Είμαι ήδη και στην μύτη και στα αυτιά και στο στόμα.Ναύτης έγραψε: 29 Δεκ 2023, 12:29 Κάνε μια εξαίρεση και γράψε κάνα προσωπικό, έτσι για να τους μπεις στη μύτη.
Δεν χρειάζεστε κάτι άλλο.
Είμαι ήδη και στην μύτη και στα αυτιά και στο στόμα.Ναύτης έγραψε: 29 Δεκ 2023, 12:29 Κάνε μια εξαίρεση και γράψε κάνα προσωπικό, έτσι για να τους μπεις στη μύτη.
Κατά τα φαινόμενα κι εσύ έχεις εθιστεί πλέον στην καθημερινή του δόση.Casp έγραψε: 29 Δεκ 2023, 14:13Μα δεν χρειάζεσαι κανένα εκαβ γλυκό μου πόνυ.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2023, 12:58Έχω ήδη καλέσει το εκαβ γιατί μ' έπιασε κρίση πανικού. 160 πήγαν οι παλμοί.Casp έγραψε: 29 Δεκ 2023, 12:27
Με είδες να γράψω τα προσωπικά μου;
Απάντησα στην χολή της κακιασμένης.
Και δεν πρόκειται να σπαταλήσω άλλο σάλιο στο δηλητήριό της.
Θα την αφήσω να πνιγεί μόνη της.
Άπονη.
Πνίγεσαι καθημερινά από το δηλητήριο που βγάζεις σε τέτοιο βαθμό που πλέον το έχεις συνηθίσει.
Είναι καθημερινότητα για σένα.
Για μένα φυσικά και θα πάνε όλα καλά από την στιγμή που τα αντιμετωπίζουμε όλα μαζί και δενόμαστε περισσότερο μέρα με την μέρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2023, 14:27Κατά τα φαινόμενα κι εσύ έχεις εθιστεί πλέον στην καθημερινή του δόση.Casp έγραψε: 29 Δεκ 2023, 14:13Μα δεν χρειάζεσαι κανένα εκαβ γλυκό μου πόνυ.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2023, 12:58
Έχω ήδη καλέσει το εκαβ γιατί μ' έπιασε κρίση πανικού. 160 πήγαν οι παλμοί.
Άπονη.
Πνίγεσαι καθημερινά από το δηλητήριο που βγάζεις σε τέτοιο βαθμό που πλέον το έχεις συνηθίσει.
Είναι καθημερινότητα για σένα.![]()
Ενιγουέι, συνέχισε να παίζεις τη μπάρμπι μι καβάλα στο αρσενικό πόνυ που διαθέτεις και όλα καλά θα πάνε.
Να ρωτήσω θέλω μόνο. Ο τίτλος δεν κρύβει τίποτα σεξουαλικά υπονοούμενα, έτσι; Πχ τις δικές σου επιθυμίες vs τις επιδόσεις του "κονδού", ε;
Ευχαρίστως να σου απαντήσω.Isildur έγραψε: 29 Δεκ 2023, 14:41Να ρωτήσω θέλω μόνο. Ο τίτλος δεν κρύβει τίποτα σεξουαλικά υπονοούμενα, έτσι; Πχ τις δικές σου επιθυμίες vs τις επιδόσεις του "κονδού", ε;![]()
Έλα, μην αρπάζεσαι και μη βαράς. Καζούρα με καλή διάθεση (αν υπάρχει τέτοιος όρος) κάνω...
Βρε πονηρή μουσίτσα, που έβαλες και άβαταρ που θυμίζει τη διαφήμιση με το παγωτό τον "πύραυλο σόκ".Isildur έγραψε: 29 Δεκ 2023, 14:41Να ρωτήσω θέλω μόνο. Ο τίτλος δεν κρύβει τίποτα σεξουαλικά υπονοούμενα, έτσι; Πχ τις δικές σου επιθυμίες vs τις επιδόσεις του "κονδού", ε;![]()
Έλα, μην αρπάζεσαι και μη βαράς. Καζούρα με καλή διάθεση (αν υπάρχει τέτοιος όρος) κάνω...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Υπάρχει υγρασία, υπάρχει όμως και αντιμουχλικό εργαλείο.
