!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σαλος με το ηχητικό από τα παιδιά στα Τεμπη που καίγονται ζωντανά απο το παρανομο φορτιο
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Σαλος με το ηχητικό από τα παιδιά στα Τεμπη που καίγονται ζωντανά απο το παρανομο φορτιο
Όλοι στην συγκέντρωση την Κυριακή, να βουλιάξει το σύνταγμα, να καταρρεύσει η κυβέρνηση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Otto Weininger
Re: Σαλος με το ηχητικό από τα παιδιά στα Τεμπη που καίγονται ζωντανά απο το παρανομο φορτιο
Πολλές περίεργες συμπτώσεις σε αυτό το ηχητικό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Θεματάρες, αλλά θα δούμε.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
https://www.ellinikahoaxes.gr/2023/03/3 ... -sta-tebi/Το πρωί της Πέμπτης 2 Μαρτίου 2023, γυναίκα επονομαζόμενη ως “κ. Αντωνία” μίλησε τηλεφωνικώς στην ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» του MEGA TV, με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, για τις απώλειες που, όπως ισχυριζόταν, υπέστη η οικογένειά της στο δυστύχημα των Τεμπών. Στο παρακάτω απόσπασμα διαβάζουμε μερικές από τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή αναφορικά με τον θάνατο του παιδιού και του συζύγου της στη μοιραία σύγκρουση.
Χασαπόπουλος: Να καλημερίσουμε μια τηλεθεάτρια, μία φίλη μας η οποία μας πήρε τηλέφωνο, και καταφέραμε να τη βρούμε και έχει το κουράγιο να είναι μαζί μας. Γιατί από ότι μας ενημερώνουν, κ. Αντωνία, εμείς δεν το ξέραμε, χάσατε δύο δικούς σας ανθρώπους.
κ. Αντωνία: Όσο μπορώ και να μιλήσω, γιατί είμαι με τα ηρεμιστικά αυτή τη στιγμή. 40 χρονών έφυγε ο σύζυγός μου και 5 χρονών έφυγε το παιδί μου. […] Βγαίνουν κάποιοι βουλευτές και μας λένε συλλυπητήρια. Να τα κάνουμε τι; Θα μας φέρουν εμάς πίσω τα παιδιά μας; Θα μου φέρουν εμένα πίσω τον άντρα μου; Τί θα μου φέρουν αυτοί οι άνθρωποι; Απολύτως τίποτα, να απολυθούν όλοι, είναι όλοι άχρηστοι! […]
Βούλγαρη: Από πού είχαν ξεκινήσει; Από Αθήνα για Θεσσαλονίκη πήγαιναν;
κ. Αντωνία: Μάλιστα […] Εγώ είμαι Αθήνα.
Βούλγαρη: Τελευταία φορά που μιλήσατε μαζί τους πότε ήταν;
κ. Αντωνία: Τελευταία φορά που μίλησα εγώ με τον σύζυγό μου ήταν πριν φύγουν. Πριν μπούνε μέσα στο τρένο. […] Είχε κλείσει στο πρώτο βαγόνι για να είναι κάπως καλύτερα ο μικρός.
Χασαπόπουλος: Σας ειδοποίησε κανείς να πάτε να αναγνωρίσετε;
κ. Αντωνία: Και που πήγαμε τι βρήκαμε; Δεν βρήκαμε τίποτα! Είδα το παιδί μου, είδα τον άντρα μου; Είδα κάτι; […]
Χασαπόπουλος: Είχατε πάει στη Λάρισα χθες;
κ. Αντωνία: Μάλιστα
Χασαπόπουλος: Και δώσατε DNA;
κ. Αντωνία: Ποιο DNA; Δεν πήρα DNA, στάχτες πήρα και αποκαΐδια. Εγώ έβαλα μέσα τον άντρα μου και το παιδί μου και μου δώσαν στάχτες και αποκαΐδια. Δε μου δώσαν ούτε DNA ούτε παιδί, ούτε τίποτα.
Βούλγαρη: Η αναγνώριση πως έγινε; Δώσατε εσείς DNA για να μπορέσετε να τους αναγνωρίσετε;
κ. Αντωνία: Να αναγνωρίσω τι, μία στάχτη; […] Αυτή τη στιγμή εγώ δε μπορώ να κηδέψω ούτε τον άντρα μου αλλά ούτε και το παιδί μου.
[…]
Χασαπόπουλος: Εσάς σας ενημερώσανε ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να βρεθεί κάτι από τον σύζυγο και το παιδί;
κ. Αντωνία: Όχι δεν πρόκειται.
Χασαπόπουλος: Σας το είπανε επισήμως;
κ. Αντωνία: Μάλιστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 22 Ιαν 2025, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SeaHawk
https://www.ellinikahoaxes.gr/2023/03/3 ... -sta-tebi/Λίγο αργότερα το ίδιο πρωί, η κ. Αντωνία συνδέθηκε με την ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV και μίλησε με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη αναφορικά με τον χαμό του παιδιού και του συζύγου της. Αφού έδωσε μερικές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση που βιώνει, ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές εάν είχε κάποια ενημέρωση σχετικά με την ανεύρεση του παιδιού και του συζύγου της καθώς και εάν της είχε ζητηθεί να παράσχει δείγμα DNA.
Στάθης: Έχετε κάποια ενημέρωση;
κ. Αντωνία: Αυτό το οποίο μου είπανε…, μπήκανε μέσα ζωντανοί και μου τους βγάλανε… Ούτε μπορώ να τον κηδέψω. Τι να κηδέψω, αποκαΐδια; Βγαίνουν αυτοί οι άνθρωποι και λένε συγγνώμη. Να το κάνουμε τι; Θα μας γυρίσουνε πίσω τους ανθρώπους μας; Από αυτές τις μάνες θα γυρίσουν πίσω τα παιδιά τους; Να έρθουν ψυχολόγοι στο σπίτι μας να κάνουνε τι; […] Εγώ αυτό που θέλω είναι στο σπίτι μου να μην πατήσει κανένας ψυχολόγος, μα κανένας! Ούτε βουλευτής, ούτε ψυχολόγος, ούτε τίποτα. Δεν είμαστε τρελοί, τους ανθρώπους μας χάσαμε.
[…]
Καμπουράκης: Τους δικούς σας ανθρώπους τους βγάλανε ή ακόμη είναι μέσα στα σίδερα;
κ. Αντωνία: Οι άνθρωποί μου δυστυχώς γίνανε αποκαΐδια.
Στάθης: Άρα δεν έχετε ενημέρωση ταυτοποίησης;
κ. Αντωνία: Να ταυτοποιήσω τι; Τα αποκαΐδια;
Στάθης: Σας έχουν ζητήσει να δώσετε DNA; Να γίνει εξέταση DNA;
κ. Αντωνία: Τα έχουμε δώσει όλα αυτά.
- SeaHawk
Τελικα δεν υπηρχαν θυματα που ταιριαζαν με την περιγραφη της κυριας Αντωνιας η οποια φυσικα εξαφανιστηκε
#xilolio_dolofonoi
#xilolio_dolofonoi
-
Νετο Γκουερινο
Οι πουστρες των ελληνικών hoaxes βάλανε την συνέντευξη του καραγκιόζη στον πρώην πολιτικό;
-
Νετο Γκουερινο
Μαϊμού η Αντωνία άρα κάτι λάδια κάηκανSeaHawk έγραψε: 22 Ιαν 2025, 23:26 Τελικα δεν υπηρχαν θυματα που ταιριαζαν με την περιγραφη της κυριας Αντωνιας η οποια φυσικα εξαφανιστηκε
#xilolio_dolofonoi
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Από την κοπέλα που δεν βρήκαν κάποιο ίχνος της, υπάρχει κάποια εξέλιξη;
- Otto Weininger
Αύγουστος 2024.
Το ηχητικό ακούγεται για πρώτη φορά στις ειδήσεις του OPEN, από το zougla.gr (όπως φαίνεται).
Εκτός του ότι ακούγονται και παιδικές φωνές ξεκάθαρα, ακούστε το "Βοήθεια, βοήθησέ με" απο το 12ο δευτερόλεπτο και μετά.
Από το κέντρο του 112 μιλάει γυναίκα
https://streamable.com/tkm9o9
Το ηχητητικό έκτοτε δεν ξανακουστηκε μέχρι τον Νοέμβριο όπου το ανέφερε ξανα ο Βαξεβανης και το εκανε ερώτηση στη Βουλή ο Καραμέρος.
