!!! DEVELOPMENT MODE !!!
SURVIVOR 2022
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: SURVIVOR 2022
γυρισα δυο λεπτα ειδα εναν τυπο να ουρλιαζει,τον θελω εκπροσωπο τυπου ΠΑΟΚ
Όμως όλοι εκεί λίγο πολύ παίζουν θέατρο, δεν θυμάσαι τον Πιλιδη που είχε πει ότι άλλο δείχνουν μπροστά στην κάμερα και άλλο πίσω; Όσο για την Τζο και γω νομίζω ότι δεν πρέπει να έχει τον κόσμο με το μέρος της.jason0 έγραψε: 15 Μαρ 2022, 00:56Είναι πολυ αχώνευτη και θεατρίνα
Είδες πάλι που το παιζε δεν μπορώ να αναπνεύσω όταν ζορίστηκε και μετά 2 λεπτά γελουσε
Τεσπα, είναι τυχερές που είναι και εκείνη η αδιάφορη η κρητικιά η άσχημη υποψήφια που δεν θα την ψηφίσουν ούτε οι γονείς της
"Άχρι καιρού..."
Καλά και ο Δούκας τέτοιος ήταν όταν έπρεπε να παλευει στο ράδιο για το μεροκάματοΚόκκορας έγραψε: 15 Μαρ 2022, 01:00 γυρισα δυο λεπτα ειδα εναν τυπο να ουρλιαζει,τον θελω εκπροσωπο τυπου ΠΑΟΚ
Μόλις μπήκε εκπρόσωπος και κατάλαβε ότι το μηνιάτικο του κορόιδου μπαίνει και νεκρός να είναι, βγαίνει μια φορά στο ράδιο κάθε 3 μήνες να μιλήσει για μισή ώρα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Η πρηξηίδα ειναι αυτή που οργάνωσε το παρεάκι των 4άρων +1 (Μυριέλλα ως προσωρινό σύμμαχο με σύμφωνο μη επίθεσης) πριν κάμποσες εβδομάδες για να πετάξουν έξω τον Αρσενίου. Πιο αχώνευτη και ύπουλη ειναι πρώτα αυτή, και με αρκετή διαφορά μετά παίζεται αναμεσα σε Ευρυδίκη-Μυριέλλα το ματς.
Σήμερα δεν πολυκατάλαβα και τι παίχτηκε 100% γιατί και ψιλονυστάζω και ημουν πιασμένος με το τηλέφωνο, σαν να κατάλαβα πως πανε να κατηγορήσουν εκείνο τον κουνημένο το βάτραχο ότι "ειπε μπροστά τους οτι καλά εκανε ο Βαλαντης πριν καιρο που ειπε ο,τι ειπε στην Ευρυδική".
Βαριά κατηγορία αλλα μάλλον οχι και τόσο σιγουρη, γιατί παρότι ειπώθηκε μπροστά σε όλη την ομαδα (απ'οτι λενε αυτες οι 2) μονο 2 ατομα τον ψήφισαν και όχι όλη η ομάδα, οπως ειχαν κανει με το Βαλάντη την άλλη φορά.
Σήμερα δεν πολυκατάλαβα και τι παίχτηκε 100% γιατί και ψιλονυστάζω και ημουν πιασμένος με το τηλέφωνο, σαν να κατάλαβα πως πανε να κατηγορήσουν εκείνο τον κουνημένο το βάτραχο ότι "ειπε μπροστά τους οτι καλά εκανε ο Βαλαντης πριν καιρο που ειπε ο,τι ειπε στην Ευρυδική".
Βαριά κατηγορία αλλα μάλλον οχι και τόσο σιγουρη, γιατί παρότι ειπώθηκε μπροστά σε όλη την ομαδα (απ'οτι λενε αυτες οι 2) μονο 2 ατομα τον ψήφισαν και όχι όλη η ομάδα, οπως ειχαν κανει με το Βαλάντη την άλλη φορά.
Στο καλό Κάτια... Έφυγε ένα παλτό των κόκκινων, μπορεί να ξανανεβουν τώρα, για να δουμε.
"Άχρι καιρού..."
Τεράστιος ΑτζούνΝατάσα έγραψε: 17 Μαρ 2022, 00:39 Στο καλό Κάτια... Έφυγε ένα παλτό των κόκκινων, μπορεί να ξανανεβουν τώρα, για να δουμε.
