!!! DEVELOPMENT MODE !!!
παγκοσμιο μπασκετ 2019.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: παγκοσμιο μπασκετ 2019.
11 βολες οι αμερικανοι 2 εμεις ,γελαει ο κοσμος...
Χωρίς εξαιρετικά ποσοστό ευστοχίας έτσι και αλλιώς δεν είχαμε καμία τύχη σήμερα. Με 25 πόντους στο ημίχρονο κάτι δεν έχει γίνει σωστά.
-
aspergillus
Βλακείες και δικαιολογίες της πλάκας.Rocco Siffredi έγραψε: 07 Σεπ 2019, 14:19βλακεια μου φαινεται αυτοgassim έγραψε: 07 Σεπ 2019, 14:09μάλλον υπονόησε οτι οι bucks τον αφήνουν να παίξει με όρο να μην πολυζορίζεται. Αν δουν οτι το περουσιακό τους στοιχείο απειλείται με τραυματισμό δεν τον ξαναβλέπουμε στην εθνική.vc15 έγραψε: 07 Σεπ 2019, 13:22
Ο Σκουρτόπουλος πάντως έκανε δηλώσεις προχθές ότι το Γιάννη δεν μπορούμε να τον παραφορτωνουμε με κατοχές και προσπάθειες ώστε να μπορούμε να τον έχουμε και στο μέλλον , μάλλον υπονόησε κάτι για κινδυνο τραυματισμού αν τον πολυζορισουμε
Γιάννης πια είναι σε θέση να κάνει ότι θέλει
Λέγανε πχ στο νοβιτσκι δηλ στο Ντάλας παίξε αλλά μην ζοριζεσαι
Και στις Η.Π.Α. και σε άλλες εθνικές παίζουν βασικοί παίκτες με συμβόλαια εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.
Απλά τα πράγματα, η εθνική αυτή πλασάρονταν εδώ και καιρό από τα ΜΜΕ ως μεγάλη ομάδα και φαβορί για μετάλλιο αλλά στην πραγματικότητα είναι λίγο πάνω του μετρίου.
Ο Ατετοκούμπο αυτό το μπάσκετ ξέρει αυτό παίζει.
Ο ταβερνιάρης έβγαλε τον Παπαπέτρου όταν έβαζε πόντους ,ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Τόσο μπορούν τόσο παίζουν τα παιδιά. Ο μόνος που πραγματικά με εκνευρίζει είναι ο Σλούκας. Όχι μόνο γαμηθηκε πάλι στις κακες επιλογές και στην ατομιστια αλλά έχει και ένα ανεπίτρεπτο ύφος χιλίων καρδιναλίων.
Μη το λες, απ' το -17 γύρισαν οι Βραζιλιάνοι ,επίσης μαζί μας έχουν γυρίσει κι άλλοι απ 'το -20 και -24
Φυσιολογικη η εικονα οταν εχεις χασει απο τα γερόντια της Βραζιλιας και εχεις φαει 97 ποντους απο τους νεοζηλανδους βοσκους.
Απορώ με το αποτελεσμα του εδω πολλ.
Απορώ με το αποτελεσμα του εδω πολλ.
Winter is coming
Πάλιουρας ρε μετά το τοτέμ τον "αρχαίο" τον Μπουρού.Namrail έγραψε: 07 Σεπ 2019, 16:21 Τόσο μπορούν τόσο παίζουν τα παιδιά. Ο μόνος που πραγματικά με εκνευρίζει είναι ο Σλούκας. Όχι μόνο γαμηθηκε πάλι στις κακες επιλογές και στην ατομιστια αλλά έχει και ένα ανεπίτρεπτο ύφος χιλίων καρδιναλίων.
Έχω την εντύπωση ότι αρκετοί έχουν κάνει πολύ καλύτερες εμφανίσεις. Δεν ξέρω αν είναι ρεαλιστικό να περιμένουμε να έχουμε 4-5 παίκτες σε πολύ καλή μέρα. Αυτό άλλοτε συμβαίνει, άλλοτε όχι. Η ομαδική λειτουργία είναι και θέμα προπονητή τον οποίο δεν τον έχω παρακολουθήσει να ξέρω αν μπορεί να πάρει κάτι παραπάνω από το υλικό του.
ΥΓ. Δεν παίζουμε με dream team αλλά πέραν του Γιάννη όλοι οι άλλοι ένας προς ένας είναι μάλλον καλύτεροι των δικών μας.
Ο Μπουρουσης ειναι σε φαση αντε να τελειωνουμε εχω να παω για καφε μετα
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
ο κόσμος γελάει με τον καλαθη, το 27% στα δίποντα και το 24% στα τρίποντα
Βάλαμε γκολ
Κλειστε τα συνορα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2356 Απαντήσεις
- 39836 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 258 Απαντήσεις