Αρίστος έγραψε: 16 Αύγ 2020, 11:34 Εχει ενδιαφερον παντως οτι ο Τραμπ τις τελευταιες μερες πηρε δυο αποφασεις που χτυπανε τον Ερντογαν.
α) Οδηγησε σε ιστορικη συμφωνια τα Εμιρατα με το Ισραηλ (κανοντας μια νεα αρχη για να αποδεχθει ο αραβικος κοσμος το Ισραηλ). Τα Εμιρατα επιπλεον ειναι βασικος εχθρος του Ερντογαν και αντιπαλος του Καταρ. Αρα η συμφωνια με το Ισραηλ εχει και χαρακτηρα κατα της Τουρκιας του Ερντογαν.
β) Επεισε τον Αλ Σισι μεσω του Πομπεο να παει η Αιγυπτος στη συμφωνια με την Ελλαδα για την ΑΟΖ. Συμφωνια που επισης στρεφεται κατα του Ερντογαν καθως ΚΑΤΑΡΓΕΙ το τουρκολιβυκο μνημονιο.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Japetus έγραψε: 16 Αύγ 2020, 17:43 Δεν το έχω ούτε εγώ, ονλάιν το διάβασα.. Για να το κατεβασεις, περαν του λογαριασμου πρεπει και να πληρώσεις, ή να ανεβάσεις κάποιο άλλο αρχείο δικό σου πρώτα. Αν το βρεις, στειλ το και σε μενα.
To κατέβασα ,αλλά είναι σε pdf ,δε γίνεται μέσω pm.
Θα δοκιμάσω να το μετατρέψω σε Word, να στο στείλω.
Και σε μενα πληζ εαν μπορεις.Στύγιος έγραψε: 16 Αύγ 2020, 18:07Japetus έγραψε: 16 Αύγ 2020, 17:43 Δεν το έχω ούτε εγώ, ονλάιν το διάβασα.. Για να το κατεβασεις, περαν του λογαριασμου πρεπει και να πληρώσεις, ή να ανεβάσεις κάποιο άλλο αρχείο δικό σου πρώτα. Αν το βρεις, στειλ το και σε μενα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μην την ρωτάς τέτοια πράγματα, θα βγάλει bluescreen.Μηχανικός έγραψε: 16 Αύγ 2020, 13:16Θέλεις να δώσουμε και εμείς μερικά δισεκατομμύρια να αγοράσουμε τρυπάνια σαν τους Τούρκους;sloopy έγραψε: 16 Αύγ 2020, 13:06 Αν γίνει πόλεμος, ο Τούρκος θα υπερασπιστεί τα πετρέλαια για την πατρίδα του και το “σαΐνι” ο Ελληναράς για την Total και την Exon Mobil.
Από ότι βλέπω οι Τούρκοι θα τα χάσουν τα δισεκατομμύρια, δεν πρόκειται να βγάλουν σταγόνα πετρέλαιο.![]()
Αυτο απο που ακριβως προκυπτει?Lugozzi έγραψε: 16 Αύγ 2020, 17:59Αρίστος έγραψε: 16 Αύγ 2020, 11:34 Εχει ενδιαφερον παντως οτι ο Τραμπ τις τελευταιες μερες πηρε δυο αποφασεις που χτυπανε τον Ερντογαν.
α) Οδηγησε σε ιστορικη συμφωνια τα Εμιρατα με το Ισραηλ (κανοντας μια νεα αρχη για να αποδεχθει ο αραβικος κοσμος το Ισραηλ). Τα Εμιρατα επιπλεον ειναι βασικος εχθρος του Ερντογαν και αντιπαλος του Καταρ. Αρα η συμφωνια με το Ισραηλ εχει και χαρακτηρα κατα της Τουρκιας του Ερντογαν.
β) Επεισε τον Αλ Σισι μεσω του Πομπεο να παει η Αιγυπτος στη συμφωνια με την Ελλαδα για την ΑΟΖ. Συμφωνια που επισης στρεφεται κατα του Ερντογαν καθως ΚΑΤΑΡΓΕΙ το τουρκολιβυκο μνημονιο.
.
https://twitter.com/SavvasVlassis/statu ... 93449?s=20
Κυκλοφορεί από το πρωί η φωτογραφία, αλλά κρατούσα μια επιφύλαξη γιατί ήταν από τον στόχο.
Για να την αναπαράγει όμως και ο Βλάσσης νομίζω ότι στέκει
Κυκλοφορεί από το πρωί η φωτογραφία, αλλά κρατούσα μια επιφύλαξη γιατί ήταν από τον στόχο.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Nostalgia έγραψε: 16 Αύγ 2020, 18:35Και σε μενα πληζ εαν μπορεις.Στύγιος έγραψε: 16 Αύγ 2020, 18:07Japetus έγραψε: 16 Αύγ 2020, 17:43 Δεν το έχω ούτε εγώ, ονλάιν το διάβασα.. Για να το κατεβασεις, περαν του λογαριασμου πρεπει και να πληρώσεις, ή να ανεβάσεις κάποιο άλλο αρχείο δικό σου πρώτα. Αν το βρεις, στειλ το και σε μενα.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
https://www.ptisidiastima.com/tcg-kemalreis-damage/τεν τεν έγραψε: 16 Αύγ 2020, 18:58 https://twitter.com/SavvasVlassis/statu ... 93449?s=20
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
μα που είναι ο Πεοκλής να μας πει ότι δεν συνέβη ποτέ;τεν τεν έγραψε: 16 Αύγ 2020, 18:58 https://twitter.com/SavvasVlassis/statu ... 93449?s=20
αφού έσκιζε το στρινγκάκι του...
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
nostromos έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:03https://www.ptisidiastima.com/tcg-kemalreis-damage/τεν τεν έγραψε: 16 Αύγ 2020, 18:58 https://twitter.com/SavvasVlassis/statu ... 93449?s=20
Θα έχει ενδιαφέρον το πως έφτασε η φωτογραφία στον στόχο. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχουν άκρη ή μέσα στην ΕΥΠ ή σε πληροφοριοδοτη της ΕΥΠ στην Τουρκία.
Τεσπα και αυτό είναι ήττα της Τουρκίας, τα στεγανά της μπαζουν λίγο
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Παίδες σε word είναι δύσκολο μια και πρέπει να το σπάσω σε 5 κομμάτια και μπερδεύομαι ,στείλτε e mail σε πμ να το στείλω ως pdf
Στείλ' το σε μένα π.χ. ανεβάζοντάς το στο wetransfer, θα το μετατρέψω σε doc
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Αν ο Στοχος εχει ακρες μεσα στην ΕΥΠ,δεν μας βλεπω και τοσο καλατεν τεν έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:11![]()
Θα έχει ενδιαφέρον το πως έφτασε η φωτογραφία στον στόχο. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχουν άκρη ή μέσα στην ΕΥΠ ή σε πληροφοριοδοτη της ΕΥΠ στην Τουρκία.
Τεσπα και αυτό είναι ήττα της Τουρκίας, τα στεγανά της μπαζουν λίγο
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Tο έκανα ήδη σε doc ,θέλω να το ανεβάσω κι εδώ, δοκίμασα αλλά έχει 190.000 χαρακτήρες κι οι δημοσιεύσεις δεν επιτρέπουν πάνω από 40.000.vatraxos έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:27 Στείλ' το σε μένα π.χ. ανεβάζοντάς το στο wetransfer, θα το μετατρέψω σε doc
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1185 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις