Τις έχουν.AlienWay έγραψε: 18 Μαρ 2023, 17:20Αρκεί να τις έχουν όντως.Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 17:17AlienWay έγραψε: 18 Μαρ 2023, 16:59
Η Νάιδα, αν εξαιρέσουμε το φλερτ με τον νεοφεμινισμό, είναι μια φεμινίστρια της παραδοσιακής ελληνικής σχολής που συμβιβάζει (ίσως ορθώς) τις γυναικείες διεκδικήσεις σε κοινωνικό επίπεδο, με τους διακριτούς ρόλους των φύλων στον έρωτα και στη σχέση. Στην πράξη αυτή αυτό σημαίνει ότι αγαπά τους άντρες με τους οποίους έχει ρομαντική ανάμειξη, τους στηρίζει με κάθε τρόπο, αλλά έχει μια ενδόμυχη επιφυλακτικότητα με το αντρικό φύλο ως σύνολο (ίσως δικαιολογημένη με βάση την ιστορική πραγματικότητα).
Η Γαλή έχει τη σοφία της εμπειρίας και εμφανίζεται επιφυλακτική με τις μεγαλοστομίες και τους συναισθηματισμούς γιατί διαπιστώνει ότι μπορεί να χειραγωγηθούν από συμφέροντα. Εχει όμως περάσει το ηλικιακό όριο πέρα από το οποίο κάποιος μπορεί να "ξεμάθει" αυτά που ξέρει και να προσαρμοστεί στα εκάστοτε νέα δεδομένα και ήθη (λογικά ή παράλογα).
Όχι αλιεν. Δεν έχω καμία επιφυλακτικότητα με τους άντρες λόγω φύλου. Οι απόψεις έχουν να κάνουν πάντα με τις απόψεις και πρακτικές που ακολουθούνται από ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου. Για αυτό θα με δεις να συγκρούομαι εξίσου με άντρες και γυναίκες που έχουν συγκεκριμένες απόψεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Ναι βρε.Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 17:17Για αυτό θα με δεις να συγκρούομαι εξίσου με άντρες και γυναίκες που έχουν συγκεκριμένες απόψεις.
Βροντάει η Νάιδα στα ανεμόδαρμένα, αστράφτει η Καραμελίτσα στα κοινωνικοπολιτικά, μιλάμε για σεισμούς 9 φεμινορίχτερς στο πχόρουμ. Σοκ και δέος στη συντήρηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ότι και να πεις μετά το προηγούμενο ποστ έχεις την ανοχή μουΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2023, 17:31Ναι βρε.Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 17:17Για αυτό θα με δεις να συγκρούομαι εξίσου με άντρες και γυναίκες που έχουν συγκεκριμένες απόψεις.
Βροντάει η Νάιδα στα ανεμόδαρμένα, αστράφτει η Καραμελίτσα στα κοινωνικοπολιτικά, μιλάμε για σεισμούς 9 φεμινορίχτερς στο πχόρουμ. Σοκ και δέος στη συντήρηση.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πάλι στα κοπυπάστε, το' ριξες;Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 17:33Ότι και να πεις μετά το προηγούμενο ποστ έχεις την ανοχή μουΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2023, 17:31Ναι βρε.Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 17:17Για αυτό θα με δεις να συγκρούομαι εξίσου με άντρες και γυναίκες που έχουν συγκεκριμένες απόψεις.
Βροντάει η Νάιδα στα ανεμόδαρμένα, αστράφτει η Καραμελίτσα στα κοινωνικοπολιτικά, μιλάμε για σεισμούς 9 φεμινορίχτερς στο πχόρουμ. Σοκ και δέος στη συντήρηση.![]()
![]()
Ενιγουέι, αν κρίνω από τα δικά σου γραφόμενα, η ανοχή σου είναι ανεξάντλητη, οπότε βρες κάποια άλλη απειλή.
Γιατί στην τελική ρε Ναϊδάκι, αν εξαντληθεί η πχορουμική σου υπομονή, τί θα κάνεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αναφέρομαι στο ποστ περί σύγκρισης γκομενων. Έχεις θέματακια ανταγωνισμού με τις γυναικες, σ αγαπώ απλάΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2023, 17:47Πάλι στα κοπυπάστε, το' ριξες;
Ενιγουέι, αν κρίνω από τα δικά σου γραφόμενα, η ανοχή σου είναι ανεξάντλητη, οπότε βρες κάποια άλλη απειλή.