Ο, τι γουστάρει κάνει
Μου κοστίζεις 10 χιλιάρικα ρε πρεζονι με τα μαύρα δοντάκια σου και είσαι και αχωνευτη και δεν παιζεις και με μαγιώ;
Μπουλοοοοοο
jason0 έγραψε: 17 Μαρ 2022, 00:45Τεράστιος ΑτζούνΝατάσα έγραψε: 17 Μαρ 2022, 00:39 Στο καλό Κάτια... Έφυγε ένα παλτό των κόκκινων, μπορεί να ξανανεβουν τώρα, για να δουμε.
Ο, τι γουστάρει κάνει
Μου κοστίζεις 10 χιλιάρικα ρε πρεζονι με τα μαύρα δοντάκια σου και είσαι και αχωνευτη και δεν παιζεις και με μαγιώ;
Μπουλοοοοοο
"Άχρι καιρού..."
Αυτή η Ασημίνα έχει κάνει σκεμπέ ή ιδέα μου είναι; κανονικά δεν θα πρεπε να χάνουν εκεί;Νατάσα έγραψε: 17 Μαρ 2022, 00:53jason0 έγραψε: 17 Μαρ 2022, 00:45Τεράστιος ΑτζούνΝατάσα έγραψε: 17 Μαρ 2022, 00:39 Στο καλό Κάτια... Έφυγε ένα παλτό των κόκκινων, μπορεί να ξανανεβουν τώρα, για να δουμε.
Ο, τι γουστάρει κάνει
Μπουλοοοοοο... Αν και το σορτσάκι μου φαίνεται πιο σεμνό, όπως αυτό που φοράει η Ασημινα, αλλά θα μου πεις άντρας είσαι, θες να κάνεις ένα οφθαλμολουτρο...
Όχι ρε συ, μυς είναι... Κανονικά θα έπρεπε να είναι όλοι τους κατισχνοι!jason0 έγραψε: 17 Μαρ 2022, 01:13Αυτή η Ασημίνα έχει κάνει σκεμπέ ή ιδέα μου είναι; κανονικά δεν θα πρεπε να χάνουν εκεί;Νατάσα έγραψε: 17 Μαρ 2022, 00:53jason0 έγραψε: 17 Μαρ 2022, 00:45
Τεράστιος Ατζούν
Ο, τι γουστάρει κάνει
Μπουλοοοοοο... Αν και το σορτσάκι μου φαίνεται πιο σεμνό, όπως αυτό που φοράει η Ασημινα, αλλά θα μου πεις άντρας είσαι, θες να κάνεις ένα οφθαλμολουτρο...
"Άχρι καιρού..."
Μυς στην κοιλιά; αυτή έχει παχυνει ρε, έχει βάλει και κοιλιά και κώλο
Και έχαναν κιόλας, θα ψαρεύει τπτ πιτογυροψαρα όταν κλείνουν οι κάμερες
jason0 έγραψε: 17 Μαρ 2022, 01:22 Μυς στην κοιλιά; αυτή έχει παχυνει ρε, έχει βάλει και κοιλιά και κώλο
Μια χαρα ειναι η Ασημιναρα, καποιοι αλλοι ειχαν παχυνει, δεν θυμαμαι ποιοι, παρατηρησα αυτο που λες, ότι αντί να χασουν κιλα, εβαζαν! Ποιος ξερει τί συμβαίνει...
"Άχρι καιρού..."
Δυναμωσαν πολυ οι κόκκινοι, μόνο Σοϊλέδης-ρωσος-μαιη αξίζουν από κει
Μεγάλος Ατζούν, θα βγουν γουστα με Μαρτικα-Ευρυδικη-Τακη και με Μυριελα-γιδοβοσκο
Μεγάλος Ατζούν, θα βγουν γουστα με Μαρτικα-Ευρυδικη-Τακη και με Μυριελα-γιδοβοσκο
Δεν μου αρεσε το ανακατεμα των ομαδων, αρχίζω σιγα σιγα να ξεχωρίζω τα ατομα-παικτες...
"Άχρι καιρού..."
Έβαλαν τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ τον δροσερουλη, θα ρίξουμε κλάμα
https://youtube.com/shorts/p-dMgL0ODoA?feature=share
https://youtube.com/shorts/p-dMgL0ODoA?feature=share
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ωραίος ο Μανουήλαρος, παίζει να του κατσει και το hate-fuck με Καραγκούνια. Ήδη μανουριάσανε με το που μπηκε, και συνεχιζουν.
Ο βατραχος φαινεται να το ξεκίνησε.
Ο βατραχος φαινεται να το ξεκίνησε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1981 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi