!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Re: Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Καταλαβαινω τι λες.
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
paul25

Re: Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Pedro έγραψε: 18 Αύγ 2019, 23:41 Καταλαβαινω τι λες.
Ακόμα όμως και ο δείκτης που πήραμε δε λέει πολλά. Αν συγκρίνεις κατά τον ίδιο τρόπο την αξία της μηνιαίας κάρτας της Βιέννης (που δεν έχει ζώνες σαν την Αθήνα) θα βρεις ότι είναι πολύ φθηνότερη και από τη δική μας και από τη δική σας (είναι στη ζώνη 1 και φθηνότερα) και ο κατώτατος μισθός είναι παραπάνω και από τον δικό σας. Τι έχει να λέει αυτό; Πάντως να πω εδώ πως δεν μου έχουν υποπέσει στην αντίληψη μου παράπονα για τα 30 Ευρώ από χαμηλομισθους, δεν έχει κανείς παραπονεθεί για την τιμή.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Επέκταση των ΜΜΜ, κατάργηση εισιτηρίου για ολους για την αντιμετώπιση της κυκλοφοριακής αποσυμφόρησης κ μείωση εκπομπών CO2. Ειδικά στα αστικά κέντρα.
Αλλού γίνεται,θα έπρεπε και εδω.
Άλλωστε τόσους φόρους πληρώνουμε.
Αλλά βλέπεις πρέπει να ματώσει ο λαός για να βγάλουν κέρδη λίγοι.
Εδώ μονο λεφτά για πανηγύρια και ΝΑΤΟικους εξοπλισμους
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Pedro

Καλε μου φιλε συντροφε μπελι μπουμπυ θελω καλοπροαιρετα να σου θεσω ενα ερωτημα. Ποιος θα λερωνει τα κοστη - εξοδα;

Άβαταρ μέλους
Pedro

paul25 έγραψε: 18 Αύγ 2019, 23:49
Pedro έγραψε: 18 Αύγ 2019, 23:41 Καταλαβαινω τι λες.
Ακόμα όμως και ο δείκτης που πήραμε δε λέει πολλά. Αν συγκρίνεις κατά τον ίδιο τρόπο την αξία της μηνιαίας κάρτας της Βιέννης (που δεν έχει ζώνες σαν την Αθήνα) θα βρεις ότι είναι πολύ φθηνότερη και από τη δική μας και από τη δική σας (είναι στη ζώνη 1 και φθηνότερα) και ο κατώτατος μισθός είναι παραπάνω και από τον δικό σας. Τι έχει να λέει αυτό; Πάντως να πω εδώ πως δεν μου έχουν υποπέσει στην αντίληψη μου παράπονα για τα 30 Ευρώ από χαμηλομισθους, δεν έχει κανείς παραπονεθεί για την τιμή.
Προτεινα μια λυση,που και προσελκυει «πελατες» και μπορεις να παταξεις ετσι την παρανομη μετακινηση.

Επισης,εδω,δεν εχει σημεια που πρεπει να «χτυπησεις» το εισιτηριο για ξα εισελθεις στο μετρο. Ειναι ολα ανοιχτα,απλα γινονται,σχετικα τακτικοι ελεγχοι. Ειναι,λοιπον στην ευχερεια του καθενος πως θα πραξει και δεν εχουν βαλει «εμποδια» για να εισερχεται κανείς στο μετρο .

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Αν υπήρχαν στοιχειωδώς τακτικά δρομολόγια λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη και δεν γινόταν χαμός ιδιαίτερα στις κεντρικές στάσεις, θα μπορούσε να εφαρμοστεί το πολύ απλό, να μπαίνουν όλοι από την μπροστινή πόρτα και να χτυπάνε εισιτήριο μπροστά στον οδηγό. Όταν όμως είσαι κρατικός ή κρατικοδίαιτος, δεν σ' ενδιαφέρει να ελέγχεις τα ίδια σου τα έσοδα: προτιμάς την γκρίνια για τα χαμένα σου έσοδα ώστε να πάρεις άκοπα μεγαλύτερη επιχορήγηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Τα λεωφορεία στην Αθήνα δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση στο θέμα αυτό αλλά στο μετρό είναι αλλιώς.

Ούτε το σύστημα των ελέγχων με το επιτόπιο πρόστιμο είναι πολύ αποτελεσματικό κατά τη γνώμη μου. Αν κάποιος επιλέξει να μην συνεργαστεί, ο ελεγκτής και ο οδηγός δεν έχουν το δικαίωμα να τον εμποδίσουν να αποβιβαστεί από το όχημα στην επόμενη στάση μόνο και μόνο για να του πάρουν τα στοιχεία και να του γράψουν το πρόστιμο. Μέχρι να φωνάξουν την αστυνομία, ο ελεγχόμενος θα έχει γίνει καπνός ή θα έχει ανοίξει την πόρτα του λεωφορείου με τον μοχλό ασφαλείας. Το μόνο που μπορεί ίσως να γίνει στο υπάρχον σύστημα είναι να υποχρεώνεται ο λαθρεπιβάτης να κατέβει στην επόμενη στάση, αλλιώς το λεωφορείο δεν ξεκινάει.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Αύγ 2019, 20:13 Να πληρώσουν εισιτήριο και οι παντελώς φτωχοί και πεινασμένοι! Αλλιώς να κάθονται σπίτι τους δεν κατάλαβα!
Να κάθονται σπίτια τους ή να χρησιμοποιούν τα πόδια τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Rakomelofronas έγραψε: 19 Αύγ 2019, 09:54 Αν υπήρχαν στοιχειωδώς τακτικά δρομολόγια λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη και δεν γινόταν χαμός ιδιαίτερα στις κεντρικές στάσεις, θα μπορούσε να εφαρμοστεί το πολύ απλό, να μπαίνουν όλοι από την μπροστινή πόρτα και να χτυπάνε εισιτήριο μπροστά στον οδηγό.
Και με λιγότερα δρομολόγια δεν δημιουργείται μεγάλη συμφόρηση αν η πληρωμή είναι ηλεκτρονική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”