Γιατί στην τελική ρε Ναϊδάκι, αν εξαντληθεί η πχορουμική σου υπομονή, τί θα κάνεις;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ δεν έχω πει ποτέ κάποια γυναίκα πατσαβούρα.Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 17:49Αναφέρομαι στο ποστ περί σύγκρισης γκομενων. Έχεις θέματακια ανταγωνισμού με τις γυναικες, σ αγαπώ απλάΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2023, 17:47Πάλι στα κοπυπάστε, το' ριξες;
Γιατί στην τελική ρε Ναϊδάκι, αν εξαντληθεί η πχορουμική σου υπομονή, τί θα κάνεις;![]()
![]()
Απλώς γιατί δεν παίζω σε ανταγωνισμό με πατσαβούρες.
Αυτά τα κάνουν οι φεμ της κωλοπετεινίτσας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σωστά πατσαβουρες είναι οι πρώην του δικού μου. Εσύ μπαίνεις στην διαδικασία να πεις στον άλλο που απλα είπε ότι κάποια πράγματα τα έχεις συνηθίσει έτσι και λόγω χρόνων εμπειρίας με το συγκεκριμένο σκεπτικό δεν μπορείς να τα αλλάξεις (δηλαδή είπε κάτι λογικό) και εσύ του λες εμμέσως ότι εσύ λειτουργείς σαν άντρας και εστιαζεις στην εξωτερική εμφάνιση ενώ η Naida έχει συντηρητικές απόψεις και φοβίες και δεν έχει μικρότερο γκόμενο; δεν έχει ωραίο γκομενο; δεν ξέρω τι αλλα σ αγαπώ αλήθειαΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2023, 17:56Εγώ δεν έχω πει ποτέ κάποια γυναίκα πατσαβούρα.Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 17:49Αναφέρομαι στο ποστ περί σύγκρισης γκομενων. Έχεις θέματακια ανταγωνισμού με τις γυναικες, σ αγαπώ απλάΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2023, 17:47
Πάλι στα κοπυπάστε, το' ριξες;
![]()
Υγ1. δεν μ' αρέσουν οι μικρότεροι, ουδέποτε έτυχε να μ αρέσει μικρότερος άντρας.
Υγ2. Μ αρέσει ο δικός μου εμφανισιακά. Πολύ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάτι έγραψα για διαγώνιες αναγνώσεις και το εννοώ.Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 18:06Σωστά πατσαβουρες είναι οι πρώην του δικού μου. Εσύ μπαίνεις στην διαδικασία να πεις στον άλλο που απλα είπε ότι κάποια πράγματα τα έχεις συνηθίσει έτσι και λόγω χρόνων εμπειρίας με το συγκεκριμένο σκεπτικό δεν μπορείς να τα αλλάξεις (δηλαδή είπε κάτι λογικό) και εσύ του λες εμμέσως ότι εσύ λειτουργείς σαν άντρας και εστιαζεις στην εξωτερική εμφάνιση ενώ η Naida έχει συντηρητικές απόψεις και φοβίες και δεν έχει μικρότερο γκόμενο; δεν έχει ωραίο γκομενο; δεν ξέρω τι αλλα σ αγαπώ αλήθεια
Υγ1. δεν μ' αρέσουν οι μικρότεροι, ουδέποτε έτυχε να μ αρέσει μικρότερος άντρας.
Τις επεξηγήσεις κράτα τες για το φαν κλαμπ της κατηγορίας σου. Θα ενθουσιάσουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θεαρα μου εσύΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2023, 18:09Κάτι έγραψα για διαγώνιες αναγνώσεις και το εννοώ.Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 18:06Σωστά πατσαβουρες είναι οι πρώην του δικού μου. Εσύ μπαίνεις στην διαδικασία να πεις στον άλλο που απλα είπε ότι κάποια πράγματα τα έχεις συνηθίσει έτσι και λόγω χρόνων εμπειρίας με το συγκεκριμένο σκεπτικό δεν μπορείς να τα αλλάξεις (δηλαδή είπε κάτι λογικό) και εσύ του λες εμμέσως ότι εσύ λειτουργείς σαν άντρας και εστιαζεις στην εξωτερική εμφάνιση ενώ η Naida έχει συντηρητικές απόψεις και φοβίες και δεν έχει μικρότερο γκόμενο; δεν έχει ωραίο γκομενο; δεν ξέρω τι αλλα σ αγαπώ αλήθειαΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2023, 17:56
Εγώ δεν έχω πει ποτέ κάποια γυναίκα πατσαβούρα.
