σουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:33 Η αδιαφορία πρωτίστως ποιανού είναι? (ας πούμε τέλος πάντων για αυτά τα ρημάδια τα μέτρα που θα έπρεπε να έχουν παρθεί αρχικά, γιατί εδώ πέρα φαίνεται τρέλα γενικά όλο το σκηνικό και πολύ σκοτεινό και περίεργο)
Αυτοί τώρα-α τί σύμπτωση, τώρα τους εντόπισαν?- λειτουργούν τέλεια ως εργαλειάκια επιβολής καθώς επίσης και εκτόνωσης του θυμικού της μάζας εις βάρος τους
Γαλή, από όλο το σκηνικό, οι λέφτερες πσυχές κυρίως σε πείραξαν και καταδέχτηκες να σχολιάσεις?![]()
Και λίγα μου φαίνονται τα 5000.
αλλά η Εκκλησία θα μας κολλήσει ιοόοοοο!!!!
Και αυτό που επίσης λέω είναι οτι πλεον έχουμε περάσει σε άλλη φάση, η ανακοίνωση αυτή αν ήταν να γίνει, ανήκει στις προηγούμενες ημέρες. Τώρα απλώς ενδυναμώνει τις σημερινές ανακοινώσεις/πρακτικές
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-