Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου, μπούμπη; Νηπιαγωγείο και βγάλε; Ή χτύπησα κάποιο νεύρο;
Θα σου έλεγα "σάλτα και γαμήσου", αλλά θα προσποιηθείς ότι θα το πάρεις σαν ευχή, οπότε προτιμώ να σε αγνοήσω. ΟΚ, καταλαβαίνω ότι είναι μεγάλος ο πόνος σου μετά από τόσα εγκώμια που έπλεξες στον Βασιλάκη Καΐλα και κάπου δικαιολογείσαι, αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να σου δίνω πάτημα για να τον απαλύνεις. Προτιμώ να σε βλέπω να ξεφτυλίζεσαι και να κάνεις κωλοτούμπες, όπως σού αξίζει άλλωστε.
Δε ξέρω τι λες, εγώ για τη γκέι πούτσα του Κασσελάκη λέω.
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 23:19
(...) Ποιός τον γαμεί μωρέ τον Βαρεμένο. Θυμάμαι πρώτη νύχτα που εκλέχθηκε ο Κασσελάκης ήταν στραβωμένος φουλ στα πάνελ των καναλιών. Τον μπούλο πες του από τον Τοξοβόλο
Γάμα τον έναν, γάμα τον άλλον, γάμα τον τρίτο, στο τέλος θα απομείνει στον σύριζα ο Στέφανος, ο Τάιλερ, ο Παυλής κι ο ναυαρχούκος να παίζουνε μπιρίμπα.
Και ο Κασσελάκης μόνος του να μείνει τα μπάζα που φεύγουν δεν έχουν καταλάβει οτι οι ψήφοι του κόσμου μετράνε και όχι το κάθε γίδι που φεύγει.
Στα αζήτητα θα πάει φιλενάδες το νέο κόμμα. Το πολύ οριακά να μπει Ευρωβουλή αλλά από κει και πέρα στις βουλευτικές θα εξαφανιστούν όπως είναι η τύχη όλων όσων διασπάστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου, μπούμπη; Νηπιαγωγείο και βγάλε; Ή χτύπησα κάποιο νεύρο;
Θα σου έλεγα "σάλτα και γαμήσου", αλλά θα προσποιηθείς ότι θα το πάρεις σαν ευχή, οπότε προτιμώ να σε αγνοήσω. ΟΚ, καταλαβαίνω ότι είναι μεγάλος ο πόνος σου μετά από τόσα εγκώμια που έπλεξες στον Βασιλάκη Καΐλα και κάπου δικαιολογείσαι, αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να σου δίνω πάτημα για να τον απαλύνεις. Προτιμώ να σε βλέπω να ξεφτυλίζεσαι και να κάνεις κωλοτούμπες, όπως σού αξίζει άλλωστε.
Δε ξέρω τι λες, εγώ για τη γκέι πούτσα του Κασσελάκη λέω.
Έχει πολλά γαμήσια να ρίξει ακόμα μι θινκς
αδερφέ, γιατί δεν το ρίχνεις Βαλιανάτο? Δε θα πάει πουθενά, αλλά τουλάχιστον ο άνθρωπος ξέρει τι θέλει και ξέρει που πορεύεται. Τουτος εδώ είναι κουτσό άλογο
αδερφέ, γιατί δεν το ρίχνεις Βαλιανάτο? Δε θα πάει πουθενά, αλλά τουλάχιστον ο άνθρωπος ξέρει τι θέλει και ξέρει που πορεύεται. Τουτος εδώ είναι κουτσό άλογο
Εμετίλα ο Βαλιανάτος. μπλιαχχχ
Σε κάθε περίπτωση πάντως και στον Βαλιανάτο γυάλισε το τεκνό ο Κασσελάκης και όλα υπέρ του τα λέει στα πάνελ των πρωινάδικων που τον έχουν γλάστρα καμιά φορά.
nowhere έγραψε: 25 Νοέμ 2023, 13:39
μιλάμε για ρεύμα ο κασελάκης.με τον πουτσοπεινάλα και τον μαδουραίο έμεινε
Τώρα να δεις γλέντια με τον πολιτικό του γάμο με τον Τάιλερ και στην Ελλάδα συν τον στρατό του.
Θα ψάχνετε κάπου να κρυφτήτε για να ΜΗΝ ακούτε για τον γκέι παιδαρά μας.
In lifestyle politics we trust
Το πρόβλημα με το κοινό του lifestyle στην Ελλάδα ξες ποιο είναι...ότι δεν ψηφίζουν, είτε λόγω ηλικίας είτε γιατί σ'ταρχίδια τους. Ο μόνος με τον οποίο θα είχατε ελπίδα να κάνετε κάτι σε εθνικό επίπεδο, είναι ο Λάκης ο Γαβαλάς, γιατί είναι μεγάλη ψυχή, αλλά δε νομίζω να βάλει