Τις επεξηγήσεις κράτα τες για το φαν κλαμπ της κατηγορίας σου. Θα ενθουσιάσουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το "πριβε προσκληση" ισως αναφερεται στο τηλεφωνημα του Λεβεντη για να ξαναπαει στο παρτι κατα τις 4 το πρωιNiki έγραψε: 18 Μαρ 2023, 14:44
Είχα μείνει στην κλήση του κινητού απο φίλο της και τα μηνυματα που προσπαθούσε να την πείσει να έρθει και ότι θα ήτανε πολύ καλός κόσμος .
Αυτό παρουσιάστηκε και στην δικογραφία (μηνυματα κινητού κ.λ.π.)
Αυτό με την πριβέ πρόσκληση δεν το ήξερα μου διέφυγε.
Αν και παρακολουθούσα το θέμα.
Στην δικογραφία πάντως δεν παρουσιάστηκε κάτι τέτοιο.
Λεει η ιδια
Spoiler
Η φίλη μου μού πρότεινε να φύγουμε μαζί, πλην όμως αρνήθηκα καθώς δεν ήθελα να αφήσω το αυτοκίνητό μου εκεί. Προσπάθησα να το βρω, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και έτσι αποφάσισα να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια επέστρεψα στο ξενοδοχείο και πλήρωσα μια διανυκτέρευση με μετρητά στην υποδοχή. Κατευθύνθηκα στον ανελκυστήρα, πλην όμως δεν θυμάμαι σε ποιον όροφο ανέβηκα. Περπατώντας στο διάδρομο, προσπάθησα να βρω το δωμάτιο το οποίο είχα κλείσει για τη διανυκτέρευση και συνάντησα δύο άνδρες οι οποίοι προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν και με οδήγησαν σε δωμάτιο τον αριθμό του οποίου δεν θυμάμαι λόγω μέθης»
https://www.protothema.gr/greece/articl ... uitas-602/
Ο Λεβεντης ομως λεει
Spoiler
«Με πήρε τηλέφωνο ο Μάνος Παπαδόπουλος και μου είπε ότι η μία κοπέλα επιθυμούσε να επιστρέψει στο δωμάτιο και μου έδωσε το τηλέφωνό της λέγοντάς μου να την καλέσω για να της επιτρέψουν από τη ρεσεψιόν να ανέβει. Πράγματι την κάλεσα από το προσωπικό μου τηλέφωνο στις 4.10 και μιλώντας απευθείας μαζί της τη ρώτησα αν ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου προκειμένου να της ανοίξω την πόρτα του δωματίου», αναφέρει στην κατάθεσή του ο κατηγορούμενος Βασίλης Λεβέντης.
Spoiler
«Η Μπίκα όντως ανέβηκε στον όροφο που έπρεπε, πλην όμως άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μην εισέλθει καθόλου στο δωμάτιό της, αλλά να μεταβεί κατευθείαν στον 4ο όροφο και στη σουίτα όπου λάμβανε χώρα το πάρτυ.
O παραπάνω υπάλληλος αντιλήφθηκε, μέσω της εφαρμογής που διατηρεί το ξενοδοχείο για τη δημιουργία κλειδιών δωματίων, ότι η πελάτισσα δεν είχε εισέλθει στο δωμάτιό της, παρότι είχαν περάσει περίπου τρία λεπτά και θεωρώντας ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με το κλειδί-κάρτα (καθώς πολλοί πελάτες νομίζουν ότι η κάρτα λειτουργεί ανέπαφα, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει ειδοποίηση για την εισαγωγή της), ενημέρωσε τον υπάλληλο να μεταβεί στον 5ο όροφο και να συνδράμει στο άνοιγμα της πόρτας. Τούτος ανέβηκε καλώντας εκ νέου τον άνω υπάλληλο υποδοχής ώστε να επιβεβαιώσει τον αριθμό δωματίου της πελάτισσας και αντίκρισε την εγκαλούσα η οποία στεκόταν ανάμεσα στην πόρτα του δωματίου της και του ανελκυστήρα. Ευθύς αμέσως τη ρώτησε “δεν μπορέσατε να μπείτε στο δωμάτιο;” και τούτη του απάντησε “ορίστε;”, με εκείνον να επαναλαμβάνει την ίδια ερώτηση. Η εγκαλούσα τότε του απάντησε “όχι, στο 401 πάω”. Αυτός ξαναρώτησε “δεν κάνατε κράτηση τώρα στη ρεσεψιόν;” και αυτή του είπε “όχι, στο 401 πάω”».
