Βλήμα έγραψε: 17 Μαρ 2020, 19:59
Οι περισσότεροι παίκτες που σχολιάζουν την σχέση Δημήτρη- Μαρίας πάντως, το κάνουν με μικροπρέπεια. Δεν κάνουν ειλικρινή πλάκα, αλλά την χρησιμοποιούν ως όχημα για να επικοινωνήσουν την κακία τους.
Είπα να μην πω τίποτα αρνητικό, αλλά βλέπω κάτι αθρώπους που όλο τον κόσμο να γυρίσουν βλάχοι παραμένουν και δεν μπορώ να κρατηθώ.
Εννοείται πως τους γλεντανε κακοπροαίρετα. Το ακόμα πιο άθλιο είναι ότι έχουν μπει στο παιχνίδι και οι κριτες αλλά φυσικά και η παραγωγή.
Χθες πχ έβγαλαν τον Δημήτρη με καλύτερο πιάτο (που ούτε ο ίδιος δεν το πίστευε) και του έδωσαν δικαίωμα να χρησινοποιησει το πλεονέκτημα του μόνο σε έναν συμπαίκτη...Φως φανάρι τι ήθελαν να πετύχουν.
Covid-19 έγραψε: 17 Μαρ 2020, 19:46
Αγιάσος 1989,λίγο πριν την ανηφόρα για την Παναγιά,μαγαζάκι, τύπος φτιάχνει διάφορα από πηλό (αγγειοπλάστης).Έχει σαν "μόστρα" έναν αετό πήλινο. Σκάμε με έναν φίλο από Βρισά, ο οποίος τον ρωτάει αν "πουλάει το πουλί του" (Πλις πλις;) κι αυτός, επειδή είναι μανουριάρης και δεν γουστάρει να πουλάει σε μυτιληνιούς, απαντάει...δεν πουλώ, πουλώ πηλό (εν πλω πλω πλό)...σαν να του λέει "πάρε πηλό και φτιάχτο μόνος σου"!
Και που το γράφω 30 χρόνια μετά γελάω μόνος μου!
Αγιασώτες! Το χιούμορ τους είναι παγκοσμίως μοναδικό. Φαντάσου ότι τις Απόκριες μαζεύεται όόόλο το χωριό και γράφει μια επιθεώρηση.
Ναι ρε φίλε...και μου έκανε εντύπωση επειδή στην άλλη μεριά (κυριολεκτικά) της Ελλάδας (Ζάκυνθο) κάνουμε το ίδιο και το λέμε "Ομιλίες" (γκούγκλαρε)!
Στην Αγιάσο πρωτοείδα και το "πήδημα" του γαμπρού πάνω από το διάολο, πως το λέτε, το σίδερο στη πόρτα της εκκλησίας.
Βλήμα έγραψε: 17 Μαρ 2020, 19:59
Οι περισσότεροι παίκτες που σχολιάζουν την σχέση Δημήτρη- Μαρίας πάντως, το κάνουν με μικροπρέπεια. Δεν κάνουν ειλικρινή πλάκα, αλλά την χρησιμοποιούν ως όχημα για να επικοινωνήσουν την κακία τους.
Είπα να μην πω τίποτα αρνητικό, αλλά βλέπω κάτι αθρώπους που όλο τον κόσμο να γυρίσουν βλάχοι παραμένουν και δεν μπορώ να κρατηθώ.
Εννοείται πως τους γλεντανε κακοπροαίρετα. Το ακόμα πιο άθλιο είναι ότι έχουν μπει στο παιχνίδι και οι κριτες αλλά φυσικά και η παραγωγή.
Χθες πχ έβγαλαν τον Δημήτρη με καλύτερο πιάτο (που ούτε ο ίδιος δεν το πίστευε) και του έδωσαν δικαίωμα να χρησινοποιησει το πλεονέκτημα του μόνο σε έναν συμπαίκτη...Φως φανάρι τι ήθελαν να πετύχουν.
Άλλο να λες "πότε θα φάμε κουφέτα" κι άλλο να λες "χρειάζεται την ασυλία διότι το μυαλό του δεν είναι εδώ" υπονοώντας ότι του κάνει κακό στον διαγωνισμό και βγάζοντας την ανάγκη να μιμιθείς την ανοργασμική σου καθηγήτρια. Παράδειγμα καλοπροαίρετης πλάκας ήταν αυτό που είπε ο Ηρακλής "δεν πήγαινε το μυαλό μου, νόμιζα ότι άκουσα λάθος". Οι γυναίκες, που τις λέμε κατίνες, έχουν χειρισθεί το θέμα με πολύ μεγαλύτερη αξιοπρέπεια.
Βλήμα έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:16
Ξέρει κανείς από δω να ανακατεύει το περιεχόμενο του τηγανιού ανεβοκατεβάζοντας τον καρπό; Έχετε να δώσετε κανένα τιπ;
Τιπ: μην το κάνεις.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Ξέρει κανείς από δω να ανακατεύει το περιεχόμενο του τηγανιού ανεβοκατεβάζοντας τον καρπό; Έχετε να δώσετε κανένα τιπ;
Γέρνεις το μπροστά μέρος του τηγανιού προς τα κάτω και με απότομη κίνηση το τραβάς προς τα πίσω ισιώνωντάς το.Κάνε δοκιμές με κανά όσπριο πριν ζεματιστείς.
Καποιος ειχε γραψει οτι ο Κυπριος που οταν μιλαει βαζουν υποτιτλους(!!) ειναι καλυτερος σεφ και απο τους κριτες.Πιθανοτατα ισχυει,αλλωστε και ο Ιωαννιδης αποτυχημενος παικτης ριαλιτι μαγειρικης ηταν.Για τα φραγκα πηγε ξεκαθαρα,αλλα λογω κορωνοιου θα παρει τα τρια.
waldorf έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:24
Γέρνεις το μπροστά μέρος του τηγανιού προς τα κάτω και με απότομη κίνηση το τραβάς προς τα πίσω ισιώνωντάς το.Κάνε δοκιμές με κανά όσπριο πριν ζεματιστείς.
Βρήκα πώς θα περάσω τον χρόνο μου την διάρκεια της καραντίνας λοιπόν
Ναι ρε, 12 χρόνια κουζίνες...αλλά πρόσεχε θέλει ελαφρύ τηγάνι και να σπας καρπό (ναι έτσι )...και δεν είναι "πάνω-κάτω" είναι μπρος και απότομα πίσω!
Τιπ: μην το κάνεις.
Γιατί;
Δεν υπάρχει λόγος.
Αλλά άμα είναι για παιχνίδι, μέσα!
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Λεγεών έγραψε: 16 Μαρ 2020, 23:54
Ήρθε πάλι ο ήχος μετά από ένα μισάωρο.
Το αλβανό έχει πάθει ψωρίαση από τη ζήλια, μόνο σχολιάζει.
Ποιο είναι το αλβανο;
Ο Λιάκουρας.
Δεν ξέρω ρε φίλε... Εμένα μου φάνηκε πως στην συγκεκριμένη περίπτωση όντως αδικήθηκε. Δηλαδή
έκριναν ότι το πιάτο του είναι νόστιμο αλλά όχι δημιουργικό, τι ήταν δημιουργικό, το παστέλι του κύπριου με την
χυμένη σοκολάτα από πάνω;; Πέρα από τον Σταυρή, οι περισσότεροι τέτοια πιατάκια είχαν.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.