!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»
Re: Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»
Καταλαβαινω τι λες.
Re: Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»
Ακόμα όμως και ο δείκτης που πήραμε δε λέει πολλά. Αν συγκρίνεις κατά τον ίδιο τρόπο την αξία της μηνιαίας κάρτας της Βιέννης (που δεν έχει ζώνες σαν την Αθήνα) θα βρεις ότι είναι πολύ φθηνότερη και από τη δική μας και από τη δική σας (είναι στη ζώνη 1 και φθηνότερα) και ο κατώτατος μισθός είναι παραπάνω και από τον δικό σας. Τι έχει να λέει αυτό; Πάντως να πω εδώ πως δεν μου έχουν υποπέσει στην αντίληψη μου παράπονα για τα 30 Ευρώ από χαμηλομισθους, δεν έχει κανείς παραπονεθεί για την τιμή.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- ΜπλεΜπουμπυς
Επέκταση των ΜΜΜ, κατάργηση εισιτηρίου για ολους για την αντιμετώπιση της κυκλοφοριακής αποσυμφόρησης κ μείωση εκπομπών CO2. Ειδικά στα αστικά κέντρα.
Αλλού γίνεται,θα έπρεπε και εδω.
Άλλωστε τόσους φόρους πληρώνουμε.
Αλλά βλέπεις πρέπει να ματώσει ο λαός για να βγάλουν κέρδη λίγοι.
Εδώ μονο λεφτά για πανηγύρια και ΝΑΤΟικους εξοπλισμους
Αλλού γίνεται,θα έπρεπε και εδω.
Άλλωστε τόσους φόρους πληρώνουμε.
Αλλά βλέπεις πρέπει να ματώσει ο λαός για να βγάλουν κέρδη λίγοι.
Εδώ μονο λεφτά για πανηγύρια και ΝΑΤΟικους εξοπλισμους
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Καλε μου φιλε συντροφε μπελι μπουμπυ θελω καλοπροαιρετα να σου θεσω ενα ερωτημα. Ποιος θα λερωνει τα κοστη - εξοδα;
Προτεινα μια λυση,που και προσελκυει «πελατες» και μπορεις να παταξεις ετσι την παρανομη μετακινηση.paul25 έγραψε: 18 Αύγ 2019, 23:49Ακόμα όμως και ο δείκτης που πήραμε δε λέει πολλά. Αν συγκρίνεις κατά τον ίδιο τρόπο την αξία της μηνιαίας κάρτας της Βιέννης (που δεν έχει ζώνες σαν την Αθήνα) θα βρεις ότι είναι πολύ φθηνότερη και από τη δική μας και από τη δική σας (είναι στη ζώνη 1 και φθηνότερα) και ο κατώτατος μισθός είναι παραπάνω και από τον δικό σας. Τι έχει να λέει αυτό; Πάντως να πω εδώ πως δεν μου έχουν υποπέσει στην αντίληψη μου παράπονα για τα 30 Ευρώ από χαμηλομισθους, δεν έχει κανείς παραπονεθεί για την τιμή.
Επισης,εδω,δεν εχει σημεια που πρεπει να «χτυπησεις» το εισιτηριο για ξα εισελθεις στο μετρο. Ειναι ολα ανοιχτα,απλα γινονται,σχετικα τακτικοι ελεγχοι. Ειναι,λοιπον στην ευχερεια του καθενος πως θα πραξει και δεν εχουν βαλει «εμποδια» για να εισερχεται κανείς στο μετρο .
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Αν υπήρχαν στοιχειωδώς τακτικά δρομολόγια λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη και δεν γινόταν χαμός ιδιαίτερα στις κεντρικές στάσεις, θα μπορούσε να εφαρμοστεί το πολύ απλό, να μπαίνουν όλοι από την μπροστινή πόρτα και να χτυπάνε εισιτήριο μπροστά στον οδηγό. Όταν όμως είσαι κρατικός ή κρατικοδίαιτος, δεν σ' ενδιαφέρει να ελέγχεις τα ίδια σου τα έσοδα: προτιμάς την γκρίνια για τα χαμένα σου έσοδα ώστε να πάρεις άκοπα μεγαλύτερη επιχορήγηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Τα λεωφορεία στην Αθήνα δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση στο θέμα αυτό αλλά στο μετρό είναι αλλιώς.
Ούτε το σύστημα των ελέγχων με το επιτόπιο πρόστιμο είναι πολύ αποτελεσματικό κατά τη γνώμη μου. Αν κάποιος επιλέξει να μην συνεργαστεί, ο ελεγκτής και ο οδηγός δεν έχουν το δικαίωμα να τον εμποδίσουν να αποβιβαστεί από το όχημα στην επόμενη στάση μόνο και μόνο για να του πάρουν τα στοιχεία και να του γράψουν το πρόστιμο. Μέχρι να φωνάξουν την αστυνομία, ο ελεγχόμενος θα έχει γίνει καπνός ή θα έχει ανοίξει την πόρτα του λεωφορείου με τον μοχλό ασφαλείας. Το μόνο που μπορεί ίσως να γίνει στο υπάρχον σύστημα είναι να υποχρεώνεται ο λαθρεπιβάτης να κατέβει στην επόμενη στάση, αλλιώς το λεωφορείο δεν ξεκινάει.
Ούτε το σύστημα των ελέγχων με το επιτόπιο πρόστιμο είναι πολύ αποτελεσματικό κατά τη γνώμη μου. Αν κάποιος επιλέξει να μην συνεργαστεί, ο ελεγκτής και ο οδηγός δεν έχουν το δικαίωμα να τον εμποδίσουν να αποβιβαστεί από το όχημα στην επόμενη στάση μόνο και μόνο για να του πάρουν τα στοιχεία και να του γράψουν το πρόστιμο. Μέχρι να φωνάξουν την αστυνομία, ο ελεγχόμενος θα έχει γίνει καπνός ή θα έχει ανοίξει την πόρτα του λεωφορείου με τον μοχλό ασφαλείας. Το μόνο που μπορεί ίσως να γίνει στο υπάρχον σύστημα είναι να υποχρεώνεται ο λαθρεπιβάτης να κατέβει στην επόμενη στάση, αλλιώς το λεωφορείο δεν ξεκινάει.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- hellegennes
Να κάθονται σπίτια τους ή να χρησιμοποιούν τα πόδια τους.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Αύγ 2019, 20:13 Να πληρώσουν εισιτήριο και οι παντελώς φτωχοί και πεινασμένοι! Αλλιώς να κάθονται σπίτι τους δεν κατάλαβα!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Και με λιγότερα δρομολόγια δεν δημιουργείται μεγάλη συμφόρηση αν η πληρωμή είναι ηλεκτρονική.Rakomelofronas έγραψε: 19 Αύγ 2019, 09:54 Αν υπήρχαν στοιχειωδώς τακτικά δρομολόγια λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη και δεν γινόταν χαμός ιδιαίτερα στις κεντρικές στάσεις, θα μπορούσε να εφαρμοστεί το πολύ απλό, να μπαίνουν όλοι από την μπροστινή πόρτα και να χτυπάνε εισιτήριο μπροστά στον οδηγό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 0 Απαντήσεις