!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Zelda έγραψε: 23 Μάιος 2023, 18:13 Θα πρέπει να διαβάζουν για τιμωρια και tweet του Αντώναρου;
Ο Κυρτσος τα δικά του τα έβγαλε σε βιβλίο :smt038
Ανάρπαστο έγινε :g030:

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Απολλώνιος έγραψε: 23 Μάιος 2023, 19:03
Green Dragon έγραψε: 23 Μάιος 2023, 18:59
enaon έγραψε: 23 Μάιος 2023, 18:56

ειδα μια ομιλια του, θεμα ηταν η ομοιοπαθητική, εκανε ωραια ανάλυση, τις θεωρίες και την αποψη της επιστήμης, εξήγησε ήρεμα χωρίς εμπάθεια οτι επιστημονικώς τα σκευασματα που χρησιμοποιουν ειναι παρλαπίπες. Μετά ειπε οτι αφου το ξεκαθαρίσαμε αυτό, δεν μπορουμε παρα να αποδώσουμε την αποτελεσματικότητα στην μαγεία, την οποια δεχεται και η εκκλησία αλλωστε.
Στο φαινόμενο placebo μάλλον. Αν οι έρευνες δείξουν παραπάνω επίδραση από αυτό τότε η μαγεία είναι σίγουρα καλύτερη εξήγηση από το να πούμε ότι δουλεύουν. Αφού είναι αέρας κοπανιστός σαν δραστικές ουσίες. Τεσπα, δεν έχει νόημα να συζητάμε για την ομοιοπαθητική :D
Ποια ειναι placebo? Τα φάρμακα; Εγώ παντως μια φορά πηρα ζαναξ και δεν ξέρω αν ήταν placebo , αλλά ήμουν σε άλλο κόσμο. Και βόμβες να έπεφταν διπλα μου δεν θα με ενοιαζε. Πολυ επικίνδυνα εθιστικό χάπι
Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα κυρίως, αφού πρακτικά δεν έχουν δραστική ουσία. Και κάτι λίγα από τα κανονικά, πχ σιρόπια για τον ξηρό βήχα, αυτά ούτε placebo effect δεν έχουν!
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Green Dragon έγραψε: 23 Μάιος 2023, 19:03
Ας μας δείξει έρευνες που δείχνουν ότι δουλεύει καλύτερα από το placebo και βλέπουμε. Επίσης, ποιός λέει ότι τα φυτά δεν έχουν σκέψη; Επειδή διαφέρουν τόσο πολύ από εμάς που δεν μπορούμε να το καταλάβουμε; Κάποια στιγμή ο άνθρωπος θα πρέπει ν' αφήσει την αλαζονεία κατά μέρος και να παραδεχτεί ότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.
καλα μην τσιμπας, δεν σε διαβαζει ουτε θα του τα μεταφέρω. Τεσπα, μια χαρά επίπεδο εχει οταν μιλάει, σοβαρός μοιαζει, καθηγητής πυρηνικής ιατρικής ηταν. Τωρα πώς γίνεται να γραφει για τα βιντεακια στο υτ για τους μαγνητες, τι ναπω, μαγεια και αυτό.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Ποιά μαγνητάκια; Αυτά της Pizza Fan που βάζουμε στο ψυγείο;
Άβαταρ μέλους
enaon

βρε δεν ειμαι εγω. Υποθέσεις κανω, αλλα ναι αυτα εννοει μαλλον, τα βιντεακια στο υτ με τα μαγνητάκια για το ψυγείο.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Βάλτε το γαμημένο λινκ ρε παιδιά!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Δεν βλέπω κάτι για μαγνήτες αν και ομολογώ ότι το πέρασα πολύ βιαστικά.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Green Dragon έγραψε: 23 Μάιος 2023, 19:18 Δεν βλέπω κάτι για μαγνήτες αν και ομολογώ ότι το πέρασα πολύ βιαστικά.
Ούτε εγώ
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Την ψεκα στα βόρεια την παίρνει ο βαρδαρης, και μαζεύονται εκεί όλοι οι ψαγμένοι ελληναρες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

κυριε μαρκοπουλε είναι όλοι άσχετοι εδώ ντίνος κούκος

ctrl + f μαγν
Σημειωτέον ὅτι γιά τήν ἀποτελεσματικότερη παράδοση στόν ὀργανισμό τῶν DNA ἐμβολίων χρησιμοποιοῦνται τά ὑπερπαραμαγνητικά νανοσωματίδια ὀξειδίου τοῦ σιδήρου (SPIONs)

ὑπάρχει ἐκκρεμές ἐρώτημα, ἐάν ὁρισμένοι ἐμβολιασμένοι καθίστανται ἐνδεχομένως φορεῖς μαγνητικοῦ πεδίου
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
enaon

vagabondo έγραψε: 23 Μάιος 2023, 19:15 Βάλτε το γαμημένο λινκ ρε παιδιά!
https://nikh.gr/arthra/arthra/111-covid-19

αυτό ειναι το αρθρο, και εδω πριν βγαλει το κομματι με τα πιζα φαν, το εχει ανεβασει και αλλου παντως ολοκληρο.

https://web.archive.org/web/20230509191 ... 1-covid-19
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Τέλοςπάντων. Αν είναι να κόψουν αυτοδυναμία από τον κουλή, ας μπούνε και αυτοί οι τρελόγραφικοί. Κακό δεν κάνουν. Η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις εκλογές δείχνει 7κομματικη βουλή. Νοτ μπαντ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

και το σωρρα να βγαλουμε απτη φυλακη κι αυτος μπορει να κοψει απτον κουλη. Στην αναγκη και τον κασιδιαρη. Ο ιερος σκοπος αγιαζει καθε πουστικο μεσον

κριστιανς copyright
Άβαταρ μέλους
enaon

vagabondo έγραψε: 23 Μάιος 2023, 19:19
δες και αυτο, να μαθεις να ζητας λινκ.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”