Εκεί, ακούστηκε πρώτη φορά το "Δημήτρη βοήθησέ με" άλλά αναφέρθηκε και το όνομα "Μάρθη".
Εδώ έχουμε το ηχητικο που βγήκε προχτές. Ακούγεται η ίδια κοπέλα να ζητάει βοήθεια. Είναι ξεκάθαρα αυτή, ακούστε από το 41ο δευτερόλεπτο το ίδιο "Βοήθεια, βοήθησέ με".
Από το κέντρο του 112 αυτή τη φορά μιλάει άντρας.
https://streamable.com/d289oa
Το ηχητικό ακούγεται για πρώτη φορά στις ειδήσεις του OPEN, από το zougla.gr (όπως φαίνεται).
Εκτός του ότι ακούγονται και παιδικές φωνές ξεκάθαρα, ακούστε το "Βοήθεια, βοήθησέ με" απο το 12ο δευτερόλεπτο και μετά.
Από το κέντρο του 112 μιλάει γυναίκα
https://streamable.com/tkm9o9
Το ηχητητικό έκτοτε δεν ξανακουστηκε μέχρι τον Νοέμβριο όπου το ανέφερε ξανα ο Βαξεβανης και το εκανε ερώτηση στη Βουλή ο Καραμέρος.
Εκεί, ακούστηκε πρώτη φορά το "Δημήτρη βοήθησέ με" άλλά αναφέρθηκε και το όνομα "Μάρθη".
Εδώ έχουμε το ηχητικο που βγήκε προχτές. Ακούγεται η ίδια κοπέλα να ζητάει βοήθεια. Είναι ξεκάθαρα αυτή, ακούστε από το 41ο δευτερόλεπτο το ίδιο "Βοήθεια, βοήθησέ με".
Από το κέντρο του 112 αυτή τη φορά μιλάει άντρας.
https://streamable.com/d289oa
-
Νετο Γκουερινο
Αυτό πού έβαλες είναι μία παπαριά και μισήOtto Weininger έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:50Αντε, σοβαρα;nrg έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:47Γράφει ότι και οι 8 τόνοι κάηκαν ταυτόχρονα, πράγμα που δεν έγινε και ούτε μπορούσε να γίνει.Otto Weininger έγραψε: 21 Ιαν 2025, 12:39
Ο πίνακας δεν λέει αυτο. Πάρε το από την αρχή.
Και οχι ενα οποιοδήποτε φορτιο. Ενα φορτιο 8 τόνων ξυλόλιου.
![]()
Για να εκραγούν 8 τόνοι ξυλόλιο με τον τρόπο που περιγράφει αυτό το χαρτί, θα έπρεπε αυτό να εξαπλωθεί με μορφή ατμών ή σπρέι και να καεί ακαριαία σε μία περιοχή διαστάσεων 100x70 m και με ύψος 34 m, δηλαδή όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με ύψος μίας δεκαόροφης οικοδομής.
Όσο και να έπεσα έξω στις εκτιμήσεις, αυτά απλά δεν γίνονται.
Αλλά ας υποθέσουμε ότι και οι 8 τόνοι εξερράγησαν την ίδια στιγμή.
Τότε για να σχηματιστεί το εκρηκτικό μίγμα με συγκέντρωση 4% (αυτός δίνει από 1.1% έως 7% και πήρα τον μέσο όρο) θα χρειάζονταν το ξυλόλιο να αναμιχθεί με 240 τόνους αέρα ή 240.000 κιλά αέρα.
Η μέση πυκνότητα του αέρα είναι 1,2 kg/m3 που σημαίνει ότι αυτή η μάζα του αέρα καταλαμβάνει όγκο ίσο με 240.000 m3.
Αυτός ο όγκος του αέρα (240.000 m3) είναι ίσος με τον όγκο που καταλαμβάνει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου διαστάσεων 100x70 m και με ύψος 34 m.
Αυτό λέμε ότι οι παπατζες περι 8, 10, 15, 20 τόνων που ακούγονται είναι ακριβώς αυτό: παπατζες.
Αυτό που έβαλα προσομοιώσε έκρηξη φορτίου 8 τόνων σε θεση πίσω από τον μηχανοδηγό της εμπορικής, σε μετωπική τρένων με ταχύτητα άνω των 100χλμ το καθένα.
