Ο Κυρτσος τα δικά του τα έβγαλε σε βιβλίο
Ανάρπαστο έγινε

Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα κυρίως, αφού πρακτικά δεν έχουν δραστική ουσία. Και κάτι λίγα από τα κανονικά, πχ σιρόπια για τον ξηρό βήχα, αυτά ούτε placebo effect δεν έχουν!Απολλώνιος έγραψε: 23 Μάιος 2023, 19:03Ποια ειναι placebo? Τα φάρμακα; Εγώ παντως μια φορά πηρα ζαναξ και δεν ξέρω αν ήταν placebo , αλλά ήμουν σε άλλο κόσμο. Και βόμβες να έπεφταν διπλα μου δεν θα με ενοιαζε. Πολυ επικίνδυνα εθιστικό χάπιGreen Dragon έγραψε: 23 Μάιος 2023, 18:59Στο φαινόμενο placebo μάλλον. Αν οι έρευνες δείξουν παραπάνω επίδραση από αυτό τότε η μαγεία είναι σίγουρα καλύτερη εξήγηση από το να πούμε ότι δουλεύουν. Αφού είναι αέρας κοπανιστός σαν δραστικές ουσίες. Τεσπα, δεν έχει νόημα να συζητάμε για την ομοιοπαθητικήenaon έγραψε: 23 Μάιος 2023, 18:56
ειδα μια ομιλια του, θεμα ηταν η ομοιοπαθητική, εκανε ωραια ανάλυση, τις θεωρίες και την αποψη της επιστήμης, εξήγησε ήρεμα χωρίς εμπάθεια οτι επιστημονικώς τα σκευασματα που χρησιμοποιουν ειναι παρλαπίπες. Μετά ειπε οτι αφου το ξεκαθαρίσαμε αυτό, δεν μπορουμε παρα να αποδώσουμε την αποτελεσματικότητα στην μαγεία, την οποια δεχεται και η εκκλησία αλλωστε.![]()
καλα μην τσιμπας, δεν σε διαβαζει ουτε θα του τα μεταφέρω. Τεσπα, μια χαρά επίπεδο εχει οταν μιλάει, σοβαρός μοιαζει, καθηγητής πυρηνικής ιατρικής ηταν. Τωρα πώς γίνεται να γραφει για τα βιντεακια στο υτ για τους μαγνητες, τι ναπω, μαγεια και αυτό.Green Dragon έγραψε: 23 Μάιος 2023, 19:03
Ας μας δείξει έρευνες που δείχνουν ότι δουλεύει καλύτερα από το placebo και βλέπουμε. Επίσης, ποιός λέει ότι τα φυτά δεν έχουν σκέψη; Επειδή διαφέρουν τόσο πολύ από εμάς που δεν μπορούμε να το καταλάβουμε; Κάποια στιγμή ο άνθρωπος θα πρέπει ν' αφήσει την αλαζονεία κατά μέρος και να παραδεχτεί ότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.
Ούτε εγώGreen Dragon έγραψε: 23 Μάιος 2023, 19:18 Δεν βλέπω κάτι για μαγνήτες αν και ομολογώ ότι το πέρασα πολύ βιαστικά.
Σημειωτέον ὅτι γιά τήν ἀποτελεσματικότερη παράδοση στόν ὀργανισμό τῶν DNA ἐμβολίων χρησιμοποιοῦνται τά ὑπερπαραμαγνητικά νανοσωματίδια ὀξειδίου τοῦ σιδήρου (SPIONs)
ὑπάρχει ἐκκρεμές ἐρώτημα, ἐάν ὁρισμένοι ἐμβολιασμένοι καθίστανται ἐνδεχομένως φορεῖς μαγνητικοῦ πεδίου
https://nikh.gr/arthra/arthra/111-covid-19