Α αυτά ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ θα τα γράψωKauldron έγραψε: 29 Δεκ 2023, 14:44 Καλά που δε γράφει προσωπικά της η άλλη. Σε λίγο θα πεί και τί στάσεις κάνουν.![]()
μια και μιλάμε για σκατανθρωπιά.πες έναν [1] απόλους αυτούς τους σκατάνθρωπους που να έχει θάψει όλους τους ανθρώπους στον περίγυρο του στο 1/10 που τους έχεις θάψει εσύCasp έγραψε: 29 Δεκ 2023, 14:26 Η πλάκα ποιά είναι; Είμαι 30 χρονών και με λέτε εμένα ανώριμη επειδή δεν λειτουργώ σαν εσάς και δεν συμφωνώ με πολλά από όσα γράφετε (που κάποια κιόλας τα τήρησα και έφαγα τα μούτρα μου, επειδή οι ξερόλες ΔΕΝ έχουν πάντα δίκαιο και επειδή δεν μπορείς να προβλέψεις τις συμπεριφορές των ανθρώπων) αλλά ταυτόχρονα εσείς που είστε τουλάχιστον 40, το βρίσκετε εντάξει να μπαίνετε σε ένα φόρουμ και να ξερνάτε χολή και κακίες σε έναν άνθρωπο που μπαίνει για να μοιραστεί τα προσωπικά του, κρίνοντας ακόμη και την τελευταία τελία και θεωρώντας ότι ό,τι πείτε εσείς είναι η θέσφατη αλήθεια. Κατά τα άλλα, μόνο εγώ είμαι το ανώριμο και εγωκεντρικό εδώ μέσα που δεν ξέρω τι μου γίνεται.![]()
Οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε τόσο δυστυχισμένοι και σκατάνθρωποι, που δεν ξέρω καν αν αξίζει να σας λυπηθώ.![]()
Casp έγραψε: 29 Δεκ 2023, 14:43Ευχαρίστως να σου απαντήσω.Isildur έγραψε: 29 Δεκ 2023, 14:41Να ρωτήσω θέλω μόνο. Ο τίτλος δεν κρύβει τίποτα σεξουαλικά υπονοούμενα, έτσι; Πχ τις δικές σου επιθυμίες vs τις επιδόσεις του "κονδού", ε;![]()
Φυσικά και όχι.
3-4 φορές την βδομάδα, από 15 λεπτά (σκέτο σεξ εννοώ, δεν βάζω μέσα και προκαταρκτικά) μέχρι 1.5 ώρα. Μετά πέφτουμε ξεροί.
Σε κάλυψα;![]()
Χελωνε ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΜΕΣΩΣ.Kauldron έγραψε: 29 Δεκ 2023, 14:44 Καλά που δε γράφει προσωπικά της η άλλη. Σε λίγο θα πεί και τί στάσεις κάνουν.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Πες εσύ ΠΟΙΟΥΣ έθαψα και ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ τους έθαψα.nowhere έγραψε: 29 Δεκ 2023, 14:46μια και μιλάμε για σκατανθρωπιά.πες έναν [1] απόλους αυτούς τους σκατάνθρωπους που να έχει θάψει όλους τους ανθρώπους στον περίγυρο του στο 1/10 που τους έχεις θάψει εσύCasp έγραψε: 29 Δεκ 2023, 14:26 Η πλάκα ποιά είναι; Είμαι 30 χρονών και με λέτε εμένα ανώριμη επειδή δεν λειτουργώ σαν εσάς και δεν συμφωνώ με πολλά από όσα γράφετε (που κάποια κιόλας τα τήρησα και έφαγα τα μούτρα μου, επειδή οι ξερόλες ΔΕΝ έχουν πάντα δίκαιο και επειδή δεν μπορείς να προβλέψεις τις συμπεριφορές των ανθρώπων) αλλά ταυτόχρονα εσείς που είστε τουλάχιστον 40, το βρίσκετε εντάξει να μπαίνετε σε ένα φόρουμ και να ξερνάτε χολή και κακίες σε έναν άνθρωπο που μπαίνει για να μοιραστεί τα προσωπικά του, κρίνοντας ακόμη και την τελευταία τελία και θεωρώντας ότι ό,τι πείτε εσείς είναι η θέσφατη αλήθεια. Κατά τα άλλα, μόνο εγώ είμαι το ανώριμο και εγωκεντρικό εδώ μέσα που δεν ξέρω τι μου γίνεται.![]()
Οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε τόσο δυστυχισμένοι και σκατάνθρωποι, που δεν ξέρω καν αν αξίζει να σας λυπηθώ.![]()