!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γάτες.... μιάου!

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Γάτες.... μιάου!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Το δεξιά έχει κάποιο πρόβλημα στο ένα ματάκι του από προχτέ, του βάζουμε γατοκολλύριο αλλά πριν από λίγο που έκανα αυτοψία φαινότανε χειρότερα γαμώτ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Κτηνίατρο γρήγορα.
Μπορεί να το χάσει το ματάκι του.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Βρε ανεπρόκοπε sys3x ακόμα να πας το γατάκι στον γιατρό;
Ου ρε... :011:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Λοξίας έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 19:55 Βρε ανεπρόκοπε sys3x ακόμα να πας το γατάκι στον γιατρό;
Μην ανησυχείς, έχουμε γατομάνα on board, σήμερα όμως που το είδα πάλι χάλια ήτανε γαμώτ. :011:

.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

sys3x έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 20:06
Λοξίας έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 19:55 Βρε ανεπρόκοπε sys3x ακόμα να πας το γατάκι στον γιατρό;
Μην ανησυχείς, έχουμε γατομάνα on board, σήμερα όμως που το είδα πάλι χάλια ήτανε γαμώτ. :011:
Βρε την μόλυνση στα μάτια, δεν μπορεί να την γιατρέψει καμία γατομάνα...θέλει γιατρό λέμε.
Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Snow »

sys3x έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 23:54 Το δεξιά έχει κάποιο πρόβλημα στο ένα ματάκι του από προχτέ, του βάζουμε γατοκολλύριο αλλά πριν από λίγο που έκανα αυτοψία φαινότανε χειρότερα γαμώτ.
Τσιμπλες και βλεννα ή κατι χειροτερο?
Άβαταρ μέλους
sys3x

Λοξίας έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 21:41
sys3x έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 20:06
Βρε την μόλυνση στα μάτια, δεν μπορεί να την γιατρέψει καμία γατομάνα...θέλει γιατρό λέμε.
Αυτό λέμε ρε, αν δεν το έχει το έχει πάει θα το πάει και αν δεν το πάει θα την φέρει εδώ.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Lord Snow έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 02:26
sys3x έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 23:54 Το δεξιά έχει κάποιο πρόβλημα στο ένα ματάκι του από προχτέ, του βάζουμε γατοκολλύριο αλλά πριν από λίγο που έκανα αυτοψία φαινότανε χειρότερα γαμώτ.
Τσιμπλες και βλεννα ή κατι χειροτερο?
Έτσι φαινότανε στην αρχή αλλά τελικά δε ξέρω. :102:

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Λοιπόν, απντέητ, το είδα και σήμερα το γατουλίνη, είναι ελάχιστα καλλίτερα το ματάκι του και όπως πολύ σωστά επρόβλεψα η γατομάνα το έχει πάει ΗΔΗ στην γατογιατρό δύο (2) φορές!
Όλα θα πάνε καλά (το είπε ΚΑΙ η γατογιατρός), δεν είναι κάποια αρρώστια, η μαλάκω η μεγάλη η ασπρόμαυρη η λουλού τις έπαιξε μερικές γρατσουνιές, ζηλεύει που τα παίρνω και τα τρία μαζί στην αγκαλιά μου και τα ζουλάω :lol:, θα το ξεπεράσει.
:D

.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

sys3x έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 17:16 Λοιπόν, απντέητ, το είδα και σήμερα το γατουλίνη, είναι ελάχιστα καλλίτερα το ματάκι του και όπως πολύ σωστά επρόβλεψα η γατομάνα το έχει πάει ΗΔΗ στην γατογιατρό δύο (2) φορές!
Όλα θα πάνε καλά (το είπε ΚΑΙ η γατογιατρός), δεν είναι κάποια αρρώστια, η μαλάκω η μεγάλη η ασπρόμαυρη η λουλού τις έπαιξε μερικές γρατσουνιές, ζηλεύει που τα παίρνω και τα τρία μαζί στην αγκαλιά μου και τα ζουλάω :lol:, θα το ξεπεράσει.
Άρα εσύ μας μπέρδεψες επειδή το λειτουργικό σου είναι Windows XP και είναι obsolete εδώ και μερικά χρόνια... :P
Βάλε Linux ρε παιδάκι μου να γουστάρεις... :003:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Λοξίας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 17:26
sys3x έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 17:16 Λοιπόν, απντέητ, το είδα και σήμερα το γατουλίνη, είναι ελάχιστα καλλίτερα το ματάκι του και όπως πολύ σωστά επρόβλεψα η γατομάνα το έχει πάει ΗΔΗ στην γατογιατρό δύο (2) φορές!
Άρα εσύ μας μπέρδεψες επειδή το λειτουργικό σου είναι Windows XP και είναι obsolete εδώ και μερικά χρόνια... :P
Βάλε Linux ρε παιδάκι μου να γουστάρεις... :003:
Ούτε σε vm δεν θα έτρεχα xp.
Γενικά δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο μπροστά, δεν γίνεται γι' αυτό.
Είναι απίθανα τα σκατογατουλίνια, είναι στην πιο σούπερ φάση τους, μόνο να κάθεσαι να τα βλέπεις τι παιχνίδια σκαρώνουν φτάνει, όχι φυσικά εμένα, εγώ τα παίρνω και τα τρία μαζί και τα ζουλάω, συνήθως τα σκαλίζω με τέτοιο τρόπο ώστε να νομίζουν ότι τα σκαλίζει το διπλανό τους γατάκι και γίνεται ο χαμός.
Είναι πολύ γλυκά τα σκατόγατα.

.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

sys3x έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 17:32 Ούτε σε vm δεν θα έτρεχα xp.
Γενικά δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο μπροστά, δεν γίνεται γι' αυτό.
Ναι...είσαι τόοοοοσο μπροστά, που σαν το φως σε ένα κυκλικό τούνελ, κάνεις τον κύκλο και εμφανίζεσαι ξανά στο σημείο εκπομπής σου...
ό,τι κατάλαβες κατάλαβες... :smt005:

sys3x έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 17:32Είναι απίθανα τα σκατογατουλίνια, είναι στην πιο σούπερ φάση τους, μόνο να κάθεσαι να τα βλέπεις τι παιχνίδια σκαρώνουν φτάνει, όχι φυσικά εμένα, εγώ τα παίρνω και τα τρία μαζί και τα ζουλάω, συνήθως τα σκαλίζω με τέτοιο τρόπο ώστε να νομίζουν ότι τα σκαλίζει το διπλανό τους γατάκι και γίνεται ο χαμός.
Είναι πολύ γλυκά τα σκατόγατα.
Δεν ντρέπεσαι ρε να αποπροσανατολίζεις τα γατάκια; :lol:
Τα γατιά μέχρι 3-4 μηνών, ή θα είναι σκανταλιάρικα ή πολύ σκανταλιάρικα. :lol:
Έχω και εγώ σε ένα δωμάτιο, απομονωμένο λόγω του μεγάλου γάτου, αυτό που έσωσε η γυναίκα μου. Δύο μηνών τώρα.
Και κάθε μέρα μπαίνουμε δέκα φορές για παιχνίδια. Γίνεται ο μαύρος χαμός...μέχρι στην τσέπη μου προσπαθεί να μπει...
Άβαταρ μέλους
sys3x

Ναι, ντρέπομαι πάρα πάρα πολύ.

Καλή ιδέα αυτή με τις τσέπες, μόνο να θυμηθώ να πάρω το μπουφάν με την εσωτερική...
Θα βάλω και στις τσέπες λαίμαι. :003:

Άσε το cern ήσυχο, λίνουξ τρέχουν κι αυτοί.
:P

.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Εικόνα
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

ksk έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 20:26 Εικόνα
Oμορφη :oops:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”