Εκτός αν εξεράγησαν οι μισοί ξέρω γω και οι άλλοι μισοί έμειναν ανεπαφοι με μαγικό τρόπο.
Οπότε περνάμε στην ζώνη του λυκόφωτος.
Δηλαδή αν συγκρουστεί ένα βυτίο από αυτά που πιάνονται στα σύνορα με 25 τόνους μέσα στην Αθήνα θα εξαφανιστεί ολόκληρη περιοχή
Για αυτό φυσικά κανείς δεν τολμάει να υποστηρίξει δημόσια τέτοιες μλκιες,θα τον πάρουν με τα γιαούρτια
- Otto Weininger
Θα σου πρότεινα να εισαι πιο προσεκτικός στο τι λες, μιας και αδυνατείς να καταλάβεις μέχρι και τι διαβάζεις, όπως με το πινακάκι.Νετο Γκουερινο έγραψε: 22 Ιαν 2025, 23:44Αυτό πού έβαλες είναι μία παπαριά και μισήOtto Weininger έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:50Αντε, σοβαρα;nrg έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:47
Γράφει ότι και οι 8 τόνοι κάηκαν ταυτόχρονα, πράγμα που δεν έγινε και ούτε μπορούσε να γίνει.
Για να εκραγούν 8 τόνοι ξυλόλιο με τον τρόπο που περιγράφει αυτό το χαρτί, θα έπρεπε αυτό να εξαπλωθεί με μορφή ατμών ή σπρέι και να καεί ακαριαία σε μία περιοχή διαστάσεων 100x70 m και με ύψος 34 m, δηλαδή όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με ύψος μίας δεκαόροφης οικοδομής.
Όσο και να έπεσα έξω στις εκτιμήσεις, αυτά απλά δεν γίνονται.
Αλλά ας υποθέσουμε ότι και οι 8 τόνοι εξερράγησαν την ίδια στιγμή.
Τότε για να σχηματιστεί το εκρηκτικό μίγμα με συγκέντρωση 4% (αυτός δίνει από 1.1% έως 7% και πήρα τον μέσο όρο) θα χρειάζονταν το ξυλόλιο να αναμιχθεί με 240 τόνους αέρα ή 240.000 κιλά αέρα.
Η μέση πυκνότητα του αέρα είναι 1,2 kg/m3 που σημαίνει ότι αυτή η μάζα του αέρα καταλαμβάνει όγκο ίσο με 240.000 m3.
Αυτός ο όγκος του αέρα (240.000 m3) είναι ίσος με τον όγκο που καταλαμβάνει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου διαστάσεων 100x70 m και με ύψος 34 m.
Αυτό λέμε ότι οι παπατζες περι 8, 10, 15, 20 τόνων που ακούγονται είναι ακριβώς αυτό: παπατζες.
Αυτό που έβαλα προσομοιώσε έκρηξη φορτίου 8 τόνων σε θεση πίσω από τον μηχανοδηγό της εμπορικής, σε μετωπική τρένων με ταχύτητα άνω των 100χλμ το καθένα.
Εκτός αν εξεράγησαν οι μισοί ξέρω γω και οι άλλοι μισοί έμειναν ανεπαφοι με μαγικό τρόπο.
Οπότε περνάμε στην ζώνη του λυκόφωτος.
Δηλαδή αν συγκρουστεί ένα βυτίο από αυτά που πιάνονται στα σύνορα με 25 τόνους μέσα στην Αθήνα θα εξαφανιστεί ολόκληρη περιοχή
Για αυτό φυσικά κανείς δεν τολμάει να υποστηρίξει δημόσια τέτοιες μλκιες,θα τον πάρουν με τα γιαούρτια
Εκτός αν δεν ξέρεις αγγλικά, οπότε ρώτα.
- SeaHawk
δεν ταυτοποιηθηκεΛευκός Λύκος έγραψε: 22 Ιαν 2025, 23:42 Από την κοπέλα που δεν βρήκαν κάποιο ίχνος της, υπάρχει κάποια εξέλιξη;
- SeaHawk
οχιΝετο Γκουερινο έγραψε: 22 Ιαν 2025, 23:40 Οι πουστρες των ελληνικών hoaxes βάλανε την συνέντευξη του καραγκιόζη στον πρώην πολιτικό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 1 Απαντήσεις