https://www.cretapost.gr/708345/ypothes ... exi-mines/
O παραπάνω υπάλληλος αντιλήφθηκε, μέσω της εφαρμογής που διατηρεί το ξενοδοχείο για τη δημιουργία κλειδιών δωματίων, ότι η πελάτισσα δεν είχε εισέλθει στο δωμάτιό της, παρότι είχαν περάσει περίπου τρία λεπτά και θεωρώντας ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με το κλειδί-κάρτα (καθώς πολλοί πελάτες νομίζουν ότι η κάρτα λειτουργεί ανέπαφα, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει ειδοποίηση για την εισαγωγή της), ενημέρωσε τον υπάλληλο να μεταβεί στον 5ο όροφο και να συνδράμει στο άνοιγμα της πόρτας. Τούτος ανέβηκε καλώντας εκ νέου τον άνω υπάλληλο υποδοχής ώστε να επιβεβαιώσει τον αριθμό δωματίου της πελάτισσας και αντίκρισε την εγκαλούσα η οποία στεκόταν ανάμεσα στην πόρτα του δωματίου της και του ανελκυστήρα. Ευθύς αμέσως τη ρώτησε “δεν μπορέσατε να μπείτε στο δωμάτιο;” και τούτη του απάντησε “ορίστε;”, με εκείνον να επαναλαμβάνει την ίδια ερώτηση. Η εγκαλούσα τότε του απάντησε “όχι, στο 401 πάω”. Αυτός ξαναρώτησε “δεν κάνατε κράτηση τώρα στη ρεσεψιόν;” και αυτή του είπε “όχι, στο 401 πάω”».
Spoiler
«Έπειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Το σήκωσε και τότε άκουσα έναν περίεργο θόρυβο. Την ρώτησα εάν κάνει εμετό και μου είπε όχι, περιμένω τον Μάνο να με πάει στο πάρτι. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη κι ότι θα πήγαινε στο πάρτι.
https://cityportal.gr/viasmos-24chronis ... -fili-tis/
https://cityportal.gr/viasmos-24chronis ... -fili-tis/
3-1
Η αλήθεια είναι ότι μπροστά σε θεάρες των φεμ όπως η Μπίκα, δηλώνω απλώς γήινη.Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 18:10Θεαρα μου εσύΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2023, 18:09Κάτι έγραψα για διαγώνιες αναγνώσεις και το εννοώ.Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 18:06
Σωστά πατσαβουρες είναι οι πρώην του δικού μου. Εσύ μπαίνεις στην διαδικασία να πεις στον άλλο που απλα είπε ότι κάποια πράγματα τα έχεις συνηθίσει έτσι και λόγω χρόνων εμπειρίας με το συγκεκριμένο σκεπτικό δεν μπορείς να τα αλλάξεις (δηλαδή είπε κάτι λογικό) και εσύ του λες εμμέσως ότι εσύ λειτουργείς σαν άντρας και εστιαζεις στην εξωτερική εμφάνιση ενώ η Naida έχει συντηρητικές απόψεις και φοβίες και δεν έχει μικρότερο γκόμενο; δεν έχει ωραίο γκομενο; δεν ξέρω τι αλλα σ αγαπώ αλήθεια
Τις επεξηγήσεις κράτα τες για το φαν κλαμπ της κατηγορίας σου. Θα ενθουσιάσουν.![]()
Οι υπόλοιποι/υπόλοιποι/υπόλοιπα (γενικώς και ειδικώς) ας συνεχίσουν τις σπονδές στο παραολυμπιακό φεμ δέος, το ίδιο μου κάνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2023, 18:18
Η αλήθεια είναι ότι μπροστά σε θεάρες των φεμ όπως η Μπίκα, δηλώνω απλώς γήινη.
Οι υπόλοιποι/υπόλοιποι/υπόλοιπα (γενικώς και ειδικώς) ας συνεχίσουν τις σπονδές στο παραολυμπιακό φεμ δέος, το ίδιο μου κάνει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ξεκάθαρα σε τι; Ήσουν εκεί;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Σε όλα αυτά υπάρχει μια πολύ απλή εξήγηση, που είναι πολύ πιο αντικειμενική από τις εκτιμήσεις για "βιζιτούδες" και "βιασμένες κορασίδες".Blackdog έγραψε: 18 Μαρ 2023, 18:15Το "πριβε προσκληση" ισως αναφερεται στο τηλεφωνημα του Λεβεντη για να ξαναπαει στο παρτι κατα τις 4 το πρωιNiki έγραψε: 18 Μαρ 2023, 14:44
Είχα μείνει στην κλήση του κινητού απο φίλο της και τα μηνυματα που προσπαθούσε να την πείσει να έρθει και ότι θα ήτανε πολύ καλός κόσμος .
Αυτό παρουσιάστηκε και στην δικογραφία (μηνυματα κινητού κ.λ.π.)
Αυτό με την πριβέ πρόσκληση δεν το ήξερα μου διέφυγε.
Αν και παρακολουθούσα το θέμα.
Στην δικογραφία πάντως δεν παρουσιάστηκε κάτι τέτοιο.
Λεει η ιδια
Spoiler
Η φίλη μου μού πρότεινε να φύγουμε μαζί, πλην όμως αρνήθηκα καθώς δεν ήθελα να αφήσω το αυτοκίνητό μου εκεί. Προσπάθησα να το βρω, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και έτσι αποφάσισα να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια επέστρεψα στο ξενοδοχείο και πλήρωσα μια διανυκτέρευση με μετρητά στην υποδοχή. Κατευθύνθηκα στον ανελκυστήρα, πλην όμως δεν θυμάμαι σε ποιον όροφο ανέβηκα. Περπατώντας στο διάδρομο, προσπάθησα να βρω το δωμάτιο το οποίο είχα κλείσει για τη διανυκτέρευση και συνάντησα δύο άνδρες οι οποίοι προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν και με οδήγησαν σε δωμάτιο τον αριθμό του οποίου δεν θυμάμαι λόγω μέθης»
Ο Λεβεντης ομως λεειΟ Υπαλληλος του ξενοδοχειου λεειSpoiler
«Με πήρε τηλέφωνο ο Μάνος Παπαδόπουλος και μου είπε ότι η μία κοπέλα επιθυμούσε να επιστρέψει στο δωμάτιο και μου έδωσε το τηλέφωνό της λέγοντάς μου να την καλέσω για να της επιτρέψουν από τη ρεσεψιόν να ανέβει. Πράγματι την κάλεσα από το προσωπικό μου τηλέφωνο στις 4.10 και μιλώντας απευθείας μαζί της τη ρώτησα αν ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου προκειμένου να της ανοίξω την πόρτα του δωματίου», αναφέρει στην κατάθεσή του ο κατηγορούμενος Βασίλης Λεβέντης.
Η φιλη της λεειSpoiler
«Η Μπίκα όντως ανέβηκε στον όροφο που έπρεπε, πλην όμως άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μην εισέλθει καθόλου στο δωμάτιό της, αλλά να μεταβεί κατευθείαν στον 4ο όροφο και στη σουίτα όπου λάμβανε χώρα το πάρτυ.
3-1Spoiler
«Έπειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Το σήκωσε και τότε άκουσα έναν περίεργο θόρυβο. Την ρώτησα εάν κάνει εμετό και μου είπε όχι, περιμένω τον Μάνο να με πάει στο πάρτι. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη κι ότι θα πήγαινε στο πάρτι.
https://cityportal.gr/viasmos-24chronis ... -fili-tis/![]()
Οι δεύτερες, συνήθως είναι περιπτώσεις που πάσχουν από το "σύνδρομο της Σταχτομπούτας". Και ειλικρινά πιστεύω ότι η Μπίκα αφορά στη βου περίπτωση και όχι στις βιζιτούδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στα στοιχεία που παρατέθηκαν στις αρχές.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Μαρ 2023, 18:35Ξεκάθαρα σε τι; Ήσουν εκεί;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-