Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 11:00
Είχα κάνει μια ερώτηση πιο πριν την οποία δεν μου δόθηκε απάντηση
Μόνο η πορνογραφία η οποία αφορά ταινίες και φίλμ στα οποία παίζουν γυναίκες ηθοποιοί ζητούμε να απαγορευτεί η Κάιντα πορνο γραπτά κείμενα η ζωγραφιές ; Η τα περιοδικά πορνό τύπου κόμιξ ;
Τέτοιες; ελεύθερα καλέ
Ας πούμε για τα γυμνά αρχαία αγάλματα και τους ζωγραφικούς πίνακες με γυμνό της Αναγέννησης
Η ας πούμε για κόμιξ πορνό περιοδικά σαν αυτά που κυκλοφορούσαν την δεκαετία του 80
Μόνο η πορνογραφία η οποία αφορά ταινίες και φίλμ στα οποία παίζουν γυναίκες ηθοποιοί ζητούμε να απαγορευτεί η Κάιντα πορνο γραπτά κείμενα η ζωγραφιές ; Η τα περιοδικά πορνό τύπου κόμιξ ;
Τέτοιες; ελεύθερα καλέ
Εκτός εάν το πρόβλημα σου δεν είναι η εκμετάλλευση γυναικών που είναι ηθοποιοί σε ταινίες πορνό αλλά είσαι εναντίον οποιασδήποτε ελεύθερης περιγραφής σεξουαλικών σκηνών
Τέτοιες; ελεύθερα καλέ
Εκτός εάν το πρόβλημα σου δεν είναι η εκμετάλλευση γυναικών που είναι ηθοποιοί σε ταινίες πορνό αλλά είσαι εναντίον οποιασδήποτε ελεύθερης περιγραφής σεξουαλικών σκηνών
Τον Raymond τον κυνηγάγανε κάτι άλλα νάϊτ κλαμπ απέναντι, προς Saville Row - Penny Lane μεριά. Σας τόχω πει.
Τέτοιες; ελεύθερα καλέ
Ας πούμε για τα γυμνά αρχαία αγάλματα και τους ζωγραφικούς πίνακες με γυμνό της Αναγέννησης
Η ας πούμε για κόμιξ πορνό περιοδικά σαν αυτά που κυκλοφορούσαν την δεκαετία του 80
Ελεύθερα όλα λέμε. Και οι τσοντες ελεύθερες να είναι. Αλλα ερασιτεχνικες. Μόνο για γούστο.
Καραμελίτσα έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 19:22
Αγαπητέ δεν είμαι μίσανδρη. Ούτε ιδιαίτερα φιλική με τους lgbt, ιδεολογικά διαφωνώ σε πολλά με το κίνημά τους. Οπότε μην μου το απευθύνεις.
Αν τώρα μερικοί άνδρες είναι μόνο λουκάνικα, αυτό είναι γιατί το επέλεξαν. Εμείς αγωνιζόμαστε να τους κάνουμε ανθρώπους. Και το πρώτο βήμα είναι να τους κόψουμε τις τσόντες.
το να τους κοψετε τις τσοντες ειναι πανευκολο, και δεν χρειαζεται καμμια νομοθετικη ρυθμιση. απλως θα τους καθεστε, καθε οποτε τους καπνισει, και δεν θα εχουν αναγκη τις τσοντες πλεον.
προμπλεμ σολβντ.
Υπάρχει 51% γυναίκες και 49% άντρες στον πληθυσμό. Χαλαρά μπορεί να βρει ο καθένας μία γυναίκα να του αρμόζει. Αρκεί να μην περιμένει στοιχεία σώματος πορνοστάρ.
Τέτοιες; ελεύθερα καλέ
Τα πρώτα δεν είναι πορνογραφία. Τα πορνό κόμιξ των 80ς, δεν τα ξέρω, αλλά υποθέτω ότι πλέον είναι μουσειακά είδη.
Καραμελίτσα έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 19:22
Αγαπητέ δεν είμαι μίσανδρη. Ούτε ιδιαίτερα φιλική με τους lgbt, ιδεολογικά διαφωνώ σε πολλά με το κίνημά τους. Οπότε μην μου το απευθύνεις.
Αν τώρα μερικοί άνδρες είναι μόνο λουκάνικα, αυτό είναι γιατί το επέλεξαν. Εμείς αγωνιζόμαστε να τους κάνουμε ανθρώπους. Και το πρώτο βήμα είναι να τους κόψουμε τις τσόντες.
το να τους κοψετε τις τσοντες ειναι πανευκολο, και δεν χρειαζεται καμμια νομοθετικη ρυθμιση. απλως θα τους καθεστε, καθε οποτε τους καπνισει, και δεν θα εχουν αναγκη τις τσοντες πλεον.
προμπλεμ σολβντ.
Υπάρχει 51% γυναίκες και 49% άντρες στον πληθυσμό. Χαλαρά μπορεί να βρει ο καθένας μία γυναίκα να του αρμόζει. Αρκεί να μην περιμένει στοιχεία σώματος πορνοστάρ.
Και αυτές που έχουν τα στοιχεία τι θα πρέπει να πάθουν ;
προμπλεμ σολβντ.
Ότι πάθουν θα το πάθουν από το σύντροφο που θα διαλέξουν, αγαπητέ.
Η Μπεζαντάκου τα έφτιαξε με τον Παπαχρόνη αν δεν κάνω λάθος.
Καραμελίτσα έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 11:42
γιατί ανακόπτεις τις προσδοκίες του άλλου, επειδή εσύ είσαι σαν ανάποδο γαμώτο;
Η Μπεζαντάκου τα έφτιαξε με τον Παπαχρόνη αν δεν κάνω λάθος.
Δεν το ξέρω αυτό το ζευγάρι, εξήγησε.
Ο Παπαχρόνης ήταν δράκος βιαστής που είχε συλληφθεί και μετά από χρόνια φυλακή αποφυλακίστηκε
Όσο ήταν στην φυλακή , θαυμάστριες του , του έστελναν γράμματα